Gość: Lietuvis IP: *.zebra.lt 29.06.07, 11:31 -> walizka -> dworzec kolejowy -> bilet -> wagon -> herbata -> Dolny Dniepr (Ojczyzna). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milicjant Re: Slowianom - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 15:55 > -> walizka -> dworzec kolejowy -> bilet -> wagon -> herbata > -> Dolny Dniepr > (Ojczyzna). -> Wilno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadu...ie Re: Slowianom - IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.07, 18:17 Gość portalu: milicjant napisał(a): > > (Ojczyzna). -> Wilno Założę się ze stamtąd napewno nie pochodzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milicjant Wilno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 17:02 Nie pochodzę,a co to ma do rzeczy ? Wilno -polskie miasto,przed wojną drugi oprócz Lwowa bastion polskości na Kresach, wtedy coś jak ówczesne Breslau dla Niemców.Do teraz na Wileńszczyźnie mieszkają Polacy,a nie tak jak pod Opolem dwupaszportowcy udający Niemców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DwaPasz... Re: Wilno IP: *.dip.t-dialin.net 30.06.07, 17:22 Milicjant na pewno kiedyś udawałeś Ślązaka w opolskim żeby dostać drugi niemiecki paszport ale usłyszałeś w konsulacie „nein” . Inni udający usłyszeli „ja” i dlatego jesteś taki wq...iony na udających którym się udało. Jeżeli tak łatwo można przez udawanie dostać drugi paszport to nie rozumiem dlaczego tobie się nie udało musisz być chyba skończonym głupkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milicjant Re: Wilno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 00:28 Krótko i brutalnie.Chyba ocipiałeś,nie mógłbym być takim żebrakiem jak dwupaszportowcy spod Opola udający Niemców.Widać ty się zeszmaciłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DwaPasz... Schlesien IP: *.pools.arcor-ip.net 01.07.07, 19:28 Skąd tyle jadu u ciebie? Może dlatego ze zwiesz się „milicjantem” (ta ksywka to samo zeszmacenie ormowcu). Udawać to ja musiałem kolego Polaka na Śląsku i to ze to „wasza” odwieczna macierz . Dumny jestem z tego ze mam Niemiecki paszport a choćby dlatego żeby zaprzeczyć tej waszej wyimaginowanej odwieczności przybłędo. A jeżeli naprawdę kochasz swoja ojczyznę to powinieneś tam wrócić skąd przyszedłeś. To tyle jeżeli chodzi o krótko i brutalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lietuvis slowianskie swinie VON z Europy! IP: *.zebra.lt 02.07.07, 14:12 Będzie tobie i "vilnia" i "lvov" po makawce. Ty, slowianska swinio, wypie..j do swojej ojczyzny slawow - Dolnego Dniepra. Ale tam was nie puszczą Ukraincy - jedyne slawy zyjące na swojich terenach etnicznych. Wasza slowianska dziura t. z. "polska" będzie podzielona - niemieckie ziemia odejdą do Niemcow, litewskie do Litwinow, a "krakow" i "kielce" do Irlandii (bo to ziemia Keltow). Nasza granica z Niemcami będzie po zece Vistula a moze i po Oderis. A wszystkie slowianskie bydlo będzie wypędzone VON bo wy nie nadajecie nawet do czyszczenia klozetow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europeman Re: Slowianom - IP: 217.197.79.* 29.06.07, 18:57 Lietuvis lecz swoje frustracje gdzie inndziej, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benq Re: Slowianom - IP: *.chello.pl 29.06.07, 19:14 Hmmm... radzę odrobić lekcję pt. Słowianie - nie tylko pochodzenie, ale i zasięg wpływów... /Wędrówki - na ten przykład.../ Odpowiedz Link Zgłoś