Dodaj do ulubionych

Czy powiedzieć....?

IP: *.chello.pl 06.03.05, 11:35
Cześć i miłego dnia,
Czy uważacie, że kobieta powinna pierwsza powiedzieć, że kocha? W sumie
jestem za okazywaniem uczuć ale w tej kwestii mam pewne obawy. Może on
jeszcze tego nie czuje i co wtedy? Co radzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: mamba Re: Czy powiedzieć....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 12:24
      Jak ci zalezy tak naprawdę to walcz i nie mów. Facet jak zobaczy że ci zalezy
      szybko ucieknie............
      • amelia1 Re: Czy powiedzieć....? 06.03.05, 12:28
        > Jak ci zalezy tak naprawdę to walcz i nie mów. Facet jak zobaczy że ci zalezy
        > szybko ucieknie............

Jesli ma uciec, to chyba ucieknie i tak.
    • amelia1 Re: Czy powiedzieć....? 06.03.05, 12:28
      Dlugo sie znacie?
      • Gość: primavera Re: Czy powiedzieć....? IP: *.chello.pl 06.03.05, 12:31
        obiektywnie chyba nie bo tylko 5 miesięcy. Nie sadzę, żeby miał uciekać on nie
        należy do grupy tchórzy ale ... jakos tak może za wczesnie na takie słowa?
        • amelia1 Re: Czy powiedzieć....? 06.03.05, 12:34
          Ja bym chyba nie powiedziala z powodow ambicjonalnych, ale mysle, ze nawet
          jesli powiesz, to raczej wiele w ten sposob nie zepsujesz.
          • Gość: primavera Re: Czy powiedzieć....? IP: *.chello.pl 06.03.05, 12:37
            Własnie z tego samego powodu wstrzymuje sie. Cieszę sie , że tez tak myślisz bo
            juz miałam obawy, że to tylko ja taka jestem. Dzieki
            • beatka5 Re: Czy powiedzieć....? 06.03.05, 15:23
              A może warto jednak odsłonic swe prawdziwe uczucia? Być może on także obawia
              się powiedziec tego pierwszy i co? bedziecie czekali z tym w nieskończoność?? A
              kwestia "ucieknie" lub nie z pewnościa od tego niezależy. :))
              • mona88 Re: Czy powiedzieć....? 06.03.05, 15:27
                Nie mów pierwsza. Zostaw mu tę przyjemnośc zdobywania Cię , nie dawaj mu
                wszystkiego na tacy.Jeśli Cie kocha to napewno Ci to powie.
                • Gość: primavera Re: Czy powiedzieć....? IP: *.chello.pl 06.03.05, 15:38
                  Dziękuję Mona, masz rację. poczekam.
                  • Gość: ona Re: Czy powiedzieć....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 16:29
                    Zgadzam sie z Moną, powinnas poczekac az to on powie. Pozatym macie jeszcze
                    czas na wyznawanie sobie uczuc, cieszcie sie jestescie razem, bo jesli on nie
                    angazuje sie tak szybko jak ty to moze sie troche przestaszyc ze wszystko toczy
                    sie tak szybko. No ale to juz zalezy od faceta jaki ma charakter. Pozdrawiam.
                    • Gość: Ja NIE!! - IP: *.chello.pl 06.03.05, 19:20
                      • vanillaice Re: NIE!! - 06.03.05, 20:03
                        Ja bym nie powiedziała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka