Gość: clu IP: *.atol.com.pl 06.12.06, 20:08 Przewodniczacym Rady Miasta zostal... SŁAWOMIR BRZEZINSKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: wybrano przewodniczacego R.M. !!! IP: 213.17.145.* 06.12.06, 20:09 W końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: wybrano przewodniczacego R.M. !!! IP: 217.197.79.* 06.12.06, 20:13 Gloria,gloria in exelsis....Alleluja, Alleluja,.....Gloria victis..Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stoik Re: wybrano przewodniczacego R.M. !!! IP: *.chello.pl 06.12.06, 23:39 Gdzieds tą "łacinę" już czytałem. Czyzby ci się cóś popiierrdolliwszy "pod sufitem"...b-młocie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: wybrano przewodniczacego R.M. !!! IP: *.zwm.punkt.pl 06.12.06, 20:11 a nie andrzej j. z bialegotoku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moby Re: wybrano przewodniczacego R.M. !!! IP: *.uni.opole.pl 06.12.06, 20:14 To juz całkowita kompromitacja! Nieodpowiedni człowiek na nieodpowiednim miejscu! Tak wygląda zabawa małych ludzi w wielką politykę. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: wybrano przewodniczacego R.M. !!! IP: 217.197.79.* 06.12.06, 20:17 A co on, powiedz mi moby, moze sperhydrolić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rorschach Re: wybrano przewodniczacego R.M. !!! IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.06, 21:04 I bardzo dobrze! Podaj mi Moby choć jeden powód, dla któregio miałbym uwierzyć, że Wiśniewski byłby "odpowienim człowiekim na odpowiednim miejscu". Czy tylko dlatego, że został namaszczony za kulisami przez kilku ważniaków? Cieszę się, że zwyciężyła demokracja. Radni PO nie ugięli się i wybrali osobę, która cieszyła się ich poparciem. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: wybrano przewodniczacego R.M. !!! IP: *.chello.pl 07.12.06, 00:01 Tak proste jak to, że nigdy nie wiesz dokąd cię ta "zwycieska demokracja " zawlecze. Odpowiedz Link Zgłoś
kinma1 Re: wybrano przewodniczacego R.M. !!! 06.12.06, 20:35 To juz calkowita porazka :/ Biedne to miasto, no ale coz... ludzie wybrali (sic!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lumpex Re: wybrano przewodniczacego R.M. !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 20:43 Ktoś wspomniał Jakiego.Do tego zmierzało.Wybór dostojnego Brzezińskiego jest na miarę Wielkiego Prezydenta,prestiżu Opola i aspiracji Opolan.Po prostu rewelka.Szkoda Jakiego,rewelka bylaby większa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: wybrano przewodniczacego R.M. !!! IP: 213.17.145.* 06.12.06, 20:44 Ciekawe kto oprocz mobego siedzi o tej porze na uniwersytecie opolskim? Moze nasza droga doktor wie? Odpowiedz Link Zgłoś
kinma1 Re: wybrano przewodniczacego R.M. !!! 06.12.06, 20:46 Ponoc madrzejszy glupszemu ustepuje...no i mamy Brzezinskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juhas Re: wybrano przewodniczacego R.M. !!! IP: *.zwm.punkt.pl 06.12.06, 20:52 Albo Wy sobie wszyscy jaja robicie, albo... Albo oni wybrali go dla jaj Odpowiedz Link Zgłoś
mx4 Re: wybrano przewodniczacego R.M. !!! 06.12.06, 20:55 Czy to prawda, że został wybrany głosami SLD ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wybrano przewodniczacego R.M. !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 21:03 A ten co go wybrano to z jakiej teraz jest partii? Odpowiedz Link Zgłoś
mx4 Re: wybrano przewodniczacego R.M. !!! 06.12.06, 21:19 Był w PO, ale czy jeszcze jest to nie wiem. W każdym bądź razie z "Frakcji Kowalskiej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: wybrano przewodniczacego R.M. !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 21:24 Nowa koalicja Frakcja Kowalska + SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco Re: wybrano przewodniczacego R.M. !!! IP: 217.96.16.* 06.12.06, 21:24 Jak to!! na www.gazeta.pl/opole piszą że nie wybrali :) Ale cóż - jaki portal, takie informacje. Chyba czas przesiąść się na rzetelne portale netowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clu Re: wybrano przewodniczacego R.M. !!! IP: *.atol.com.pl 06.12.06, 21:43 Faktycznie S.Brzezinski zostal wybrany glosami 'frakcji Kowalskiego'+ SLD, PiS i czesc PO wstrzymala sie od glosu... Wiadomosc ta jest pewna bo prosto z ratusza;) Gazeta pisala, ze nie wybrano gdyz w 2 pierwszych turach glosowania zaden kandydat nie uzyskal wiekszosci bezwzglednej, udalo sie dopiero za 3 razem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbynek Re: wybrano przewodniczacego R.M. !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 21:50 Brzezinski skumal sie z SLD i go wybrali. 14 glosami. Teraz ma zrobic z Zyly wiceprzewodniczaca Rady. Wszystko podobno przy akceptacji Kowalskiego. Zembaczynski tez uwaza, ze Brzezinski to dobra opcja. Przy czym Brzezinski z Kwiatkiem sa juz bezpartyjni.Scierwa zwykle. Bez zadnych zasad. Biedne to miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ************* ohyda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 21:55 Kwiatek, Brzeziński, Kowalski.... "antykomunistyczna" frakcja w opolskiej PO w sojuszu z SLD... szmaciarze! Tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Illusion Re: wybrano przewodniczacego R.M. !!! IP: *.chello.pl 06.12.06, 22:20 I co na to red. GW ??? Pomawiali Wisniewskiego o wspolprace z SLD i wybujale ambicje - a tu co??? Krol jest nagi - Brzezinski wybrany glosami SLD !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: topinambur1 Re: wybrano przewodniczacego R.M. !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 22:35 Niech żyje nowy Przewodniczący Miejskiej Rady Narodowej!!! Cześć mu i chwała!!! Opole wraca do lat 70-tych. Będą również śpiewające autobusy z napisami STOP KORUPCJI ( POLITYCZNEJ ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: członek Re: wybrano przewodniczacego R.M. !!! IP: 217.197.79.* 06.12.06, 23:14 Drogi Towarzyszu Prezesie Januszu - zadanie wykonane.Twój towarzysz Sławek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdegustowany Re: wybrano przewodniczacego R.M. !!! IP: *.chello.pl 06.12.06, 23:24 Szacunek dla Wisniewskiego, ze sie wycofal w odpowiednim momencie. Na pochybel tej bandzie karierowiczow - wyrzutkow z pis i po, co sie skumali dzis z sld . . . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gump Re: wybrano przewodniczacego R.M. !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 01:01 Że - na - da !!! Najgorsze jest to, że Zomb do końca życia będzie leciał na swoim popularnym nazwisku. Może dalej hamować rozwój Opola, może od rana do wieczora hamletyzować, a i tak go ludzie wybiorą. Cholera, powinno się wyborcom robić testy na inteligencję. Przed każdym lokalem wyborczym stałby ochroniarz ze specjalnym mózgomatem. Dmuchasz w ustnik i ci wychodzi, czy jesteś godzien dostępu do urny czy nie. Kto jest przeciw? Nie widzę. Kto się wstrzymał? Też nie widzę. Dziekuję. Przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gump Re: wybrano przewodniczacego R.M. !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 01:04 Ach, zapomniałem. Polacam teskt w "Polityce" o młodych ludziach, dla których pierwszą pracą jest ważna funkcja polityczna. Dedykuję go młidzieńcowi Brzezińskiemu, czy jak on tam się nazywa. Bo równie dobrze możnaby na fotelu przewodniczącego RM posadzić Crazy Froga. Byłoby przynajmniej śmieszniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektron Re: Crazy Frog i Mumio !!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.06, 11:05 Przestańcie pastwić się nad nowym przewodniczącym. Ma przecież ambitny program rozwoju miasta. Na miarę XXI wieku! Brzeiński dla GWwO: Na Dambonia i w okolicy są problemy z miejscami do parkowania. To będzie jeden z pierwszych problemów, który zamierzam pomóc rozwiązać - zapowiada. Jakie stanowisko zajmie wobec projektu obniżenia diet radnym? - Poprę go - zapewnia. W każdym razie mieszkancy Dambonia parking mają jak w banku, dzięki konstruktywnej wspólpracy w ramach koalicji Frakcja Kowalskiego i SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex Re: wybrano przewodniczacego R.M. !!! IP: *.airnet.opole.pl 07.12.06, 13:14 Kurcze, Gump - to był mój pomysł ;(((( Ale za to jestem gotów robić za tego ochroniarza ;) Ten pomysł ma jeszcze jedną zaletę - oszczędność - tylko ok 10% obecnej ilości kart do głosowania. Pozostaje jeszcze do roawiązania problem biernego prawa wyborczego - mogłoby zabraknąć kandydatów ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gump von gumperto Re: wybrano przewodniczacego R.M. !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 18:56 Hej, ex! Nie jestem aż tak pazerny. Chcę rozkręcić produkcję mózgomatów i mógłbym cię wpuścić do spółki, jak masz wolny kapitał. Trzeba też jakiegoś dobrego lobbysty, żeby prawo o przedwyborczym badaniu inteligencji przepchnąć w Sejmie. Myślałem o Kurduplu i Łyżwie z Samoobrony, ale oni już zdaje się spaleni. Hej, Ex! Mózgomaty to świetna nisza. Mam już nazwę dla firmy: Mind Production LTD (wersja z cypryjską lokalizacją). Lub Mózgopol sp. z o.o. (rejestracja w Opolu). Nie masz tam wolnej ziemi w Dębskiej Kuźni pod fabrykę? Odpowiedz Link Zgłoś