Gość: aj IP: *.geol.uni-heidelberg.de 06.09.03, 13:24 Pan Mazur cosik bardzo zatroskany praca urzednikow poniesiona przy wycenie lokalu..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawy Re: Kupcy ze strefy zero nie mogę się uwłaszczyć IP: *.karo.punkt.pl / 10.0.1.* 06.09.03, 15:05 Pan Mazur jeszcze do niedawna utyskiwal na wysokosc czynszu a teraz nagle znalazl 300 tys na wykup lokalu ... ciekawe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraj do geol-heidelberga IP: 213.25.85.* 06.09.03, 16:46 Słuchaj gosciu co już od dawna tu bzdury wypisujesz: to nie chodzi o koszt pracy urzędnika,chodzi o koszt sporządzonej wyceny lokalu.Taką wycenę sporządza niezależny biegły by gmina nie była posądzona, że sobie lepszą kwotę winszuje.A jak przed słowem pojawia się przymiotnik "niezalezny" to jest jasne, że to musi należycie kosztować. A kosztuje i Ciebie (choć Ty to chyba niemniaszek jesteś) i kosztuje mnie ,kosztuje podatników z tego miasta i jest bez sensu ,że kasa poszła w błotko.Dla jasności ,Tego Mazura nie znam,nie jestem komuchem,nie jestem z SLD,nie jestem żydem,cyklistą ani niczym podobnym.Jestem mieszkańcem tego miasta i szlag mnie trafia na sposób rządzenia miastem przez obecną ekipę,która wcale nie jest lepsza od poprzedniej.Ma tylko inny kolor. Szkoda mi tego miasta,bo po paru latach to tu kamień na kamieniu......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d. Re: do geol-heidelberga IP: *.karo.punkt.pl / 10.0.131.* 06.09.03, 17:12 Gość portalu: Kraj napisał(a): > > Słuchaj gosciu co już od dawna tu bzdury wypisujesz: to nie chodzi o koszt > pracy urzędnika,chodzi o koszt sporządzonej wyceny lokalu.Taką wycenę sporządza > > niezależny biegły by gmina nie była posądzona, że sobie lepszą kwotę winszuje.A > > jak przed słowem pojawia się przymiotnik "niezalezny" to jest jasne, że to musi > > należycie kosztować. A kosztuje i Ciebie (choć Ty to chyba niemniaszek jesteś) > i kosztuje mnie ,kosztuje podatników z tego miasta i jest bez sensu ,że kasa > poszła w błotko.Dla jasności ,Tego Mazura nie znam,nie jestem komuchem,nie > jestem z SLD,nie jestem żydem,cyklistą ani niczym podobnym.Jestem mieszkańcem > tego miasta i szlag mnie trafia na sposób rządzenia miastem przez obecną > ekipę,która wcale nie jest lepsza od poprzedniej.Ma tylko inny kolor. Szkoda > mi tego miasta,bo po paru latach to tu kamień na kamieniu......... pozwalam wlaczyc sie do dyskusji. piszesz ze szlag cie trafia a nie trafia cie szlag ze mazuur za 400 zl mial 100 lokal w centrum miasta.ja tez taki chcialbym miec.a jakos nie widac by byla koruupcja w tej ekipie ustawiane przetargi itd wiec nie porownnuj ich choc czasem sa mozolni do komunistow ktorzy kradli ile wlezie.dla przypomnienia warto bys przeczytal artykul z nto o przetargach zanim zaczniesz takie rzeczy pisac.ten mazur jest dokladnie taki jak cala ta komunistyczna banda i obraza dla normalnych i uczciwych biznesmanow jest porownywanie go do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Masz racje! jestes nikim! IP: *.geol.uni-heidelberg.de 06.09.03, 20:14 Jak juz wymieniles kim nie jestes, zostalo ze jestes nikim. Z timbru wypowiedzi zreszta jest to jasne. Dzieki takim "krajanom" Polska tak wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TWÓJ FAN CO ROBIĄ NEGATYWNIE ZWERYFIKOWANI SLDowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.03, 21:33 Gość portalu: Kraj napisał(a): > > Słuchaj gosciu co już od dawna tu bzdury wypisujesz: to nie chodzi o koszt > pracy urzędnika,chodzi o koszt sporządzonej wyceny lokalu.Taką wycenę sporządza > > niezależny biegły by gmina nie była posądzona, że sobie lepszą kwotę winszuje.A > > jak przed słowem pojawia się przymiotnik "niezalezny" to jest jasne, że to musi > > należycie kosztować. A kosztuje i Ciebie (choć Ty to chyba niemniaszek jesteś) > i kosztuje mnie ,kosztuje podatników z tego miasta i jest bez sensu ,że kasa > poszła w błotko.Dla jasności ,Tego Mazura nie znam,nie jestem komuchem,nie > jestem z SLD,nie jestem żydem,cyklistą ani niczym podobnym.Jestem mieszkańcem > tego miasta i szlag mnie trafia na sposób rządzenia miastem przez obecną > ekipę,która wcale nie jest lepsza od poprzedniej.Ma tylko inny kolor. Szkoda > mi tego miasta,bo po paru latach to tu kamień na kamieniu......... TYLE GADASZ KIM NIE JESTEŚ I NIC Z TEGO NIE WYNIKA. WYSTĘKAJ JAKĄ SZUMOWINĄ JESTEŚ I NA CZYM POLEGA TWÓJ INTERES!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj "Kraju" bucu itd - jak nadam z Marsa to bede Marsjanin IP: *.geol.uni-heidelberg.de 06.09.03, 23:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antykomuch Re: Kupcy ze strefy zero nie mogę się uwłaszczyć IP: 213.25.164.* 08.09.03, 09:22 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > Pan Mazur jeszcze do niedawna utyskiwal na wysokosc czynszu a > teraz nagle znalazl 300 tys na wykup lokalu ... ciekawe :)) A na mieście mówią, że w dziale przetargów Ratusza pracuje pani, której zięć jest współwłaścicielem spółki prowadzącej "czerwoną oberżę". To by się nawet układało w logiczną całość - jak oni to kupią, to nawet jak cały ten przekręt wyjdzie na jaw to juz lokalu im nie odbiorą.... Mechanizm "wygrywania przetargów" najwyższą ceną został ostatnio opisany przez NTO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liberał z PO Re: Kupcy ze strefy zero nie mogę się uwłaszczyć IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.03, 20:10 Teraz wreszcie wyszło szydło z worka.Prezydent Kwiatkowski zademonstrował szczyt bezczelnej arogancji.Jako prezydent z liberalnej PO RP jawnie naśmiewa się z kupców i bezradnych radnych naszego miasta. Uchwała uchwałą, ale decydować będzie ON i Zembaczyński. Kolejny Platformiany skandal. Jak można tak traktować ludzi - buta i arogancja władzy w wykonaniu PO RP sięgnęła szczytu.Ludzie im tego nie zapomną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skubi Re: Kupcy ze strefy zero nie mogę się uwłaszczyć IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.03, 20:16 Brawo Kwiatkowski. Nikomu nic nie sprzedawaj - w końcu kto ma władzę Ty czy jacyśtam kupcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski 2 Re: MARZENIA MAFII - czy ODWRACANIE UWAGI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.03, 21:45 Gość portalu: Liberał z PO napisał(a): > Teraz wreszcie wyszło szydło z worka.Prezydent Kwiatkowski > zademonstrował szczyt bezczelnej arogancji.Jako prezydent z > liberalnej PO RP jawnie naśmiewa się z kupców i bezradnych > radnych naszego miasta. Uchwała uchwałą, ale decydować będzie ON > i Zembaczyński. Kolejny Platformiany skandal. Jak można tak > traktować ludzi - buta i arogancja władzy w wykonaniu PO RP > sięgnęła szczytu.Ludzie im tego nie zapomną. DROGI BRACIE GDYBYŚ TY BYŁ WŁAŚCICIELEM TO SWÓJ MAJĄTEK SPRZEDAWAŁBYŚ KAŻDEMU KTO CHCE? NIE BACZĄC NA SWOJE KORZYŚCI? PEWNIE NIE!! A PREZYDENCI W MOIM IMIENIU, W IMIENIU WSZYSTKICH MIESZKAŃCÓW OPOLA GOSPODARZĄ MIENIEM. I W TYM ZNACZENIU NIEKTÓRE NIERUCHOMOIŚCI POWINNI SPRZEDAĆ A INNE NIE. TAK ABY BYŁO TO NAJBARDZIEJ KORZYSTNE DLA MIASTA. TY BĘDZIESZ CISNĄŁ BO MASZ W TYM INTERES. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawnik Trzeba prawa się uczyć to może coś to pomoże. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 03:32 Gość portalu: Liberał z PO napisał(a): > Uchwała uchwałą, ale decydować będzie ON > i Zembaczyński. Kolejny Platformiany skandal. Jak można tak > traktować ludzi - buta i arogancja władzy w wykonaniu PO RP > sięgnęła szczytu.Ludzie im tego nie zapomną. A poza tym, że nie znasz się na prawie to jeszcze z ciebie liberał z PO jak z kozi D ... bo liberał takich bzdurnych tekstów nie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antykomuch Re: Kupcy ze strefy zero nie mogę się uwłaszczyć IP: 213.25.164.* 08.09.03, 09:24 Gość portalu: Liberał z PO napisał(a): > Teraz wreszcie wyszło szydło z worka.Prezydent Kwiatkowski > zademonstrował szczyt bezczelnej arogancji.Jako prezydent z > liberalnej PO RP jawnie naśmiewa się z kupców i bezradnych > radnych naszego miasta. Uchwała uchwałą, ale decydować będzie ON > i Zembaczyński. Kolejny Platformiany skandal. Jak można tak > traktować ludzi - buta i arogancja władzy w wykonaniu PO RP > sięgnęła szczytu.Ludzie im tego nie zapomną. Mam pytanie - czy Kwiatkowski czasem nie pracował kiedyś w telewizji kablowej KOLOR-SAT?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liberał z PO Re: Kupcy ze strefy zero nie mogę się uwłaszczyć IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.03, 11:07 Szanowny Panie Ciekawski 2 Prubujesz bronić decyzji Prezydenta wbrew logice i zdrowemu rozsądkowi - no chyba, że nazywasz się Kwiatkowski co bardzo prawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś