Dodaj do ulubionych

Transfery w serii A

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.03, 22:43
Co ty redaktorku bredzisz? Dacewicz na jakim Śląsku? Przecież
Sosnowiec to nie jest Śląsk!!! Sosnowiec to Zagłębie!
Obserwuj wątek
    • Gość: Zagłębiak Re: Transfery w serii A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.03, 22:46
      I jeszcze jedno, redaktorek "DS" nie dość, że się nie zna na
      geografii, to i siatkówka jest jego słabą stroną. Co to za
      pieprzenie, że Sosnowiec utrzymał trzon drużyny i nie dokonał
      spektakularnych zakupów???? Przecież do Płomienia przyszedł
      libero reprezentacji Czech i dwóch reprezentantów Słowacji (w
      tym dobrze znany Peter Divis). To nie są spektakularne
      zakupy?????
      • Gość: Greg Re: Transfery w serii A IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.03, 20:48
        Nie podniecaj się tak tymi transferami.Tylko patrzeć jak ta twoja Energia
        zacznie popadać w tarapaty finansowe,spowodowane oczywiście przeinwestowaniem i
        robieniem na siłę drużyny niby gwiazd.
        • Gość: Zagłębiak Re: Transfery w serii A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 22:43
          Co ty ziomal nawijasz? Kasy mamy w Sosnowcu jak lodu, największy
          budżet w Polsce i jakby nie to, że nie możemy grać w Lidze
          Mistrzów, to byśmy mieli jeszcze lepszy skład. Sponsorzy mają
          długoletnie umowy, a co najważniejsze są to sponsorzy pewni i
          wypłacalni - nie to, co ledwo zipiący i prawie już zbankrutowany
          Mostostal Zabrze
          • Gość: Greg Re: Transfery w serii A IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.03, 15:23
            Słuchaj Zagłębiak,ja nie jestem z Kędzierzyna,więc Mostostal ani mnie grzeje
            ani ziębi.Robili w tym klubie to samo co w Twoim się teraz
            wyprawia,tzn.kupowanie zawodników za kasę która teraz jest,ale jutro może jej
            nie być.Finansów nigdy nie można być pewnym.Wiesz jest takie powiedzenie raz na
            wozie,raz pod wozem.Ja jestem z Opola i kibicuję Nysie,gdyz jest to jedna z
            niewielu w Polsce druzyn z tzw. charakterem,tzn. mimo przeciwnosci losu i
            brakom w kasie ciągle jest w serii A (chyba tylko Częstochowa jest dłużej,ale
            ona dłuższy czas miała więcej szmalu i podkradała co lepszych juniorow na
            studia).Pozdrawiam
    • Gość: olo Re: Transfery w serii A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.03, 16:27
      fdsfdf
      • Gość: Greg Re: Transfery w serii A IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.03, 21:12
        Nie rozumiem twego bełkotu Sir

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka