Dodaj do ulubionych

Chcą wygrać z Zembaczyńskim, ale w drugiej turze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 23:23
Panie kandydacie Chmielewski czy nie lepiej już od razu starać się o
przyłaczenie do Wałbrzycha? A Wójcika opolscy wielbiciele marazmu i spokoju
nie zaakceptują,na energicznych nie ma co liczyć,za późno,juz wyjechali.
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: Chcą wygrać z Zembaczyńskim, ale w drugiej tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 00:08
      Nie jestem zwolennikiem Zemba ale takiego chama jak Wójcika to dawno nie
      widziałem. Co takiego zrobił ten półgłowek dla opola. LIkwidował Petersa tak
      długo że sąd tego nie wytrzymał i zlikwidował Wójcika.
    • Gość: baba Chcą wygrać z Zembaczyńskim, ale w drugiej turze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 00:17
      Chmielu - niezły PISIOR - niech rządzi!!! w PISiorlandii. Zawsze, gdy ciężkie
      czasy - vide 1968 r. , oglądamy (no nie tak nie zrymuję) PISiory.
      • Gość: ted Re: Chcą wygrać z Zembaczyńskim, ale w drugiej tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 08:00
        jeśli pan Chnielewski chce rozruszać gospodarkę to niech najpierw wytłumaczy
        się z blokowania prywatyzacji przez PIS w Zakładach Azotowych w K-K.
    • Gość: Ja Re: Chcą wygrać z Zembaczyńskim, ale w drugiej tu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 08:26
      Nie chcecie tych kandydatów to zagłosujcie na mnie

Jestem normalnym mieszkańcem miasta Opola

Zbieram podpisy od dziś
    • Gość: obserwator Re: Chcą wygrać z Zembaczyńskim, ale w drugiej tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 10:26
      niestety czeka nas wybór "jak najmniejszego zła"
      zero kandydatów z charyzmą, menadżerów
      nie wiem czy to takie trudne rozruszać to miasto, a jak nie ma się odpowiednich
      ludzi to trzeba ich ściągnąć, tak jak to robią firmy w sektorze komercyjnym
      • komol oddać w arendę 07.09.06, 11:24
        Oddać Czechom w arendę lub Słowakom - oni juz szybko wykorzystają wspaniałe
        warunki geograficzne, bliskość dróg kolejowych, drogowych, rzecznych.
        A może ormian - oni zaraz zrobią dobry interes w takim rejonie.
        Dawniej miasta na szlaku kwitły - Opole umiera
        • Gość: Ja Re: oddać w arendę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 11:34
          Ja chętnie zajme sie Opolem
          Tylko od czego zaczac aby dostac sie na stołek
          • Gość: marita Re: oddać w arendę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 16:52
            menagery? a jaki problem? stworzyć komitet dać ogłoszenie do prasy,przeczytać
            CV i dokonać wstępnego wyboru.Potem poprowadzić jakąś kampanię i bedziecie
            mieli menagera i nawet z charyzmą.Problem tylko z powołaniem komitetu
            i...robotą, bo chciejstwa nie brakuje.
            • Gość: Ja Re: oddać w arendę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 14:46
              Spotkajmy sie i weźmy sie za to miasto tak na serio
            • Gość: Been Hakker Re: oddać w arendę IP: *.chello.pl 09.09.06, 21:52
              Każdy bedzie dobry, byleby nie nomenklaturzysta-hamulcowy Zembaczyński.
              Jak wejdzie ustawa dekomunizacyjna, to Rychu poleci tak i tak
              jako były SD-elowiec , przydupas PZPR-u na stanowisku.
              Oby jak najprędzej.
    • Gość: :) Biedny Rysio Hamulcowy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 13:08
      Wszyscy go chcą się pozbyć. Przepraszam , Kowalski jest za nim!
      • Gość: looser Re: Biedny Rysio Hamulcowy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 21:04
        Oooooooooo to senator Chmielewski juz po paru dniach kandydowania na prezydenta
        Opola - znudził się? zrealizował obietnice? czy tez zmeczył się jak cała jego
        partia? A teraz nijaki Łągiewka,kumpel z AWS? czy też losowanie się odbedzie?
        Swoją drogą to całe szczęście,że jest kandydat,który spokojnie może zostać
        prezydentem i zrobić coś sensownego dla miasta.Nazwiska nie wymienię bo jakby
        też zrezygnował to byłaby kompletna kaszana.
        • Gość: Borysss Re: Rysio Lwie Serduszko IP: *.centrum.punkt.pl 12.09.06, 23:19
          Jest jeszcze do wyboru Wójcik - likwidował Petersa tak
          dłuuuugo, że sąd tego nie wytrzymał i zlikwidował Wójcika...... ;-)

• Gość: Ryszard Ochódzki Rysio Lwie Serduszko - idź lepiej do "Klanu" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 08:26
            wszystkie Ryśki fo porządne chłopy, ale jest JEDEN WYJĄTEK - w Opolu
            • Gość: Borysss Re: Rysio Lwi Pazur IP: *.centrum.punkt.pl 13.09.06, 21:22
              Panie Ochódzki ps. "Miś" - nie bądź Pan malkontetntem i zazdrośnikiem.
              Gdyby w Opolu miał być lepszy kandydat do urzędu, to by się dawno pojawił.
              A wszystkie Ryśki, to fajne chłopaki i ten też pokaże lwi pazur!
              W następnej kadencji.
              Chyba, że się mylę...:-(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka