Dodaj do ulubionych

Myjnie samochodowe - info

09.05.03, 16:58
Czy ktoś może mi powiedzieć, gdzie w Opolu lub w okolicach (powiedzmy, w
czworokącie: Opole - Kęzierzyn-Koźle - Strzelce Op. - Krapkowice) jest
porządna myjnia samochodowa, taka, w której dobrze czyszczą też wnętrze
samochodu: plastiki, szyby i tapicerkę, itp.?

Pozdrawiam,
CB.
Obserwuj wątek
    • Gość: cerveza Re: Myjnie samochodowe - info IP: *.citysat.com.pl / 172.16.0.* 10.05.03, 15:05
      cichy.bob napisał:

> Czy ktoś może mi powiedzieć, gdzie w Opolu lub w okolicach (powiedzmy, w
      > czworokącie: Opole - Kęzierzyn-Koźle - Strzelce Op. - Krapkowice) jest
      > porządna myjnia samochodowa, taka, w której dobrze czyszczą też wnętrze
      > samochodu: plastiki, szyby i tapicerkę, itp.?
      >
      > Pozdrawiam,
      > CB.

W Opolu na Prószkowskiej jest myjnia, nawet dwie chyba, ale czy czyszczą w
      środku, to nie wiem...

Pozdrówka.
      • Gość: G-punkt Re: Myjnie samochodowe - info IP: 195.205.222.* 10.05.03, 21:09
        077/ 453 93 50 na Powstańców Śląskich 18 od 9 do 19.
        Jajlepsi w Opolu!!!
        • Gość: kierowca Re: Myjnie samochodowe - info IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 17:16
          Najlepsza myjnia w Opolu to TIP TOP Cars przy ul. Katowickiej/ na rogu 1 Maja/.
          Nie ma tam kolejek, dobrze myją i niedrogo. Mam tam karnet i wychodzi mi
          najtaniej w Opolu. Na innych myjniach w święta czekasz godzinami, tam idzie
          bardzo szybko, jeden samochód za drugim.
          • cichy.bob Re: Ale robią czyszczenie wnętrza? / ntxt 12.05.03, 22:55
      • Gość: gys serwisy samochodowe - info IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.04.13, 11:19
        Szukam serwisu szyb samochodowych, ktoś może polecić jakiś dobry?
        • Gość: xx Re: serwisy samochodowe - info IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.04.13, 13:45
          Znam NordGlassa na Oleskiej. To nowy punkt, ale byłem już i jest naprawdę w porządku.
          • Gość: Piotr Re: serwisy samochodowe - info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 11:42
            ja swoje auto serwisuję w serwisie jarex24.pl/ dowiedziałem się o nich podczas awarii gdy ich pomoc drogowa pomnie przyjechała... rewelacyjna i fachowa obsługa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka