Dodaj do ulubionych

W niedzielę bijemy rekord Guinnessa

IP: 217.197.79.* 12.01.07, 23:05
To ta pani była radna lewicy ma tytuł Doktora?
Ciekawe jakich nauk?
Może politycznych...
Obserwuj wątek
    • as75 Zabawa dla pozytecznyc idiotow!! 12.01.07, 23:44
      • Gość: lisc Re: Zabawa dla pozytecznyc idiotow!! IP: 217.197.79.* 13.01.07, 00:09
        powiedzial co wiedzial i umarl na lupiez
    • Gość: jurek ślusarzu IP: 217.197.79.* 13.01.07, 00:31
      Lewicowy ślusarzu.A Ty masz tytuł Ślusarza?na jakiej to uczelni go zdobyłeś?
      Zazdrościsz że komuś się chce dupę ruszyc? Rusz swoją a nie popisuj sie.Po co
      wciskasz tu lewicę prawicę?Bier pilnik i zapieprzaj do imadła.
    • Gość: Rock W niedzielę bijemy rekord Guinnessa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 18:13
      Jakim wspaniałym wynalazkiem jest internet! Każda wsza, która zwykle nie odzywa
      się i nie komentuje (bo nie ma nic do powiedzenia!) może podreperować swoje
      zakompleksione ego. Napisać cokolwiek i być dumna, że "dokopała" komuś, przed
      kim zwykle obłudnie się płaszczy. Smutne musisz mieć życie ślusarzu i Tobie
      podobni...
      • Gość: behemot Re: W niedzielę bijemy rekord Guinnessa IP: 217.197.79.* 14.01.07, 15:22
        No i chiba pobili, bo ludzi była ciżba. W cizbie pojawił się Prezydent Opola,
        lekarz organizator, a nawet prezes spółdzielni mieszkaniowej no name. Media
        licznie przybyłe zarejestrowały wydarzenie z podnośnika fajermanów. Młodzież nie
        zawiodła.I jedyny mankament, to silny wiatr, który pizdził od strony reala.Zas w
        przychodni, gdy cizba na wietrze ćwiczyła, można było spokojnie bez kolejki
        nabyć wypieki domowe (smakowite) z rąk miłych pań doktorek i
        pielęgniarek.Beczkowóz z Zotta, mlekowozem zwany, nie serwował mleka wprost z
        beczki.Można było sobie zrobić badania na osteoporozę(rzeszotowatość kości) i
        spirometrię(zbadać objętosć płuc).Co było dalej, nie wiem, bo mnie wywiało.
        • Gość: Anka Re: W niedzielę bijemy rekord Guinnessa IP: *.zwm.punkt.pl 14.01.07, 16:39
          :)
          Potwierdzam wiało, jak diabli....
          • Gość: ja Re: W niedzielę bijemy rekord Guinnessa IP: 217.197.79.* 14.01.07, 19:19
            Wiało ale było bardzo fajnie.Moge w takiej gromadce przesympatycznej ,na
            powietrzu ćwiczyć co niedzielę.
    • Gość: bozia Re: W niedzielę bijemy rekord Guinnessa IP: *.chello.pl 14.01.07, 22:48
      Żal mi,że nie mogłam być- fajna sprawa.Czekam na powtórkę.
      • Gość: mamma Re: W niedzielę bijemy rekord Guinnessa IP: 217.197.79.* 14.01.07, 22:56
        mam książkę, mam ksiżążkę, mogę se przeczytać, jak nie chorować. Przewietrzyłam
        się. Było klawo. Mogło być dłużej, szczególnie aerobik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka