Gość: sdi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 17:05 gdzie mozna zakonserwowac samochód w Opolu??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zembatka Re: konserwacja samochodu IP: *.chello.pl 17.02.08, 19:50 w Górkach (trasa na Pruszkow) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp. Re: konserwacja samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.08, 08:51 Częstochowska (ok. 200 m przed przejazdem kolej.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerad Re: konserwacja samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 20:53 Aut się już teraz nie konserwuje, gdyż mają fabryczą konserwację, której poprawiac nie wolno gdyz grozi to utratą gwarancji. Konserwowanie samochodów pochodzi z minionej epoki rozkwitu polskiej motoryzacji gdzie Polacy brali się za produkcje aut nie mając o tym pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: konserwacja samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 15:34 Gerad co ty fanzolisz umyj sobie podwozie i wtedy zobaczysz jaka jest fabryczna konserwacja ja mam punto 2004r i sie załamałem jest goła blacha i miejscami sam podkład... Odpowiedz Link Zgłoś
hulk1973 Re: konserwacja samochodu 06.11.16, 08:20 Śmieszne jest to co piszesz nawet pojęcia o tym nie masz co wypisujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AutoKierowca_pl Re: konserwacja samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.13, 14:04 Wszystko tak na dobrą sprawę zależy od tego co masz do zrobienia,ale generalnie warto zajrzeć takze na nasza stronkę AutoKierowca.pl zawsze służymy pomocą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GERONIMO w Bierkowicach koleś nieźle konserwuje auta... IP: *.chello.pl 19.02.08, 10:22 za muzeum w Bierkowicach kierunek Wrocław skręcasz w prawo , robił mi Passata i jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbb Re: w Bierkowicach koleś nieźle konserwuje auta.. IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.13, 06:38 a ja mam punto 2004 plasdtik na podwoziu i zero rdzy Odpowiedz Link Zgłoś
hulk1973 Re: konserwacja samochodu 03.11.15, 21:27 Polecam gościa na ul Kurpiowskiej 1 a tel 663218444 -zrobiłem trzy samochody u niego a klientów mu przybywa coraz więcej jestem bardzo zadowolony z jego pracy konserwacji podwozia jak nowe z salonu ,myje,czyści ,podkładem maluje i konserwuje rewelacja polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
hulk1973 Re: konserwacja samochodu 03.11.15, 21:31 Witam serdecznie -polecam gościa w Opolu na ul Kurpiowskiej 1 a Waldemar -dałem mu trzy samochody i rewelacja można mu zaufać ,myje całe nadwozie ,zabezpiecza przed korozją ,czyści dokładnie ,gruntuje ,i konserwuje na końcu wydech cały maluje farbą do wysokiej temperatury rewelacja warto mu zaufać a nie widziałem żeby ktoś tak jak on gdzie indziej robił polecam tego gościa . Odpowiedz Link Zgłoś
hulk1973 Re: konserwacja samochodu 09.03.17, 20:21 Polecam pana Waldemara na ul Kurpiowskiej rewelacja super cena i efekt jest wspaniały 663218444 Odpowiedz Link Zgłoś
hulk1973 Re: konserwacja samochodu 04.06.17, 20:42 Nie ma lepszego fachowca który tak konserwuje samochody polecam naprawdę cena atrakcyjna co do warsztatów i usługa bardzo dobrze wykonana . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hami8 Re: konserwacja samochodu IP: 91.236.175.* 15.09.18, 21:51 Jeśli mam polecić to również polecam Pana Waldka profesjonalna obsługa auto oddane czysciutkie i wszystko od spodu wygląda jak nowe tel do Pana Waldka 663218444 ul kurpiowska 1 A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jermly Re: konserwacja samochodu IP: 78.10.71.* 23.09.18, 14:24 Po przeczytaniu kilku opinii postanowiłem skorzystać z usługi P. Waldka na ul Kurpiowskiej i muszę powiedzieć że był to strzał w " 10 ". Do zakonserwowania podwozia miałem Mercedesa klasy A. W Górkach mi odmówili [ idą na łatwiznę bo przy tym modelu trzeba przy samym rozbieraniu osłon i nadkoli trochę się napracować ] Pan Waldek usługę wykonał szybko i perfekcyjnie. Podwozie wygląda wspaniale, jak nowe, a cena za usługę nie była wygórowana. Wypada tylko gorąco polecić wszystkim Zakład na Kurpiowskiej 1 A, a Panu Waldkowi jeszcze raz Podziękować. Odpowiedz Link Zgłoś
basia39-70 Re: konserwacja samochodu 10.11.18, 07:34 Polecam Pana Waldemara w Opolu, ul. Kurpiowska 1 a, tel 663218444 - Konserwowałam u niego Mazde 2. Jestem bardzo zadowolona z jego pracy, przed konserwacją auto jest czyszczone i myte od spodu, następnie konserwacja a układ wydechowy pomalowany na srebrno farbą wysokotemperaturową. Po zrobieniu konserwacji pojechaliśmy na myjkę gdzie dodatkowo moje autko zostało umyte i nawoskowane. Zapłaciłam z chęcią za bardzo dobrze wykonaną pracę. Polecam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
citizen_opole Re: konserwacja samochodu 15.11.18, 11:57 Mam pytanie: - Czy w dzisiejszych czasach konserwacja podwozia samochodu ma sens? Okazuje się , że ponoć nowoczesne samochody osobowe są konserwowane fabrycznie i to tak skutecznie, że rdza się ich nie ima. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: konserwacja samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.19, 11:40 Witam Zdecydowanie polecam warsztat w górkach Rust-Gum , konkretne środki (nie jakieś bolle , bitexy które pękają) Staranne przygotowane podłoże rdza oczyszczona oraz blacha zapodkładowana , wszytko udokumentowane zdjęciami przez właściciela. Trosze zniechęcają terminy (3 miesiące czekałem) ale efekt końcowy wspaniały. Odpowiedz Link Zgłoś
zdowal2000 Re: konserwacja samochodu 09.03.19, 06:31 Głupoty kolego wypisujesz ,większość warsztatów w Polsce używa środków Boll i jakoś ludzie nie narzekają ,a jest to najlepiej sprzedawany i używany środek do konserwacji podwozia w kraju a co do warsztatu w górkach to miałbym mieszane zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
urszula1212 Re: konserwacja samochodu 23.04.19, 17:02 W Opolu na Kurpiowskiej 1 u pana Waldemara. Perfekcyjna robota udokumentowana foto przed i po. Usługa dotyczyła konserwacji podwozia mojej toyoty corolli i objęła umycie podwozia, zabezpieczenie przed rdzą, wyczyszczenie jej, pomalowanie podkładem, konserwacja środkiem Boll, pomalowanie tłumika farbą do 800 stopni oraz umycie samochodu. Polecam bardzo, świetny fachowiec i dotrzymujący umówionych terminów. Tel. do P. Waldemara 663 218 444 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domiq Re: konserwacja samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.19, 22:57 Bardzo słabe środki te Boll , po roku już trzeba poprawki robić bo strasznie pękają. a co do warsztatu na kurpiowskiej to kumpel robił u niego konserwacje to po roku sie za głowe złapał jak podwozie widział. Rdza wychodziła z każdej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
zdowal2000 Re: konserwacja samochodu 06.06.19, 17:22 Szkoda że nie widzisz Mazdy jaka robiono w Górkach od spodu wszystko popękane silnik i komora zawalona na maksa DOMIQ -sam sobie reklamujesz swój warsztat nie kop dołków pod kimś bo sam w nie wpadniesz Odpowiedz Link Zgłoś
zdowal2000 Re: konserwacja samochodu 06.06.19, 18:00 Tu masz amatorze link i nie mów że to słabe środki bo większość w Polsce warsztatów to stosuje -www.youtube.com/watch?v=FWzKp1_2s5U. Odpowiedz Link Zgłoś
szark555 Re: konserwacja samochodu 26.04.19, 22:34 Sugerowałem się opiniami poniżej i wybrałem na ul Kurpiowskiej 1 a w Opolu, tel. 663218444 . Jestem zadowolony. Na życzenie fotki podwozia. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domiq Re: konserwacja samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.19, 22:30 Moim zdaniem jedynym słusznym warsztatem który umie dobrze wykonać zabezpieczenie antykorozyjne jest warsztat z Górek rustgum. Pan naprawde wie co robi i robi to naprawde dobrze na nie byle jakich środkach. Ojciec zakonserwował kiedys swoją almere , ma ją do teraz i niema jakiejkolwiek oznak korozji. Ja 3 lat temu zakonserwowałem 4 letnią mazde 6 ktora już miała bardzo dużo miejsc gdzie utleniał sie lakier i pojawiała się korozja. Wczoraj mechanik jak oglądał podwozie powiedział że jeszcze nie widział tak zdrowej 9 letniej mazdy 6 :D Odpowiedz Link Zgłoś
zdowal2000 Re: konserwacja samochodu 30.05.19, 15:27 Skoro tak twierdzisz to pokaże ci fotkę z jego roboty podwozia jak przyjedzie jego klient do mnie to ciekawe co powiesz wtedy Mazda masakra jakie podwozie twoim zdaniem rewelacyjne i ja mam po nim poprawiać . Odpowiedz Link Zgłoś
zdowal2000 Re: konserwacja samochodu 02.08.19, 04:18 Witam wszystkich serdecznie podaję nowy telefon do pana Waldemara który robi konserwację na ul Kurpiowskiej 1a 691291082 stary numer jest nie aktualny -a co do środków konserwacji to wszystkie są dobre wystarczy tylko dobrze swoją pracę wykonać . Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczny Re: konserwacja samochodu 27.08.19, 12:08 Poszukaj sobie na stronce znajdz mechanika, coś może znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś