Dodaj do ulubionych

Praca dla Informatyka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.11, 11:49
Witam!

Szukam pracy dla Informatyka stałej lub dorywczej. Wie ktoś gdzie szukają Informatyka?
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: Praca dla Informatyka IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.11, 12:23
      Może napiszesz coś więcej? Samouk? Jakieś wykształcenie? Inżynier? Doświadczenie, specjalizacja?

Informatyk z Ciebie a nie potrafisz napisać czegoś więcej o sobie?
      • Gość: wyborca Re: Praca dla Informatyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.11, 15:06
        W tym mieście nie potrzeba ludzi z wykształceniem. Wazna jest odpowiednia przynależność i tu zagadka zgadnijcie jaka?
        • Gość: ulu Re: Praca dla Informatyka IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.11, 15:29
          mentalność lubińska z doświadczeniem w bojówkach
    • Gość: Gawron Re: Praca dla Informatyka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.05.11, 20:18
      W Kruku ostatnio były rekrutacje na stanowiska: programista C# oraz tester oprogramowania. Na razie nie są planowane przyjęcia, ale możesz wysłać swoją aplikację na adres:
      rekrutacja@kruksa.pl
      a nuż się coś znajdzie.
    • Gość: marcin Re: Praca dla Informatyka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.05.11, 20:20
      Informatyka chcą zatrudnić w Szpitalu im. Sokołowskiego w Wałbrzychu.
      Ogłoszenie jest na stronie szpitala www.zdrowie.walbrzych.pl
    • Gość: sd Re: Praca dla Informatyka IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.11, 23:00
      Skoro szukasz pracy jako informatyk na forum gazety.pl i to w wałbrzychu toś ch** nie informatyk. Też kiedyś tu szukałem fuchy, teraz ktoś mnie docenił we Wrocku i zarabiam 3 razy więcej i nie muszę dorabiać. Ale to tylko jak nie jesteś informatykiem który potrafi zainstalować windowsa, nie wie co to rootkit albo combofix. Pozdro.
      • Gość: ? Re: Praca dla Informatyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.11, 23:10
        Gość portalu: sd napisał(a):
        > Skoro szukasz pracy jako informatyk na forum gazety.pl i to w wałbrzychu toś ch** nie informatyk. Też kiedyś tu szukałem fuchy, teraz ktoś mnie docenił we Wrocku
        ===========
        I od tej pory robisz w charakterze ch**a z forum gazety.pl ?
      • Gość: kkk Re: Praca dla Informatyka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.05.11, 23:13
        rootkit, i combo to narzędzia dla 15 - latków Panie mądralo.

jesteś tak cholernie do przodu w tej swojej gadce Panie Informatyku
        że zapominasz Pan o podstawach języka ojczystego ( stylistyka)

A fakt że ktoś szuka pracy w swoim zawodzie w Wałbrzychu nie znaczy że jest w nim kiepski EMIGRANCIE.

• Gość: Kamil Re: Praca dla Informatyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.11, 09:02
          Napisałem tylko, że szukam pracy dla Informatyka i czy ktoś o czymś nie słyszał a tu rozpętało się piekło.
          • Gość: ehh Re: Praca dla Informatyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.11, 09:04
            Jak zawsze tutaj, zgnoic, zwyzywac i przejechac sie po kims dla poprawy humoru...
            • Gość: :( Re: Praca dla Informatyka IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.11, 10:11
              Dokładnie.
              Zaraz facet jeszcze usłyszy, że jest gejem, z papy mu czuć
              albo że mu się kobita z murzynem puszcza.

Typowe dla tego forum.
              • Gość: abc Re: Praca dla Informatyka IP: *.240.154.85.omantel.net.om 11.05.11, 11:38
                Ot, Walbrzobylskie piekielko w calej krasie:-)
              • Gość: TAK Re: Praca dla Informatyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.11, 13:17
                Ten facet jest GEJEM, potwierdzone info.
    • Gość: info Re: Praca dla Informatyka IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.11, 12:21
      masz tu ofertę, www.wykop.pl/artykul/735215/praca-dla-informatyka/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka