Dodaj do ulubionych

Opinia o Kowalskim

IP: *.karo.punkt.pl / 10.0.131.* 24.07.03, 17:49
podoba mi sie bardzo radny Kowalski.bezkomromisowy antykomunista z jednej
strony, z drugiej najbardziej pracowity i konstruktywny radny.nie mam
wątpliwosci ze ten mlody polityk zajdzie bardzo wysoko.szkoda ze
prezydentowi brakuje tyle stanowczosci co ma Kowalski.mozna sie z nim nie
zgadzac, mozna go nie lubic ale na pewno nie jest mięczakiem
Obserwuj wątek
    • Gość: diana Re: Opinia o Kowalskim IP: *.zwm.punkt.pl 24.07.03, 18:12
      Tak trafiłes w sedno. Tylko ma zbyt małe poczucie obowiązku i nie dotrzymuje
      słowa.
      • Gość: gość Re: Opinia o Kowalskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.03, 00:09
        Cóż ci zrobił Diano. MYŚLĘ, że nawalił wsprawach sercowych? Nieprawdaż?
    • Gość: Zołza Re: Opinia o Kowalskim IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.03, 22:48
      Najlepiej jest kiedy Kowalski pisze o Kowalskim, a jeszcze posługuje się cudzym
      imieniem. Tak naprawdę to Kowalski jest zwykłym niedouczonym oszołomem nie
      mającym żadnego pozytywnego programu.Jeżeli przyszłość ma należeć do polityków
      tego rodzjujak Kowalski, Kwiatek , Garbowski czy też młody Szendera ( obecnie
      przydupas-asystent Szteligi)to lepiej wyjechać z tego kraju- i to jak najdalej.
      Bo kto nami rządzi : jaknie kryminalista Zembaczyński (coś nikt nie napisał jak
      było na pierwszej rozprawie w Bielsku) to aferał Dzierżon, czy też inny psychol.
      • Gość: Konrad Op. Re: Opinia o Kowalskim IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.03, 00:13
        Bardzo ciekawie sie zrobilo w Opolu odkad mamy radnego Kowalskiego. Komuchy sa
        w narozniku i powoli posiniaczeni. Czekam aż zostaną znokautowani. Powodzenia
        zycze wszystkim prawym sierpowym:)
      • Gość: radiesteta Re: Opinia o Kowalskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.03, 00:17
        Zołzo powiem ci za Sztautingerem: kobiety w dwóch rzeczach umiaru nie mają gdy
        nienawidzą lub kochają. A na co ty cierpisz? A może bycię tak wydać za mąż za
        tego delikwenta? co ty na to ? zobaczymy czy internet się nada.
        • kumys Re: Opinia o Kowalskim 25.07.03, 08:08
          Jestem przekonany, ze Kowalski bedzie poslem. jeszcze nie wiem jak on to zrobi,
          z jakiej organizacji wystartuje, moze STOP KORUPCJI, ale czy chcecie, czy nie
          chcecie, bedzie.
          • Gość: olo Re: Opinia o Kowalskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.03, 14:10
            twoje pisiory ładnie tobie piszą januszku ;-)
          • Gość: Adu Patam Jestem przekonany, ze Kowalski bedzie oslem IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.03, 15:14
            WLASCIWIE JUZ JEST
            • Gość: Tata Re: Opole ma szczęście IP: *.karo.punkt.pl / 10.0.131.* 25.07.03, 21:47
              Opole ma szczęście.Trafił mu się rodzynek wśród polityków.Trza chuchać i
              dmuchać. Choć to może nierozsądne, lepiej HARTOWAĆ doświadczać i przeciągać pod
              kilem wystawiać na wiatry i burze. A napewno się modlić.
            • Gość: X_Men Re: Jestem przekonany, ze Kowalski bedzie oslem IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.20.* 27.07.03, 10:42
              Tak tak mysle ze to co potraficie to tylko pluc , smarkać i obgadywać innych.
              Ciekawy jestem jak każdy z was posrał by się w gacie jak by miał stanąć na
              sali samorządowej i w obecności kamer Televizji Opole wygłaszać i bronić
              własne teorie i racje.
              Jestem przekonany że uciekli byście i nigdy więcej was by tam nik nie widział.
              Duża odwaga Radnego Kowalskiego , upur w dążeniu do celu praz orotodoksyjny
              antykomunizm to cechy jakich wam napewno brakuje - napewno odwagi !.
              Gdyby było inaczej to każdy z was "osły" wstartował by w kampani samorządowej
              i był dzisiaj radnym , a nie siedział w miekim fotelu i zgrywał politka z za
              klawiatury komputerka w domu. Taką odwage to ma każdy młotek nawet dzieci w
              szkole podstawowej siedzą na czacie i udają "wariata" MIECZAKI !!!
              Kowalski to młody dynamiczny i szalony Radny i takich nam trzeba !!!!
              • Gość: Adu Patam Re: Jestem przekonany, ze Kowalski bedzie oslem IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.03, 12:05
                Co ty Kowalsky nie powiesz.
                Nie chce się uczciwie pracować,
                tylko w Ratuszu pajacować?
                Co ty chłopie potrafisz?
                Czegoś dokonał od wyjście z matczynego łona?
                Przez takich fiutów jak ty Opolanie duszą się w Realu - gnoju jeden!
                Nie chce mi się już gadać, bo czas poświęcony na takiego wymoczka jest czasem
                zmarnowanym.
              • Gość: normalny Re: Jestem przekonany, ze Kowalski bedzie oslem IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.03, 13:37
                Jak czytam, że Kowalski jest antykomunistą, to pytam się gdzie są ci komuniści
                z którymi on walczy. Wydaje mi się, że można ich spotkac w Korei Północnej.
                Jest granica śmieszności, po przekroczeniu której niestety zaczyna brakować
                argumentów w dyskusji. Nie ma już u nas komunistów, są za to mądrzy i głupi,
                biedni i bogaci, uczciwi i nieuczciwi. Robienie sobie reklamy na przeszlości to
                dowód, niestety głupoty.
    • Gość: cynik Re: Opinia o Kowalskim IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.03, 13:24
      biedny samotny człowiek o chorobliwie duzych ambicjach
      dowód na to że kompleksy sa siłą napedowa

jezeli chce się dowiedziec coś o sobie powinien spojzec do lustra
      a nie pisac posty na swoj temat na forum GW
      • Gość: Real-Men Re: Opinia o Kowalskim IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.20.* 27.07.03, 15:52
        Lepiej zapytaj kolesi partyjny Kłosowskiego , GuGuGudanca i innych ile
        skasowali od TESCO że tak bronią ich interesów w Opolu pedale jeden
        Ambicje to może ty masz ale do brania kasy za lizanie dupy TESCO i innym
        hipermarketowcom - DUPOLIZY
        Tylko tematem TESCO się umiesz zasłaniać ???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka