Dodaj do ulubionych

Akcja "bezpieczny przejazd"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 09:04
kto umieścił to "coś " na stronie ?!!!!! - znowu czysta propaganda i to
jeszcze z dowodami ...- wlepili 133 mandaty - a więc zarobiło miasto , to
jedyny "pożytek" z tej pompatycznej akcji...wiadomosć jest taka, że 133 osoby
miały w d...e swoje bezpieczeństwo w okolicach torów, gdzie jakaś statystyka
dla porównania ?czy któraś z tych osób naraziła życie w chwili zatrzymania? -
czy dzięki tej akcji uratowali kogoś przed śmiercią ? - nie !!!!a więc
pokazały się stosowne służby i tyle...a poza tym znowu jakaś akcja w związku
z czynnościami jakimi obłożeni są mundurowi z racji swych cooodziennych
obowiązków.Niech autor zamieści jakaś statystykę dla porównania ...taką z
przed akcji...a nie zalicza "wierszówkę" dla kasy. Panie "autorze" chcę
czytać wiadomości a nie głupoty bez znczenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: Akcja "bezpieczny przejazd" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 13:07
      A jak ty chcesz sprawdzic czy uratowano komus zycie???
      tak sie gada, ale nigdy nie ma 100% ze ktos by wykorkowal w wypadku do puki nie
      wykorkuje.
      Wiec nie bardzo rozumiem jak zmierzyc wyniki akcji ratowania komus zycia, skoro
      dalej zyje, bo nie mamy 100% pewnosci ze gdybysm zaniechali naszych czynnosci,
      ten ktos wpadl by pod pociag?
      • Gość: druz Re: Akcja "bezpieczny przejazd" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 08:17
        to wystarczy sprawdzić panie Marku za co były te mandaty ! - idę o zakład że
        nie były wynikiem żadnej kolizji, czy - niech Bóg broni - tragedii - jak w
        przypadku kolizji drogowych...chodziło mi głównie o to, że robi się propagandę
        z rutynowej pracy tych formacji - niech pan znajdzie coś w prasie na temat tej
        akcji i efektów działań stosownych służb za np: tydzień lub dwa ( przecież
        akcja będzie trwała nadal ) i sam pan zrozumie o co mi chodzi...Teraz poczytamy
        o akcji "bezpieczne ulice" albo "czysty przystanek" lub "kaganiec dla psa"...
        tylko dlaczego to są jakieś akcje - to ma być robione na bieżąco bez hałasu. A
        takie "akcje " sugerują że są to działania doraźne i nie mogę się oprzeć
        wrażeniu że jedynym efektem jest ten że społeczeństwo dostało informację że coś
        się z tym robi - bo jak widać jest źle - tylko ja pytam : czyli co - do tej
        pory nic się nie robiło i trzeba to zmienić ? nie zmieniam zdania - taka
        informacja to żden news... pozdrawiam :o)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka