ania1983m 14.10.07, 19:33 Czy ktoś się orientuje jak wygląda sytuacja w Wydziale Komunikacji, czy są duże kolejki? Myślicie, że uda mi się jutro zarejestrować samochód?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A Re: Rejestracja samochodu IP: *.chello.pl 14.10.07, 20:19 Są dwa wydziały jeden dla miasta drugi dla wsi O który Ci chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: Rejestracja samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 20:31 Kochana trzeba tel zam.kolejkę terminy z oczekiwaniem kilka dni jest tam pani kierownik która w przypadkach nagłych z kulturą pomaga jest bardzo miła.... Odpowiedz Link Zgłoś
ania1983m Re: Rejestracja samochodu 14.10.07, 22:41 Chodzi o ten dla miast. Teraz w domu mam tablice , na których jest więcej literek, a że wolę cyferki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
k100 Re: Rejestracja samochodu 14.10.07, 21:46 Zagranica rejestracje samochodu i odebranie tablic rejestracyjnych trwa 15 min (slownie: pietnascie minut). Tablice te sa przypisane nie do samochodu a do kierowcy. Nie ma potrzeby domagania sie nowych tablic przy zakupie nowego samochodu. Stary samochod zdajesz na zlom albo sprzedajesz zdejmujesz swoje tablice i mocujesz na nowym aucie. W urzedzie musisz zglosic kupno nowego auta na co dostajesz odpowiedni dokument. Wyrobienie tego dokumentu trwa 10 min. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufo Re: Rejestracja samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 11:56 chcesz indywidualne?1150 z próbnymi na miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
ania1983m Re: Rejestracja samochodu 15.10.07, 23:14 Już załatwione:)o 8 wpis na listę oczekujących, o 9 rejestracja:) no i w końcu mogę jeździć:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Rejestracja samochodu IP: 185.127.21.* 23.08.17, 12:55 Zajmujemy się kompleksową rejestracją pojazdów sprowadzonych z zagranicy oraz zakupionych w kraju. - Tłumaczenia dokumentów - Akcyza - Urząd Skarbowy - Wydział Komunikacji Zapoznaj się z ofertą: www.pel-cars.eu Odpowiedz Link Zgłoś