Dodaj do ulubionych

Kawecka rzecznikiem marszałka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 20:36
już kilka dni temu w prasie pisali że Pani Jola wygra konkurs, i się nie
pomylili.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dytylius Re: Kawecka rzecznikiem marszałka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 21:23
      Brawo odnowiciele, flustraci, lustraci- wsio POstaremu

brawo! kiedys I wszy sekretarz KW PZPR też Kawecki Zenon zresztą moze jakaś
      parantela?
      • Gość: citizen Re: Kawecka rzecznikiem marszałka IP: *.centrum.punkt.pl 16.01.07, 17:19
        Dytilusie, Twój post zabrzmial nieco przygnębiająco> Jakbyś chciał przywołać
        duchy przeszłości.
        Między Jolantą Kawecką, a Zenonem K. dawnym sekretarzem KW PZPR,
        nie było i nie ma żadnego powinowactwa ani pokrewieństwa.
        Na szczęscie dla niej obyło się bez paranteli. Aczkolwiek PO staremu:-).

Czy wiesz jak jest "po nowemu"? Ja też nie wiem, więc wszyscy w Polsce działają
        wciąż "po staremu"....hehehhehehe.

• Gość: dd Re: Kawecka rzecznikiem marszałka IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.07, 21:48
      A mnie się wydawało, że ona w KPN, a może AWS czy innym SLD... a tu proszę,
      działaczka PO i to taka fachowa. Co bez niej zrobi PIP, który przyjął ją za
      czasów SLD? Co do przedmówcy - taki konkurs to kicha, pic na wodę i fotomontaż
      • Gość: kqwa Re: Kawecka rzecznikiem marszałka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 23:49
        To jest pradziwa tragedia.Ta kobieta nadaje sie do ....
        • Gość: chello Re: Kawecka rzecznikiem marszałka IP: *.centrum.punkt.pl 23.01.07, 22:13
          Gość o nicku Qkwa napisał: "Ta kobieta nadaje się"...do tańca i do różańca.
          Tak, owszem zgadzam się, no bo chyba to, chciał wyrazić Qkwa.

W związku z nadejściem zimy Jola Kawecka założyła czapkę, szalik, rękawiczki
          oraz bloga. Na co założyła bloga - nie wiemy.

Natomiast czapką chroni swój mózg - może się jeszcze przydać.
          Szalikiem chroni gardło - przyda się podczas pyskówek z rozwydrzonymi
          dzienikarzami.
          Rękawiczkami chroni dłonie - przydadzą się, aby żelaznym chwytem
          złapać za ster rządów w departamencie.
          • Gość: 6yy6 Re: Kawecka rzecznikiem marszałka IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.07, 22:30
            Ale smęcisz. Daj sobie na luz
    • Gość: z boku Re: Kawecka rzecznikiem marszałka IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.07, 07:04
      ha, ha, ha, KONKURS!!!! NTO miało rację - w specyfikacji zabrakło imienia
      kandydatki. Jak dla mnie już na starcie straciliście wszystko. Jesteście kalką
      tego, co rzekomo chcecie zwalczać. Po prostu niePOrozumieniem.
    • Gość: student UO Kawecka rzecznikiem marszałka IP: *.chello.pl 16.01.07, 09:03
      warsztaty z PR i negocjacji - cytowanie Cialdiniego (na żadne pytanie pani
      redaktor nie była w stanie odpowiedzieć inaczej niż śmiechem...chyba z własnej
      głupoty); warsztaty dziennikarskie (tv)- wsyłanie studentów na wycieczkę po obu
      stacjach TV. wszystko rzecz jasna, że na zajęciach się pojawi (wcześniej niż
      przed ich panowym końcem) lub akurat nie będą się do niej urywać bardzo ważne
      telefony. POPOROSTU DRAMAT!! i zero wiedzy
      • Gość: absolwentka Re: Kawecka rzecznikiem marszałka IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.07, 11:37
        Niestety, potwierdzam, że poziom zajęć z tą "ekspertką" był na dołującym poziomie.
        • Gość: canabis Re: Jola Kawecka rzecznikiem marszałka IP: *.centrum.punkt.pl 16.01.07, 17:56
          Odczucia studentów mogą być różne. Ja też miałem zajątka marketingowe na UO
          z Panią Jolantą Kawecką.
          Cała grupa była wprost urzeczona jej osobą i sposobem prowadzenia tych zajęć:
          z humorem, z uśmiechem, z ogromną życzliwością dla każdego, z polotem, ze
          znajomością tematyki.
          Bon moty latały w powietrzu, jak motyle :-)
          Te zajęcia wiele mnie nauczyły. Były dla mnie inspiracją.
          Wykorzystuję to w mojej obecnej pracy.
          Robię w spin doctoringu:-)
    • Gość: :) Pierwszy błąd IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.07, 14:00
      Wywalić Ruszczewską, Ochędzan i Szylską. Tylko kim wtedy rzadzić?
      • Gość: Kris Re: Pierwszy błąd IP: *.chello.pl 16.01.07, 14:12
        hehehehe, chyba zacznę czytać wreszcie doniesienia z konferencji prasowych.
        Będzie ubaw :)
        • Gość: abx Re: Pierwszy błąd IP: 217.197.79.* 16.01.07, 15:24
          Rzecznik - wynalazek nowo wprowadzonego nam ustroju. Byle Biuro Podawcze musi
          mieć od razu swojego rzecznika prasowego. Chętnie bym poznał zakres obowiązków
          rzecznika choćby i PIP.
          • Gość: citizen Jola Kawecka IP: *.centrum.punkt.pl 16.01.07, 18:31
            Ja tam jestem od lat cichym wielbicielem Joli Kaweckiej i nikomu nie pozwolę na
            forum zrobić jej krzywdy, bo jest piękna/mądra i wspaniałą kobietą jest.

Uważam, że Jola, jako rzecznik i spec od kreowania wizerunku, to jest:
            "the right woman in the right place!!!!" - nic lepszego Pana Marszałka nie
            mogło spotkać.
            Z tej radości dla upamiętnienia wspólnych pięknych chwil napisałem i dedykuję
            Joli ten tekst poetycki, bo jestem jej rycerzem:

Motto: "Jolka, Jolka pamiętasz....????

Rzeczy najzwyczajniejsze w świecie
            dla których warto żyć...

Zapach świeżo skoszonej trawy...
            Zapach rozgrzanej słońcem ziemi po letnim deszczu..
            Zapach lasu o świcie...
            Dźwięk fortepianu dochodzący wieczorem z przypadkowego okna...
            Zachód słońca nad morzem...
            Ciepły piasek pod stopami...
            Śnieg skrzypiący pod butami w mroźną zimową noc..
            Szybka jazda samochodem po pustej drodze...
            Radosny uśmiech dziecka...
            Dotyk puszystej sierści kota i jego mruczenie...
            Pragnienie gaszone pierwszym łykiem wody...
            Kubek gorącej czekolady w zimowy wieczór...
            Kąpiel w wannie pełnej pachnącej piany...
            Migotliwy blask ognia w kominku...
            Cierpki smak pierwszych truskawek...
            Smak lodów śmietankowych zanurzonych w gorącej kawie...
            Wspólne godziny spędzone w letnią noc,
            gdzieś w górach...

Citizen [cichy wielbiciel:-]

• Gość: g Re: Jola Kawecka IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.07, 18:47
              idź do okulisty, albo nie - najpierw dobry ortopeda ;-) gusta nie podlegają
              dyskusji, ale co do oceny kompetencji, to coś u ciebie z oceną rzeczywistości
              słabiutko, słabiutko.
      • Gość: :) Czemu te tłuki jeszcze pracują? IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.07, 01:16
        Zacznijcie od Ochędzan
    • Gość: fan LPR Re: Kawecka rzecznikiem marszałka IP: *.uninet.net.mx 16.01.07, 20:14
      Kawecka nie została rzecznikiem marszałka
      Ludzie, czy wy musicie wszystko co błędne powtarzać?

Niestety internet jest takim medium, że każdy może pisać cokolwiek o kimkolwiek,
      nawet jak nie ma o tym zielonego pojęcia
      • mocarabia Do Citizena.... 16.01.07, 21:20
        Chyba kogoś za bardzo poniosło, w poetyckich wspomnieniach, Citizen...
        Zważ, że w Twoim wpisie zabrakło tylko aksamitnego smaku wspólnej nocy,
        okraszonego siarczystym chrapaniem, póki autor nie poczuł bolesnego kuksańca
        pod żebrem i nie usłyszał wkurzonego szeptu: "citizen, a przewróćże się na bok,
        bo ogłuchnąć można..."
        :-)
        • Gość: citizen Re: Do Citizena.... IP: *.centrum.punkt.pl 17.01.07, 01:12
          Droga Mocarabio, w mooim poście pominąłem tak zwane pikantne szczegóły
          i uczyniłem to z wiadomych względów. Zamierzam zostać dżentelmenem.

Nie ukrywam, że uwielbiam ten "aksamitny smak wspólnych nocy z kobietą",
          bo mnie nie grozi kuksaniec w bok z powodu chrapania. Nie chrapię.

I jak przystało na dżentelmena - przy paniach również, nie warczę odbytnicą!!!

Mocarabio, jeśli zazdrość ukłuła Cię też, to sorrki bardzo.
          Nie przejmuj - Twoim cichym wielbicielem jestem również.
          • mocarabia Jeszcze do Citizena.... 17.01.07, 15:01
            Hm....usiłujesz być miły, Słoneczko,
            lecz - nie znamy się ;-)

Mimo to - życzę Ci miłej środy!
          • Gość: wiadro7 Re: Do Citizena.... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.01.07, 20:41
            Irek?
      • Gość: citizen Re: Kawecka rzecznikiem marszałka IP: *.centrum.punkt.pl 16.01.07, 23:02
        Oczywiście powszechnie wiadomo, że Jola Kawecka została szefową Zespołu
        Informacyjnego Urzędu Marszałkowskiego i będzie kształtowała pozytywny
        wizerunek tej instytucji.

Będzie też informowała na konferencjach prasowych:
        - wyprzedzająco o planach
        - bierząco o pracach Zarządu Województwa Opolskiego
        i Marszałka Pana Józefa Sebesty
        Będzie też promowała Opolszczyznę, jako krainę młodych, kreatywnych,
        wykształconych, wartościowych ludzi, których państwo polskie chętnie spienięży
        w:
        Irlandii, Szkocji, Anglii, Holandii, Włoszech, Hiszpanii i Norwegii, USA.

Czeka Jolę Kawecką kolejne wyzwanie i ciągły rozwój osobisty oraz ciężka
        harówa!!!
        Poradzi sobie jednak, bo ma wysokie EQ (Emotional Quotient), a to zapewnia jej
        przewagę nawet nad tymi z wysokim IQ.
        Go ahead Jola!
    • Gość: ptyś Kawecka rzecznikiem marszałka IP: 209.208.236.* 16.01.07, 21:53
      Kto to jest Sebesta? Moze autor by powazniej przylozyl sie do swojej pracy. Moze wszyscy w Opolu
      wiedza, kto to Sebesta, ktory wystapuje juz w pierwszym zdaniu pod leadem wiadomosci, ale ja tego
      nie wiem. Moze Pan/Pani podpisujacy sie pod tekstem jako zbikprzypomnialaby sobie prae podstaw
      reporterki.
    • inkabe Re: Kawecka rzecznikiem marszałka 17.01.07, 08:22
      Dołaczam się do citizena i jego opinii. Co prawda , jestem kobietą i nie
      wielbię Joli cieleśnie, ale uważam, że jest przyzwoitym człowiekiem,
      kompetentną dziennikarką a przede wszystkim osobą, która pragnie udoskonalać
      się i ciągle kształcić.Podczas, gdy inni stoją w miejscu i czekają na
      oklaski...Tudzież lubią komentować na Forum tych, którym się coś udało. A te
      komentarze są czesto żałośnie marnej jakości-bezproduktywne i nie na
      temat.Ludzie, poczekajmy na efekty tego konkursu.Dopiero wtedy można komentować
      tzw. meritum.Pozdrawiam Jolę i życzę jej sukcesu i cierpliwości--Inka
      • Gość: zażenowany Re: Kawecka rzecznikiem marszałka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 10:36
        Żenujące informacje dochodzą z Urzędu Marszałkowskiego. Kawecka dyrektorem
        departamentu informacji!Będę szczery:ta kobieta jest totalnie niekompetentna,a
        do tego mam poważne zaburzenia emocjonalne. Znam ją osobiście i trudo mi o tym
        pisać, ale niestety tak jest. Zgodzę się, że zarówno "dinozaury" typu
        Ruszczewska, Ochędzan i Szylska, Frister jak i "młode"wilczki typu Bartuś
        Ostrowski powinny dawno zostać zwolnione.A może Gazeta zainteresuje się panem
        Ostrowskim, który przecież znalazł się w Urzędzie Marszałkowskim z namaszczenia
        Szteligi, bywał bardzo blisko SLD-owskich środowisk, potem oszałamiająca
        kariera u boku Kubata,a krotko przed końcem jego ery, przeniesiony do
        departamentu.Ostrowski który totalnie nie ma pojęcia na te tematy jest jak
        Zarychta. Jest bo musi być.Bo przecież wprowdził go Szteliga!
        • Gość: jack_daniels Re: Kawecka w Departamencie Informacji IP: *.centrum.punkt.pl 19.01.07, 20:12
          Jednym z atutów Joli Kaweckiej jest to, że najnormalniej w świecie wygrała
          konkurs na to stanowisko i nie musiała się wspierać pomocą rzadnej partii
          politycznej.
          Jola jest po prostu bezpartyjnym fachowcem.
          Nie dość, że mądra, to jeszcze ładna. Najbardziej urzekająco wygląda ze swą
          dziewczęcą grzywką.
          Nie mogę zrozumieć dlaczego "zażenowany" jest zażenowany...
          Zażenowany zamiast błyskotliwie biadolić, powinien błyskotliwie wygrywać.
          Tak jak Jola Kawecka.
          • Gość: wiedza Re: Kawecka w Departamencie Informacji IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.07, 23:32
            Wieść korytarzowa niesie, że pani Jolanta, co to wcześniej z KPN się kumała (bo
            chyba z jednej z takich właśnie partii nawet chyba w przeszłości startowała w
            wyborach), od paru miesięcy jest członkiem Platformy Obywatelskiej i to podobno
            zasłużoną w ostatniej kampanii. To o bezpartyjności. Co do fachowości, zmilczę
            bo ... a co do konkursu, rżniesz głupa tak sobie, czy czytać nie potrafisz? O
            konkursie pisała NTO przed jego rozstrzygnięciem. Pamiętasz, kto według tego
            tekstu miał zostać "wybranym". Nie rżnij głupa. Nie uchodzi
            • Gość: kogiel Re: Kawecka w Departamencie Informacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 11:37
              Skoro przy wieściach korytarzowych to sprostujmy,że pani Kawecka rzeczywiście
              kiedyś startowała,ale z OKOOpem,który miał tyle wspólnego z KPN co członkowie
              PO z działaniem na rzecz rozwoju miasta.Z przykroscią należy jednak
              stwierdzić ,że rzeczywiście bliskie kontakty towarzyskie zaowocowały
              członkostwem pani K. w PO/widać programowe karierowiczostwo święci triumfy/ a
              dalej posada była już tylko formalnością.Chyba nie sądzicie,że pozostali
              startujący w konkursie byli aż tak kiepscy.
            • Gość: jack_daniels Re: Kawecka w Departamencie Informacji IP: *.centrum.punkt.pl 20.01.07, 19:26
              Przepraszam forumowicza o nicku "wiedza", że między wierszami poddałem
              w wątpliwość jego zasoby intelektualne.

Rzeczywiście Jola Kawecka wygrała konkurs nieomal w przedbiegach, bo takie
              były a priori spekulacje prasowe, które stały się faktem.
              To nie oznacza, że przynależność partyjna zadecydowała o wyborze.
              Jola Kawecka, jak dotąd, nie została oficjalnie "wciągnięta na członka" PO ;-)

Zwycięstwo Joli Kaweckiej być może miało związek ze spekulacjami w gazetach -
              wystąpił syndrom "samospełniającej się przepowiedni" prasowej,
              albo zadziałała urokliwa, dziewczęca blond grzywka Joli Kaweckiej
              oraz jej pogodny dystans do życia:-)
    • Gość: RZS Re: Kawecka rzecznikiem marszałka IP: *.atol.com.pl 17.01.07, 10:44
      Widze,że to forum przeistacza się powoli w telewizję Trwam...tylko krytyka ...A
      dla frustratów miejsce jest gdzie indziej....Podziwiam p.Jolę Kawecką.- a znam
      ją jeszcze z czasów liceum!Wcale się nie zmieniła.A krytykantom mówię stanowcze
      NIE!!!Trzymaj się Jolu i pokaż tym wszystkim jełopom co jesteś warta!!!!pozdrawiam
      • Gość: ja Re: Kawecka rzecznikiem marszałka IP: 217.197.79.* 17.01.07, 17:43
        Jak sie nie zmieniła od czasów liceum to bardzo źle-trzeba sie rozwijac ,a nie
        stac w miejscu .Chyba cos źle napisałeś(aś).Poza tym wizualnie -przecietność.
        • Gość: Anonimstop Re: Kawecka rzecznikiem marszałka IP: *.uninet.net.mx 17.01.07, 18:04
          Najgorsze, że są tu osoby które wymieniają nazwiska kto powinien odejść, a nie
          podają swojego. Krytykować każdy potrafi, anonimowo tym bardziej.
      • Gość: smakosz Re: Kawecka rzecznikiem marszałka IP: *.centrum.punkt.pl 21.01.07, 20:07
        A ja kocham Jolkę za CIAŁOKSZTAŁT. Ponętna z niej bestyjka..;-)
      • Gość: bambucco Re: Kawecka rzecznikiem marszałka IP: *.centrum.punkt.pl 22.01.07, 20:38
        Podłym skrytożercom parówek mowimy stanowcze NIE!
        Joli Kaweckiej mówimy tak! :-)
    • Gość: ZWK Gratulacje Jolu IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.07, 18:39
      Co prawda ja już Cito mówiłem 23 grudnia . Ale jak sama widzisz, moje
      przewidywania się sprawdzają. Od wielu lat.
      Pamiętasz przepowiednie wróżki Zulejki w "mNG"?
      Wszystkie się sprawdzuiły :))
      • Gość: citizen Re: Gratulacje Jolu IP: *.centrum.punkt.pl 20.01.07, 19:50
        Warto nadmienić, że Pani Jolanta Kawecka uplasowała się na znakomitym 76
        miejscu w mocno elitarnym Rankingu Opolskim,
        który skupia najznamienitszych mieszkańców Opolszczyzny.

Słynna Pani Danuta Berlińska jest dooopiero 85-ta.

Ranking otwiera Abp Alfons Nossol, więc Pani Jola Kawecka jest w doborowym
        towarzystwie.

[Ranking Opolski - notowanie z dnia 12 stycznia 2007 roku.]

• Gość: gosc Re: Gratulacje Jolu IP: 217.197.79.* 20.01.07, 20:47
          Gdzie ten ranking mozna przeczytac?
          • Gość: al bundy Re: Gratulacje Jolu IP: *.zwm.punkt.pl 20.01.07, 22:09
            widze, ze spam rankingowy dalej aktywny

przynęta, pytanie i reklama strony za chwile bedzie

to forum schodzi na psy
            • Gość: citizen Re:Kawecka w Rankingu Opolskim IP: *.centrum.punkt.pl 20.01.07, 22:23
              A wała! Za karę nie podam linka do Rankingu Opolskiego. Sam sobie poszukaj.

Poza tym zmień nick alu_bundy, bo Twój nick, to jest ewidentny spam reklamowy:
              "N a w e t B u n d y c h o d z i w S p r a n d i". Znasz?

Na psy schodzisz Ty, alu_bundy, bo forum GW, jest mega_wyjebczyste!
              Odwiedź forum NTO, alu_bundy, to się przekonasz jak może wyglądać kompletna
              padaka i shit!
              • Gość: Znawca Do tego wklejkacza linków do rankingu IP: *.icm.edu.pl 21.01.07, 09:30
                tak reklamuj sobie ten ranking dalej, reklamuj, tylko nie tu
                to nas nie interesuje mistrzu

zamów sobie płatną reklamę a nie będziesz zaśmiecać fora
                • Gość: citizen Re: Jola Kawecka IP: *.centrum.punkt.pl 21.01.07, 19:04
                  Znawco;
                  Nie wiem co bierzesz, ale stanowczo powinieneś zmniejeszyć dawkę, bo wpływa to
                  na Twoją percepcję.

Każdy normalny użytkownik (podkreślam, normalny) widzi,że nie reklamuję
                  Rankingu Opolskiego. Hehhehhehe:-)
                  Ba! Nawet nie podałem do niego linku. Jeśli jesteś tak bardzo zainteresowany
                  tym rankingiem, to sobie sam znajdź.
                  Jeśli samodzielne znalezienie tego linku Cię przerasta, to współczuję.
                  • Gość: faber Re: Jola Kawecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 12:59
                    To kolejny konkurs prawicy czyli PO-staremu - wcześniej wiedzielismy kto go
                    wygra pamietamy też konkurs na dyr. Amfiteatru silesian menago! Połiwoda..

ijak jest w kulturze miasta Widać! bez komentarza mikro i przykro czemu daje
                    wyraz pismo Prowincja bardzo adekwatny tytuł...a co z poziomem wydawnictwa
                    zobaczymy!
                    • Gość: vobis Re: Jola Kawecka IP: *.centrum.punkt.pl 25.01.07, 01:12
                      Konkursy są po to, aby wygrywali najlepsi i najbardziej predystynowani.
                      Jeśli zupełnie całkiem przypadkiem są sympatykami aktualnej, jedynej, słusznej
                      i przewodniej siły, to nie ich wina.
                      • Gość: ff Re: Jola Kawecka IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.07, 07:43
                        ale chrzanisz.
                        • Gość: Amber Re: Jola Kawecka IP: *.centrum.punkt.pl 27.01.07, 16:13
                          FF::: (bez chrzanu) -
                          Jola Kawecka już wponiedziałek zaczyna swoje urzędowanie
                          w Urzędzie Marszałkowskim.
                          Jak to dobrze, że politykę informacyjną
                          w samorządzie województwa będzie nareszcie kształtowała profesjonalistka.
                        • Gość: alex Re: Jola Kawecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 16:46
                          hej pipowcy,zamiast czytać te wierszyki o Joli w necie lepiej weźcie się do
                          roboty i zastanówcie sie dobrze co bez niej zrobicie.Wasze liczne wejścia na
                          strony umwo i na forum już odnotowano w waszej centrali.uważajcie...
                          • Gość: ciekawska Re: Jola Kawecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 20:41
                            A Jola jako rzecznik dalej będzie zasuwać te programiki w opolskiej TVP? Jak
                            pogodzić niezależne dziennikarstwo z polityczną działalnością?
                            • Gość: citizen Re: Jola Kawecka IP: *.centrum.punkt.pl 28.01.07, 09:56
                              Pani "Ciekawska". Co Pani taka ciekawska? ;-)
                              Jola może być szefową Departamentu Informacji Urzędu Marszałkowskiego
                              i nadal (jak zechce) "zasuwać te progrmiki w opolskiej TV" :-), bo jedno
                              drugiego nie wyklucza.
                              Ba! To tylko świadczy o:
                              - pracowitości
                              - mobilniści,
                              - wszechstronności
                              - i profesjonaliźmie Joli Kaweckiej.
                              To wzbudza mój podziw, że dziewczyna daje radę.

Nie ma najmniejszego powodu, aby obydwie funkcje podlewać jakimkolwiek sosem
                              politycznym.
                              Prywatnie poglądy mieć może, bo "co komu do domu, jak chałupa nie jego"
                              • Gość: kik Re: Jola Kawecka IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.07, 18:56
                                Facet, nie masz bladego pojęcia, co to etyka dziennikarska. Rzecznik urzędu i
                                dziennikarz zarazem? To totalne nieporozumienie. W normalnych redakcjach karana
                                wylaniem na bruk i czarnym biletem. Tyle. Jak tego nie pojmujesz, to nie
                                wypowiadaj się wcale na ten temat
                                • Gość: kokoszka Re: Jola Kawecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 19:05
                                  Doświadczona kobitka w latach da sobie radę
                                  • Gość: karol Re: Jola Kawecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 19:12
                                    paredziesiąt lat to ten b......l ma
                                    • Gość: licealistka Re: Jola Kawecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 19:13
                                      daj spokój Karol każdy kiedyś będzie stary i brzydki
                                • Gość: citizen Re: Jola Kawecka IP: *.centrum.punkt.pl 28.01.07, 19:22
                                  Do Kik-a. Wyobraź sobie, że jestem facetem, który ma pojęcie o etyce, a także
                                  wiem na czym polega deontologia zawodu dziennikarskiego:-)

Pani Jolanta Kawecka jest zaledwie niezależnym producentem programu o zdrowym
                                  trybie życia w opolskiej TV. Ot i wszystko.

Nie każdy kto pokazuje się na wizji jest od razu dziennikarzem. Prawda?
                                  Możliwość robienia programów TV, to nie tylko domena dziennikarzy. Prawda?
                                  Pani Jola Kawecka nie jest etatowym ani nawet pół etatowym pracownikiem
                                  opolskiej TV.

Zapewniam Cię Kik-u, że nie ma tu konfliktu interesów.
                                  Pani Jola Kawecka jest tak szlachetną i praworządną osobą, że nigdy nie
                                  pozwoliłaby sobie na taką sytuację jaką jej zarzucasz.

Jeśli masz klasę i honor, to za posądzenie o brak etyki, przeproś tu na forum
                                  Panią Jolę Kawecką. Czekam.
                                  • Gość: koleś Re: Jola Kawecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 19:43
                                    Pani jolu niech się pani już nie tłumaczy i nie wypisuje o sobie rzeczy o które
                                    nikt pani nie posądza ha ha ha,jestem przekonany że citizen to pani
                                    • Gość: jedi Re: Jola Kawecka IP: 217.197.79.* 28.01.07, 20:21
                                      Citizen=obywatel to tylko szary członek PO i szary pracownik z Ratusza,
                                      Andrzej S. zwany Niezrównanym. Przez niektóre dziewczęta.
                                      I fakt, pie... byle pie...
                                      To tyle apropos niego!
                                      • Gość: citizen Re: Jola Kawecka IP: *.centrum.punkt.pl 28.01.07, 20:46
                                        Co Ty perhydrolisz Jedi? Really? Dzięks, że mnie nie zdekonspirowałeś :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka