Gość: kiwi IP: 77.223.236.* 15.06.08, 19:44 Popieram opinię P. redaktora!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: +- Re: IP: 77.252.18.* 15.06.08, 19:46 Dżiza, czytając ten tekst miałem wrażenie, że napisał go jakiś stażysta. Teks bez ładu i składu. I jak zawsze w gwo napisany w tonie "ponarzekam, a co". Tu pomoże tylko likwidacja dodatku do wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linea nie wiesz....to pytaj mądrzejszych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 20:01 Błąd merytoryczny: Natalia Lesz nie wygrała DEBIUTÓW....tylko Superjedynkę w kategorii debiut roku. Kosmiczne olewatorstwo faktów zastosowała redaktorzyna z opolskiego załącznika reklamowego do Prawdziwej Gazety Wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minetka Re: nie wiesz....to pytaj mądrzejszych IP: 200.219.152.* 15.06.08, 20:02 Buaha. Dziennikarstwo wysokich lotów. Założono tezę, że jest fe no i napisano "artykuł". W NTO to się nie zdarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Żenada.... IP: 77.223.233.* 15.06.08, 20:02 Redakcja TV Opole sie odezwała....??? Ja proponuje zlikwidować to coś co nazywa sie TV Opole i podłączyc Nas do TV Katowice lub TV Wrocław....z województwem radzę zrobić to samo... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żałonko Re: Żenada.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 20:09 Tym likwidatorom i przyłączaczom radzę: obetnijcie sobie nogę,będziecie lżejsi to łatwiej będziecie skakać. A jak przylaczą nas do Wroclawia lub Katowic to wielką atrakcją będziecie.Warto. Odpowiedz Link Zgłoś
fernando_hidalgo Re: 15.06.08, 20:13 Każdy się myli. Ale jak inni się mylą to Wyborcza piszę jakby to był wybuch czarnobyla (np. ostatnia historia z jerzykami). A wyborczej to nie mozna już skrytykować? W ciągu ostatnich 6 miesięcy akcje Agory spadły o 40%. To wiele mówi. www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=AGORA Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Re: 16.06.08, 00:38 >W ciągu ostatnich 6 miesięcy akcje Agory spadły o 40%. To wiele mówi. Nic nie mowi, pajacu. Spadly akcje wiekszosci spolek, lepszych od Agory, i to wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: Żenada.... IP: 77.223.233.* 15.06.08, 20:14 Co tu funkcjonuje...???? Przecież ten region umiera w strasznych męczarniach....nawet jak są wybory to wybrac nie ma kogo bo wszyscy porzadni zajmuja sie sobą i gdzieś maja innych.....albo juz dawno zwiali do W-wy lub innych "normalnych" miast z tej wioski.... Odpowiedz Link Zgłoś
fernando_hidalgo Re: Żenada.... 15.06.08, 20:16 W warszawie jest normalnie za to. Apartamenty w komunistycznych blokach po 300 tys.. (kawalerka). To ja już wole nasze brudy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arkadiusz Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.08, 10:57 Szanowni redaktorzy, przykro mi że mutacja opolska mojej naprawdę ulubionej GW, takimi tekstami dowodzi że lepiej zlikwidowac ten oddział. Jeśli Wy nie rozumiecie, że jedyną promocją tego grajdołu jest festiwal i własnie dlatego powinien on byc telewizyjnym widowiskiem, a nie prowincjonalną imprezką lokalnych "elit" (wśród których zapewne znalezli by sie dziennikarze GW), to znaczy że nie rozumiecie słwa - promocja. Być może właśnie dlatego kupuje was w tym mieście 10 razy mniej czytelników niż NTO. Pomijając fakt, że idziecie na łatwiznę, populizm (ponarzekac zawsze można, to przecież ma wzięcie), jesteście nierzetelni, nie pierwszy zresztą raz. Przykro, że tytuł stworzony przez tak zacnego człwieka doczekał się w Opolu takiej profanacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linea Re: Polski opolski festiwal pozorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 20:16 eeee......redaktorzyna poprawiła swój błąd. Ale to korekta powinna takie byki wyłapywać....nie ludziska na forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: Polski opolski festiwal pozorów IP: 77.223.233.* 15.06.08, 20:19 Nawet porządnej gazety ani TV tu nie ma....ani NTO ani dodatek do GW i oczywiście nasza kocha lokalna TV Opole...to wszystko do bani... Nawet ratuszowa telewizja plajtuje i nikt jej kupic nie chce.... Odpowiedz Link Zgłoś
fernando_hidalgo Re: Polski opolski festiwal pozorów 15.06.08, 20:22 nie jestes na czasie kupca sie znalazl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: Polski opolski festiwal pozorów IP: 77.223.233.* 15.06.08, 20:23 Sportu nie ma...a telewizja produkując Festiwal traktuje Opole jak Rosjanie Polaków przez 45 lat....poprostu widzą że tu nie ma powaznego partnera do rozmowy....co będą z wieśniakami gadać...z kim niby z Zembaczyńskim...a kto jest ..??? facet bez jaj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirjam już wiem skąd te narzekanie :-) IP: 77.252.18.* 15.06.08, 20:23 HA! To redktorzy gazeciarze nadają ten ponury ton narzekania. Ten artykuł oświecił mnie i teraz zrozumiałem to kółko wzajemnych narzekań. :-) Być może nawet część tych narzekań w komentarzach to sprawka takich co piszą te ponure artykuły. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: już wiem skąd te narzekanie :-) IP: 77.223.233.* 15.06.08, 20:26 Narzekania biorą się z życia codziennego...a nie z książek ani z gazet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz Autor IP: 77.252.18.* 15.06.08, 20:36 Ciekawe czy autor tekstu był chociaż na jakimś koncercie? Jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotifix Polski opolski festiwal pozorów IP: *.eranet.pl 15.06.08, 20:37 dla mnie totalna masakra !!!zaczelo sie od sprzedazy biletów trzy osoby wykupiły wszystkie bilety??? zenada moze jakies ograniczenia!!!! w dniu superjedynek konik który sprzedawał bilety cenił je na 300 złkupił jeden max 110 gdzie jest prawo?? chroni ich czy co??? zenadaą dla mnie jest to ze Opolanie mieszkancy tego miasta maja taki ograniczony wstep na takie imprezy ?? czemu nie mozna wchodzic na próby tak jak za dawnych lat??? Opole zawsze słyneło z Opolskiego Festiwalu ,ale tak na prawde to jest Warszawski festiwal a Opolanie mogą zobaczyc festiwal z Tv którym przyswieca tandentna animacja??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demonno Re: Polski opolski festiwal pozorów IP: *.chello.pl 15.06.08, 21:14 Ten festiwal stracil juz na swojej poprzedniej wartosci. Stal sie komercyjnym piknikiem Warszawki za publiczne pieniadze !! Gdzie ROCKOPOLE ?? gdzie miejsce dla innych nurtow muzycznych ?? Ktos powie ze od tego jest Off Opole, ale organizacja tegorocznego OFF'a rowniez pozostawia wiele do zyczenia ... choc zespolu byly roznorodne co mnie bardzo cieszylo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhh Re: Polski opolski festiwal pozorów IP: 77.252.18.* 15.06.08, 21:17 jak sie nie podoba to zapraszam do białegostoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzyt Re: Polski opolski festiwal pozorów IP: 77.223.224.* 15.06.08, 21:18 Nie interesuje mnie ,czy tegoroczny festiwal jest zły,czy dobry.Zauważam jeden fakt.Wiele lat temu,bilety rozdawano w zakładach pracy,a i tak widzów wpuszczano bez biletów,żeby amfiteatr nie świecił pustkami(wyjątkiem były kabaretony).Teraz ludzie stoją po bilety nocami,albo płacą "marżę" spekulantom i wszyscy narzekają na słaby poziom.O co tu chodzi?Nie mam pojęcia.Wprawdzie nie znam się na muzyce,ale tu muzyka chyba jest najmniej istotna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz K. Polski opolski festiwal pozorów IP: *.chello.pl 15.06.08, 21:18 Czy TVP1 wpłaciła pieniądze do MZD za umieszczenie w całym Opolu swojej reklamy (flagi z logo) w pasie drogowym??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WG Re: Polski opolski festiwal pozorów IP: *.ghnet.pl 15.06.08, 22:57 "ignorancja wobec" kogoś? może chodziło o arogancję? a festiwal to od dawna dno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz Re: Polski opolski festiwal pozorów IP: *.gprs.plus.pl 15.06.08, 23:42 Formulowana w artykule teza jest absurdalna! Przeciez cala plejada gwiazd polskiej piosenki nie przyjedzie do Opola (czy jakiegos innego miasta) by zadawalac 2.500 osob siedzacych na widowni. Wtedy wejsciowki mosialyby kosztowac po 8.000-12.000 zl, by to wszystko jakos sie kalkulowalo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danusia G. Re: Polski opolski festiwal pozorów IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.08, 11:51 Przecież to reklama dla takich jak I. Jarocka, Z. Sośnicka, A. Dąbrowski, niezdarta M. Rodowicz, R. Rynkowski, itd., więc powinni dopłacać, że dadzą się im pokazać. Wyciągnięte ze starej grajacej szafy "gwizdy", bo TVP musi kimś zapchać program. Przed laty po festiwalu opolskim pozostawały przeboje, a dzisiaj? Pozostaje zachwyt samych organizatorów i realizatorów, że odniesiono kolejny sukces za abonament! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilka Re: Polski opolski festiwal pozorów IP: *.elartnet.pl 16.06.08, 00:13 Nie cierpię w/w festiwalu odbywającego się w urokliwym Opolu, nie cierpię muzyki popowo-dyskotekowej i popowego blichtru, w życiu by mi nie przyszło do głowy spędzić sobotni wieczór przed telewizorem oglądając takie dno przerywane reklamami (tudzież wydać 100 zł na bilet). Rozumiem, że ta światła impreza kulturalna jest finansowana z abonamentu, tym bardziej nie żałuję wyrzucenia parę lat temu telewizora za okno. Ale nagrało się pewnie ładnie! ALE - co do biletów na imprezę - byłam kiedyś na pewnym koncercie szeroko reklamowanym jako impreza "całkiem za darmo dla mieszkańców Warszawy", "wstęp wolny", czysty dar serca organizatorów - który był ponadto nagrywany przez TVP. Zgadnijcie, na ile miejsc siedzących załapali się Warszawiacy? (niestety, tylko na te na schodkach i na podłodze, bo reszta była ZAREZERWOWANA przez TVP, która była tam, no nie - czyżby za pieniądze z NASZEGO abonamentu?) A stojących prawie nie było :( Przypomnę jeszcze uroczystości w noc I rocznicy śmierci Papieża na Pl. Piłsudskiego, oczywiście nagrywane przez TVP. Żeby "ładniej" się nagrało TVP puściła zgromadzonym prosto w oczy takie światła, że stojąc niemalże na końcu zastanawiałam się, czy oślepnę czy też zwariuję i zacznę głośno przeklinać. Oczywiście, o skupieniu i modlitwie nie było mowy i podejrzewam, że nie ja jedna w duchu jęczałam "za jakie grzechy" żałując, że w ten wiosenny wieczór nie zabrałam ze sobą okularów przeciwsłonecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pająk Turnau bredzi IP: *.187.230.134.ip.airbites.pl 16.06.08, 00:27 "My z Andrzejem Sikorowskim powtórzyliśmy tylko werdykt, który nam przekazano - mówił w trakcie całego zamieszania w kuluarach współprowadzący koncert Grzegorz Turnau. - To była żenująca pomyłka i przykro mi, że brałem w tym udział. Ale nie miałem na to wpływu." Kompletna bzdura! Prowadzili koncert (skądinąd fatalnie), widzieli wyniki, a zatem powinni interweniować, ale widać zabrakło rozumu i refleksu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xiao ignorancja" wobec"? GW nieuchronnie zbliza się IP: *.markom.krakow.pl 16.06.08, 00:29 do dna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krycha Polski opolski festiwal pozorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 00:59 Przerażający to jest tekst napisany przez PT redaktora. W GW to chyba w kontraktach maja zapisane krytykowanie wszystkiego, co nie jest zgodne z linią programową Agory. A tak juz całkiem oftopikowo, to moim skromnym zdaniem formułowanie opinii na tematy muzyczno - rozrywkowe pwinno być zarezerwowane dla fachowców z branży. Zapendowska też lekutko zwyzywała festiwal - ale akurat ona ma do tego prawo i podstawy. Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Kto włączył antyficker 16.06.08, 01:33 TVP znowu z uporem maniaka zepsuła obraz przekazywany z Opola. W trosce o użytkowników rzekomo nowoczesnych telewizorów plazmowych włączono filtr likwidujący przeplot obrazu. Efektem tego działania jest obraz o jakości 16mm kamery Kroniki Filmowej. Jeśli tak ma wyglądać doskonała jakość techniczna przekazu to niech się TVP skryje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kto włączył antyficker IP: *.chello.pl 20.06.08, 02:13 to się teraz nazywa progresive scan. masz przestarzały telewizor Odpowiedz Link Zgłoś
cherokee77 Polski opolski festiwal pozorów 16.06.08, 01:56 Mieszkam w Stanach od lat, festiwal ogladalismy w TV Polonia, obejrzelismy go z prawdziwa przyjemnoscia i bardzo sie ciesze ze byl wlasnie taki jaki byl . Festiwal to forma zabawy dla szerokiego odbiorcy , a nie nadeta nasiadowka rodem z PRL-u , okazja do popisow oratorskich spierniczalych dziadkow krytykow. Dlaczego w Polsce nigdy nie mozna napisac ze cos bylo super, redaktor odwalil robote wyliczajac pieczolowicie bledy, choc znacznie wiecej bylo naprawde swietnej zabawy, ale to takie przeciez niepowazne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość no a w Stanac Re: Polski opolski festiwal pozorów IP: *.aster.pl 16.06.08, 07:12 może takie twoje zdanie, bo mieszkasz w Stanach. ja zgadzam się z autorem. Panna Lesz -dno kompletne, promowane przez tatusia bankiera, ma brać udział w TzG! forsa!, forsa!. 3 przedkonkursowe recitale - szczególnie Rodowicz i Rynkowskiego - żenujące! , nawet taka oprawa, stroje, dziesiątki osób towarzyszących - nie ukryje, że śpiewać na żywo już nie powinni! w pewnym wieku trzeba przestać i iść na emeryturę. Dzidzia -piernik! płyty nagrywane mozolnie w studiu, wspomagające i dorabiające głos -może być. dowcip Elity i szczególnie Konia - ręce opadają. no i prowadzący (oprócz Szabłowskiej i Szewczyka) - tragiczni! Odpowiedz Link Zgłoś
viking2 Polski opolski festiwal pozorów 16.06.08, 02:46 "To statyści, których na wiele godzin sadza się na drewnianych i niewygodnych ławkach, które nadają się wyłącznie do spalenia bądź przemielenia na papier. Statyści, którym za duże sumy sprzedaje się bilety na miejsca, z których niekiedy w ogóle nic nie widać (pod sceną) bądź upycha się w niebezpiecznej odległości od skrzynek z materiałami pirotechnicznymi"... ...i w dodatku to wszystko po uprzednich oblawach, prowadzonych w wiekszosci miast Polski, podczas ktorych nieczego nie podejrzewajacych przechodniow lapie sie na ulicach, sila sprzedaje sie im bilety na festiwal, a potem - krzyczacych, wierzgajacych nogami i opierajacych sie z calej sily - wywozi sie do Opola na festiwal... Czy ten Autor artykulu zwariowal? Byla na tej widowni festiwalu chociaz jedna osoba, dla ktorej obecnosc byla obowiazkowa? Jedynym sposobem wymuszenia zmiany podejscia organizatorow i TVP jest zignorowanie tej akurat okazji. Nie ma obawy, jesli przez dwa kolejne lata widownia bedzie zwyczajnie pusta, to jak dlugo potrwa, zanim agencje reklamowe powiedza "kochani, ten nasz spot w czasie festiwalu moze byc, ale nie za 100 tys za minute, tylko moze za 5 - a jak nie, to rezygnujemy wogole..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dokki Polski opolski festiwal pozorów IP: 77.252.18.* 16.06.08, 06:38 Tzreba mieć tupet aby pisać takie artykuły PRZED ZAKOńCZENIEM FESTIWALU. To jest dopiero dziennikarstwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kilo Co to jest ignorancja wobec widzów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 08:22 I w ogóle co to jest za tekst? Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Co to jest ignorancja wobec widzów? 16.06.08, 08:36 a ja tylko skromnie DODAM, że królowa jest tylko jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erudytka Re: Co to jest ignorancja wobec widzów? IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.08, 12:07 Jak nie macie argumentów, to czepiacie się tekstu GW. Do budy pieski prezesia pontona. Słyszeliście te gwizdy jak wytoczył się na scenę, żeby dać przylepca Marylci R... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg niezly festiwal IP: *.stat.gov.pl 16.06.08, 08:38 szkoda tylko, ze w czasie mistrzostw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzol Re: niezly festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 08:58 No w zachwyt wpadam.Dosłownie ekstaza.Tylu opolskich miłośników Tuska/tapicera/ lub Religi/inzyniera/ wykazuje się tak wysublimowanym gustem.Kto by przypuszczał,że dla tak wyrobionej publiczności festiwal,całkiem festiwalowy zresztą,okaże się chałą.Rozumiem,że "serduszka dwa" to byłoby to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: niezly festiwal IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.08, 12:18 greg. Pewnie przoczyłeś jak w wiadomościach tvp chwaliła się, że oglądalność festiwalu była wyższa niż meczów na EURO! Ha,ha,ha... Trzeba temu wierzyć płacąc abonament. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cień szansy Re: niezly festiwal IP: 200.219.152.* 16.06.08, 16:15 Gość portalu: greg napisał(a): > szkoda tylko, ze w czasie mistrzostw Fajnego masz hosta urzędniku. Sprawa zostanie zgłoszona dyrekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackb Polski opolski festiwal pozorów IP: *.gprs.plus.pl 16.06.08, 09:08 orła cień czyli pan Józefowicz w tle a Natasza na planie pierwszym z cienkimi brawami(dlaczego?????) oraz przecietny wykonawca w Debiutach oraz nieprzecietna Ewa Prus na miejscu czwartym .....czyli warszawka na topie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Polski opolski festiwal pozorów IP: *.ds5.agh.edu.pl 16.06.08, 09:15 "I festiwal w Sopocie, jaki ochlaj i wyżerka" ... co dodać więcej Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Polski opolski festiwal pozorów 16.06.08, 09:30 paczpan jeden z drugim, grzegorz cholewa napisał to, co ja sam bym napisał, ni mniej ni wiecej... w sam raz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Polski opolski festiwal pozorów IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.08, 13:59 Znasz tę piosenkę: "Śpiewali w Opolu i pili kakao..." Ha,ha,ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ambrapl Polski opolski festiwal pozorów IP: 193.42.211.* 16.06.08, 09:29 Mnie się podobało, nikt nie jest zmuszony do oglądania festiwalu. Ambitnych dzieł raczej na festiwalach nie ma się co spodziewać. To nie elitarna impreza. Czy choć raz ktoś napisał dobrze o festiwalu. Dziwne, że niby taka chała a co roku tyle ludzi to ogląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kork Polski opolski festiwal pozorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 12:38 zamiast ciągłego powtarzającego się rok w rok krytykowania festiwalu proponuje, żeby powstał chociaż jeden tekst - jak powinien wyglądać festiwal piosenki Polskiej, żeby nie był krytykowany. Mniemam, że nie macie sami pomysłu, tylko krytykujecie jak leci. Proszę zapamiętać pare rzeczy: to festiwal muzyki rozrywkowej, to festiwal piosenki Polskiej - a kto jest jeszcze wielką gwiazdą Polskiej uzyki rozrywkowej, której w tym roku nie było ?? Edyta, Krawczyk, Budka Suflera, Jopek - hmm no ale to sam PRL przecież więc też by źle było gdyby sie pojawili. Powiedzcie mi tak naprawdę czego chcecie. Zdać sobie trzeba sprawę, że w Polsce jest: z 50 stacji TV, 300 radiowych, z 15 mniejszych i większych festiwali i nie da się jak w PRLu jedną 2-3 dniową imprezą wyznaczać trendów. Festiwal wystawia to co jest na rynku - jak gwiazdą największą obecnie jest Doda i Feel to i byli, aż nie do zniesienia co chwile Doda i Feel. Festiwal na miare naszych możliwości. Mnie się podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzejek Re: Polski opolski festiwal pozorów IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.08, 13:52 Kork napisał, że festiwal na miare naszych możliwości. Trzeba było dokładniej nazwać - na miarę możliwości tvp, z którą pewnie masz jakiś układ... Co do tego, jak ma wyglądać festiwal to decyduja organizatorzy i gdyby ktoś napisał 10, czy 20 scenariuszy to i tak wybiorą ten i tego, który im odpowiada pod różnymi...względami! Teraz pomyśl o tym, jak namówić do płacenia abonamentu. Zapewne ten podatek też ci się podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Polski opolski festiwal pozorów IP: *.edata.net.pl 16.06.08, 12:55 trzeba przyznać,ze oprawa plastyczna,efekty komputerowe i cały klimat związany z festiwalem w czasie transmisji był zaskajująco jak dla mnie ciekawy i nawet odkrywczy:kosmos,napisy,szybka prezentacja - to bylo coś,bez mędzenia i rozwlekłości!odkurzanie w kółko tych samych dorobków tych samych zespolów i solistów,którzy są już i tak zasłużeni to już mniej trafiony pomysł.Czemu nie uda się nigdy zaprosić E.Demarczyk???Rewelacyjny Wirwigrosz i Neonówka uratowali kabareton.Ten festiwal był calkiem przyjemny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata E. Demarczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 21:14 Czy mi się zdaje czy ona nie żyje??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja polak Polski opolski festiwal pozorów IP: *.acn.waw.pl 16.06.08, 13:48 pewnie najlepiej wszystko oddać w zydowskie łapy a z nas do końca zrobić niewolników............................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: Polski opolski festiwal pozorów IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.08, 14:15 Już jesteś niewolnikiem własnych fobii. Szybko zgłoś się do lekarza, bo to bardzo groźna choroba! Odpowiedz Link Zgłoś