Gość: dodo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 12:26 witam mam pytanie, ile osob byloby zainteresowancyh koncertem Możdżera w Opolu i ile bylibyscie w stanie przeznaczyc na bilet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kross Re: Leszek Możdżer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 12:46 A kto zacz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kayah Re: Leszek Możdżer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 15:53 To ten pisarz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: Leszek Możdżer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 13:09 ... a bylas kiedys na koncercie jakiegos pisarza? ja nie, ale wiesz... krotko stosunkowo bujam sie po tym padole, moze kiedys trafie na koncert jakiegos pisarza... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Leszek Możdżer IP: *.tvp.pl 11.09.06, 18:16 Chętnie bym poszedł ale obawiam się, że w Opolu na taki koncert wystarczyłoby przestronne M-3. Niestety w tym mieście nie ma publiczności... Publiczności przez duże "P". Na koncert Dody lub Wiśniewskiego przyszłyby pewnie tłumy na Możdżera może 27,5 osoby (w tym organizator i dziennikarze) przy dobrej promocji. Sam pamiętam koncert Tymona Tymańskiego w MOKu z garstką fanów i seans "Buena Vista Socjal Club" na którym było 10 osób (z tego 3 wyszły po pół godzinie). A może jest lepiej? Może się mylę? Co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idol młodzierzy Re: Leszek Możdżer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 20:55 ja sie z tobą zgadzam, chociaz kiedys byłam na Pilichowskim i było całkiem sporo osób i to był dla mnie szok.jestem zdania ze nie liczy sie ilość publiki tylko jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: Leszek Możdżer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 13:12 nie do konca tak jest. najlepszym wyjsciem jest duza frekwencja publicznosci "wysokiej jakosci" ;) jezeli impreza, tak jak niektore w MOK'u, ma sie zwrocic z wplywow z biletow, to oczywistym jest, ze najwazniejsza jest ilosc osob na koncercie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uf! Re: Leszek Możdżer IP: *.atol.com.pl 02.01.07, 11:32 No właśnie Dodo.a Ty nie jesteś przypadkiem bratem od Dody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uf! Re: Leszek Możdżer IP: *.atol.com.pl 02.01.07, 11:32 No właśnie Dodo.a Ty nie jesteś przypadkiem bratem od Dody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: Leszek Możdżer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 11:54 przypadkiem nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Leszek Możdżer IP: 213.17.241.* 12.09.06, 08:28 Ja bym się bardzo chętnie wybrała na koncert Możdżera w Opolu. Pozdrawiam tego, kto chce taki koncert zorganizować!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heina Re: Leszek Możdżer IP: *.po.opole.pl 12.09.06, 09:26 Hmm, Leszek Możdzer w Opolu. Była by to niezła gratka. Rok temu we Wrocławiu by lem na Jego koncercie. To wspaniały kompozytir i muzym. Do dzisiaj płyta z tego konertu towarzyszy mi w samochodzie, a gdy jestem za granica to z dumą puszczam znajomym. Wiem, że trio Danielson, Fresco, Możdzer właśnie wczoraj rozpoczęło prace w studioo nad nowa płytą. Tak chciałbym, żeby w Opolu było miejsce, gdzie pojawialiby się muzycy tego formatu, ale wątpię,że to się uda. Mój głos jest za, a cena za bilet jką bym dał w Opolu to 80.00 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: Leszek Możdżer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 13:12 dzieki, wzajemnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Leszek Możdżer IP: 195.245.213.* 12.09.06, 13:31 Co do ilości i jakości publiki to najlepiej żeby szły w parze. Ale tak w Opolu ni ma. Pal sześć czynnik finansowy i opłacalność tego typu imprez (choć to oczywiście ważne) ale koncert w pustawej sali jest smutny i żałosny. Mi osobiście jest przykro i wstyd uczestniczyć w czymś takim. Dlatego na ambitne imprezy wybieram się nie w Opolu. P.S. Osobiście bardzo bym chciał żeby koncert Możdżera w Opolu się odbył i udał. Trzymam kciuki i mam nadzieję że jest lepiej niż mi się wydaje. Pozdrawiam ambitnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: Leszek Możdżer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 13:46 no chodzi o to, zeby nie trzeba bylo wydawac kasy na dojazd gdzie indziej, tylko zeby mozna bylo sie wybrac na cos ciekawego tutaj. sam bylem na satrianim we wrocku... ... a u nas pierwszy wiceprezydent ktory mial decydowac o mozliwosci odbywania sie koncercikow na scenie miedzy ogrodkami na rynku nie wyrazil zgody... (nie pamietam jak sie nazywa). widzisz, tu jest Opole. cale szczescie, ze Karbowiak uratowal honor UM i wyrazil zgode i koncerty sie odbywaja. >Trzymam kciuki i mam nadzieję że jest lepiej niż mi się wydaje. nie jest, dlatego trzymaj kciuki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Leszek Możdżer IP: 195.245.213.* 12.09.06, 14:02 Oprócz Karbowiaka wiceprezydentami są panowie Ciepły i Kwiatkowski (może jest ich więcej? nie wiem - jeśli tak to niech żyje tanie państwo!). To ludzki pan z tego Karbowiaka że dał grajkom pograć na rynku. A ja myślałem że to psi urzędniczy obowiązek!!!! Nie tylko pozwalać ale i pomagać. Kciuki trzymam aż kostki bieleją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heina Re: Leszek Możdżer IP: *.po.opole.pl 19.09.06, 08:34 Pozdrawiam wszystkich fanów Możdzera. Już teraz zaciskam kciuki i deklaruję swoją obecność. Myślę że w wydaniu kameralnym tj. Możdzer solo nie będzie problemu a i cena też nie będzie zaporowa. Wiem, że jest to muzyk i człowiek niezwykle skromny, a koncert dla publiczności daje mu wiele satysfakcji. Chyba ostatnio jednak jest bardzo zajęty, gdyż nie dostrzegłem go na koncercie Gilmura, a przecież bardzo dużo pracy poświęcił, żeby wyszła jego ostatnia płyta. Koncert ? Może w Starym Domu w Domecku. tam są fajne klimaty. A propos Opola. Już niedługo zacznie się XV Festiwal Muzyku Perkusyjnej. Jest to prawdziwa perła w tombakowej koronie. Najlepsza impreza w tej cześci kraju. Organizatorowi wielkie DRRRUUM DRUM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: Leszek Możdżer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 10:11 mozdzer teraz nagrywa nowa plyte, wiec zajety pewnie jest :) myslalem o innej miejscu na koncert, nie o domecku. festiwal perkusyjny to faktycznie specyficzna impreza, dziwi mnie brak zainteresowania wladz miasta i wojewodztwa w wypromowaniu tej imprezy na caly kraj (i ewentualnie u naszych poludniowych sasiadow). szkoda ze nie odbyla sie czesc wiosenna, ale coz... pozdrawiam dodo www.imprezoweopole.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondi Re: Leszek Możdżer IP: *.radio.opole.pl 12.09.06, 13:57 Chętnie, chętnie. Nie tylko ja, ale kilka osób (ok. 5) z mojej paczki zapewne, by się wybrało. Wbrew powszechnemu obrazowi w Opolu jest sporo ludzi, którzy słuchają takiej muzyki. Problem pewnie jest w tym, że nie każdy ma 60 czy 50 pln na bilet. Z tego, co zaobserwowałam w Opolu ceną zaporową jest 25 pln. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Leszek Możdżer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 16:29 A jaki jest całkowity koszt takiego koncertu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: Leszek Możdżer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 17:55 dosc spory, ale mi bardzo zalezy na DOBREJ reklamie (o zasiegu wojewodzkim) i to podnosi zdecydowanie koszt. trafil mi sie numer do managera i glupio by bylo tego nie wykorzystac... nie wiem, czy sie uda, ale probowac warto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: Leszek Możdżer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 23:25 podbijam, bo dalej aktualne. kto jeszcze bylby zainteresowany takim koncertem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo MP3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 06:57 to glownie temat dla osob, ktore sie pytaly, kto to jest mozdzer i czy to ten znany pisarz ;) tutaj jest kilka mp3 do pobrania: www.mozdzer.com/podstrony/glowna.php?tryb=niepublikowane polecam Incognitora. btw. temat jest dalej aktualny. Swoje "za" osoby zainteresowane moga wpisywac tutaj: www.mozdzer.com/forum/index.php?tryb=pokaz&jaki2=414&nxt=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m28 Re: Leszek Możdżer IP: *.centrum.punkt.pl 02.01.07, 17:48 Chętnie bym się wybrał na MOżdzera w Opolu, z osobą towarzyszącą byłbym w stanie wydać na taki koncert 100 z, czyli 50/os Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ej! Re: Leszek Możdżer IP: *.atol.com.pl 02.01.07, 17:57 Ja bym poszedł,jakby mnie Dodo zaprosił i siedział obok mnie cały koncert i patrzył mi głęboko w oczy... ech marzenia Odpowiedz Link Zgłoś