senioryta13
13.09.25, 16:31
Drony
jakze goracy temat, a tu taka cisza.
I co, ustalone jest juz oficjalnie co to byly za drony? z jakiego kierunku lecialy? czy tylko mamy opierac sie na
1 wiadomosci, ze sa to drony rosyjskie?
Z natury jestem osoba ciekawa i probuje dowiedzec sie zawsze czegos blizej, jezeli dany temat mnie zainteresuje.
Tak oto dotarlam do wywiadu z Leszkiem Sykulskim (od razu dodam nie wiem kto to jest) i do wywiadu z Pania Wielomska (tu rowniez dodam nie wiem kim ta Pani jest, ale sprawdze. Ktos w komentarzach polecil z nia wywiad, polecam rowniez przeczytac komentarze pod w/w wywiadami) Dodam rowniez, ze nie slucham polskich dziennikarzy (poza jednym) ale tu siegnelam po wiadomosci prosto z Polski, gdyz akcja dronow rozegrala sie na jej terytorium. Najpierw wysluchalam wystapienia jakiegos Pana Jakubiaka w polskim sejmie. Byl swietny, zadal duzo sensownych na czasie pytan, nie wiem, czy na wszystkie otrzyma odpowiedzi, czy zamkna go jako onuce.
Zachecona, zaczelam szukac dalej i znalazlam juz wyzej wymienione wywiady, ktore wszystkim polecam do wysluchania, potraktujcie to jako lekture. Dziwi mnie tylko, ze forumowi obroncy Polski, nigdy nie podali linkow do wypowiedzi tych osob. Pytam sie dlaczego?
Jak zwykle sa 2 strony medalu, dlaczego znac tylko jedna?
Czy te wymienione wyzej osoby, to sa rowniez w jezyku forumowym onuce i ruskie trolle?
Zachecam do rozwiniecia tematu.
www.youtube.com/watch?v=nlCm44DOgjc&t=2228s
wywiad z Panem L. Sykulskim
www.youtube.com/watch?v=bffXka-7Rfg
wywiad z Pania Wielomska
Obydwoje mowia rowniez o sprawach nigdy nie dyskutowanych na forum I powiedzialabym, zakazanych.
Jestem pod wrazeniem, ze sa jeszcze ludzie w Polsce zdrowo myslacy, jakze inni od tych, jakich nam przedstawiaja w gazetce polskiej.