Dodaj do ulubionych

Do Romka z Trzcinicy

IP: *.dyn.optonline.net 29.03.03, 04:29
sluchaj kolego,bylabym ci bardzo wdzieczna kimkolwiek jestes i za kogokolwiek sie podajesz abys zapszestal
uzywac tutaj swoich wulgarnych odzywek z Trzcinicy,ja rozumiem ze po 8 klasach podstawowki moze za duzo
od ciebie wymagam ,ale sie postaraj....................przestan obrazac ludzi na forum bo swiadczy to tylko i
wylacznie o twojej glupocie i nieokszesaniu...................a co zasugerowalabym ci z mojej strony,zapomnij o tym
forum i znajdz sobie inne bo do Nas jeszcze nie dorosles ...............
Obserwuj wątek
    • romek_z_trzcinicy Re: Do Romka z Trzcinicy 29.03.03, 15:06
      kolezanko droga kate Romek zamieszkaly w Trzcinicy jestem i za nikogo sie nie
      podaje. I jeszcze zawodowke budowlana pod stacja w Jasle skonczylem jak masz
      jakies ale panienko co do mojego wyksztalcenia!cze laleczko!
      • Gość: jasiek z osobnicy Re: Do Romka z Trzcinicy IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.03, 03:33
        zawodowke pod stacja skonczyles ????? budowlana powiadasz? tos jest GOŚĆ !
        jesteś taki chłop, że niech sie baba do dupy schowa !
        CZEŚĆ I CHWAŁA ROMKOWI ZE TRZCINICY ! BAAAAAAAAAAAACZNOŚĆ!!!
        • ciemny_typek zostan stróżem nocnym na cmentarzu! 30.03.03, 03:40
          Jeszcze nie tak dawno na każdym cmentarzu należało stawiać stróża nocnego, aby
          ten pilnował spokoju zmarłych, który często zakłócany był przez okradaczy
          grobów - hieny cmentarne. Nie mineło sto lat a ten jakże popularny i
          interesujący zawód począł zanikać.
          Przyczyną takiego stanu rzeczy jest niewątpliwie zanikająca już tradycja
          pochówku zmarłych razem bogactwem przez nich pozostawionym
        • romek_z_trzcinicy jasiek to kupa obornika z przenialu! 02.04.03, 17:54
          Gość portalu: jasiek z osobnicy napisał(a):

> zawodowke pod stacja skonczyles ????? budowlana powiadasz? tos jest GOŚĆ !
          > jesteś taki chłop, że niech sie baba do dupy schowa !
          > CZEŚĆ I CHWAŁA ROMKOWI ZE TRZCINICY ! BAAAAAAAAAAAACZNOŚĆ!!!

spadaj wymieniasty buroku! sam pewnie do burocanki do trzcinicy chodziles albo
          do Kleci cie zagnalo, tam takich chamow wypuszczaja.
          Ja bede od wrzesnia chodzil do zaocznej szkoly do Krosna i mature w dwa lata
          zrobie, a co! szczena ci opadla? he?
          • Gość: jasiek z osobnicy Re: jasiek to kupa obornika z przenialu! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.03, 22:45
            romek_z_trzcinicy napisał:

> Ja bede od wrzesnia chodzil do zaocznej szkoly do Krosna i mature w dwa lata
            > zrobie, a co! szczena ci opadla? he?

Brawo ! To korespondencyjne szkoły w Krośnie mają ? No ale dobre i co. Na naukę
            nigdy nie jest za późno coć w twoim wypadku szczerze wątpię panie romek bez
            ogonków i kreseczek.
            • romek_z_trzcinicy kwirych i jasiek to obslizle gnoje! 02.04.03, 23:05
              ja ci juz wiedzmo mowilem ze dla takiej wywloki jak ty to mi sie nie chce
              altami dupy zawracac! a do Krosna motorem pojade przebrzydla babo kwirynska z
              konserwa zamiast tylka!
    • potwora_ze_strasznego_dwora Re: Do PANI KATE 30.03.03, 17:07
      Co Pani Kate rozumie przez "Nas" ?????? Czy potwora może złożyć wniosek o
      przyjęcie w szeregi "Nas" ????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka