Dodaj do ulubionych

Świadkowie Jechowy

IP: *.chello.pl 07.04.07, 12:06
Witam, mam pytanie.... teraz są święta, Ciekawe co robią w tym czasie
Świadkowie Jechowy, bo wiadomo ,że oni świąt nie mają ale co robią w tym
czasie??? Czy to dla nich normalne dni tak jak by nic nie było? Czy może gdzie
wyjeżdżają? Co by nie być w bliskości Świąt Wielkanocnych (INNYCH TEZ)
jest tu może na forum jakiś Świadek Jechowy co by mi mógł to wytłumaczyć, z
góry dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: Jechowa Re: Świadkowie Jechowy IP: *.atol.com.pl 07.04.07, 12:09
      Pisze się JEHOWA alfabeto
      • Gość: . Re: Świadkowie Jechowy IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 07.04.07, 12:12
        twoje pytanie jest GłUPIE
        • Gość: Wassup Re: Świadkowie Jechowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 12:39
          Nie ma glupich pytan sa tylko glupie odpowiedzi
          • Gość: Adam Re: Świadkowie Jechowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.07, 12:45
            A co się stanie gdy dotknę nogami szyn a rękami przewodów trakcyjnych? Czy też
            pojadę jak tramwaj?

PS
            mówiłeś, że nie ma głupich pytań, a do jakich zaliczysz te powyższe?
      • Gość: aleksy Re: Świadkowie Jechowy IP: *.chello.pl 07.04.07, 12:52
        Gość portalu: Jechowa napisał(a):

> Pisze się JEHOWA alfabeto

Dziękuje za info.. bo nie jestem Świadkiem Jehowy (teraz już wiem jak to się
        pisze) Ale na pewno nie jesteś jednym z nich bo ja tez nie jestem analfabetą i
        dla mnie pisownia tu nie ma dużego znaczenia, a ty jesteś polonistą by się
        wykazać? A może wiesz z ja jest zbudowany zwykły odbiornik radiowy? Wzmacniacz
        wcz, przemiana częstotliwości, wzmacniacz pośredniej częstotliwości , oscylator
        itp, itp. i co Panie a n a l f a b e t o, a może porozmawiamy o kodowaniach
        koloru w różnych systemach telewizyjnych?? Analfabeto.... zapraszam do dyskusji
        • Gość: jechowa Re: Świadkowie Jechowy IP: *.atol.com.pl 07.04.07, 13:01
          jestem alfą & gametą wiem wszystko,ale nie chce mi się dyskutowac z kimś,kogo
          interesują tacy debile ,jak świadkowie jehowy,katolicy,muzułmanie i członkowie
          innych band,które zabijają,torturują,palą żywcem,gwałcą itp. w imię jakiegoś
          tam swojego boga.
    • Gość: bozia Re: Świadkowie Jechowy IP: *.chello.pl 07.04.07, 13:02
      No to mają zjazdy tak jak większość protestantów<np
      Adwentyści,Zieloni,itp>Spotykają się ,modlą,jedzą.Adwentyści ,kiedyś spotykali
      się w Bielsku.Większość Swiadków to Katolicy <byli> więc tradycja Swiętowania
      istnieje,ale w zmienionej formie.A Ewangelicy to Swiętują od piątku.Wszystkim
      spokoju izdrówka.Fakt pytanie idiotyczne.Bozia
      • Gość: "jechowa" Re: Świadkowie Jechowy IP: *.atol.com.pl 07.04.07, 13:07
        Niedaleko Bielska.Mieszają krew i to mi sie najbardziej podoba u tych ~~~~~
        (brak kultralnego słowa)
        • Gość: jeszcze raz Re: JA IP: *.atol.com.pl 07.04.07, 13:17
          Tu chyba nie wejdzie żaden z tych zboczeńców,bo internet jest fuj,tak jak cudza
          krew.Ja tam lubię cudzą krew,zwłaszcza z patelni,jeżeli wiecie co mam na
          myśli.I to nie jest kaszanka!Ani nawet kiełbasa z Murzyna.Oj przepraszam
          Afroamerykanina.
          • Gość: patrz Jehowi Moherowi IP: 82.160.19.* 08.04.07, 01:02
            ostatnio jakieś ulotki roznosili że zapraszają do swojego kościoła na
            uroczystości śmierci Jezusa dziwnym trafem w tym dniu co 2 rocznica śmierci JP
            II którego nie uzanją.

Chodzą od domu do domu bo twierdzą, że Jezus też chodził co jest nie prawdą bo
            wybierał sobie przyjaciół (12 apostołów) a lud sam przychodził do niego.
            • Gość: Kasavubu Re: Jehowi Moherowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.07, 13:07
              a kogo to obchodzi co robią różni zboczeńcy między sobą?

PS
              Muszę przyznać że jak byłem w wojsku to bardzo mi smakowało danie które
              nazywaliśmy "ucho Czombego". Ciekawe czy ktoś z was wie co to takiego/
              • Gość: KuntaKinte Niech żyją jedyni normalni, tj. Moherowi !!!! IP: *.chello.pl 09.04.07, 13:44
                Nie nie wiem .
                Ale się domyślam, że to może być z Lumumby,
                albo nawet z dziadka jakiegoś świadka .
                Smacznego zboczeńcom.
            • Gość: Ars Re: Jehowi Moherowi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.07, 17:09
              Kiedy to lud przychodził do niego? Raczej bardzo incydentalnie. Mają rację
              Świadkowie, że to on pomykał po domach (zresztą wyłącznie żydowskich), bo
              -stosując dzisiejsze kryteria- był rasistą i z nie-żydami się nie zadawał.
    • Gość: bozia Re: Świadkowie Jechowy IP: *.chello.pl 09.04.07, 19:44
      Myślałam,że rozmowa w tej dziedzinie będzie bez obrażania raczej w duchu
      ekumenii,a tu zwykła sieczka.
      • Gość: Kunta K. Re: Świadkowie Jechowy IP: *.chello.pl 10.04.07, 10:29
        Więc nie myśl, bo to dla ciebie za trudne.
        Są inni, którzy robią to od ciebie znacznie lepiej.
        Naiwna istotko ( by nie powiedzieć i...).
        • Gość: Ciekawy Re: Świadkowie Jechowy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.04.07, 12:37
          Czy to "mieszanie krwi" ma istotnie u nich miejsce?
          Wiem , ze Eskimosi to praktykuja-ale to u nich zrozumiale z powodu malej
          puli genow.
          • Gość: normalny świadek Re: Świadkowie Jechowy IP: *.chello.pl 10.04.07, 15:07
            To ich problem, ich życie jest puste bez niczego, jałowe. Czym tu się podniecać.
            Po prostu biedni ludzie, wychowani od A do Z. Fakt takich szukać, ale co oni
            mają z tego życia... nic...Szkoda mi ich...
        • Gość: bozia Re: Świadkowie Jechowy IP: *.chello.pl 10.04.07, 17:11
          Brak chamstwa mylisz z naiwnością.Bozia-do kunta-
          • Gość: nina Re: Świadkowie Jechowy IP: 217.197.68.* 11.04.07, 11:06
            są ważniejsze prpblemy niz sekta jehowych pracowałam z jedną mają tak namącone
            w tej głowie
            • Gość: sekta Re: Świadkowie Jechowy IP: 82.160.19.* 11.04.07, 11:32
              Swiadkowie Jechowy to firma zarejestrowana na Broklynie mająca największy nakład
              na świecie -Strażnica wydawana jest w kilkunastu językach w milionach egzemplarzy.
    • Gość: Anna Re: Świadkowie Jechowy IP: *.chello.pl 11.04.07, 13:26
      O czym wy tutaj piszecie? Jest to normalny odłam wiary katolickiej.A różnica
      polega na tym, że nie uznają Matki Bożej, twierdzą że była normalną kobietą a
      nie świętą. I to wszystko. Nie uznają symboli tzn. choinki, zajączka itp. Swoje
      święto obchodzą przed świętami wielkanocnymi i nazywają je "Pamiątką".
      Osobiście byłam na kilku spotkaniach, jak byłam poza Opolem, i muszę wam
      powiedzieć, że u nich nie ma takiej miernoty i obłudy jak u katolika, który Panu
      Bogu świeczkę a diabłu ogarek. Nie ma u nich zawiści i nienawiści. Pomagają
      sobie nawzajem.I co wy za bzdury piszecie o mieszaniu krwi. Chyba jest to waszym
      pobożnym życzeniem.A może sami to robicie w imię boże i szukacie współbraci.Sama
      jestem katoliczką i tak wychowuję swoje dzieci, ale wiara świadków i ich
      przestrzeganie prawa bożego życzyłabym wszystkim wiernym kościoła
      katolickiego.Zobaczcie co sie dzieje w naszym państwie katolickim, a znajdziecie
      odpowiedż.
      • Gość: Rzyt Re: Świadkowie Jechowy IP: *.atol.com.pl 11.04.07, 15:27
        Byłaś na kilku spotkaniach i wyrobiłaś sobie zdanie o tych ~~~~~
        (autocenzura).Gratuluję.W każdej religi są debile,ale u nich jest najwięcej.
        • Gość: parcella Re: Świadkowie Jechowy IP: *.chello.pl 11.04.07, 18:18
          tak oni tylko preferuja spotkania tak jak amwaj czy hgw jak to sie nazywa.
    • Gość: akbarMahar Re: Świadkowie Jechowy IP: 82.160.19.* 12.04.07, 01:06
      Ja zawsze od nich biorę te gazetki dlaczego ?:
      1. Mam czym palić w piecu a gazetek reklamowych brakuje ciągle na klatkach.
      2. Mam pewność, że ten egzemplarz nie trafi do kogoś.
      Zresztą witam ich " Allach żyje !!!" i bardzo szybko się zmywają notując na
      półpiętrze skrzętnie coś w notesiku.
      A brednie że Jezus był przybity do pala jednym gwoździem a nie ukrzyżowany mogą
      gadać innym frajerom. Wyraźnie w ich biblii i "tysiąclecia" słowo "gwoździe"
      występuje w liczbie mnogiej czyli więcej niż jeden!!!.
    • Gość: gość Re: Świadkowie Jechowy IP: *.zwm.punkt.pl 12.04.07, 08:19
      A czego nie spytasz o dziesiątki innych wyznań.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka