Dodaj do ulubionych

Gdzie by tu pojeździć na rolkach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 22:41
A ja może z innej beczki - może mi ktoś podpowie ,gdzie by tu sobie pojeździć na rolkach ,czy jest w Opolu ze 200 metrów prostego chodnika , bez samochodów ,próbowałem na Bolko - ale tam się nie można nawet rozpędzić mocniej , może pod górką na ZWM-ie ,ale tam agresywne staruszki zaraz się zaczynają pluć , w skatepark'u też starszny tłok ; zna ktoś jakieś inne miejsca?
Obserwuj wątek
    • Gość: behemot Re: Gdzie by tu pojeździć na rolkach IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 17.08.06, 00:22
      Tak znam!Odcinek prawie 3 kilometrów idealnej powierzchni gdzie możesz gnać ile
      sił w rolkach i wielu ludzi tam nie ma.Od Częstochowskiej do Oleskiej wzdłuż
      obwodnicy po północnej jej stronie.Startujesz przy Częstochowskiej gdzie łączy
      się ona z obwodnicą i grzejesz cały czas po idealnym asfalcie aż prawie do
      Oleskiej ale z 300 m przed Oleską asfalt się kończy i jak nie szanujesz rolek to
      polną drogą zapychasz dalej.Gdy zaś je sznujesz warto wówczas zdjąć rolki i per
      pedes udać się do domu w którym w 1846 r. odkryto grób książęcy a dziś w starych
      pomieszczeniach stajni jest knajpka rodzinna w której wypijasz piwko dla ochłody
      bądż kurażu i zapychasz nazad do Częstochowskiej.I tak ile razy zapragniesz
      możesz zapychać.Z knajpki jest z górki.Czynna jest chyba w dni powszednie od
      14-22 a w niedziele od 10 do 12 i od 14 do 20.
      • Gość: 909 Re: Gdzie by tu pojeździć na rolkach IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 17.08.06, 16:36
        Sporo asfaltu jest na asfalcie równoległym do linii kolejowej Opole Zachodnie -
        Chróścina. Wielu rolkarzy tam jeździ. Droga się zaczyna na wysokości przejazdu
        (budujątam obecnie wiadukt). Ale wydaje mi się , że to przy obwodnicy jest lepsze.
      • Gość: 45-219 Re: Gdzie by tu pojeździć na rolkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 11:34
        Byłem wczoraj na obwodnicy - rewelacja
    • p10173 Re: Gdzie by tu pojeździć na rolkach 18.08.06, 21:19
      Jeszcze w pod REAL'em na parkingu można pojeździć ,ale tylko w nocy ,jak sklep
      zamkną ,ale parking dobrze oświetlony jest ,asfalt równy ,a ochraniarze się nie
      czepiaja tak jak pod Castoramą
    • Gość: Hellcat Re: Gdzie by tu pojeździć na rolkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 09:07
      A w okrąglaku jeszzcve można pojeździć ? Cosik sie rozpadało ,a tam byly kiedyś fajne warunki
      • jawor10 dojazd do trasy 01.09.06, 09:12
        Okazja dla chętnego - ogłosić przewóz - dojazd i powrót busem rolkarzy na
        najlepszą trasę - chociaż kilka kursów w ciągu dnia . Np z kilku miejsc w Opolu
    • Gość: Robson Re: Gdzie by tu pojeździć na rolkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 13:23
      Co się dzieje z rolkami w Okrąglaku , będą działąć w tym roku ,czy nie będa , bo wiszą plakaty ,a cały czas zamknięte
    • Gość: stokrotka Re: Gdzie by tu pojeździć na rolkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 22:24
      okrąglak ibe alles we wtorki i czwartkio o 19
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka