Dodaj do ulubionych

SK8PARK W OPOLU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.03, 00:57
SLUCHAJCIE LUDZISKA JESLI CHCECIE MIEC SWUJ WLASNY SK8PARK W OPOLU NA ZWMie
TO DAJCEI WASZE GLOSY NA TE FORUM. PAMIENTAJCEI TO SIE STANIE I TAK ALE Z
WASZOM POMOCOM ORAZ pana DARKA KTURY TO ROZPOCZOL(CHWALA MU ZA TO...) ZROBIMY
TO SZYBCIEJ W KONCU BENDZIE TO MIEJSCE NIE TYLKO DLA SKATUW ALE TERZ DLA
IXIARZY GRAFFICIARZY I WOGULE DLA WSZYSTKICH! PAMIENTAJCIE KARZDY GLOS SIE
LICZY!!! NIECH SZMOC BENDZIE Z WAMI!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: MIMI SK8PARK W OPOLU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.03, 00:59
      hehehe widze pawel ze wzioles sie do pracki na rzecz tego skejtparku:))))
      hehehe i diobrze:) sluchajcie wpisujcie sie na to forum bo to jest
      przepusteczka do raju dla grafficiarzy i innych mentuw(coty zartuje;) )
      pomyslcie tylko , kolejne zajefajne miejsce w naszym malum Opolu:))))
      • Gość: Monika Do szkoły! IP: *.airlan.pl 21.02.03, 09:06
        Lepiej poszedłbyś do szkoły, a nie do parku bo z ortografią u ciebie na bakier.
        • Gość: Vooyek.. Re: Do szkoły! IP: router:* / 192.168.0.* 21.02.03, 15:17
          Sama idź do szkoły, szacuneczek dla inicjatorów i twórców, latem będziemy mieli
          gdzie jeździć.

Pozdrawiam Vooyek..
          • Gość: Bzik SK8PARK w Opolu!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.03, 00:06
            Vooyek dobrze! te paniusiu Moniko widze zes taarej daty zajmij sie lepiej
            praniem menrza skarpetek a nie mieszaj sie na mlodzierzowe fora bo to nie
            miejsce dla takich jak ty!
            sk8park musi byc i my sie o to postaramy, vooyek daj swojego majla to sie
            skontaktujemy jak chesz dzialac bo ja dzialam
          • Gość: BONZOO skatepark IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.03, 00:09
            wreszcie ciosik sie dzieje widze ze chlopaki dzialajom:-) oby tak dalej
            szcuneczek dla skatuw i calej opolskiej kulturki hh chlopaki walczcie o swoje
            bo jest o co!!!!!!!!! servusik, pamientajcei jestem za....
          • Gość: ......... skejtpark IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.03, 00:11
            BONZOO widze ze nadal siedzisz:) wchlopie mamy jutro robote zmykaj spac bo nie
            wstaniesz;PPPP elo wszystkim TAK 3MAC A BENDZIE SK8PARK U NAS JAK SIE WIDZI:)))
            MACIE MUJ GLOS I MOJICH ZIOMKUW TERZ:)
    • nola Re: SK8PARK W OPOLU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.02.03, 02:52
      Gos´c´ portalu: ... napisa?(a):

> SLUCHAJCIE LUDZISKA JESLI CHCECIE MIEC SWUJ WLASNY SK8PARK W OPOLU NA ZWMie
      > TO DAJCEI WASZE GLOSY NA TE FORUM. PAMIENTAJCEI TO SIE STANIE I TAK ALE Z
      > WASZOM POMOCOM ORAZ pana DARKA KTURY TO ROZPOCZOL(CHWALA MU ZA TO...) ZROBIMY
      > TO SZYBCIEJ W KONCU BENDZIE TO MIEJSCE NIE TYLKO DLA SKATUW ALE TERZ DLA
      > IXIARZY GRAFFICIARZY I WOGULE DLA WSZYSTKICH! PAMIENTAJCIE KARZDY GLOS SIE
      > LICZY!!! NIECH SZMOC BENDZIE Z WAMI!!!

Z WASZOM POMOCOM
      KTURY
      WOGULE
      KARZDY
      SWUJ

Gdyby to nie bylo tak tragiczne w swojej formie, mozna by sie posikac ze
      smiechu.
      Czlowieczku biedny, a ktoz ci zrobil taka krzywde?
      Ja nie mam moze pietnascie lat, ale tez nie jestem stara.
      Nie mowcie tylko przyglupy, ze 'mlody' znaczy to samo co 'patologiczny
      analfabeta'.
      Co ty chcesz zbudowac bez mozgu?
      Komputer, przed ktorym teraz siedzisz tumanie, zbudowali ludzie, ktorzy
      maje dobrze funkcjonujacy, ten jakze podstawowy dla gatunku ludzkiego,
      organ. Twoj przewod pokarmowy, chocby nie wiadomo jak dobrze rozwiniety,
      nie czyni cie czlowiekiem.
      Rozejrzyj sie dobrze jak tak sobie pedzisz po porozbijanych chonikach Opola,
      ilu widzisz piecdziesieciolatkow jadacych na skateboard? Myslisz, ze ty
      bedziesz cale zycie jezdzil na tej desce?
      Jak siegasz po puszke spray paint lub plyte compaktowa, czy przyszlo ci kiedys
      do glowy, ze gdyby caly swiat skladal sie z takich "geniuszy" jak ty, to te
      rzeczy by nigdy nie powstaly? Nie byloby telewizji, samochodow, muzyki w
      zapisie magnetycznym czy cyfrowym, energi elektrycznej, lekarstw i wielu ,
      wielu rzeczy, z ktorych teraz korzystasz zyjac z laski tych z mozgiem, ktorzy
      je wymyslili.
      n
      • Gość: Vooyek.. Sk8park IP: router:* / 192.168.0.* 22.02.03, 15:35
        Kolejna pseudointeligentka się znalazła... Taka to potrafi tylko usiąść przed
        kompem, powyzywać Nas od przygłupów, tumanów i analfabetów, a następnie wraca
        do swoich spraw z poczuciem dobrze spełnionej misji społecznej... Nie tędy
        droga proszę pani... Budowa skateparku coraz bardziej się rozkręca, a ludzie
        dla których deska czy bemol są największą zajawką w końcu będą mieli gdzie
        jeździć.

Pozdrawiam wyszstkich zaangażowanych Vooyek..
        • nola Re: Sk8park 22.02.03, 16:13
          Gos´c´ portalu: Vooyek.. napisa?(a):

> Kolejna pseudointeligentka sie˛ znalaz?a... Taka to potrafi tylko usia˛s´c´
          przed
          > kompem, powyzywac´ Nas od przyg?upów, tumanów i analfabetów, a naste˛pnie
          wraca
          > do swoich spraw z poczuciem dobrze spe?nionej misji spo?ecznej... Nie te˛dy
          > droga prosze˛ pani... Budowa skateparku coraz bardziej sie˛ rozkre˛ca, a
          ludzie
          > dla których deska czy bemol sa˛ najwie˛ksza˛ zajawka˛ w kon´cu be˛da˛ mieli
          gdzie
          > jez´dzic´.
          >
          > Pozdrawiam wyszstkich zaangaz˙owanych Vooyek..

Wojteczku, Ty przynajmniej umiesz poprawnie pisac. Brawo!
          Z czytaniem, a moze raczej z rozumieniem tekstu, masz klopoty.
          Ja nie mam nic przeciwko Sk8Park. Nic takiego nie ma w tym co napisalam.
          Wrecz przeciwnie, uwazam ze to wspanialy pomysl!!!
          Macie moje poparcie, glos i co tam jeszcze chcecie. Mieszkam na drugim
          koncu swiata i nie moglabym wam fizycznie pomoc w budowie tego obiektu.
          Musisz przyznac, ze watkotworca robi okropne bledy ortograficzne
          i stylistyczne. Twierdzenie, ze wszyscy mlodzi sa tacy sami glupi
          jest....po prostu glupie i falszywe.
          Tyle tylko chcialam powiedziec.
          Pomysl, kto tworzy te wszystkie 'cool' rzeczy, ktore lubisz, a ktore wymienilam
          w poprzednim wpisie? Jak to wszystko funkcjonuje i kto to wynalazl?
          Za tym stoi bardzo zlozona chemia, elektronika, matematyka, biologia...
          Jak myslisz, ile z tego rozumie tutejszy przedmowca?
          Skateboarding jest fun! Sk8Park jest super!
          Glupota to kalectwo.
          Wiem z wlasnego podworka, ze skateboarding nie znaczy Glupota.
          n
          • Gość: BUZZER Sk8park- KOBIETO DAJ SOBIE SPOKUJ NA TYM FORUM IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 23:03
            PANOWIE I PANIE! SLUCHAJCIE JAK KOMUS NIE PODOBA SIE ZE ROBIE TYLE BLENDUW TO
            JUZ JEGO PROBLEM NIE JESTEM TAKIM SZTYWNIAKIEM, SZTYWNIACZKOM KTURA MYSLI ZE
            ZJADLA WSZYSTKIE PROBLEMY SWIATA. KOBIETO DAJ SE SPOKUJ I IDZ LEPIEJ DO GARUW
            LUB MENZUSIA KTURY HEHEHE JAKBY TU POWIEDZIEC PEWNIE TENSKNI BO ZONKA ZAJMUJE
            SIE SPRAWAMI NIE SWOIMI. COS CI SIE NIE PODOBA W DESCE? HEE MOZE TO ZE SOBIE
            KOLEDZY JERZDZOM? HE ALBO TO ZE SIE NIE UCZOM? MOZE POPROSTU OBEJRZALAS SOBIE
            FILM LATKOWSKIEGO BLOKERSI I TERAZ MYSLISZ ZE WIESZ WSZYSTKO O KULTURZE HIP-
            HOPOWEJ? A PRZEPRASZAM TY NAWET NIE WIESZ CO TO JEST HIP-HOP BO WIDZE ZE DLA
            CIEBIE TO TYLKO CHULIGANI I MENELIA Z POD BLOKU. WIESZ CO A DO GRAFFITI SIE NIE
            PCHAJ BO NIE WIESZ O CO W TYM WSZYSTKIM CHODZI CZLOWIECZKU, POLOWA TYCH NIBY
            ARTYSTUW Z AKADEMI SZTUK PIENKNYCH BY SIE SCHOWALA PRZY NIEKTURYCH WRITERACH
            (SORKI WIEM ZE PEWNIE NIE CZAJISZ CO TO ZNACZY ALE TO JUZ TWUJ PROBLEM). DAJ
            SOBIE LEPIEJ SPOKUJ Z TYM FORUM I ZNAJDZ JAKIES ODPOWIEDNIE DLA CIEBIE MOZE OD
            DINOZAURACH PO 50...TAM POGADASZ SOBIE Z ODPOWIEDNIM SNOBISTYCZNYM TOWARZYSTWEM
            I ZNAJDZIESZ ZROZUMIENIE A DO SPRAW MLODYCH SIE NIE PCHAJ BO WIDAC ICH NIE
            KMINISZ...WNERWIA MNIE TO JAK KTOS ZACZYNA PLEPAC COSIK O CZYM NIE MA ZIELONEGO
            POJENCIA WIENC MUWIE CI KOBIETO DAJ SOBIE SPOKUJ Z TYM BO JAK WIDZE ZE JEZDZISZ
            PO MOICH ZIOMKAH TO MI SIE NA WYMIOTY ZBIERA. WIENC PROSZE CIE JAK NIE MASZ
            NIC MONDREGO DO GADANIA TO ZMYKAJ ZTOND, DINOZAURZE TWUJ CZAS MINOL WIDAC Z 20
            LAT TEMU...
            PS. JAK CHESZ MI ODPISAC TO WAL SMIALO MUJ MAJL TO zwirus_hh@go2.pl NIE BOJE
            SIE KRYTYKI. POZDRAWIAM WSZYSTKICH POWARZNYCH SKATUW, WRITERUW , IXIARZY I KOGO
            TYLKO SIE DA A TAKICH pan JAK TA CO PO NAS JEZDZI TO NIE....3MAJCIE SIE
            CHLOPAKI JESTEM Z WAMI. NARA
            • Gość: rysio z I nola czy jak ci tam daj sobie spokuj IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 23:11
              buzzer heheh chlopie dawno cie nie bylo:)))) heheh widze ze cos juz sie dzieje
              i dobrze, ale widze ze macie problemik z jakoms namolnom heheh starom
              klumpom:PPPP takie forum powinno byc zamkniete dla jak ty ich nazwales??
              dinozauruw:))))))) wpie@#% sie wszendzie i paplajom jenzorami na lewo i prawo:)
              ja che zeby byl sk8park i to jak najszybciej:) wpisalem sie juz na jakoms nawet
              liste, to te kture zbierales? mojom dostalem w I..tam terz dotarliscie?:)
              fajnie pojechales tej lasce ciekawe czy przyjmie wyzwanie i odpisze...heheh
              zapowiada sie ciekawa batalia:)))lolu w cos sie znowu wpieprzyl:))oki
              dozobaczyska! pamientaj jestem z wami czyli skatami:)))heheh niezle to brzmi:)
              nara a i ten skatepark lepiej zeby powstal bo bo muj podpis cos znaczy
              lolu:PPPP nara, a ty nola spadaj na drzewo bo nie masz zielonego pojencia
              zapewne co to jest ten sk8 park:))))) nara jestem z wami
            • nola Re: Sk8park- KOBIETO DAJ SOBIE SPOKUJ NA TYM FOR 25.02.03, 18:13
              My little brainless polish morons! Thinking, cause there is no hope in
              anything concerning you, that you actually grasp an iota of what
              I've just said, is like hoping that one day doctors will be able to put
              wrinkles back on that little dormant organ sitting in your skull others
              call brain.
              Here in Chicago, where I happened to live, no one ever heard about
              Hip Hop, skate boarding and graphites. Wow! What is it? Tell me, tell me!!
              Now, since I've had that priceless, once in a life time chance to meet
              some of the world best renowned skate boarders and members
              of Opole Hip Hop elite, I am going to promote that revolutionary, ground
              braking
              Polish medical success -LIFE WITHOUT BRAIN!!! It's a miracle!
              You have to show America what the real Hip Hope culture is like!
              You morons have been fed scraps of America all your life.
              You are a cheepest cheep imitation of something that I can
              see and touch every day. You mumble words and sounds you
              don't understand.
              Ever heard about Chicago urban alternative? I have first hand experience
              of Hip Hop at the C.U.M.A. You are just a little chicken poop, pretending to be
              big urban shot, something that can never be.
              Can you explain what word 'skate' means?
              Do you know where 'hip hop' comes from?
              You never ask these kind of questions. You, like dumb monkey, copy things that
              you don't understand. You are to stupid to comprehend degree of your own
              stupidity.
              "Heheh man...., fuck heheh"
              I feel sorry for you Buzzer. (Do you know what your nick means?)

Nie spodziewam sie po tobie buzzer, ze cos zrozumiesz z tego
              co napisalam, bo ty nawet po polsku nie umiesz mowic. Moze
              kolejny raz w zyciu ktos ci pomoze w kalectwie, w ktorym sie znalazles.
              n

• Gość: BUZZER Sk8park- KOBIETO DAJ SOBIE SPOKUJ NA TYM FOR IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.03, 22:54
                slonko rozumiem to bo jakby ci to powiedzioec nalerze do ludzi dla kturych
                uczenie sie angielskiego nie jest trudnosciom:))) nie musze wyjerzdzac do
                stanuw by sie go uczyc, wystarczy mi szkola i wlasna praca a nie kasa starych.
                Hmmm muwisz ze TY wiesz jak wyglonda hip-hop? hmmm chodzi ci o tych kolesi co
                tylko spiewajom o imprach dziwkach i wiecznych zabawach?! he? to dla ciebie
                jest hip-hop? ten hip-hop ktury wyklul sie w biednych dzielnicach NY??? ty
                rozrurzniasz chyba tylko puff daddiego czy jak temu tam i reszte jemu podobnych
                blaznuw pendzoncych za kasom... nie odzywaj sie lepiej na ten temat jak nie
                wiesz o co w tym wszystkim chodzi bo widac ze G.... na ten temat znasz a
                odpierniczasz tu jakies maniamy. sluchaj laleczko wez sie lepiej najpierw za
                historie hip-hopu a potem gadaj a nie wpieprzasz sie do dyskusji z czyms co
                nawet nie znasz! muwisz ze hip-hop w Polsce jest tani podrabiany czy jak tam
                chesz? he?? naoglondalas sie zaduzo MTV i teraz myslisz ze karzdy gangsta
                jezdzi limom i wyrywa laski na impry...zal mi ciebie naprawde....zobacz jakie
                oni majom warunki a jakie nasze Polskie zespoly, przesluchaj sobie pare tekstuw
                w tym twojim szikago(zrobilem to specialnie) z tego twojego wielkiego hip-hopu
                z zagranicy ktury rajcuje male dziwczynki i pedaluw, a potem pogadamy. widac
                nie znasz wogule zadnych czarnych z tamtych okolic bo moze oni by
                takiej "bialasce" jak ty cosik wytlumaczyli o co w tym chodzi. qurde jak
                opowiem to jutro chlopakom to chyba z krzesel spadnom...magister hip-hopu sie
                znalazla....snobka z bogatego domu...zalorze sie ze piontki spendzasz tam
                samotnie bo mieszkasz na jakis obrzerzach i nie masz kontaktu ze
                swiatem...biedaczko i co ty mozesz o hip-hopie wiedziec...A do graffiti terz
                sie nie rzucaj bo nie wiesz co to jest zajawka co to jest prawdziwa zajawa na
                cos co sprawia ci przyjemnosc(nie daje form grzecznosciowych bo nie mam dla
                kogo...).myslalas ze mnie sjedziesz to sie niemiele zdziwisz...zaszpanowac
                chciala anglikiem...lol slonko ja sie ucze jeszce laciny a niemca znam dosc
                dobrze wienc wiesz z czym do ludzi startujesz:PPPP
                wiem ze mnie zjedziesz ale mnie to rybka...widac nie mozna pogadac z tobom
                noramlnie, xywe sobie wziolem specialnie takom(wiesz pewnie co to znaczy) bo
                umiem ludziom dogadac...sorki jesli cie czyms urazilem, mysle ze odpiszesz:)
                PS. hmmmm wiesz muwisz ze w szikago nie ma hip-hopu, tak???? to powiedz mi czy
                ty wogule byals tam na jakims holl of fameie??(jesli nie wiesz co to to wejdz
                na jakoms strone z graffami). pozdro dla wszystkich PRAWDZIWYCH HIP-HOPOWCUW I
                SKEJTUW ORAZ WRITERUW a typowych lamusuw pozostawiam w zadumie...
                • Gość: BUZZER NOLA WOLE MIEC W TOBIE QMPLA NIZ NIEPRZYJACIELA... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.03, 22:59
                  SLONKO SKONCZMY Z TYM...NIE CHC MIE SIE Z TOBOM WOJOWAC...NIE SPRAWIA MI TO
                  PRZYJEMNOSCI...WIEM ZE TERZ COS MOZE WIESZ NA TEN TEMAT , JA TERZ WIEM SWOJE,
                  PORUWNAJ JAK CO HIP-HOP POLSKI I AMERYKANSKI I WTEDY MUW O KOPIOWANIU...
                  MOZESZ SIE PODLONCZYC DO NASZEJ AKCJII, WIESZ ZE CHCEMY DOBRZE DLA NASZEJ WIOSKI
                  ps. NIE WNERWIAJ SIE NA BLENDY MI SIE POPROSTU NIE CHCE PISAC POPRAWNIE:)))
                  OKI DAJESZ SZTAME?????
                  KONCZYSZ TO WOJOWANIE BO JA TAK...MYSLE ZE TY RUWNIERZ, BO GLUPIA NIE JESTES...
                  NARA
                  • nola Re: NOLA WOLE MIEC W TOBIE QMPLA NIZ NIEPRZYJACIE 25.02.03, 23:40
                    Posluchaj Buzzer.
                    Wszystko jest OK. Przeczytaj jeszcze raz, jak bedziesz mil chwile czasu co
                    napisalam na temat skateboarding i hip-hop, nawet grapheti. Nie mam z tym
                    zadnego problemu. Poparcie dla parku wyraznie podkreslilam. Super pomysl!
                    Twoj jezyk, a raczej ortografia i stylistyka, sa....no, powalaja z nog.
                    Staram sie nie oceniac ludzi w mysl zasady; jak cie widza tak cie pisza,
                    ale czasmi nie moge sie powstrzymac.
                    Uwazam, i to tez juz tutaj powiedzialam, ze skateborders to nie znaczy glupi
                    ludzie. Sama znam wileu, ktorzy sa w tym bardzo dobrzy i sa normalnymi
                    inteligentnymi ludzmi.
                    Jak sie w czyms ze mna nie zgadzasz, posloz sie cytatem.
                    Gdzie wyczytales ze Chicago nie ma hip-hop? C.U.M.A. to jest jedno z
                    najbardziej znanych miejsc gdzie wlasnie odbywa sie wielka gala.
                    I gdzie tojest napisane, ze ja mieszkam poza Chicago?
                    Przeciwnie, mam spacerkiem do Michigan Ave, piec minut. Znam cala mase czrnych
                    arystow. Siedze w tym swiecie na codzien. Taki mam zawod.
                    Nie mam ochoty sie z nikim klocic i to co tutaj robie nie z tym nic wspolnego.
                    Mowienie, ze hip-hop z Opola jest lepszy niz oryginalny amerykanski, jest
                    sporym przegieciem.
                    Powodzenia z Parkiem. Trzymam kciuki.
                    n

Gos´c´ portalu: BUZZER napisa?(a):

> SLONKO SKONCZMY Z TYM...NIE CHC MIE SIE Z TOBOM WOJOWAC...NIE SPRAWIA MI TO
                    > PRZYJEMNOSCI...WIEM ZE TERZ COS MOZE WIESZ NA TEN TEMAT , JA TERZ WIEM SWOJE,
                    > PORUWNAJ JAK CO HIP-HOP POLSKI I AMERYKANSKI I WTEDY MUW O KOPIOWANIU...
                    > MOZESZ SIE PODLONCZYC DO NASZEJ AKCJII, WIESZ ZE CHCEMY DOBRZE DLA NASZEJ
                    WIOSK
                    > I
                    > ps. NIE WNERWIAJ SIE NA BLENDY MI SIE POPROSTU NIE CHCE PISAC POPRAWNIE:)))
                    > OKI DAJESZ SZTAME?????
                    > KONCZYSZ TO WOJOWANIE BO JA TAK...MYSLE ZE TY RUWNIERZ, BO GLUPIA NIE
                    JESTES...
                    > NARA
                    • Gość: BUZZER SKATEPARK-NOLA SPOX ZE SIE ZROZUMIELISMY IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.03, 23:11
                      oki oki Nola ale ja zrozumialem ze ty uwarzasz polski hh za tandetne
                      pozerstwo xerowanie itp. widze ze sie nie zrozumielismy:) ja juz o all
                      zapomnialem:) heheh a co do ortograffit no cuz hmmmm nie jest to szkulka tylko
                      necik:) natomiast nie muwilem ze nie ma u ciebie zadnego hh poprostu sie z
                      ciebie lekko muwionc zgrzewalem, myslalem ze jestes nadentom studencinom kturej
                      cos nie pasi:) sorki jak urazilem:) a propo hmmmm to kim ty tam jestes ze znasz
                      sie co nie co na tej qlturze?? dziennikarkom? he? jak to nie jest tajemnica to
                      powiedz:)
                      moze muza u nas w Opolu nie stoi na wysokim poziomie ale terz mamy pare dobrych
                      kapel: ZYG ZAK, KULTóRWA, LOGIKA... ale graffy tak:))) wiem ze do USA to moze w
                      niekturych zeczach nie dorastamy ale oni terz som w wielu zeczach gorsi od
                      nas:) pozsluchaj tekstuw ich a naszych zobzacysz inne problemy inne flustracje
                      inne rymy...hh z karzdeego kraju jest inny. slyszalas hh z republiki
                      poludniowej afryki? wiesz o czy spiewajom po angielsku?? o aids o glodzie o
                      wojnie...i nie mozna muwic ze cos jest gorsze sxerowane czy niedorobione:)
                      terz na poczontku myslalem ze hh to muza only for blac people ale potem
                      zrozumialem ze polski stoi dla mnie wyrzej niz amerykanski bo opowiada o
                      zeczach mi bliskich a nie o wiecznych imprach bibach spotach...:) oki koniec
                      pierniczenia:) dobrze ze sie zrozumielismy:) sorki jak gdzies Cie obrazilem:)
                      ps dawaj swoje glosy na budowe:))) oki nara 3maj sie cieplutko:)
                    • Gość: BUZZER SKATEPARK W OPOLU MUSI POWSTAC!!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.03, 23:15
                      NIE MUWILEM ZE OPOLSKI JEST LEPSZY:)))) MUWILEM ZE AMERYKANSKI PRZYNAJMNIEJ TEN
                      Z MTV MTV BLACK CZY JAK TO TAM SIE ZWIE JEST SKOMERCIALIZOWANY I SZMATLAWY, TO
                      JUZ NIE TEN SAM HIP-HOP CO EASY-E, PUBLIC ENEMY, SNOOP DOG, 2PAC , ITP...PEWNIE
                      WIDZISZ RUZNICE...EJ Z CIEKAWOSCI TO JAKOM TY MASZ PRACE???????
                      • nola Re: SKATEPARK W OPOLU MUSI POWSTAC!!!! 27.02.03, 22:09

> NIE MUWILEM ZE OPOLSKI JEST LEPSZY:)))) MUWILEM ZE AMERYKANSKI PRZYNAJMNIEJ
                        TEN
                        >
                        > Z MTV MTV BLACK CZY JAK TO TAM SIE ZWIE JEST SKOMERCIALIZOWANY I SZMATLAWY,
                        TO
                        > JUZ NIE TEN SAM HIP-HOP CO EASY-E, PUBLIC ENEMY, SNOOP DOG, 2PAC ,
                        ITP...PEWNIE
                        >
                        > WIDZISZ RUZNICE...EJ Z CIEKAWOSCI TO JAKOM TY MASZ PRACE???????

Nie wiem co Ci odpowiedziec Buzzer.
                        Jestesmy kilka swiatow od siebie. Moge powiedziec, ze jestem artystka.
                        Po polsku nazywaloby sie to artysta plastykiem. Pracuje tu i tam, glownie
                        dla City (Chicago Cutural Center). Jako ze nie musze sie martwic o pieniadze,
                        bo ktos inny to za mnie robi, udzielam sie w roznych mijscach zwiazanych
                        ze sztuka. HipHop slysze prawie na kazdym kroku, chociaz nie szukam tej
                        muzyki. Nie jest to moj ulubiony gatunek. W moim srodowisku, sila rzeczy, jest
                        bardzo duzo ludzi ze swiata sztuki. Dziwactwo roznego gatunku. Kazdy
                        jednak stara sie zachowac klase w swoim innym wymiarze.
                        Z muzyka, tak jak i z kazda dziedzina sztuki, jest tak troche jak ze smakiem.
                        Najwazniejsze zeby Ci dobrze smakowalo, reszta sie nie liczy. Czy to dobre
                        czy zle nie ma znaczenia. Specjalisci w tej dziedzinie staraja sie znalesc
                        jakis sens i ustalic kategorie.
                        Czy amerykanski HipHop jest lepszy niz polski? Jak dlugo polski do
                        Ciebie bardziej przemawia, to ten jest lepszy dla Ciebie.
                        To tak troche jak z pierogami. Wszyscy wiedza, ze pierogi to tradycyjne
                        polskie danie. Powszechna opinia glosi, ze Polacy robia je najlepiej.
                        To, ze ktos w Nepalu robi rownie dobre pierogi, nie zmienia faktu, ze
                        najlepsze pierogi mozna zjesc w polskiej restauracji. Jak mam ochote
                        na cos takiego to jade sobie do polskich delikatesow, mimo ze kilku moich
                        znajomych azjatow przekonuje mnie, ze Chinczycy i Iranczycy robia je
                        rownie dobre, a moze i lepsze.
                        n
                        • Gość: BUZZER SKATEPARK W OPOLU IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.03, 22:47
                          swiente slowa kolerzanko:) swiente slowa:)))) to sie rozumiemy dobrze. ej
                          znasz moze jakies stronki z takim osiedlowym hh z waszej okolicy??? bo ja
                          przedewszystkim lubie taki domowy wiesz
                        • Gość: BUZZER SKATEPARK W OPOLU IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.03, 22:47
                          swiente slowa kolerzanko:) swiente slowa:)))) to sie rozumiemy dobrze. ej
                          znasz moze jakies stronki z takim osiedlowym hh z waszej okolicy??? bo ja
                          przedewszystkim lubie taki domowy wiesz domowe warunki nagrania nic dla kasy
                          poprostu od siebie:)
                          PS.dzisiaj bylismy na spotkaniu z ruznymi warzniakami z miasta i bendzie
                          sk8park na 1000% i to moze na jeszcze w tym roku:) jak bendziemy cosik
                          wiedziec to ci odrazu powiem, napoczontku kiedy uslyszalem te wiadomosc
                          ucieszylem sie jak dzieciak...ale wiesz jeszce masa prawniczej roboty itp itp,
                          jak chesz moge ci przeslac artykuly na ten temat:) ejj a wlasciwie to w polsce
                          to gdzie ty mieszkasz? wiesz jak to tajemnica to nie musisz muwic poprostu z
                          ciekawosci pytam:) terz mialem jechac do USA jako (niesmiej sie) baby keeper
                          heheh smieszne ale jenzyka jeszce lepiej bym sie nauczyl:) heheh ale najpierw
                          musze zdac mature a to dopiero za roczek:PPP oki koncze:) 3maj sie hehehh co ty
                          ozdabiasz jakies sciany w budynkach czy kreator wnentrz jestes??:)
                          • nola Re: SKATEPARK W OPOLU 27.02.03, 23:28

> swiente slowa kolerzanko:) swiente slowa:)))) to sie rozumiemy dobrze. ej
                            > znasz moze jakies stronki z takim osiedlowym hh z waszej okolicy??? bo ja
                            > przedewszystkim lubie taki domowy wiesz domowe warunki nagrania nic dla kasy
                            > poprostu od siebie:)
                            > PS.dzisiaj bylismy na spotkaniu z ruznymi warzniakami z miasta i bendzie
                            > sk8park na 1000% i to moze na jeszcze w tym roku:) jak bendziemy cosik
                            > wiedziec to ci odrazu powiem, napoczontku kiedy uslyszalem te wiadomosc
                            > ucieszylem sie jak dzieciak...ale wiesz jeszce masa prawniczej roboty itp
                            itp,
                            > jak chesz moge ci przeslac artykuly na ten temat:) ejj a wlasciwie to w
                            polsce
                            > to gdzie ty mieszkasz? wiesz jak to tajemnica to nie musisz muwic poprostu z
                            > ciekawosci pytam:) terz mialem jechac do USA jako (niesmiej sie) baby keeper
                            > heheh smieszne ale jenzyka jeszce lepiej bym sie nauczyl:) heheh ale najpierw
                            > musze zdac mature a to dopiero za roczek:PPP oki koncze:) 3maj sie hehehh co
                            ty
                            >
                            > ozdabiasz jakies sciany w budynkach czy kreator wnentrz jestes??:)

Co znaczy gdzie w Polsce mieszkam?
                            Ostatni raz bylam tam piec lat temu. Zatrzymalem sie Krakowie i spedzilam kilka
                            dni w Zakopanem.
                            Nie maluje po scianach, ani we wnatrz ani na zewnatrz. Maluje normanie, na
                            plotnach albo specjalnych plytach (bardzo ciezki karton).
                            Baby Sitter to bardzo dobry pomysl. Masz mieszkanie, wyzywienie, placa Ci za to
                            i jeszcze uczysz sie za darmo jezyka! Brawo! Wyjatkowo odpowiedzialne zajecie.
                            Odnosnie 'Neighborhood HipHop' bede musiala sie rozpytac.
                            n
                            • Gość: buzzer Re: SKATEPARK W OPOLU IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.03, 01:15
                              hhehehe spoxik sorki ale mialem urodzinki tera z i nie jesteem w dysspozycji
                              pogadamy jutro nara :)))))))
    • Gość: Marian C. Leszcze wypad IP: *.he.net 25.02.03, 18:25
      Nie będą nam tu skejty demolować chodników, murkow, niszczyć sprejem elewacji.
      • Gość: BUZZER Leszczu ciemniaku po to bendzie wlasnie skejtpark! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.03, 22:34
        ten skejtpark bendzie wlasnie po to zeby tam jezdzic i nierozwalac chodnikuw,
        bendzie sciana zeby na niej malowac i wogule on bendzie po to by takie snoby
        jak ty sie NAS nie czepialy!!! wlazlo do glowy?! na drugi raz poczytaj
        najpierw o co NAM wogule chodzi a potem przezywaj od leszczy LESZCZU jeden...
      • Gość: Vooyek.. Sam jesteś leszczem pozerze!!! IP: router:* / 192.168.0.* 25.02.03, 22:50
        "Nie będą nam tu skejty demolować chodników, murkow, niszczyć sprejem elewacji."

Mariaaan! Śpisz? Marian! Co ty tak nic nie mówisz? Ja to bym nie mógł tak nic
        nie mówić... Jak człowiek jest zdrowy to musi coś mówić. .... Mariaaan, a
        powieeedz mi Marian, co Ci się jeszcze wogóle podoba w Opolu...?

Ale coś Ci powiem Marian... Przegiełeś pałę lamusie, byłem w stanie rozmawiać z
        nolą, bo mimo iż nie siedzi w klimatach, dało się z nią CZASAMI konstruktywnie
        podyskutować... Powstała grupa zdesperowanych młodych ludzi którzy nie mają
        gdzie jeździć, a skatepark byłby dla Nas jedyną alternatywą by pokazać że na
        opolskiej scenie też się coś kręci, a także rodzajem pewnego azylu przed
        nękającą za jazdę po mieście policją... A że poza utwardzonym terenem nie
        chcemy nic więcej od miasta świadczy dobitnie o tym iż taka miejscówka jest po
        prostu potrzebna... Jazdy po mieście i tak nikt nie wyeliminuje bo przecież
        streetowcy nie będą cały czas śmigali na rampach. Jeżeli jeszcze nie zmieniłeś
        zdania... - pisz, ale bez żadnych "wypadów" i "leszczów"...

Vooyek..
      • Gość: SZMITTTTTTTT marian CZY JAK CI TAM SPADAJ... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.03, 23:02
        CHŁOPIE DAJ SOBIE SPOKUJ BO WIDAĆ NIE CZAJISZ BAZY...BĘDZIEMY MIEĆ SKEJTPARK I
        JAK CO TO GO SAMI ZBUDUJEMY!!!!! POZDRO DLA BUZZERA, MONDRZE GADASZ CHŁOPIE,
        ORAZ WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH BUDOWĄ! JESTEM Z WAMI...
    • Gość: internauta SK8PARK W OPOLU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.03, 22:57
      witka panowie skejci czy jak się tam chcecie nazywać!
      Odrazu przejde do setna sprawy i powiem, że ja i moja rodzinka jesteśmy za
      powstaniem tego obiektu sportowego, który by zajoł czas młodym ludziom. Ciesze
      sie, że zaczeliście coś robicie w tej sprawie, że walczycie o swoje bo w końcu
      coś Wam też się od życia należy. Trzymam za Was kciuki chłopaki, chociaż nie
      bende kożystał z tego obiektu. internauta
    • Gość: JoŁJoŁ SK8PARK W OPOLU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.03, 22:57
      elo wszystkim! zajebiscie że będziecie miec skejtpar w w waszej wiosce!!!! o
      budowie dowiedziałem się od ziomala z opola, sam będe do was przyjerzdzał bo u
      mnie heheh nie ma za duzo miejsca gdzie jeżdzić. nara lole, jestem z wami!
      jołjoł
    • Gość: Vooyek.. SK8PARK W OPOLU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: router:* / 192.168.0.* 27.02.03, 22:31
      Siemanko wszystkim zainteresowanym budową skateparku w Opolu! Pojawiły się
      prośby o kontakt, także możecie śmiało mailować, albowiem to że skatepark
      powstanie jest już pewne. Podaję więc maila: mikitonie@wp.pl

Pozdrawiam wszytskim zaangażowanych i zainteresownych Vooyek..
    • Gość: Radek Re: SK8PARK W OPOLU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.03, 22:49
      bardzo dobry pomysł przynajmniej młodziez bedzie miała gdzie sie wybiegać oraz
      malować legalnie. To bardzo dobry pomysł!
      • Gość: BlinK Re: SK8PARK W OPOLU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.03, 00:03
        ej jak ten skatepark będzie jeszcze w tym roczku to jestem za:)
    • Gość: Ania i Mania Re: SK8PARK W OPOLU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.03, 22:54
      jesteśmy z wami chłopaki;-) przynajmniej będzie gdzie śmigać
    • Gość: Dyskusja Re: SK8PARK W OPOLU! ALE GDZIE? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.03, 22:24
      Po raz kolejny spotkała się grupa, która postanowiła zbudować skatepark.
      Zastanawiano się, skąd pozyskać pieniądze

Podczas ostatniego spotkania okazało się, że przeszkodą w staraniach o działkę
      za Realem, gdzie miałby stanąć skatepark jest fakt, że jej część należy do
      hipermarketu.

- Prezydent zgodził się na przekazanie terenu nieodpłatnie i na tym kawałku
      poprzestaniemy - mówi Tomasz Kwiatek. - Oczywiście nie będziemy nic kupować od
      Reala, działka pod skatepark będzie po prostu mniejsza.

Przyjęto, że podstawowa wersja skateparku, czyli utwardzony i ogrodzony teren z
      kilkoma urządzeniami do jazdy na desce i rolkach będzie kosztowała 140 tys. zł.
      Skąd je wziąć?

- Musimy z różnych miejsc wyciągać małe kwoty, które pozwolą na sfinansowanie
      całości - mówił Kwiatek.

Tak więc dyrektor MOK Dariusz Siedlak podjął się rozmów ze spółdzielnią ZWM i
      Miejskim Zarządem Dróg, który miałby być wykonawcą nawierzchni. Kwiatek zaś ma
      sprawdzić, jakie są szanse na pozyskanie pieniędzy m.in. z funduszu ochrony
      środowiska, funduszu antyalkoholowego, rezerwy budżetowej.

Kwiatek zaproponował również, że część z 200 tys. zł, kwoty przeznaczonej
      uchwałą rady miasta na prace społecznie użytecznie dla bezrobotnych, mogłaby
      zostać spożytkowana właśnie przy budowie skateparku.
    • Gość: walduś Re: SK8PARK W OPOLU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.03, 00:06
      To jes b. dobry pomysł! Kolejny obiekt który da coś tej naszej wiosce! hehehe
      i będzie na co popatrzec jak chlopaki będom śmigać i malować
      • Gość: Notaru Puk PUk IP: *.ns / 192.168.1.* 03.03.03, 18:21
        Żałosne. Większość wątków "za" napisała ta sama osoba. Zamiast na skejtpark
        wyremontujcie ulicę, czy doprowadźcie do stanu oglądalności pomnik Lompy przy
        Wieży Zamkowej
        • Gość: BUZZER Puk PUk IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.03, 23:19
          hhehehehehe wiem bo tylko ja mam stalke:PPPPP i odemnie korzystajom jak do mnie
          przychodzom:))))a co nie mozna w koncu to inne osoby ale ten sam numerek:) co
          zas do ulicy to juz nie nasza sprawa, miasto sie tym zajmuje my mamy robic
          cosik dal mlodzierzy a pomniczek i uliczka to nie nasza dzialka. wiem wiem terz
          na to potrzeba kasy ale my bendziemy to budowac za kase sponsoruw kturzy juz
          mozna powiedziec som, a jak miasto nie ma to its not my problem...
    • Gość: GRZYBU Re: SK8PARK W OPOLU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.03, 22:28
      no dobra dobra ale kiedy wreście zaczniecie coś działać????? bo bym sobie sam
      pooglądał kolesi na deskach:-) a na marginesie to jestem za
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka