Dodaj do ulubionych

Kowalski wróg układu

IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.03, 00:54
wszytskie pomyje wylewane na forum na Kowalskiego są wprost proporcjonalne
do jego siły rażenia.i to boli sldowców ze ten mlody polityk jest nie dosc
ze skuteczny i kompetentny to takze nieustepliwy.reszta naszych opolskich
politykow to zwykłe mieczaki.nie maja wlasnego zdania i boja sie wlasnego
cienia.a na krytyke w mediach odpowiadaja placzem.mozna kowalskiego nie
lubic ale jedno trzeba mu przyznac: skutecznie eliminuje układ.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Kowalski twórca układu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.03, 01:56
      > lubic ale jedno trzeba mu przyznac: skutecznie eliminuje układ...
      ... budując nowy - bardziej bezczelny i pazerny.
      • Gość: AK47 Kowalski twórca układu okresowego "polityków"... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.03, 08:28
        • Gość: ? Re: Kowalski twórca układu okresowego 'polityków' IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.03, 09:00
          kim jest facet ktory okupuje forum z neostrady i pluje pod roznymi nazwiskami
          na prawicę?chyba Synowiec ktory ma stałe łącze
          • Gość: kul Re: Kowalski twórca układu okresowego 'polityków' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.03, 11:10
            a co cie to obchodzi lapseraku - a poza tym nie jestem z lewej strony - zwykly
            zjadacz chleba jestem, tyle tylko ze wkurwia minie zlodziejstwo jak diabli,
            czasami zaluje ze rodzice na uczciwego mnie chowali a nie na takiego kowalskiego
      • Gość: zio Re: Dla marka IP: *.promax.media.pl / 192.168.1.* 15.07.03, 12:56
        Kowalski jest dobrym mlodym politykiem i bardzo dobrze że niszczy wszystkie
        układziki sld !! a może ty jesteś komuchem i sie go boisz ??
        • Gość: olo Re: Dla marka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.03, 15:55
          Dajmy spokój jajogłowemu januszowi ! To zakomplesiony baran który nic nie
          rozbija, narazie to tylko synowiec jego rozbił na antenie.
          • Gość: TV_Kolo Re: Dla marka IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 16:10
            Mamy inne stacje telewizyjne czy co ???
            Ja tam widziałem jak Kowlaski walił w tego KOMUCHA jak w benben argumentami a
            tet opowiadał w koło to samo tyle że lepiej znał sprawe TBS-u.
            To normalne bo sprawy budownictwa mieszkaniowego w Oplu to specjalność Piotra
            Synowca TBS Morawskiego 2 ml długu Osiedle Kolorowe upadłość 20 ml długu
            TBS Malinka 2 zatrzymana budoowa 3,5 ml długu.
            Chłopak zna się na budowaniu......
            Może jeszcze jedno osiedle by wybudować w Opolu ... wybory parlamentarne już
            zaraz !!!! a kasy mało...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka