Dodaj do ulubionych

Leszek Możdżer

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 12:26
witam

mam pytanie, ile osob byloby zainteresowancyh koncertem Możdżera w Opolu i
ile bylibyscie w stanie przeznaczyc na bilet?
Obserwuj wątek
    • Gość: kross Re: Leszek Możdżer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 12:46
      A kto zacz ?
      • Gość: kayah Re: Leszek Możdżer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 15:53
        To ten pisarz?
        • Gość: dodo Re: Leszek Możdżer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 13:09
          ... a bylas kiedys na koncercie jakiegos pisarza?
          ja nie, ale wiesz... krotko stosunkowo bujam sie po tym padole, moze kiedys
          trafie na koncert jakiegos pisarza... :)
    • Gość: xxx Re: Leszek Możdżer IP: *.tvp.pl 11.09.06, 18:16
      Chętnie bym poszedł ale obawiam się, że w Opolu na taki koncert wystarczyłoby
      przestronne M-3. Niestety w tym mieście nie ma publiczności... Publiczności
      przez duże "P". Na koncert Dody lub Wiśniewskiego przyszłyby pewnie tłumy na
      Możdżera może 27,5 osoby (w tym organizator i dziennikarze) przy dobrej
      promocji. Sam pamiętam koncert Tymona Tymańskiego w MOKu z garstką fanów i
      seans "Buena Vista Socjal Club" na którym było 10 osób (z tego 3 wyszły po pół
      godzinie). A może jest lepiej? Może się mylę? Co sądzicie?
      • Gość: idol młodzierzy Re: Leszek Możdżer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 20:55
        ja sie z tobą zgadzam, chociaz kiedys byłam na Pilichowskim i było całkiem
        sporo osób i to był dla mnie szok.jestem zdania ze nie liczy sie ilość publiki
        tylko jakość.
        • Gość: dodo Re: Leszek Możdżer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 13:12
          nie do konca tak jest. najlepszym wyjsciem jest duza frekwencja
          publicznosci "wysokiej jakosci" ;)

jezeli impreza, tak jak niektore w MOK'u, ma sie zwrocic z wplywow z biletow,
          to oczywistym jest, ze najwazniejsza jest ilosc osob na koncercie.
      • Gość: uf! Re: Leszek Możdżer IP: *.atol.com.pl 02.01.07, 11:32
        No właśnie Dodo.a Ty nie jesteś przypadkiem bratem od Dody?
      • Gość: uf! Re: Leszek Możdżer IP: *.atol.com.pl 02.01.07, 11:32
        No właśnie Dodo.a Ty nie jesteś przypadkiem bratem od Dody?
        • Gość: dodo Re: Leszek Możdżer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 11:54
          przypadkiem nie
    • Gość: magda Re: Leszek Możdżer IP: 213.17.241.* 12.09.06, 08:28
      Ja bym się bardzo chętnie wybrała na koncert Możdżera w Opolu.
      Pozdrawiam tego, kto chce taki koncert zorganizować!!!!!!
      • Gość: Heina Re: Leszek Możdżer IP: *.po.opole.pl 12.09.06, 09:26
        Hmm, Leszek Możdzer w Opolu. Była by to niezła gratka. Rok temu we Wrocławiu by
        lem na Jego koncercie. To wspaniały kompozytir i muzym. Do dzisiaj płyta z tego
        konertu towarzyszy mi w samochodzie, a gdy jestem za granica to z dumą puszczam
        znajomym. Wiem, że trio Danielson, Fresco, Możdzer właśnie wczoraj rozpoczęło
        prace w studioo nad nowa płytą. Tak chciałbym, żeby w Opolu było miejsce, gdzie
        pojawialiby się muzycy tego formatu, ale wątpię,że to się uda. Mój głos jest za,
        a cena za bilet jką bym dał w Opolu to 80.00 PLN
      • Gość: dodo Re: Leszek Możdżer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 13:12
        dzieki, wzajemnie ;)
        • Gość: xxx Re: Leszek Możdżer IP: 195.245.213.* 12.09.06, 13:31
          Co do ilości i jakości publiki to najlepiej żeby szły w parze. Ale tak w Opolu
          ni ma. Pal sześć czynnik finansowy i opłacalność tego typu imprez (choć to
          oczywiście ważne) ale koncert w pustawej sali jest smutny i żałosny. Mi
          osobiście jest przykro i wstyd uczestniczyć w czymś takim. Dlatego na ambitne
          imprezy wybieram się nie w Opolu.
          P.S. Osobiście bardzo bym chciał żeby koncert Możdżera w Opolu się odbył i
          udał. Trzymam kciuki i mam nadzieję że jest lepiej niż mi się wydaje.
          Pozdrawiam ambitnych
          • Gość: dodo Re: Leszek Możdżer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 13:46
            no chodzi o to, zeby nie trzeba bylo wydawac kasy na dojazd gdzie indziej,
            tylko zeby mozna bylo sie wybrac na cos ciekawego tutaj.
            sam bylem na satrianim we wrocku...
            ... a u nas pierwszy wiceprezydent ktory mial decydowac o mozliwosci odbywania
            sie koncercikow na scenie miedzy ogrodkami na rynku nie wyrazil zgody... (nie
            pamietam jak sie nazywa). widzisz, tu jest Opole.
            cale szczescie, ze Karbowiak uratowal honor UM i wyrazil zgode i koncerty sie
            odbywaja.

>Trzymam kciuki i mam nadzieję że jest lepiej niż mi się wydaje.

nie jest, dlatego trzymaj kciuki :)
            • Gość: xxx Re: Leszek Możdżer IP: 195.245.213.* 12.09.06, 14:02
              Oprócz Karbowiaka wiceprezydentami są panowie Ciepły i Kwiatkowski (może jest
              ich więcej? nie wiem - jeśli tak to niech żyje tanie państwo!).
              To ludzki pan z tego Karbowiaka że dał grajkom pograć na rynku. A ja myślałem
              że to psi urzędniczy obowiązek!!!! Nie tylko pozwalać ale i pomagać.
              Kciuki trzymam aż kostki bieleją.
              • Gość: Heina Re: Leszek Możdżer IP: *.po.opole.pl 19.09.06, 08:34
                Pozdrawiam wszystkich fanów Możdzera. Już teraz zaciskam kciuki i deklaruję
                swoją obecność. Myślę że w wydaniu kameralnym tj. Możdzer solo nie będzie
                problemu a i cena też nie będzie zaporowa. Wiem, że jest to muzyk i człowiek
                niezwykle skromny, a koncert dla publiczności daje mu wiele satysfakcji. Chyba
                ostatnio jednak jest bardzo zajęty, gdyż nie dostrzegłem go na koncercie
                Gilmura, a przecież bardzo dużo pracy poświęcił, żeby wyszła jego ostatnia
                płyta. Koncert ? Może w Starym Domu w Domecku. tam są fajne klimaty.
                A propos Opola. Już niedługo zacznie się XV Festiwal Muzyku Perkusyjnej. Jest to
                prawdziwa perła w tombakowej koronie. Najlepsza impreza w tej cześci kraju.
                Organizatorowi wielkie DRRRUUM DRUM.
                • Gość: dodo Re: Leszek Możdżer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 10:11
                  mozdzer teraz nagrywa nowa plyte, wiec zajety pewnie jest :)

myslalem o innej miejscu na koncert, nie o domecku.

festiwal perkusyjny to faktycznie specyficzna impreza, dziwi mnie brak
                  zainteresowania wladz miasta i wojewodztwa w wypromowaniu tej imprezy na caly
                  kraj (i ewentualnie u naszych poludniowych sasiadow). szkoda ze nie odbyla sie
                  czesc wiosenna, ale coz...

pozdrawiam
                  dodo
                  www.imprezoweopole.pl
    • Gość: Blondi Re: Leszek Możdżer IP: *.radio.opole.pl 12.09.06, 13:57
      Chętnie, chętnie. Nie tylko ja, ale kilka osób (ok. 5) z mojej paczki zapewne,
      by się wybrało.
      Wbrew powszechnemu obrazowi w Opolu jest sporo ludzi, którzy słuchają takiej
      muzyki.
      Problem pewnie jest w tym, że nie każdy ma 60 czy 50 pln na bilet. Z tego, co
      zaobserwowałam w Opolu ceną zaporową jest 25 pln.
      • Gość: bart Re: Leszek Możdżer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 16:29
        A jaki jest całkowity koszt takiego koncertu ?
        • Gość: dodo Re: Leszek Możdżer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 17:55
          dosc spory, ale mi bardzo zalezy na DOBREJ reklamie (o zasiegu wojewodzkim) i
          to podnosi zdecydowanie koszt.
          trafil mi sie numer do managera i glupio by bylo tego nie wykorzystac...

nie wiem, czy sie uda, ale probowac warto ;)
          • Gość: dodo Re: Leszek Możdżer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 23:25
            podbijam, bo dalej aktualne. kto jeszcze bylby zainteresowany takim koncertem?
            • Gość: dodo MP3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 06:57
              to glownie temat dla osob, ktore sie pytaly, kto to jest mozdzer i czy to ten
              znany pisarz ;)
              tutaj jest kilka mp3 do pobrania:
              www.mozdzer.com/podstrony/glowna.php?tryb=niepublikowane
              polecam Incognitora.

btw. temat jest dalej aktualny. Swoje "za" osoby zainteresowane moga wpisywac
              tutaj:
              www.mozdzer.com/forum/index.php?tryb=pokaz&jaki2=414&nxt=1
    • Gość: m28 Re: Leszek Możdżer IP: *.centrum.punkt.pl 02.01.07, 17:48
      Chętnie bym się wybrał na MOżdzera w Opolu, z osobą towarzyszącą byłbym w stanie wydać na taki koncert 100 z, czyli 50/os
      • Gość: ej! Re: Leszek Możdżer IP: *.atol.com.pl 02.01.07, 17:57
        Ja bym poszedł,jakby mnie Dodo zaprosił i siedział obok mnie cały koncert i
        patrzył mi głęboko w oczy... ech marzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka