Gość: ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.08, 01:39 witam serdecznie. zwracam się z pytaniem. czy wie ktoś może gdzie w opolu można kupić kule plazmową? bo coś mi się zdaje że mi tylko allegro zostaje. będę wdzięczna za pomooc ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiresias Re: kula plazmowa 07.02.08, 08:25 nie bardzo rozumiem pytanie, ale czy chodzi o takie urządzenie: pl.wikipedia.org/wiki/Plazmotron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: kula plazmowa IP: *.chello.pl 07.02.08, 15:57 A ja rozumiem. Chodzi o produkt tego urzadzenia ale zwinięty w kulke. N a allegro już nie ma.Jak kupiłem we wrześniu byla tylko jedna sztuka wczesniej przez dwa lata nie bylo,. Tak więc w Polsce raczej nie masz szans . Ja na razie nie sprzedam. SZukaj za granica najlepiej w Stanach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://www.magiczn Re: kula plazmowa IP: *.chello.pl 07.02.08, 16:18 www.magicznysklep.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Estus Re: kula plazmowa IP: *.uni.opole.pl 08.02.08, 00:03 allegro.pl/search.php?string=lampa+plazmowa mnostwo i tanio :) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: kula plazmowa 08.02.08, 11:00 to przez Polaków nie ma kool plazmowych w sklepach. gdyby nie wypędzono bestialsko Niemców, kool byłoby opór. wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
barti81 Re: kula plazmowa 10.02.08, 16:33 Takie kule są dostępne w Opolu w markecie OBI przy ul. Budowlanych. :-) Jest to jedyne miejsce w Opolu, gdzie można takie kule dostać. Sam tam taką kupiłem w zeszłym roku. Kosztowała 50zł bez jednego grosika. ;-) Wprawdzie nie jest zbyt duża, bo jej średnica wynosi bodajże 15cm, ale i tak jest bardzo fajna. :-) Jeżeli szukasz właśnie czegoś takiego to polecam! Odpowiedz Link Zgłoś