Dodaj do ulubionych

Polscy prokuratorzy popieraja nazistow?

30.07.07, 07:33
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4349375.html
To bylo do przewidzenia i podobnie bedzie z ostatnimi wydarzeniami na Gorze
Sw. Anny:-(

Polski rzad popiera polskich nazioli z ONR / NOP / MW?

Co na to Europa?
Obserwuj wątek
    • deutschschlesier Re: Polscy prokuratorzy popieraja nazistow? 30.07.07, 20:11
      Co na to polscy nacjonalisci na forum?
      • Gość: speed Re: Polscy prokuratorzy popieraja nazistow? IP: *.chello.pl 30.07.07, 22:20
        Niemcy także popierają i uważają za bohaterów swoich nacjonalistów. W niejednym
        niemieckim mieście są np. ulice noszące nazwę im. von Stauffenberga, który był
        wprawdzie antynazistą, ale także zagorzałym nacjonalistą i uważał że Niemcy mają
        prawo po wojnie zatrzymać ziemie należące do Polski. Dlatego nie udawaj że
        spadłeś z kosmosu i nie wiesz o co chodzi.
        • Gość: Silus Re: Polscy prokuratorzy popieraja nazistow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 22:36
          Nacjonalistą i dyktatorem był także Piłsudski, i co z tego?!
          On też chciał wiele na wschodzie, tylko mu nie wyszło,ledwo wyszedł z oparów.
          • Gość: speed Re: Polscy prokuratorzy popieraja nazistow? IP: *.chello.pl 30.07.07, 23:21
            No właśnie nic z tego;)))) Tylko deutschschlesier udaje głupiego, jakby nie
            wiedział, że w Europie jest wielu ludzi, którzy mają nacjonalistyczne poglądy i
            dla których nacjonaliści są bohaterami.
            • Gość: Silus Re: Polscy prokuratorzy popieraja nazistow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 23:28
              Dla mnie żaden nacjonalista nie jest bohaterem.
              Nacjonalizm nie prowadzi do niczego dobrego, ale może patriotyzm mylisz z
              nacjonalizmem?
              • deutschschlesier Re: Polscy prokuratorzy popieraja nazistow? 31.07.07, 00:01
                Nasuepou siy synek bryny i tela:-)))
                • Gość: Brynol Bryna to ulubiony napoj Slonzokow:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 14:33
                  • Gość: Silus Re: Bryna to ulubiony napoj Slonzokow:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 15:00
                    A ty Brynol idz spać, albo jedz na wschod tam kaj tyn twoj bryn robiom.
          • deutschschlesier Re: Polscy prokuratorzy popieraja nazistow? 31.07.07, 08:54
            Nie zapominaj o polskim faszyscie R. Dmowskim
        • deutschschlesier Nie odrozniasz synku nazistow od nacjonalistow? 30.07.07, 23:59
          To masz problem:-(
      • mieszaniec-zopola Re: Polscy prokuratorzy popieraja nazistow? 31.07.07, 20:53
        Przestań facet prowokować.
        Sprawa jest haniebna niestety, ale niestety w Polsce rządzą teraz nacjonaliści.
        Stąd te wypowiedzi i pozorowane działani prokuratury. Połowa Polaków to
        nacjonaliści, ale połowa Szwabów to też nacjonaliści i też władze dość
        pobłażliwie traktują "nazioli". Szczególnie w byłym ddrowie.
    • Gość: milicjant jedzie mi tu tramwaj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 20:55
      Cała prawda o dwupaszportowcach spod Opola udających Niemców.

"Oni tam sie moga uwazac za co chca, wazne za co ich Niemcy uwazaja. A ci
      maja wyrobione zdanie: przesiedlency ze Slaska zrobili niegdys burde w
      knajpie, z wlascielem ktorej bylem zaprzyjazniony. Strasznie (i slusznie)
      wygadywal na "diese Polen." Kiedy powiedzialem "aber die sind Deutsch, sie
      sind deutsche Aussiedler aus Polen", pociagnal dolna powieke lewego oka
      gestem znanym na calym kontynencie - a jedzie mi tu tramwaj?"

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=65&w=65902940
      • deutschschlesier Wytrzezwiej chadziaju dentosept:-)))) 31.07.07, 00:00
        • Gość: milicjant Re: Wytrzezwiej prymitywie dwupaszportowy:-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 12:41
          Typowa odzywka prymitywnych z natury dwupaszportowców spod Opola udających
          Niemców.Prawdziwi Niemcy się ze śmiechu pokładają jak widzą takie podróby.
          • Gość: gto Re: Wytrzezwiej prymitywie dwupaszportowy:-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 13:19
            Pewnie Niemcy znowu mu przypomnieli skąd pochodzi, zaśmiecił forum swoimi frustracjami. Melisa, deutschschleiser jest dobra na nerwy.
            • deutschschlesier Re: Wytrzezwiej polski buraku:-)))) 03.08.07, 00:06
              Masz doswiadczenie?

Glück auf!
          • deutschschlesier Re: Wytrzezwiej kargulu:-)))) 03.08.07, 00:05
            Ty nawet nie jestes podroba dentosept, ty jestes ...bublem!

Glück auf!
            • Gość: milicjant Re: Wytrzezwiej udawaczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 10:26
              Ile razy już widziałeś tramwaj w oczach Niemców ? Ile razy pękali ze śmiech,gdy
              dowiedzieli się,że jesteś "Niemcem" ? Co auszidlerze z Polski ?
              • deutschschlesier Widzialem Niemcow smiejacych sie z polaczkow 05.08.07, 20:24
    • deutschschlesier Dobrze, ze polska prasa jest niezalezna! 31.07.07, 06:48
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,4352245.html
      ...i naziole zostana ukarani.

Dobrze, ze nie wszyscy Polacy maja ulztra-nacjonalistyczne poglady.

Glück auf!
      • Gość: :-) Slonzoki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 10:55
        pl.wikipedia.org/wiki/Noc_Kryszta%C5%82owa_na_%C5%9Al%C4%85sku_Opolskim
        • Gość: śledczy Re: Slonzoki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 12:05
          Nie dyskutować z deutschschleiserem bo to zacofany debil i troll internetowy oppelner. Ostatnio jego posty znikneły, jak nikt na nie nie odpisywał
          • Gość: Silus Re: Slonzoki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 14:25
            Z chorymi też trzeba gadać, a złych nawracać
            • Gość: śledczy Re: Slonzoki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 14:47
              Ten gość jest niereformowalny, chyba za kazdym razem wylewa tu swoje frustracje jak Niemcy przypominaja mu skąd pochodzi. Nie ma nic do Slązaków, Niemców ale takich debili trzeba kosić równo z ziemią i to bez względu na narodowość.
              deutsch...vel oppelner zycie jest za krótkie i za piękne, żeby je tracić ciągle na kłótniach i wyciaganiu nawzajem brudów, ale jeśli ty masz mózg mniejszy od oka to nigdy tego nie pojmiesz
              • Gość: Silus Re: Slonzoki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 14:55
                Takich tu jest więcej, z polskiej jak i z niemieckiej strony, a co do mojego
                mózgu to powiedziałes trochę za dużo.
                • Gość: śledczy Re: Slonzoki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 17:24
                  Jeśli Cię uraziłem to przepraszam, alemiałem na myśli oppelnera-de vel deutschschleiser a nie Ciebie
                  • deutschschlesier Re: Slonzoki 31.07.07, 23:20
                    Ja cie synek nie zaczolem obrazac...widac zes polski prymityw!
                    • deutschschlesier sledczy jest do bani:-) 31.07.07, 23:22
                      Miouech niy mowic ale jak juz chcesz, to powiem, ze jestem dawnym schlesierem.de

Glück auf!
              • deutschschlesier Jestes sledzym do bani 31.07.07, 23:19
                Nie jestem oppelnerem glupku
            • deutschschlesier Ty silus goudej za siebie! 31.07.07, 23:26
              Jak mnie niy znosz silus, to niy obrazej, bo to polsko tradycja.

Glück auf!
          • deutschschlesier Wyloz z ciebie polski prymityw hoch 2 31.07.07, 23:23
          • Gość: milicjant się śmiesznie denerwują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 10:42
            Ja lubię czytać dwupaszportowców spod Opola udających Niemców.Tak się śmiesznie
            denerwują,jak im się przypomni,że dla Niemców są bydłem z Polski.
            • deutschschlesier Masz synku kompleksy, ze jestes polaczkiem? 05.08.07, 20:23
    • deutschschlesier Wreszcie zabiora sie za brunatnych z ONR 01.08.07, 09:12
      www.gazetawyborcza.pl/1,75478,4352363.html
      Policjanci w całej Polsce namierzają 50 członków ONR, którzy w ostatnią sobotę
      czerwca zorganizowali w Myślenicach nielegalną manifestację antyżydowską. Byli w
      brunatnych koszulach, czarnych spodniach i wojskowych butach, nieśli sztandary z
      neofaszystowskimi symbolami. Przyjechali uczcić 71. rocznicę "najazdu na
      Myślenice" Adama Doboszyńskiego - największe przed wojną antyżydowskie
      zamieszki, podczas których bojówki splądrowały żydowskie sklepy i próbowały
      podpalić synagogę.

Wreszcie Polacy poszli po rozum do glowy!

Glück auf!
    • Gość: inter Re: Polscy prokuratorzy popieraja nazistow? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 14:18
      Wolność. A co to takiego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka