Dodaj do ulubionych

Konkurencja Media Markt

IP: 213.25.164.* 14.04.03, 09:04
Generalnie ceny w MMarkcie są wyższe niż w zwykłych sklepach
komputerowych lub elektronicznych - kilka rzeczy jest może
minimalnie tańszych, ale to tylko to, co jest w folderze
reklamowym, MediaMarkt to lekkie rozczarowanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Olo Re: Konkurencja Media Markt IP: *.audiobit.pl / 172.20.6.* 14.04.03, 13:50
      lekkie? przeciez to badziewnia
      • Gość: aro Re: Konkurencja Media Markt IP: redhatserver:* / 192.168.1.* 14.04.03, 17:17
        Drogi OLO skoro MM to wedlug ciebie "badziewnia" prosze powiedz mi gdzie w
        Opolu mozna znalesc lepiej zaopatrzony sklep tego typu? Bardzo jestem tego
        ciekaw?
        • Gość: klient Re: Konkurencja Media Markt IP: *.chello.pl 14.04.03, 17:43
          W całym województwie na próżno by szukać.
          • Gość: Juzef Re: Konkurencja Media Markt IP: *.mco.bellsouth.net 16.04.03, 01:47
            My jestesmy badzo sadowoleni ze Media Markt
    • Gość: Barti Re: Konkurencja Media Markt IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.4.* 16.04.03, 18:45
      Zgadza się !!!
      W "Media Markt" markowy sprzęt kosztuje tyle samo lub nawet trochę więcej, niż
      w firmowych sklepach z takim sprzętem, np. telewizory, magnetowidy, kamery
      wideo, wieże hi-fi itp.
      A ten bardzo tani sprzęt to jest jeden wielki tandetny szmelc, sprzedawany też
      w zwykłych hipermarketach, a czasami nawet w "Lidlu"...
      Na niektóre zestawy komputerowe sprzedawane w Media Markt jest tylko JEDEN rok
      gwarancji !!! To chyba jakieś nieporozumienie. Wszędzie dają conajmniej dwa
      lata gwarancji, a często nawet więcej. Szkoda gadać... W życiu bym tam
      komputera nie kupił.
      • Gość: klient Re: Konkurencja Media Markt IP: *.chello.pl 16.04.03, 18:57
        A ja sie z toba Barti nie zgodze, w kupowaniu trzeba mieć troche szcześcia,
        wszystko sie psuje!!! pracowałem w serwisie RTV, nie ma mocnych, SONY,
        PANASONIK, GRUNDIG, PHILIPS to wszystko do czasu, tylko szkoda jak coś takiego
        sie popsuje bo przecież 'SONY" nie może sie popsuć, to niemożliwe!! płacisz
        chłopie za firme... i reklamy...
        • Gość: audiofil Re: Konkurencja Media Markt IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 18.04.03, 09:51
          Gość portalu: klient napisał(a):

> A ja sie z toba Barti nie zgodze, w kupowaniu trzeba mieć troche szcześcia,
          > wszystko sie psuje!!! pracowałem w serwisie RTV, nie ma mocnych, SONY,
          > PANASONIK, GRUNDIG, PHILIPS to wszystko do czasu, tylko szkoda jak coś
          takiego
          > sie popsuje bo przecież 'SONY" nie może sie popsuć, to niemożliwe!! płacisz
          > chłopie za firme... i reklamy...
          MEGAPRAWDA!
    • Gość: !!! Re: Konkurencja Media Markt IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.20.* 19.04.03, 18:30
      co ty opowiadasz za brednia zobacz ceny tuszu do HP !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka