Gość: wiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 08:02 Gdzie w opolu są dobre serwisy narciarskie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: serwis narciarski IP: *.zwm.punkt.pl 12.02.07, 18:49 Na Ozimskiej w bramie, na przeciw Opolanina - OkeySport. Mozna wjechac samochodem. Za ostrzenie i smarowanie ślizgów nart zapłaciłem 40 zł. Jestem zadowolony z ich usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: serwis narciarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 07:36 Dzieki serdeczne Odpowiedz Link Zgłoś
o.tisk Re: serwis narciarski 13.02.07, 08:16 Serwis, z uslug ktorego korzystam od lat to RAK-SKI pana Piotra Malca przy ulicy Grunwaldzkiej w Opolu, tel. 077 454 75 03. Jak goraca sprawa (pilny wyjazd) robia w jeden dzien. Profesjonalizm i doradztwo na najwyzszym poziomie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: serwis narciarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 09:34 Słyszałem żę ci z grunwaldzkiej Rak-Ski potrafią coś czasami spartaczyć (za dużo zbieraja materiały i czasmi wychodzi z nart łódka) ja tam wolę serwis u Trzepizura Odpowiedz Link Zgłoś