Dodaj do ulubionych

poszukuje operatora

IP: *.chello.pl 01.07.07, 22:13
Warszawski korespondent ogólnopolskiej telewizji poszukuje operatora -
montazysty z wlasnym sprzetem. KONTAKT: w-wa_redaktor@o2.pl

Prosze o przeslanie cv i namiarow.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jan Re: poszukuje operatora IP: *.chello.pl 02.07.07, 20:44
      Niestety moich chłopców takie coś nie zainteresuje. Właśnie planujemy podwyżki
      dla montażystów i operatorów. A w zasadzie to dlaczego warszawski korespondent
      szuka operatora na Opolszczyznie? Bo jeszcze opolski korespondent gdyby szukał
      to by było logiczne.

Takiej żenady językowej z brakiem choćby namiastki logiki bym nie przyjął do
      mojej redakcji.
      • Gość: he he Re: poszukuje operatora IP: *.chello.pl 03.07.07, 00:07
        to już przesada - panie janie pan się wstydzi!!!
        • Gość: jan Re: poszukuje operatora IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.07, 07:37
          Możesz pan przyjść do nas na praktykę. Czegoś można się nauczyć o profesjonalnej
          telewizji i newsach. Poza tym możemy Panu sprzedawać filmy robione przez naszą
          super wyedukowaną i doskonale opłacaną kadrę. Zapraszamy, koleżanki wydawcy
          pomogą, doradzą i pokierują.
          • Gość: śróbka Re: poszukuje operatora IP: 82.160.19.* 03.07.07, 11:36
            niedawno polsat szukał operatorów i montażystów i jak profesjonaliści ? nie
            dostaliście się ?.
          • Gość: obserwator Re: co do oferty praktyk IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.07, 18:07
            TAK? A mnie się wydaje żę większość zdążyła ,,wyemigrować" do katowickiego
            oddziału TVP... ludzie kultury trochę
    • Gość: Widz Re: poszukuje operatora IP: *.chello.pl 04.07.07, 00:20
      Zaściankowi profesjonaliści. czy potraficie tylko kopać i obrażać.
      • Gość: operataor Re: poszukuje operatora IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.07, 07:29
        Nikogo nie obrażamją. Z dobrego serca radzą, by przyszedł do nas do pracy. Chcą
        i mogą wiele go nauczyć. W publicznej telewizji Opole spotka się z uprzejmością
        zespołu i kompetencją wydawców oraz samego dyrektora. Być może tkwi jeszcze w
        błędnym przekonaniu, że pracuje dobrze i dopiero po rocznym pobycie u nas
        zrozumie, na czym polega profesjonalizm? Leszek, Janek i Agnieszka są w stanie
        mu pomóc.
        • Gość: jaka Agnieszka??? Re: poszukuje operatora IP: *.chello.pl 04.07.07, 11:48
    • Gość: Revan Re: poszukuje operatora IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.07, 14:02
      Ja tak znalazłem pracę i jestem zadowolony:) może komuś się też uda:)
      • Gość: witu Re: poszukuje operatora IP: *.chello.pl 04.07.07, 22:16
        to ogloszenie to podpucha
    • Gość: kamerman Re: poszukuje operatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 21:21
      bierz wojtka z tv3 opole, jest debesciak, na wszystkim sie zna, po szkole im,
      dzierzynskiego
    • Gość: Aga Re: poszukuje operatora IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.07, 20:44
      a dziennikarza nie potrzeba?
      • Gość: Jan Re: poszukuje operatora IP: *.chello.pl 14.07.07, 11:37
        No i co kolego? Nie znalazłeś? Nikt z moich chłopców się nie skusił? Jak mi
        przykro!!

Ja tam uważam, że to była jedna wielka prowokacja.
        • Gość: Prawdziwy Jan Re: poszukuje operatora IP: 81.210.93.* 14.07.07, 23:10
          A oprócz operatora,może potrzebuje Pan dyrektora?A tak przy okazji ,proszę się
          podemnie nie podszywac.
          • Gość: Jan Re: poszukuje operatora IP: *.chello.pl 15.07.07, 03:01
            Jam Ci jest Jan ... Jan Niezbędny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka