Gość: ja IP: 212.244.126.* 21.06.07, 09:18 bomba - tak trzymać! niech się coś w końcu w tym Opolu zacznie...a może tak platforma pływająca z drink-barem... kafejką... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 123 Statki znów popłyną Młynówką IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 21.06.07, 09:34 tak popieram,niech sie w koncu cos dzieje w tym centrum bankowo-aptecznym. nie samym kredytem opolanin zyje przeciez. oby jak najwiecej takich przedsiewziec! moze wtedy ludzie nei beda uciekac z Opola... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Statki znów popłyną Młynówką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 10:32 Pamietam jak 20 lat temu jako dziecko nie raz plywalem takimi wycieczkowymi statkami po Odrze.Plywalem z rodzicami i z wycieczka klasowa.Byly na pewno duzo wieksze niz dla 12 osob. Pamietam,ze mozna bylo siedziec w srodku lub na zewnatrz .W srodku byl nawet barek gdzie mozna bylo kupic slodycze,kawe czy herbate.Chociaz wtedy ze slodyczami bylo ciezko:) Pozdrawiam rozwijajace sie Opole:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacuś Re: Statki znów popłyną Młynówką IP: *.chello.pl 21.06.07, 11:02 Tak i z wytrzeżwiałką za statkiem. To dopiero chore - drink bar na takiej małej łajbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Statki znów popłyną Młynówką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 17:42 No nie przesadzajmy, jaki to tam "statek", mi to wygląda na balię. Czy nie można było zrobić coś ładniejszego? , przecież to jakieś niewydarzone dziwadło Odpowiedz Link Zgłoś
dar54 a maski p.gazowe są ??? 21.06.07, 22:19 kiedy zostanie oczyszczone dno Młynówki, żeby można było zobaczyć dno z kamykami i rybami ( złotymi)??? Odpowiedz Link Zgłoś
citizen_opole Re: a maski p.gazowe są ??? 21.06.07, 22:41 Na złote rybki bym nie liczył, ale zobaczyć dno, proszę bardzo, czemu nie - już niedługo. Wiem , ze brzmi to nieco dwuznacznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynarz Re: Statki znów popłyną Młynówką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 01:21 Widziałem dzisiaj wieczorem próby pływania gondoli.Wygląda na nowa atrakcje Opola. Odpowiedz Link Zgłoś