Gość: ? IP: *.icm.edu.pl 15.11.07, 16:48 I nad tym tak pracował ratusz? Co to ma być? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antywebmaster Nowa odsłona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 18:55 to jeszcze nic........ Zapytajcie tego dukata,czy grosza.......czy jak mu tam, kto jest webmasterem? Ludzie tam jest 100 webmasterów, kazdy wpisuje co tylko chce.Nikt z informatyków za to nie odpowiada. Brawo ratusz!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdasd Re: Nowa odsłona IP: 217.197.73.* 15.11.07, 18:59 bo informatycy nie odpowiadają za stronę za strone powinni odpowiadać webmajstry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: Nowa odsłona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 19:27 a ilu webmajstrow powinna miec strona, by nie wygladała jak tera`ratuszowa? Odpowiedz Link Zgłoś
citizen_opole Re: www.opole.pl_Panorama Opola 16.11.07, 00:18 Nie ma co narzekać na stronę internetową opole.pl Ta strona jest niezła i będzie coraz lepsza. Wystarczy, że klikniesz na poniższy link z panoramą Opola, a następnie strzałkami i scrollem (lub ctrl i shift) obracać obraz o 360 stopni. Niesamowite wrażenia! Mega_wyjebczysta jazzzda!!!!!!!!!! mip.um.opole.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=166&Itemid=113 Wiem, że każdemu, kto to widział, opadła gwałtownie szczena. Szkoda, ze nie mogę zobaczyć tego w Waszym przypadku...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzyt Re: www.opole.pl_Panorama Opola IP: 77.223.224.* 16.11.07, 23:29 No faktycznie opadła mi szczena.Najfajniejszy jest ten napis: Forbidden You don't have permission to access /index.php on this server. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: www.opole.pl_Panorama Opola IP: 83.238.128.* 18.11.07, 15:31 malo widziales citizenie: www.arounder.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozy oj oj IP: *.chello.pl 28.02.08, 22:22 oj citizen,z Tobą już nie ma nawet o czym polemizować,szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
citizen_opole Aj waj! Ach ten layout! 28.02.08, 22:52 Nie tragizuj pozy! Z Tobą mogę zawsze polemizować. Stronka Opola może rzeczywiście nie rzuca na kolana. Layout jest fatalny. Trwają jednak dalsze prace nad zwiększeniem jej atrakcyjności :-) Oderwij się na chwilkę od Internetu, bo Jest niepowtarzalna okazja, by usłyszeć Krzysztofa "Pumę" Piaseckiego w opolskim Cafe Cabaret na wyspie! W każdy piątek od godz. 20:30. Jego fryzura "na cipę" - z przedziałkiem po środku, nadaje mu chłopięcego wyglądu. On sam jest w młodzieńczej formie, co daje się usłyszeć w jego muzyce. Gra dla opolskiej publiczności m. in. standardy Davida Bloomberga, Pata Metheny'ego. Jego "Schody do nieba" (Led Zeppelin) przyprawiają o ciary na plecach facetów i kisiel w majtkach dziewcząt :-) To trzeba usłyszeć i sprawdzić! Zapraszam w każdy piątek. Obowiązuje rezerwacja miejsc. Wjazd za free! Odpowiedz Link Zgłoś
witekbulak Re: Aj waj! Ach ten layout! 03.03.08, 09:36 A te prace długo potrwają?:) Bo tu zdecydowania przydałaby się nowa strona... myślę, że miasto raczej stać na firmę, która zrobi to dobrze :> Odpowiedz Link Zgłoś