Dodaj do ulubionych

Wykład Adama Michnika

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 20:27
Panie Adamie, tak trzymać!!! BRAVO!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: tila Wykład Adama Michnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 20:35
      Mądry, wyważony głos. Głos obrońcy wolności, ale też pełen zrozumienia
      ludzkich słabości. Głos człowieka, który potrafi spojrzeć na czas
      teraźniejszy jak na czastkę dłuższego procesu historycznego. Nie taki, jak
      ten z sali, pełen nienawiści i chęci stawiania innych pod ścianę.
      • Gość: byłem Re: Wykład Adama Michnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 22:06
        To kapitalne spotkanie niewątpliwie zakłócili:
        - niejaki Ukleja - "weteran opozycji niepodległościowej wiecznie domagający
        się uznania"
        - niejaki Karbowiak - głoszący od lat poglądy faszystowskie a teraz pouczający
        Michnika
        "opolskie bagno"
        • Gość: ewa Re: Wykład Adama Michnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 22:48
          Też byłam:))
          warto!!
          cóż taki ukleja, ....owiak czy "moherowa pielęgniarka".
          Przecież wiadomo, że taka postawa wynika z kompleksów.
          "Wieczny, walczący opozycjonista" zamiast przekonać do siebie.....tylko mnie
          jeszcze zniechęcił.Aaaaaby było jasne.....nie chdziło mi o zniechęcenie do
          fizis, mówię o postawie, poglądach :)))
          • Gość: mika Re: Wykład Adama Michnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 23:01
            Ach ten Ukleja, ma już swoje lata, ale jaka dziewczyna mu się oprze? Największy
            łamacz serc niewieścich w Opolu. Nawet Ewa odcina się od jego poglądów, ale z
            góry zastrzega się, że wcale nie zniechęciła się do jego "fizis". Chyba ją też
            kręci ten opolski macho z długimi włosami. Na przejmuj się dziewczyno jego
            poglądami, pofolguj sobie, bo naprawdę warto!
            • Gość: gość Re: Wykład Adama Michnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 08:24
              teoria sobie, a życie sobie!
              • Gość: MIeszaniec Re: Wykład Adama Michnika IP: 217.173.202.* 26.05.07, 08:30
                Niepojęte są kobiet preferencje.
        • Gość: Lukas Re: Wykład Adama Michnika IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 23:33
          Również byłem na tym niewątpliwie interesującym spotkaniu i nie mogę się
          zgodzić, że zakłócili je panowie Ukleja i Karbowiak. Choć nie podzielam
          wyrażonych przez nich poglądów i daleko bliżej mi do tych, które głosi Naczelny
          Wyborczej, to uważam, że prezentowali je w sposób pozbawiony napastliwości wobec
          adwersarza i zgodny z zasadami dyskusji - a tę przecież w założeniu wywołać
          miały pytania z sali zadawane red. Michnikowi - przyczyniając się niewątpliwie
          do jej ożywienia.
    • Gość: Michnik Re: Wykład Adama Michnika IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.07, 17:08
      De Best
      • Gość: derrida Re: Wykład Adama Michnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 20:20
        Opolskie capy kudy wam do Michnika!
        • Gość: opolanin Re: Wykład Adama Michnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 20:49
          Masz na myśli jakieś konkretne osoby czy ogół mieszkańców Opola?
    • Gość: sar Wykład Adama Michnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 19:28
      tzw. komisja Michnika pierwsza wysprzatała papiery sowich kolesi a w aktach SB<
    • Gość: Ryś Re: Wykład Adama Michnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.07, 07:45
      pogadajmy to ciekawy temat
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka