Gość: Extra dupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 20:10 ciekawe jakie zboczenia maja chopy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zs Re: Sexualne marzenia mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 20:22 MN to pedały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kindzia Re: Sexualne marzenia mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 18:40 jak to nie wiesz jakie marzenia? oczywiście piękna kobieta a raczej wiele pięknych kobiet i on sam na sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) marzenia? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.11.06, 18:47 dlaczego marzenia? ja lubie full service, jak w dobrym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialy zulus Re: marzenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 18:49 a ja lubie kiedy broncia trzyma w dloniach mego fąsia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adolf Re: marzenia? IP: *.zaodrze.punkt.pl 12.11.06, 20:29 100PLN.fullserwis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: marzenia? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.11.06, 20:50 widze, ze wy nic nie rozumiecie. mam nadzieje biedacy, ze nie jestescie od rydzyka. mowie o bardzo dobrych hotelach, nie o tanich polskich dziwkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekspert Re: Sexualne marzenia mężczyzn IP: *.chello.pl 13.11.06, 08:07 a ja jestem celebrity i nie martwie się takimi pierdołami, codziennie dwie nowe laseczki, ktorę zabieram na przejaźdzke moja maszyną, a mam żółtego malucha II turbo ze spojlerami i specjalnym tłumnikiem, gdy się tak wyposażonym autem jeździ to nie dziwne że jest się celebrity, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: marzenia starej panny IP: *.kolornet.pl 13.11.06, 08:27 Cóś taka ciekawa. Poderwij chłopa to zobaczysz, chyba żeś jest zaknserwowana prawiczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cv Re: marzenia starej panny IP: *.zwm.punkt.pl 13.11.06, 08:28 Żeby życie miało smaczek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: marzenia starej panny IP: *.icm.edu.pl 10.02.07, 12:12 ai no corrida Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: achim Re: Sexualne marzenia mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 13:34 DLACZEGO ZARAZ ZBOCZENIA ? Jeżeli jakieś praktyki w łóżku robią facetowi jak i kobiecie przyjemność to rozumię że nie jest to zboczenie. Co innego jeżeli jedna z pary domaga sie czegoś co druga połowa niechce spełnić to rozumię że ta druga może uwazać jako zobczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mn Re: Sexualne marzenia mężczyzn IP: *.chello.pl 10.02.07, 16:31 Ze względu na AIDS wolę żyć w celibacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CameLeon Re: Sexualne marzenia mężczyzn IP: *.centrum.punkt.pl 10.02.07, 19:02 Moja żona - "zimna neurotyczka" - niekiedy pozwala swemu maczo, na przygody z pięknymi dziewczętami. Kiedy wracam z upojnego weekendu i staję przed nią w progu, to opuszczam spodnie i mówię: - Przywitaj się z moim farciarzem... Bardzo to lubi. A niekiedy po wszystkim pytam: - Miałaś orgasm? - Nieee - odpowida zalękniona - To co się mówi!? - Pytam szorstko, jak jaki maczo. - Przepraszam - odpowiada przepraszajaco. Ostatnio odkryłem, że sex we dwójkę jest piękny, ale w piątkę - genialny!!! Wszystkich zainteresowanych odsyłam do książki: "Najbardziej finezyjne figle w sexie grupowym" - praca zbiorowa... Odpowiedz Link Zgłoś
mocarabia maczo, maczo... 11.02.07, 11:22 ...w piątkę, powiadasz ;-) Pewnie masz niezłą frajdę, ale na stałe, w takim składzie długo nie pociągniesz. Więc, lepiej zawczasu przynajmniej z trzech spuśc powietrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CameLeon Re: maczo, maczo... IP: *.centrum.punkt.pl 11.02.07, 11:41 Mocarabio, swoim postem obnażyłaś mnie! Jesteś jak na kobietę nader inteligentna. Jako maczo, czuję się, jakbyś mnie przyłapała na golasa i do tego podczas farbowania włosów! Dałaś do zrozumienia, że zabawiam się w towarzystwie dmuchanych lal. Zasugerowałaś, że sex w piątkę jest możliwy tylko z gumowymi lalami. Co to, to nie. Nigdy nie dam się namówić na gumową lalę. Wszak wokół tyle pięknych dziewcząt :-) A propos, co robisz dziś wieczorem? Odpowiedz Link Zgłoś
mocarabia ... 15.02.07, 14:56 Leonie... Nie podrywaj mnie ;-) Dziś wieczór pewnie będę odsypiać walentynkowe frywolności. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sex Re: Sexualne marzenia mężczyzn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 23:09 Sex marzenia mężczyzn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: extra dupek Re: Sexualne marzenia mężczyzn IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.07, 12:18 lody na każdą okazję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: Sexualne marzenia mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 07:13 wy...oppelnera Odpowiedz Link Zgłoś