hanunia2 23.02.07, 20:58 Zapraszam wszystkich ktorzy interesują się kosmetykami Oriflame na spotkanie w poniedziałek o 17.30 na ul. 1-go Maja 63 więcej informacji na maila Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lesba Re: Zapraszam IP: *.atol.com.pl 23.02.07, 21:00 to jest forum,a nie portal reklamowy ty..... Odpowiedz Link Zgłoś
zorina Re: Zapraszam 24.02.07, 14:55 Jeśli na forum można obrażać innych, zaśmiecać nic nie wnoszącymi wątkami rasistowskimi i agresywnymi, to można chyba też kulturalnie zaprosić na miłe spotkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesba Re: Zapraszam IP: *.atol.com.pl 24.02.07, 15:54 A może by tak jeszcze sklepy zaczęły zapraszac na zakupy na forum?To jest taka sama działalnośc gospodarcza.Jeżeli chcesz zarobic,to najpierw zainwestuj!Nie zaśmiecaj publicznego forum.Nie podoba Ci się to forum,a chcesz wykorzystywac je do działalności zarobkowej?Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorina Re: Zapraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 17:11 A czy ja napisałam, że forum mi się nie podoba? Cieszę się, że jest forum mojego miasta. Niepodobają mi się natomiast niektóre wątki i wypowiedzi. Tak samo jak tobie niepodoba się ten wątek. Masz do tego prawo. Ja też mam prawo. Forum to miejsce, gdzie publicznie można się wypowiedzieć. Ja będę na tym spotkaniu. Można tam pooglądać nowości kosmetyczne, dowiedzieć się czegoś więcej o składzie i działaniu i wypróbować wszystko. Spotkanie nie ma charakteru komercyjnego tylko informacyjny. Ja nie mam nic przeciwko temu, żeby jakieś sklepy, restauracje, itp się tu wypowiadały. Wtedy czytający to forum mogliby dodać swój komentarz i potwierdzić czy warto tam zajrzeć czy nie. W dzisiejszym natłoku reklam i informacji, wolę coś co mi ktoś polecił, niż samej łazić i szukać po mieście. Nie mam na to ani czasu ani ochoty. Bardzo mi się podoba na przykład wątek o pizzeriach. To też przecież reklama. Skąd wiesz, że pozytywnych opinii nie piszą właściciele? Ale jednak jakieś porównanie jest. Odpowiedz Link Zgłoś