Gość: redaktor IP: *.chello.pl 01.07.07, 22:13 Warszawski korespondent ogólnopolskiej telewizji poszukuje operatora - montazysty z wlasnym sprzetem. KONTAKT: w-wa_redaktor@o2.pl Prosze o przeslanie cv i namiarow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jan Re: poszukuje operatora IP: *.chello.pl 02.07.07, 20:44 Niestety moich chłopców takie coś nie zainteresuje. Właśnie planujemy podwyżki dla montażystów i operatorów. A w zasadzie to dlaczego warszawski korespondent szuka operatora na Opolszczyznie? Bo jeszcze opolski korespondent gdyby szukał to by było logiczne. Takiej żenady językowej z brakiem choćby namiastki logiki bym nie przyjął do mojej redakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Re: poszukuje operatora IP: *.chello.pl 03.07.07, 00:07 to już przesada - panie janie pan się wstydzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: poszukuje operatora IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.07, 07:37 Możesz pan przyjść do nas na praktykę. Czegoś można się nauczyć o profesjonalnej telewizji i newsach. Poza tym możemy Panu sprzedawać filmy robione przez naszą super wyedukowaną i doskonale opłacaną kadrę. Zapraszamy, koleżanki wydawcy pomogą, doradzą i pokierują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śróbka Re: poszukuje operatora IP: 82.160.19.* 03.07.07, 11:36 niedawno polsat szukał operatorów i montażystów i jak profesjonaliści ? nie dostaliście się ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: co do oferty praktyk IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.07, 18:07 TAK? A mnie się wydaje żę większość zdążyła ,,wyemigrować" do katowickiego oddziału TVP... ludzie kultury trochę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz Re: poszukuje operatora IP: *.chello.pl 04.07.07, 00:20 Zaściankowi profesjonaliści. czy potraficie tylko kopać i obrażać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: operataor Re: poszukuje operatora IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.07, 07:29 Nikogo nie obrażamją. Z dobrego serca radzą, by przyszedł do nas do pracy. Chcą i mogą wiele go nauczyć. W publicznej telewizji Opole spotka się z uprzejmością zespołu i kompetencją wydawców oraz samego dyrektora. Być może tkwi jeszcze w błędnym przekonaniu, że pracuje dobrze i dopiero po rocznym pobycie u nas zrozumie, na czym polega profesjonalizm? Leszek, Janek i Agnieszka są w stanie mu pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Revan Re: poszukuje operatora IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.07, 14:02 Ja tak znalazłem pracę i jestem zadowolony:) może komuś się też uda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witu Re: poszukuje operatora IP: *.chello.pl 04.07.07, 22:16 to ogloszenie to podpucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamerman Re: poszukuje operatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 21:21 bierz wojtka z tv3 opole, jest debesciak, na wszystkim sie zna, po szkole im, dzierzynskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: poszukuje operatora IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.07, 20:44 a dziennikarza nie potrzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: poszukuje operatora IP: *.chello.pl 14.07.07, 11:37 No i co kolego? Nie znalazłeś? Nikt z moich chłopców się nie skusił? Jak mi przykro!! Ja tam uważam, że to była jedna wielka prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy Jan Re: poszukuje operatora IP: 81.210.93.* 14.07.07, 23:10 A oprócz operatora,może potrzebuje Pan dyrektora?A tak przy okazji ,proszę się podemnie nie podszywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: poszukuje operatora IP: *.chello.pl 15.07.07, 03:01 Jam Ci jest Jan ... Jan Niezbędny Odpowiedz Link Zgłoś