Gość: matadore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 20:27 Panie Adamie, tak trzymać!!! BRAVO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tila Wykład Adama Michnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 20:35 Mądry, wyważony głos. Głos obrońcy wolności, ale też pełen zrozumienia ludzkich słabości. Głos człowieka, który potrafi spojrzeć na czas teraźniejszy jak na czastkę dłuższego procesu historycznego. Nie taki, jak ten z sali, pełen nienawiści i chęci stawiania innych pod ścianę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłem Re: Wykład Adama Michnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 22:06 To kapitalne spotkanie niewątpliwie zakłócili: - niejaki Ukleja - "weteran opozycji niepodległościowej wiecznie domagający się uznania" - niejaki Karbowiak - głoszący od lat poglądy faszystowskie a teraz pouczający Michnika "opolskie bagno" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Wykład Adama Michnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 22:48 Też byłam:)) warto!! cóż taki ukleja, ....owiak czy "moherowa pielęgniarka". Przecież wiadomo, że taka postawa wynika z kompleksów. "Wieczny, walczący opozycjonista" zamiast przekonać do siebie.....tylko mnie jeszcze zniechęcił.Aaaaaby było jasne.....nie chdziło mi o zniechęcenie do fizis, mówię o postawie, poglądach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Wykład Adama Michnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 23:01 Ach ten Ukleja, ma już swoje lata, ale jaka dziewczyna mu się oprze? Największy łamacz serc niewieścich w Opolu. Nawet Ewa odcina się od jego poglądów, ale z góry zastrzega się, że wcale nie zniechęciła się do jego "fizis". Chyba ją też kręci ten opolski macho z długimi włosami. Na przejmuj się dziewczyno jego poglądami, pofolguj sobie, bo naprawdę warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wykład Adama Michnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 08:24 teoria sobie, a życie sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIeszaniec Re: Wykład Adama Michnika IP: 217.173.202.* 26.05.07, 08:30 Niepojęte są kobiet preferencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: Wykład Adama Michnika IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 23:33 Również byłem na tym niewątpliwie interesującym spotkaniu i nie mogę się zgodzić, że zakłócili je panowie Ukleja i Karbowiak. Choć nie podzielam wyrażonych przez nich poglądów i daleko bliżej mi do tych, które głosi Naczelny Wyborczej, to uważam, że prezentowali je w sposób pozbawiony napastliwości wobec adwersarza i zgodny z zasadami dyskusji - a tę przecież w założeniu wywołać miały pytania z sali zadawane red. Michnikowi - przyczyniając się niewątpliwie do jej ożywienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michnik Re: Wykład Adama Michnika IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.07, 17:08 De Best Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derrida Re: Wykład Adama Michnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 20:20 Opolskie capy kudy wam do Michnika! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanin Re: Wykład Adama Michnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 20:49 Masz na myśli jakieś konkretne osoby czy ogół mieszkańców Opola? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sar Wykład Adama Michnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 19:28 tzw. komisja Michnika pierwsza wysprzatała papiery sowich kolesi a w aktach SB< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryś Re: Wykład Adama Michnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.07, 07:45 pogadajmy to ciekawy temat Odpowiedz Link Zgłoś