Gość: Kamil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.11, 11:49 Witam! Szukam pracy dla Informatyka stałej lub dorywczej. Wie ktoś gdzie szukają Informatyka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: Praca dla Informatyka IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.11, 12:23 Może napiszesz coś więcej? Samouk? Jakieś wykształcenie? Inżynier? Doświadczenie, specjalizacja? Informatyk z Ciebie a nie potrafisz napisać czegoś więcej o sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Praca dla Informatyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.11, 15:06 W tym mieście nie potrzeba ludzi z wykształceniem. Wazna jest odpowiednia przynależność i tu zagadka zgadnijcie jaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulu Re: Praca dla Informatyka IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.11, 15:29 mentalność lubińska z doświadczeniem w bojówkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gawron Re: Praca dla Informatyka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.05.11, 20:18 W Kruku ostatnio były rekrutacje na stanowiska: programista C# oraz tester oprogramowania. Na razie nie są planowane przyjęcia, ale możesz wysłać swoją aplikację na adres: rekrutacja@kruksa.pl a nuż się coś znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Praca dla Informatyka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.05.11, 20:20 Informatyka chcą zatrudnić w Szpitalu im. Sokołowskiego w Wałbrzychu. Ogłoszenie jest na stronie szpitala www.zdrowie.walbrzych.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Re: Praca dla Informatyka IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.11, 23:00 Skoro szukasz pracy jako informatyk na forum gazety.pl i to w wałbrzychu toś ch** nie informatyk. Też kiedyś tu szukałem fuchy, teraz ktoś mnie docenił we Wrocku i zarabiam 3 razy więcej i nie muszę dorabiać. Ale to tylko jak nie jesteś informatykiem który potrafi zainstalować windowsa, nie wie co to rootkit albo combofix. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Praca dla Informatyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.11, 23:10 Gość portalu: sd napisał(a): > Skoro szukasz pracy jako informatyk na forum gazety.pl i to w wałbrzychu toś ch** nie informatyk. Też kiedyś tu szukałem fuchy, teraz ktoś mnie docenił we Wrocku =========== I od tej pory robisz w charakterze ch**a z forum gazety.pl ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Praca dla Informatyka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.05.11, 23:13 rootkit, i combo to narzędzia dla 15 - latków Panie mądralo. jesteś tak cholernie do przodu w tej swojej gadce Panie Informatyku że zapominasz Pan o podstawach języka ojczystego ( stylistyka) A fakt że ktoś szuka pracy w swoim zawodzie w Wałbrzychu nie znaczy że jest w nim kiepski EMIGRANCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Praca dla Informatyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.11, 09:02 Napisałem tylko, że szukam pracy dla Informatyka i czy ktoś o czymś nie słyszał a tu rozpętało się piekło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: Praca dla Informatyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.11, 09:04 Jak zawsze tutaj, zgnoic, zwyzywac i przejechac sie po kims dla poprawy humoru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Praca dla Informatyka IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.11, 10:11 Dokładnie. Zaraz facet jeszcze usłyszy, że jest gejem, z papy mu czuć albo że mu się kobita z murzynem puszcza. Typowe dla tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Praca dla Informatyka IP: *.240.154.85.omantel.net.om 11.05.11, 11:38 Ot, Walbrzobylskie piekielko w calej krasie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAK Re: Praca dla Informatyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.11, 13:17 Ten facet jest GEJEM, potwierdzone info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info Re: Praca dla Informatyka IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.11, 12:21 masz tu ofertę, www.wykop.pl/artykul/735215/praca-dla-informatyka/ Odpowiedz Link Zgłoś