Dodaj do ulubionych

Statki znów popłyną Młynówką

IP: 212.244.126.* 21.06.07, 09:18
bomba - tak trzymać! niech się coś w końcu w tym Opolu zacznie...a może tak
platforma pływająca z drink-barem... kafejką...
Obserwuj wątek
    • Gość: 123 Statki znów popłyną Młynówką IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 21.06.07, 09:34
      tak popieram,niech sie w koncu cos dzieje w tym centrum bankowo-aptecznym. nie
      samym kredytem opolanin zyje przeciez. oby jak najwiecej takich przedsiewziec!
      moze wtedy ludzie nei beda uciekac z Opola...
    • Gość: darek Statki znów popłyną Młynówką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 10:32
      Pamietam jak 20 lat temu jako dziecko nie raz plywalem takimi wycieczkowymi
      statkami po Odrze.Plywalem z rodzicami i z wycieczka klasowa.Byly na pewno duzo
      wieksze niz dla 12 osob.

Pamietam,ze mozna bylo siedziec w srodku lub na zewnatrz .W srodku byl nawet
      barek gdzie mozna bylo kupic slodycze,kawe czy herbate.Chociaz wtedy ze
      slodyczami bylo ciezko:)
      Pozdrawiam rozwijajace sie Opole:)
    • Gość: jacuś Re: Statki znów popłyną Młynówką IP: *.chello.pl 21.06.07, 11:02
      Tak i z wytrzeżwiałką za statkiem.
      To dopiero chore - drink bar na takiej małej łajbie.
      • Gość: Majka Re: Statki znów popłyną Młynówką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 17:42
        No nie przesadzajmy, jaki to tam "statek", mi to wygląda na balię. Czy nie
        można było zrobić coś ładniejszego? , przecież to jakieś niewydarzone dziwadło
        • dar54 a maski p.gazowe są ??? 21.06.07, 22:19
          kiedy zostanie oczyszczone dno Młynówki, żeby można było zobaczyć dno z
          kamykami i rybami ( złotymi)???
          • citizen_opole Re: a maski p.gazowe są ??? 21.06.07, 22:41
            Na złote rybki bym nie liczył, ale zobaczyć dno, proszę bardzo,
            czemu nie - już niedługo.
            Wiem , ze brzmi to nieco dwuznacznie...
    • Gość: Marynarz Re: Statki znów popłyną Młynówką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 01:21
      Widziałem dzisiaj wieczorem próby pływania gondoli.Wygląda na nowa atrakcje
      Opola.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka