ja_80 02.01.07, 16:33 chcę złożyć podanie do tej firmy, ale najpierw chciałbym się dowiedzieć jakie warunki pracy mnie tam czekają:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Edgar Re: praca w firmie restal IP: *.chello.pl 02.01.07, 18:10 Złe!!! Bedziesz musiał pracowąć od 7 rano do oficjalnie 15-stej, a nieofijalnie do 17 - 18 a jak są zlecenia to jeszcze dłuzej....... Daj sobie spokuj chłopie z restalem!!! Pozatym mieszczą sie na zadupiu, bo aż w Bierkowicach, jakbys zapomniał kiedys sniadania do pracy to nawet niebedziesz gdzie miał sobie bułki kupic...... Syf kiła i mogiła - a zarobki ????? 1000 zł na rekę za 200 godzin pracy. Ja osobiscie tam niepracowałem, ale powiedział mi jak tam jest ,,dobrze,, kolega który tam pracował. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_80 Re: praca w firmie restal 03.01.07, 20:32 a na czym polega konkretnie praca w tej firmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edgar Re: praca w firmie restal IP: *.chello.pl 03.01.07, 20:46 Praca polega na produkcji znaków drogowych. Muszisz się znać na ślusarce, umieć spawać, byc pokornym jak ciele, i gdy tak zechcą szefowie włazić w du..... i przychodzic do roboty także w niedziele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: praca w firmie restal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 06:58 Praca w niedzielę to nic takiego strasznego. Przecież większość z nas chce aby handel zapierdzielał 7 dni w tygodniu, to dlaczego nie miałby pracować w niedzielę Restal ? Aha, 7 dni w tygodniu jest be, jesli dotyczy to nas osobiście a nie "nas" jako narodu. ? Barany, jak się pracować nie chce , to wypierdzielać na zmywak do Londynu albi innego Dublina, lenie śmierdzące. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_80 Re: praca w firmie restal 05.01.07, 18:05 troche kultury osobistej!!! po co te przekleństwa??? chciałem się dowiedzieć konkretnych informacji o danej firmie a nie czytać obelg i wyzwisk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Re: praca w firmie restal IP: *.chello.pl 04.01.07, 08:08 Prezesunio!Myślę ,że nie jesteś pracodawcą,Przed takimi broń nas Boże.Szacunku p.....cie! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_80 Re: praca w firmie restal 08.01.07, 20:54 dzięki Edgar za informacje. może jest ktoś jeszcze, kto zna klimat panujący w tej firmi lub tam pracował?? Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyk30 Re: praca w firmie restal 22.04.07, 00:32 jakie warunki cię czekają otóż 2 zmiany po 12 h za 6 zł brutto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackoo Re: praca w firmie restal IP: 82.160.19.* 22.04.07, 13:40 Widać ,że propaganda w mediach trwa jak to brakuje specjalistów itp. Byłem w PUP - pytałem ...informatyków nie szukają itp. Te artykuły w gazetach to propaganda jakby brakowało ludzi do pracy to by nie płacili 6 zł. I jak wy chcecie budować infrastrukture do EURO 2012???. Odpowiedz Link Zgłoś