Dodaj do ulubionych

dyrektor wizji opole- Nowara

IP: *.chello.pl 03.06.07, 14:14
mam hit. podobno dyr. opolskiej wizji złamał prawo. Zatrudnił na etat rudą
Tryk, która nie ma wyższego wykształcenia. A według zapisów wewnętrznych tvp
etatowiec na stanowisku dziennikarskim musi je mieć. No chyba że liczy się
wykształcenie ala Kwaśniewski, ale to przecież już nie te czasy. A nie wiecie
co z innymi wydawcami? mają mgr, czy może mgr.?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ostro Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 14:28
      pojechałeś. Gratuluje! Trzeba przyznać, hit a większego nie widziałem jak żyję. Słowa uznania. Może się
      zastanów nad pracą w jakiejs gazecie, stary od razy masz stolec naczelnego. (a ty masz już mgra?)
      • Gość: tyż piknie Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 03.06.07, 15:08
        a czego sie spodziewać po człowieczku, który tak działa. No ale to ładne.
        Możecie wierzyć albo nie ale prezio się dowie. Bo prezio już wie że na forum gw
        pisze sie o opolskiej tv.
        • Gość: geminius Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 15:30
          Przykro ale pan Nowara to melodia stara...słabo prowincja i amatorszcziłka czyli
          sami swoi!
    • Gość: bzyk-tryk Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.centrum.punkt.pl 03.06.07, 16:20
      Był też prezydentem w naszej 40-milionowej Ojczyźnie facet, który miał
      wykształcenie - ala Wałęsa! I jakoś nikt się nie czepiał. Na dodatek facet,
      kiedy objął prezydenturę, chełpił się tym, że w swoim życiu nie przeczytał
      żadnej książki, tylko broszurkę na steropianie. Ale ma Nobla. Zatem nie
      czepiałbym się Tryka, bo kilku WIELKICH nawet matury nie miało i przeszli do
      historii. A taki Witkacy to nawet do szkół żadnych nie chadzał.
      • Gość: zibi Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 27.11.07, 22:39
        Dzisiaj z nieoficjalnych informacji z Katowic dowiedziałem się że nasz szanowny
        P. dyrektor z ramienia PISu moze pocieszyć się swoim stanowiskiem co najwyżej do
        końca marca.....
        Ponoć juz wiadomo kto bedzie na jego miejscu...., wiadomo mi tylko ze ktoś z
        Warszawy..
    • Gość: anty-gwiazdor Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 03.06.07, 17:06
      Ja tam słyszałem, że nie tylko pani tryk brakuje wykształcenia!!!
      Drugiej pani wydawcy podobno też nie udało się jeszcz dotrzeć na obronę pracy
      magisterskiej...
      A wszyscy, którzy mają wyższe - i w dodatku kierunkowe - wykształcenie, są
      traktowani jak zło konieczne!!!

Szkoda tylko, że kierownictwo z centrali tak rzadko interesuje się swoimi
      Oddziałami...

Lepiej po czasie zatuszować poczynania dyrektora niż odsunąć od pełnionej
      funkcji w porę!!!
      • Gość: jojo Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 03.06.07, 18:46
        swięta racja. Pani Małgorzata też jakoś wyższe niepełne ma wciąż. Ale jak się
        takim zapracowanym jest, a dzis był program tej rudej. szkoda że sama się na
        taką zmiane nie zdecydowała. bo przydałoby się :=)
        • Gość: o Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.07, 10:28
          o
    • Gość: plotka Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 03.06.07, 19:41
      Być może "Ruda" już wkrótce podda się takiej metamorfozie i zostanie prowadzącą
      Kurier?! Bo na pewno nie będzie go już prowadziła Katarzyna Dynowska-dyrektor
      nie umieścił jej w grafiku na czerwiec!!! Na razie zastąpi ją za biurkiem
      Kuriera Opolskiego pani pogodynka-Magdalena Stąporek!!!
      • Gość: normals Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 03.06.07, 20:13
        to będziemy mieli w opolskiej tv autopromocję anoreksji
        • Gość: ?? Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.zaodrze.punkt.pl 03.06.07, 23:11
          Pogodynka TVP3 raczej na anorektyczke nie wyglada
          • Gość: leszek Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 04.06.07, 10:33
            chciałem pozdrowić dyrektora. to fantastyczny fachowiec i bardzo miły człowiek.
            panie dyrektorze!! tak dalej, nie dajmy się!
            • Gość: Płotkarz Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.atol.com.pl 04.06.07, 11:30
              Checie plotek?Macie!Prosto ze stolycy i to dobrze zorientowanych
              kręgów.Warszafka ma już dosc eksperymenyow z lokalnymi nieudacznikami i lada
              dzien zostanie wybrany nowy dyrektor z Warszawy lub Katowic i wkrótce
              przywieziony w teczce do Opola.Ma uzdrowic (czytaj oczyscic) TVP3
              Opole.Rozważane są radykalne środki,łącznie z wymianą większości
              dziennikarzy.Nie wiem co to oznacza,bo nie jestem z branży,ale slyszalem,że
              zaważył jakiś tam PIK.Jak ktoś wie co to za ustrojstwo to niech napisze.
              • Gość: Ostry Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 12:14
                Guffno prawda.Poborzne życzenia
                • Gość: Płotkarz Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.atol.com.pl 04.06.07, 12:25
                  Taka jest koniecznosc.Nie chodzi tu o poziom TVP3 Opole,bo generalnie ich to
                  wali.Chodzi o to,że w cenrali zrobił się tłok i trzeba zrobic miejsce dla ok.
                  dziesięciu osób z Wawy i Kata.Cienizna Opola jest tylko pretekstem,żeby upchnąc
                  swoich ludzi.Ma zostac tylko jakis Grzesiek i jeszcze jedna osoba.
                  • Gość: gość Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 12:32
                    no i ma ponoć ktoś przyjśc jeszcze z ro
                    • Gość: Płotkarz Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.atol.com.pl 04.06.07, 12:39
                      Małe sprostowanie.Ta jedna osoba,to nie ma zostac,tylko ma ktos wrocic.Zresztą
                      bedzie niedługo Warsiafka to sami ich wezcie na spytki,bo mnie raczej ten temat
                      nie ekscytuje.
              • Gość: Wizja Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.07, 20:18
                No i co? I nico się nie zmieniło. Frajerzy.
              • Gość: :( Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 12:09
                • Gość: tragarz Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 09:17
                  Kiedy będziecie pakować walizki? Wybory jesienią i .... po was. Nowy dyrektor z
                  PO czeka w starterach. Niestety, na jego liście płac nie ma geniuszy rządzących
                  obecnie w tv opole. (pisane z małej litery nie bez kozery)
                  • Gość: starter Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 13.07.07, 18:04
                    a niech szczeka... zanim wystartuje obrośnie mchem... platforma z takimi wodzami
                    potrafi tylko wygrywać w sondażach i przegrywać w wyborach :-)
      • Gość: co?! Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 04.06.07, 21:18
        Jak to nie będzie Pani Kasi??? Panie Dyrektorze Pan się zastanowi!!!
        • Gość: Bywalec Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.07, 06:55
          Nikt nikogo nie odwoła. Jeszcze dwa lata minimum. Biorąc pod uwagę wizyty pana
          dyrektora w takim jednym stowarzyszeniu, to i przy SLD też da sobie radę. Dajcie
          sobie więc na luz
    • Gość: Sufler Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.atol.com.pl 03.06.07, 20:39
      Dajcie chłopu spokój.Nie sobie jeszcze troche podyrektoruje.Musi sie w koncu
      troche odkuc i kupic sobie autko,bo narazie gdyby nie służbowa Astra,to byłby
      skazany na MZK,a forumowicze najlepiej wiedzą,jak to jest z tym MZK.
    • Gość: obiektywny Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 03.06.07, 20:57
      Mnie nie obchodzi orientacja seksualna pani Tryk - bardziej poziom jej pracy!!!
      Kurier Opolski od kilku miesięcy bardziej przypomina farsę niż serwis
      informacyjny...
      Jak tak dalej pódzie to TV3 dorówna poziomem do TV Miejskiej - bo Agnieszka Tryk
      ani Małgorzata Kornaga Grzegorzem Kozakiem nigdy nie będą...
      • Gość: nie zorientowany Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 21:07
        Takie gadanie na pewno nikomu w niczym nie pomoże, no może da upust frustracjom i tyle. Ludzie,
        trochę konstruktywizmu. Odnoszę wrażenie, że jeden drugiego to by na palu wyniósł. Bez sensu.
      • Gość: !!! Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 03.06.07, 21:08
        jeteście obleśni i zawistni.
        • Gość: plotka płotka Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 03.06.07, 21:40
          no to rozkręciłem towarzystwo. chcecie konkretów. Wkrótce będą.
          • Gość: dawaj plotka Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 03.06.07, 21:44
            po co czekać? dawaj pikantne szczegóły o tv-królestwie!!
            • Gość: ty Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 03.06.07, 22:09
              tv królestwie, a może kurestwie
              • Gość: ku..wo już było Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 03.06.07, 22:48
                kur...wo już było - za poprzedniego dyra!!!teraz będzie tylko gorzej :P
            • Gość: idiota z ... Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 22:13
              dajesz dajesz..ciekawe co takiego pokażesz?
        • Gość: zawistna Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 03.06.07, 22:25
          "jeteście obleśni i zawistni."
          a o cóż niby? hę?
          • Gość: płotka Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 03.06.07, 22:32
            przyklad pierwszy z brzegu: Takie sytuacje, kiedy urzędnicy liczą na pomoc
            petentów zdarzają się raczej rzadko. Biuro Paszportów Opolskiego Urzędu
            Wojewódzkiego apeluje o odbiór wydanych dokumentów. Jest ich tyle, że nie
            wiadomo gdzie je przechowywać. - to jest studio do materiału. Przejrzałemgo 5
            razy. nie wiem gdzie tu pomoc, którą autor epatuje w pierwszymzdaniu.
            • Gość: ? Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 03.06.07, 22:34
              a gdzie te obiecane rewelacje plotka?
            • Gość: płotka Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 03.06.07, 22:35
              iklejna perełka. - ku.. mać jak sie to czyta to już się ma dość. A co dopiero
              słyszeć to --Ostatni dzwonek na rozliczenie przychodów przez osoby pobierające
              świadczenia lub zasiłki przedemerytalne. Do 31 maja zarówno świadczeniobiorcy,
              jak i ich pracodawcy muszą powiadomić ZUS o przychodach z tytułu działalności
              zarobkowej osiągniętych w okresie od 1 marca 2006 do 28 lutego 2007 roku.
              • Gość: eeeeee Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 03.06.07, 22:55
                ja na ploty czekam a ty analizę stylistyczno-merytoryczną robisz?!toż to każdy
                widzi a raczej słyszy!!!
          • Gość: o pieniądze Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 03.06.07, 22:33
            Jak to o co? O pieniądze zazdrośni!!!

• Gość: kolka Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 26.06.07, 23:24
          ww6.tvp.pl/3569,20070625516408.strona,

tam napisali,że jest wyróżnienie,sprawdziłam. Na tym konkursie wygrywają
          naprawdę najlepsi,znani z anten ogolnopolskich, wiec wyróżnieniem chyba tez
          można sie pochwalić? do pracy rodacy! Polacy są strasznie zawistni i leniwi! do
          roboty!a zbyszek górniak to dobry dziennikarz, niech pójdzie tam i nauczy
          niektórych jak robić dobrą telewizję!
          • Gość: konkret Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 27.06.07, 10:17
            to ze na stronie tvp napisali to troche malo obiektywne.szkoda ze zewnetrzne
            zrodla pomijaja takie wyroznienie. widocznie sie nie znaja i nie doceniaja wagi
            wyroznienia dla opola i jedyni ktorzy wiedza co to telewizja i jak bardzo wazne
            jest wyroznienie (!) w jednej z kategorii to opolscy dziennikarze
            • Gość: Agnieszka Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 27.06.07, 10:20
              Mamy zakusy na 1 miejsce wśród programów informacyjnych za rok. Dlatego już
              dzisiaj pracujemy nad tym co zmienić żeby tego dokonać. Jak będzie trzeba
              zostanę nawet prezenterką wszystkich wydań. Cel jest szczytny i trzeba się
              poświęcić.

Leszku trzymam kciuki! Wiesz za co!
              • Gość: Leszek Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 11:41
                Witaj Agnieszko. Nasze plany muszą wypalić. Dyrektor przygotowuje dodatkowy plan
                powołania doskonale opłacanych superwydawców, którzy razem z resztą zespołu
                stworzą z naszego oddziału dywizję informacyjną. Sukces jest nieunikniony, bo
                wielki Kadrowy czuwa nad naszym Dyrektorem i zespołem. Niech żyje nam sto lat.
                • Gość: widz Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.eranet.pl 27.06.07, 12:17
                  Wam nie superwydawców potrzeba a dziennikarzy z prawdziwego zdarzenia, którzy
                  potrafią myśleć!!!!!!!!!! Taki badziewiarski program jak teraz robicie to
                  każdy głupi potrafi wydać.Co to za filozofia usiąść za komputerem,wywalić nogi
                  na stół, nawet nie poprawiać tekstów bo byków jest tyle,że aż się płakać chce,
                  podpisać się na planszy końcowej swoim nazwiskiem i wziąć kasy jak diabeł
                  gwoździ?! Szukacie nie tam gdzie trzeba.
          • Gość: PiKuś Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 11:43
            Byle nie tak jak ten gniot "Polacy". Dno prawdziwe mułem przykryte. Do TVN przepaść.
            • Gość: Jan Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 27.06.07, 12:10
              Jak Cię Leszek zobaczę jeszcze raz na ogródkach na rynku to nogi z tyłka
              powyrywam. Co Ci mówiłem? Że czego masz nie robić?
    • Gość: Ob.serwator Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: 81.210.38.* 05.06.07, 16:00
      Wiele bzdur wypisujecie moi drodzy. Tymaczasem jest istotnie faktem, że mniej
      więcej od początku maja program- szczególnie serwisy- bardzo siadł. Jest zle
      budowany, wbrew wszelkim normom i zasadom informacji i telewizji. Dokłądnie
      obserwuje program - a znam sie na tym, niestety. co sie stało? co pękło? Nie
      wiem bo osobiście nie znam pracujących w TV. Było nienajgorzej - jest źle.
      • Gość: otoz to Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.zaodrze.punkt.pl 05.06.07, 23:05
        Zgadzam sie calkowicie. Szlo ku lepszemu i nagle... trach.
    • Gość: jan Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 19:49
      Skończmy już ten smutny wątek.
      • Gość: nowa wiertara Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.atol.com.pl 05.06.07, 21:52
        no skoro prosisz...
        • Gość: zyczliwy Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.centrum.punkt.pl 05.06.07, 22:11
          zwolnic Cwaniakowa i Krabba, i skonczy sie opluwanie na forum GW. Ci, ktorzy
          rozwalaja zespol, dzialaja na szkode firmy
          • Gość: życzliwy dwa Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 05.06.07, 22:32
            a ja bym zwolnił wszystkich i po prostu zamknął ten oddział, tak prościej, bo z
            tego co widze to raczej pluje tu nowa ekipa. Może stara już sie poddala?
            • Gość: Rzyt Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.atol.com.pl 05.06.07, 22:46
              A budynkowi przywrócic jego pierwotne przeznaczenie.
              • Gość: To ja Jarząbek Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.qrivy.net 06.06.07, 02:49
                a co było w tym budynku ?
                • Gość: Histeryk Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.07, 06:41
                  Synagoga. Podobno nawet Wyborcza interesowała się tym budynkiem, ale czy ma to
                  związek z jego historią - nie wiadomo.
            • Gość: ? Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.tvp.pl 06.06.07, 11:57
              ciekawe po czym rozpoznajesz, ze to nowa ekipa? sami na siebie pisza i
              narzekaja na szefa, ktory dal im etaty? poza tym opluwanie sie nawzajem to
              stary zwyczaj - zanim przyszli nowi ludzie bylo jeszcze gorzej.
              • Gość: Leszek Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 06.06.07, 12:19
                Do dna!! Za naszego wspanialego dyrektora!! Sto lat sto lat sto lat niech zyje
                zyje nam ...a kto? Nasz super menager i najlepszy dyrektor!

Dziekujemy Panie Dyrektorze

Leszek i zespol
    • cleantruth powrót Clean Truth'a ?? 06.06.07, 12:23
      SPOKÓJ MI TU!! BO WRÓCE Z MOIMI OPOWIADANIAMI!!
      • Gość: estetyk STOP czarnym grzywom IP: *.xmission.com 06.06.07, 16:37
        Ja chcę w kurierze blondynkę i rudą a nie same czarne madonny, Jedynie Ania H.
        ma urok osobisty, inteligencję i wdzięk.
      • Gość: czytelnik Re: powrót Clean Truth'a ?? IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.07, 16:40
        Wróć - fajnie było Cię czytać ;-)
      • Gość: pracownicy Re: powrót Clean Truth'a ?? IP: *.chello.pl 06.06.07, 18:05
        wszyscy czekamy na kolejne opowiadanie z serii "Sączy się jad"!!!
        tylko czy jeszcze coś weny się ostało?!?!
        • Gość: Czytelnik Re: powrót Clean Truth'a ?? IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.07, 22:13
          Zaraz tam jad... Prawdziwa cnota krytyk się nie boi. To wie każdy teatroman -
          nawet ten pracujący w opolskiej tv
      • Gość: ?? Re: powrót Clean Truth'a ?? IP: *.chello.pl 08.06.07, 17:35
        cleantruth - czyżby informatorzy z tvp się wycykali i nie dostarczają ci już
        plotek??
    • Gość: zniesmaczony Re: Nowara pociąg za ucho Sułka! IP: *.centrum.punkt.pl 08.06.07, 22:11
      Panie dyrektorze Nowara.
      Jestem bardzo zniesmaczony tym, co na wizji wyprawia z red. K.Dynowską
      księgarz - niejaki Sułek. Dziś przeszedł samego siebie - rzucał książkami,
      krzyczał do Kasi: "sama przeczytaj", itp. Kiedy pokazał się na wizji (czyli
      odkąd Kasia zaczęła go promować) robił wrażenie inteligentnego, oczytanego.
      A to ZWYKŁY BUFON - PAJAC.
      Czy tylko jeden jest człowiek w Opolu, który czyta książki.
      Precz z tym brzydkim, chamowatym bufonem!!!!!!!
      • Gość: pierożek Re: Nowara pociąg za ucho Sułka! IP: *.ikk.sztaki.hu 08.06.07, 22:47
        Kto to Sułek ? Ten mały gruby co ciągle je ?
        • Gość: ! Re: Nowara pociąg za ucho Sułka! IP: *.atol.com.pl 09.06.07, 11:19
          Oto co skopiowałem z pierwszej stony TVP3 Opole:
          Publicystyczne
          Być kobietą 8 stycznia
          Bloq 23 grudnia
          W cztery oczy 1.10.2006
          W cztery oczy

Magazyny
          ABC gospodarki 16 kwietnia
          ABC gospodarki 29 stycznia
          Magazyn religijny Wspólnota 24 stycznia
          ABC gospodarki 22 stycznia

Tematyczne
          Lapidarium opolskie 26 stycznia
          Lapidarium Opolskie 6 stycznia
          Nasza wieś 30 grudnia

Kulturalne
          Spacer kulturalny 17 stycznia
          Spacer kulturalny 10 stycznia
          Studio pod Bukiem 15 grudnia

Sport
          7 dni opolskiego sportu 15 stycznia
          Klub kibica 10 stycznia
          Klub kibica 3 styczn
        • Gość: !!! Re: Nowara pociąg za ucho Sułka! IP: *.chello.pl 09.06.07, 14:42
          witek sułek - księgaż, przemiły i oczytany człowiek od którego niejednej
          ciekawej rzeczy o książkach można się dowiedzieć!!! a krytyka w programach tvp
          jest wskazana - skoro jest to organ opiniotwórczy!!! czy czekacie tylko na
          gładkie i łatwe do przełknięcia kawałki???
          • Gość: zniesmaczony Re: Nowara pociąg za ucho Sułka! IP: *.centrum.punkt.pl 09.06.07, 21:51
            Sułek nie krytykuje, lecz pajacuje!
            Ale może to o innego Sułka Witka chodzi, bo on chyba księgaRZ, a nie księgaŻ!!!
            Na marginesie; kto posiadł nieco wiedzy, nie powinien zgrywać się na CHAMA!

Kasiu - nie ma innych księgarzy w Opolu? O wiele bardziej korzystniej (znaczy
            się "mądrzej") wypadł pan z toru kartingowego, i wielu innych. Daj sobie już
            spokój z tym PAJACEM. Tego kwiatu jest pół światu...
      • Gość: telewidz wara od Nowary! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.07, 15:53
        Wara, wara, wara!
    • Gość: suspens Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: 81.210.17.* 10.06.07, 15:56
      Całkowicie zgadzam sie z Ob.serwatorem. Mniej wiecej w połowie maja dobrze
      rozwijający sie Kurier Opolski spaprał się do niemożliwości. Co sie stało?.
      Zadnych pomysłów na tematy, konstrukcja polegająca na chybił trafił w totku.
      Ciekawe dlaczego tak nagle to runęło. czy ktoś bliżej TV jest w stanie mi to
      wyjaśnić?
      • Gość: & Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.atol.com.pl 10.06.07, 19:56
        Kurier się zepsul,od kiedy wydawcą jest protegowana Leszka Nyczki,Agnieszka
        Tryk.
        • Gość: krotka pamiec Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.centrum.punkt.pl 10.06.07, 20:51
          Chyba nie pamiętasz, jakie były wpadki, kiedy serwis prowadzili Cwaniakowa,
          Krabb i Heniutek. Poziom żenua. A że teraz ich żal ściska i nie potrafią sobie
          poradzić ze swoją zawiścią, więc plują na prawo i lewo... Przynajmniej
          Cwaniakowa i Krabb. Ale to świadczy o ich klasie. A raczej jej braku. Pani
          Kierunkowe Wykształcenie robi takie błędy stylistyczne i ortograficzne, że nie
          powinna w ogóle zajmować się dziennikarstwem.
          • Gość: Leszek Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 11.06.07, 11:09
            Mam hita mam hita!!

Ale zeby was potrzymac w napieciu ... napisalem o tym w poscie ponizej.
            • Gość: Leszek Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 11.06.07, 11:10
              Mam hita...dyrektor Nowara jest najlepszy i najfajniejszy. Nie ma sobie
              rownych. Hip Hip Hurrra!!
          • Gość: a_stefaniak Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.tvp.pl 11.06.07, 14:05
            • Gość: a_stefaniak Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.tvp.pl 11.06.07, 14:15
              Wyołana do odpowiedzi, bo jak rozumiem przezwisko Cwaniakówna jest mi
              przypisywane pragę poinformować, że żaden serwis nie jest wolny od błędów.
              Nawet jeśli obchodzi mnie los tvp opole to wiedzcie, że nie obchodzi mnie życie
              prywatne i wykształcenie nowych pracowników opolskiej telewizji. To po pierwsze
              a po drugie- nawet jeśli tak by było, to nie mam w zwyczaju głosić o tym, tym
              bardziej na forum GW. I jeszcze trzecie- Cwaniakówna- to nie miłe przezwisko,
              fakt, ale wiedzcie, że o wiele bardziej ubodło by mnie inne- odnoszące
              się....zresztą nie ważne. Bo też to co dla jednych jest cwaniactwem dla innych
              jest po prostu walką o swoje. A co do postu o błędach- to popełniamy je
              wszyscy. Ale na szczęście to telewizja. Jeśli ktoś ma mi coś do powiedzenia to
              zapraszam.
    • Gość: plotka płotka Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.07, 19:40
      idź sie utop i weź ze soba swoich kolegów populistów, i zajmijcie się sobą!
    • Gość: psych Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: 81.210.38.* 11.06.07, 15:50
      ten gość co sie podpisuje "Leszek" to chyba jakiś psychiczny.
      • Gość: Leszek Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 11.06.07, 18:13
        Nie jestem psychiczny !! Jak smiesz?? W naszej telewizji nie uzywamy takich
        epitetow. Gdybys byl jednym z moich dziennikarzy to bym Cie nauczyl porzadku.
        Ja tu tylko chce powiedziec ze nasz dyrektor (nawiasem mowiac wspanialy
        czlowiek) jest cudownym menagerem. Fachowiec jakich malo.

I tyle. I prosze mnie nie nazywac psychicznym. Za dlugo pracuje w branzy zeby
        ktos mnie tak przezywal.
        • Gość: fachman Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.a-s-s.info 11.06.07, 18:22
          Jesteście żałośni. Nic wam się nie podoba tamten dyrektor był bee ten też, 4000
          zł na miesiąc to mało, ładujecie znajomych do TV a studentkom dziennikarstwa
          mydlicie oczy jakie tu mają szanse. Robicie rozpierduche na gazecie bo sami nie
          macie księgi, codziennie do siebie sie uśmiechacie po czym siadacie do kompa z
          netem i robicie sobie koło dupy. Zatrudniacie firmę informatyków a na stronie
          macie informacje z grudnia i stycznia. Banda przeciętniaków. Lepiej być kołkiem
          do rąbania drewna niż przeciętniakiem.
    • Gość: Leszek Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 12.06.07, 14:30
      Czy pisałem już dzisiaj, że pan dyrektor jest najlepszym fachowcem?
      • Gość: lol Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: 64.255.172.* 12.06.07, 15:10
        Leszek nie ma chello. Fachowcu
    • Gość: styks Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: 81.210.17.* 12.06.07, 16:02
      a ja wiem że ten co sie podpisuje "Leszek" to idiota - niezależnie od płci.
      Dodatkowo jeszcze zawiedziony idiota. I to juz jest niebezpieczne.
      • Gość: Jan Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 12.06.07, 17:17
        Leszek wcale nie jest idiotą! Jest bardzo dobrym pracownikiem. Zna się na
        swojej robocie. Nie zamienię go na żadnego innego Leszka. Leszku! Tak dalej. Ja
        to docenię przy premiach a oni ... niech mówią, że to nie jest ...
    • Gość: tele Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 12.06.07, 18:30
      Chcieliście konkrety to proszę bardzo:

1. Pani Kornaga pod koniec zapowiedzi opuszcza głowę, innymi słowy traci
      kontakt z widzem.

2. W materiale o gestach faszystowskich 3 setki historyka, w zasadzie jedna po
      drugiej. Tak jakby nie było innych nauczycieli. Innymi słowy autor poszedł na
      łatwiznę.

3. W materiale o zapotrzebowaniu na budowlańców ostatnie zdanie zapowiedzi i
      pierwsze zdanie materiału kompletnie do siebie nie pasują. Brzmiały
      bezsensownie i na dodatek nie po polsku.

4. Czy w zapowiedzi OFF Opole w tle stał Mariusz Karpiński podparty o ścianę
      jak w barze, w koszulce bez rękawów?

To tylko dzisiaj i to bez szczególnego wpatrywania się w serwis. Banalne te
      błedy, prawda? Tym gorzej świadczy to o tych, którzy je popełniają.
      • Gość: łubudubu Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: 82.160.19.* 12.06.07, 20:13
        1. Pani Kasia D. jak mówi to jej żuchwa w południowy wschód skręca przez co nie
        mogę skupić uwagi gapiąc się tam ciągle.
        a tak wogóle to jesteście beznadziejni poza paroma osobami naprawdę fachowcami w
        grafice i dźwięku. Reszta słabizna- dupowłazy i lizodupy.
        • Gość: wielbiciel Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 13.06.07, 08:24
          Katarzyna Dynowska jest świetną prezenterką - naturalną i dobrze wyglądającą na
          wizji!!!Szkoda że nie będzie jej już w Kurierze!!!
          • Gość: aga Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.as.kn.pl 26.11.07, 20:02
            Nie moge patrzyc na to, co teraz dzieje sie w Kurierze Opolskim.
            Jej!!! Jak ja tesknie za Kasia Dynowska! To jedyna prezenterka w
            historii TVP3 Opole, ktora miala klase! To profesjonalistka, a przy
            tym sympatyczna i nie nadeta jak te omy teraz. Fatalne sa te
            prezenterki dwie teraz! Gdzie Kasia teraz jest? Czy ktoś wie, gdzie
            mozna ja zobaczyc?
    • Gość: współpracownik Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 12.06.07, 20:23
      Oj tele... widzu,lub widzko.Czepiasz się.To są niedociągniecia.Jeżeli na kilka
      wyemitownych materiałów znalazł się jeden słabszy to tylko dobrze świadczy o
      wydawcach Kuriera.Zgadzam sie, że autor może poszedł na łatwizne, a może nie
      miał innej mozliwości,a telewizja nie chciała wyemitować materiału po gazetach?
      A do tego przydałaby sie wizyta u okulisty,lub należałoby załozyć
      okulary.Karpiński jest od sportu i z offOpole nie ma nic wspólnego.Dlatego
      uważam że się czepiasz,szukając dziury w całym.Ale dobrze że mamy jeszcze
      takich tele,bo poprawimy niedociągnięcia.
      • Gość: tele Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 13.06.07, 09:44
        Wiem, że Karpiński jest od sportu. Tym bardziej zastanawiam się co robił w tym
        reprezentacyjnym stroju i reprezentacyjnej postawie w tle materiału?

Owszem czepiam się bo kilka osób myśli w tej redakcji, że zjadło wszystkie
        rozumy.

A co się zaś tyczy ilości błedów to jest ich znacznie więcej. To właśnie
        powoduje, że spada jakość do poziomu gdy szefem był Racławicki (pamięta jeszcze
        ktoś te czasy?).
        • Gość: a kto taki mONdry? Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 13.06.07, 17:58
          O kim piszesz? Co się w tej Telewizji takiego dzieje że wszyscy się tym
          ekscytują? Nic z tego nie romuniem!!!
        • Gość: gosc portalu Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 21:30
          byly wspolpracowniku, jestes zerem, jak ziobro
    • Gość: sekator Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: 81.210.17.* 13.06.07, 15:20
      Administrator powinien zlikwidować te posty, których autorzy podszywają sie pod
      kogoś innego ("Leszek", "Jan"). Do d.. takie forum
      • Gość: Leszek Jan Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.atol.com.pl 13.06.07, 15:25
        A ja mam na pierwsze Leszek a na drugie Jan i co? Nie mogę się tak podpisywac?
        • Gość: pkw Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 13.06.07, 17:56
          > A ja mam na pierwsze Leszek a na drugie Jan i co?
          >Nie mogę się tak podpisywac?

jasne, że możesz :-)

www.pkw.gov.pl/wybory/2001//160000/SSSS21/sjg2_kd41059o.html
          • Gość: Leszek Jan Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.atol.com.pl 13.06.07, 17:58
            Brawo!
            • Gość: Leszek Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 13.06.07, 20:32
              To znaczy, że co? Że już nie można mieć na imię Leszek?

Janku nie martw się, będę pisał dalej i nie poddam się tym żmijom, które
              zazdroszczą nam sukcesu.

Pozdrawiam Agnieszkę
            • Gość: Agnieszka Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 13.06.07, 20:33
              Dziękuję Ci Leszku. Też Cię serdecznie pozdrawiam.
              • Gość: ktoś Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.eranet.pl 15.06.07, 23:10
                To żenujące! Towarzystwo wzajemnej telewizyjnej adoracji pokazało się w pełnej
                krasie.Nic dziwnego, jeden daje w końcu drugiemu zarobić na zbliżającą się
                wielkimi krokami emeryturę, a ten odwzajemnia się "lojalnością a'la
                Leszek".Wobec poprzedniego dyrektora TVP Opole też był lojalny i wobec
                następnego też pewnie będzie bo taki widać już ma charakter, w myśl zasady:
                mierny, bierny ale wierny.Do tego niezwykle "czułego" tercetu egzotycznego
                dołączyła też Agnisia, a jakże,w końcu uznaje siebie za wszechwiedzącą i
                najzdolniejszą istotę w tej telewizji. Po tylu latach pokazywania na jakie
                wpadki, niedociągnięcia dziennikarskie i kiksy językowe ją stać w końcu
                doczekała się upragnionego awansu- jest w grupie trzymającej władzę.No cóż,
                niestety coraz częściej tak bywa,że zamiast ponoszenia surowych konsekwencji za
                wpadki i błędy, dostaje się u nas awans. Nie liczą się kompetencje i
                umiejętności, ważne kto za tobą stoi i z jaką partią w danym momencie się
                skumasz. Szkoda gadać. "Kurier Opolski" spadł poniżej jakiegokolwiek poziomu.
                Brak orientacji pań wydawczyń w elementarnych kwestiach dotyczących regionu,
                nieumiejętność redagowania programu informacyjnego i dobierania tematów a nawet
                nieznajomość zasad języka polskiego "wychodzą" na każdym kroku. Najlepiej to
                wszystko zamknąć bo uprawianie amatorskiej telewizji tak jak to ma miejsce
                obecnie tylko ośmiesza nasz region.
                • Gość: Leszek Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 16.06.07, 10:59
                  Oburzył mnie ten wpis. Jak można tak bardzo nie doceniać naszej ciężkiej pracy?
                  Mamy trudne warunki bo poprzednicy zostawili nam bagno. Musimy budować wszystko
                  od podstaw. Efekty są świetne, rośnie oglądalność, docieramy w miejsca, w
                  których nas nie było. Janek wkłada masę pracy w to, aż mi żal jak czasami
                  wychodzę o 23:00 a on dalej siedzi za biurkiem i przygotowuje projekty,
                  konspekty. No ale tak to jest z nami społecznikami. Nie poddamy się. A jeśli
                  chodzi o Agnieszkę to ma świetne pióro, radzi sobie bardzo dobrze i te
                  wszystkie złośliwe komentarze są wyssane z palca. Agnieszko nie martw się, co
                  by się nie działo to póki z Jankiem tu jesteśmy to będziesz z nami. Jesteś
                  bystra, inteligentna i widać efekty na wizji.

Janku pozdrawiam Cię
                  • Gość: stary odpuść sobie Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 16.06.07, 11:14
                  • Gość: ktoś Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.eranet.pl 16.06.07, 12:15
                    Zgadzam się, odpuść sobie!!!!!! Na szczęście, jak wieść gminna niesie, już
                    niedługo będziecie tam gdzie jesteście więc za bardzo nie przyzwyczajajcie się
                    do stołków. Co do rzekomego bagna to obawiam się,że jeszcze większe zostawi po
                    sobie wasza ekipa.A o społecznikostwie to nie powinieneś nawet wspominać bo to
                    żenujące zwłaszcza,że co miesiąc kasujecie za tę rzekomo świetną robotę po
                    kilka tysięcy złotych.
                • Gość: serwer Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: 81.210.17.* 16.06.07, 13:46
                  Wypowiedź "ktosia" najlepiej obrazuje fakt, że administrator nie powinien
                  pozwalać na oszustwa. Takie forum jest do d.
                  • Gość: Jan Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 16.06.07, 19:40
                    No właśnie.

P.S. Pozdrawiam Agnieszkę.
            • Gość: Jan Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 13.06.07, 20:33
              Ja Was kochani też pozdrawiam.
    • Gość: Leszek Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 14.06.07, 16:10
    • Gość: kicha Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 15.06.07, 13:37
      Czy ten koncert ufff opole czy jakos tak to nie przypadkiem na bazie pomyslu
      pana dyrektora? Cos kiepsko wypadla imprezka. Gazeta tez troche po tym
      pojechala.
      • Gość: Agnieszka Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 17.06.07, 19:20
        Koncert był rewelacyjny. Proszę nas nie obrażać, nie mamy czasu na dyskutowanie
        z Wami o poziomie programu. Mamy teraz dużo pracy przy festiwalu i proszę swoje
        krytykanctwo wylewać w innym miejscu.
        • Gość: abonent Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.eranet.pl 17.06.07, 21:36
          Prawda zawsze w oczy kole.Zdaje się,że ten, pożal się Boże, program robicie za
          nasze- abonentów pieniądze -więc mamy pełne prawo wypowiadać się na jego temat
          i wyrażać swoje niezadowolenie z tego jak jest wydawana nasza kasa. Szkoda,że
          nie macie czasu na słuchanie opinii publicznej ( a zdaje się,że to dla ludzi
          robicie ten program). To jest właśnie cała telewizja,tak naprawdę widzów ma w
          nosie!!!!
          • Gość: Nie widz Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.07, 23:45
            Ale nie mamy w nosie naszych protektorów. I szanujemy władzę, która nas karmi:-)
        • Gość: mik Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: 200.122.140.* 18.06.07, 00:10
          Tak przy festiwalu nawet TVP1 się do was nie przyznaje.
          • Gość: Nie widz Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.07, 07:43
            No i co z tego? Zazdrościsz nam dobrych zarobków, wspaniałego szefa i doskonałej
            atmosfery w pracy. I nie gadaj, że źle pracujemy, bo skoro ciebie tu nie ma, to
            widac jesteś kiepściutki.
            • Gość: Agnieszka Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 18.06.07, 10:58
              Ja moim dziennikarzom powtarzam zawsze: "Abonament abonamentem, ale mamy pewne
              założenia i trzeba się ich trzymać i robić naszą tv. Szanujemy widzów, ale to
              jednak my jesteśmy fachowcami od tv."
              • Gość: daj spokój Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 20.06.07, 10:54
                agnieszka?tryk czy stefaniak?a może Agnieszka-Leszek-Jan czyli ktoś z
                maksymalnym rozdwojeniem jaźni?bo wydaje mi się że nawet gorycz nie jest w
                stanie aż tak niskich lotów pomysłów płodzić...
                • Gość: Usatysfakcjonowany Re:Są lepsi od Sułka! IP: *.centrum.punkt.pl 20.06.07, 23:27
                  Nareszcie! Oglądałem dwa programy red. Katarzyny Dynowskiej bez bufona-Sułka
                  Witka, księgarza.
                  To, czego dowiedziałem się od pana Sobutki o jednym gatunku papug (ARA), to
                  przez cały rok nie opowiedział mi przemądrzały Sułek o książkach. A jaka czysta
                  polszczyzna, pracownik ZOO mówił pełnymi zdaniami, bez jąkania i wydziwiania.
                  Tak samo, jak pan od stepowania. Obaj mówili długo i ciekawie, a nie jak
                  księgarz przez pół minuty rzuca książkami w Kasię i stęka.
          • Gość: jesteś pewien? Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 20.06.07, 10:57
            do kogo warszawa się nie przyznaje do tego się nie przyznaje...skoro tak dużo
            wiesz o tv to sam powinieneś wiedzieć...
    • Gość: obserwator Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 21.06.07, 01:00
      Każdy dyrektor kiedyś znika,a raczej zanika.Nowara też.Dziś jest Bogiem,jutro
      pasterzem,bez chleba.Należy o tym pamiętać.On nie chce i znowu przyjdzie po
      jałmużnę.
      • Gość: Spoko Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.07, 07:23
        I dostanie. Ma dobre kontakty także na lewej stronie żałosnej, opolskiej "sceny
        politycznej". A we wspaniałej Opolszczyźnie kumoterstwo jest ważniejsze niż
        dziesięć dyplomów i kwalifikacji. Jak to na prowincjonalnej wsi.
    • Gość: mgr Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 03:11
      wykształcenie to nie wszystko ale trzeba je mieć
    • Gość: obserwator Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 26.06.07, 00:09
      W poniedziałkowym wydaniu Kuriera,było chwalenie sie za wyróżnienia dla TVP
      Opole, na konkursie ośrodków regionalnych.Wyróznienie dostało m.in.Studio pod
      bukiem.No tak nowy dyrektor je stworzył.Od kilku lat ma charakter kulturalny,a
      wczesniej był,a raczej jest to najstarszy program telewizji w Opolu.Dlaczego
      nie podano, który w rankingu był Kurier Opolski.Sprawdziłam.Ostatni wśród
      wszystkich oddziałów!!!Takie drobne,zapomnienie:))
    • Gość: tele... Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 26.06.07, 01:20
      Co Ty piszesz obserwator.Przecież wystarczy wejśc na strony tvp.Opole nie
      dostało żadnych wyróżnień, tylko jest dostrzeżone.Tylko dlaczego Olsztyn jest w
      czołówce po dwóch i pół roku istnienia oddziału?Tak to jest,jak się pozbywa
      doświadczonych dziennikarzy.Od kogo mają sie uczyć nowi.Została tylko
      Stefaniak,która ma jakiś staż.Kiedyś pracowałem w Opolu, ale ten obecny
      dyrektor jest gorszy od Kruczkowskiego,który miał jakieś pojęcie o
      telewizji.Słyszę że zatrudnia swoich.Poprzednik tego nie robił.Szkoda mi
      kolegów z zespołu.Pozdrawiam i trzymajcie się.Jutro wracam do...lepszego
      oddziału.
      • Gość: pikowiec Re: dyrektor wizji opole- Nowara IP: *.chello.pl 26.06.07, 10:39
        Czemu nic tu nie napisali o nagrodzie Nieckarz? Czyżby to była jakaś kategoria
        podrzędna?

wirtualnemedia.pl/document,,2111258,TVP3_Bydgoszcz_triumfuje_na_PiK-u.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka