Dodaj do ulubionych

Prosze o pomoc. Co mam zrobić? Wrocilam po 6 miesi

IP: 77.252.18.* 20.06.08, 19:51
acach z Londynu i jestem w ciazy chyba Z PAKISTAŃCZYKIEM. JEST TO DRUGI
MIESIĄC. MAM 21 LAT, CO MAM POWIEDZIEĆ MOJEMU CHŁOPAKOWI W POLSCE? CHE ŻEBY TO
ON BYŁ OJCEM PRAWNYM MOJEGO DZIECKA A NIE TEN PAKISTAŃCZYK. JAK MYŚLICIE
DOMYŚLI SIĘ ZE TO NIE JEGO DZIECKO??
POMOŻCIE PLEASE !!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • grubyfacio Re: Prosze o pomoc. Co mam zrobić? Wrocilam po 6 20.06.08, 22:17
      jak jest tak samo głupi jak ty,to na pewno się nie kapnie
      • Gość: gosc niedzielny Re: Prosze o pomoc. Co mam zrobić? Wrocilam po 6 IP: 77.252.18.* 21.06.08, 08:51
        hehehehehe
        • Gość: cynthia_0 Re: Prosze o pomoc. Co mam zrobić? Wrocilam po 6 IP: *.punkt.pl 21.06.08, 10:28
          naprawdę jesteś taka glupia czy tylko sobie zartujesz?
          • Gość: Gore Re: Prosze o pomoc. Co mam zrobić? Wrocilam po 6 IP: *.punkt.pl 21.06.08, 11:19
            Czy to jaja czy nie ale są takie Polki ,które w ten sposób psują
            opinie porządnych rodaczek.Albo żenią się z jakimiś arabami i mają
            problem z odzyskaniem dzieci jakby nie wiedziały ,że po to
            je "rżną"aby im rodziły dzieci(najlepiej chłopców)i podchowały.
            • grubyfacio Re: Prosze o pomoc. Co mam zrobić? Wrocilam po 6 21.06.08, 12:23
              Ktoś sobie robi jaja,bo wprawdzie są na świecie takie idiotki,ale
              nie do tego stopnia,żeby chwalić się swoją głupotą na
              forum.Najzabawniejsze jest stwierdzenie "chyba z pakistańczykiem".A
              może z Hindusem,Angolczykiem,albo może z cocker-spanielem?W gre
              wchodzi jeszcze ogier pełnej krwi angielskiej.
              • Gość: gosc Re: Prosze o pomoc. Co mam zrobić? Wrocilam po 6 IP: *.dip.t-dialin.net 21.06.08, 16:38
                Doktor Sowa powiedzialby" Gdyby glupota umiala fruwac to ta panienka
                bylaby statkiem kosmicznym".
                • Gość: Rzyt Re: Prosze o pomoc. Co mam zrobić? Wrocilam po 6 IP: 77.223.224.* 21.06.08, 16:59
                  Tu tylko doktor Sowa pomoże i skasuje cały półroczny zarobek
                  dziwuchy.Chyba,że któryś z jej kolorowych kochanków oskubał ją
                  wcześniej z funciaków.
                  • Gość: ` Re: Prosze o pomoc. Co mam zrobić? Wrocilam po 6 IP: 77.223.224.* 21.06.08, 17:01
                    Chciałoby się powiedzieć "pół roku roboty poszło się .."
    • Gość: Jacek R. Stary ZWM Re: Prosze o pomoc. Co mam zrobić? Wrocilam po 6 IP: *.tktelekom.pl 21.06.08, 18:29
      Jeżeli ten post na forum nie jest śmiesznym kawałem, tylko prawdą, to mam dla
      ciebie złą wiadomość.

Pakistańczycy są nieco śniadzi, podobnie jak Romowie w Polsce. Więc jest bardzo
      prawdopodobne, że dziecko po pakistańczyku też może mieć nie co ciemniejszą
      karnację skóry.

Więc prawda jak przysłowiowa oliwa sprawiedliwa co na wierzch wypływa, i tak
      wypłynie.
      Bo o ile różnicy w odcieniu skóry twojego dziecka może nie zauważyć zakochany w
      Tobie twój chłopak, to NA PEWNO nie umknie to uwadze jego rodziców.................

A o skutkach tego to juz nie chce mi sie pisać, bo je na pewno przewidujesz sama.

• Gość: gość Re: Prosze o pomoc. Co mam zrobić? Wrocilam po 6 IP: 77.252.18.* 21.06.08, 18:45
        Najlepiej to idź do psychologa, albo kontynuuj swój proceder panienki dla
        każdego....Podziwiam głupotę.
    • Gość: ... Re: Prosze o pomoc. Co mam zrobić? Wrocilam po 6 IP: *.chello.pl 21.06.08, 19:18
      Jak jest tak głupi jak ty ,to napewno nie umie liczyć i uwierzy, że to on
      zrobił ci dziecko, nie widząc cię 6 miesięcy...

Ha, Ha, Ha ...super wątek...
      • Gość: Sezxz Re: Prosze o pomoc. Co mam zrobić? Wrocilam po 6 IP: *.punkt.pl 21.06.08, 19:48
        Jak uprawialiście wirtualny sex to masz w razie czego wytłumaczenie.
        • Gość: allah jest wielki! NIE karmic TrOllA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 10:50
          powtarzam: nie karmić trolla
          • Gość: AA Re: NIE karmic TrOllA IP: 77.252.18.* 23.06.08, 17:15
            Zdumiewające (a może nie?), jak w naszym tolerancyjnynm i katolickim
            kraju potrafimy nie tylko wydziwiać nad głupotą dziewczyny, ale przy
            okazji dać wyraz swym rasistowskim poglądom.
            • tiresias Re: NIE karmic TrOllA 23.06.08, 18:46
              jeżeli chłopak naprawdę cię kocha, to przyjmie to dzieciątko jak swoje, bo każde
              życie jest święte, nawet poczęte przez, tfu, ciapatego pakistańczyka
              niech ci tylko nie przyjdzie do głowy usuwać ciąży. cóż zawinił ten mały azjata?
              • grubyfacio Re: NIE karmic TrOllA 23.06.08, 19:25
                To przecież podpucha.Popatrzcie na IP.Ktoś sobie jaja robi,a my się
                niezdrowo podniecamy.
                • Gość: zainteresowana Re: IP: 200.219.152.* 23.06.08, 20:24
                  grubyfacio - ile ważysz?
                  • tiresias Re: 23.06.08, 21:14
                    karmmy tego trolla. będzie gruby jak facio.
                    a przede wszystkim chrońmy życie poczęte, nawet przez taliba. dziecko można
                    wychować przecież na dobrego katolika.
                  • grubyfacio Re: Wiadomość dla zainteresowanej 23.06.08, 22:42
                    Na przełomie 2006 i 2007 roku,zrzuciłem 28 kilogramów i w tej chwili
                    moja waga jest idealna :82 kg
    • Gość: stefan Re: Prosze o pomoc. Co mam zrobić? Wrocilam po 6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 21:56
      IP: 77.252.18.* samo wskazuje,że to ta sama osoba :D
    • Gość: bozia Re: Prosze o pomoc. Co mam zrobić? Wrocilam po 6 IP: *.chello.pl 23.06.08, 23:30
      bzdura nie ważne kto z kim śpi najważniejsze aby dzieci były zdrowe.
      • fernando_hidalgo Re: Prosze o pomoc. Co mam zrobić? Wrocilam po 6 26.06.08, 23:10
        Nie pękaj dziewczyno. Może się nie domyśli. A ogon zawsze można upchać gdzieś w
        pampersie a później majtkach.
        • zaniedbywany_maz Re: Prosze o pomoc. Co mam zrobić? Wrocilam po 6 20.07.08, 22:04
          Nie pozna się. To jest pewne.
          • Gość: ? Re: Prosze o pomoc. Co mam zrobić? Wrocilam po 6 IP: *.punkt.pl 22.07.08, 16:28
            A nie uprawialiście seksu przez telefon? Może tak zaszłaś? Plemniki poszły
            światłowodem a aplikacja nastąpiła przez ucho
            • Gość: gość Re: Prosze o pomoc. Co mam zrobić? Wrocilam po 6 IP: *.punkt.pl 22.07.08, 16:37
              To prezent będzie na gwiazdkę.
    • Gość: Zxcv Re: Prosze o pomoc. Co mam zrobić? Wrocilam po 6 IP: *.mobile.playmobile.pl 22.07.08, 18:39
      heheheh kto pochwą wojuje ten od miecza ginie :)musisz się mu
      przyznac bo po co ma byc z taką Kretynką !!!!!!
    • Gość: :-) Re: Prosze o pomoc. Co mam zrobić? Wrocilam po 6 IP: 77.252.18.* 27.07.08, 13:38
      plusem jest to ze alimenty nie beda w zlotowkach ale w pakistanskich rupiach

plusem jest tez to, ze waluta znacznie sie ostatnio umacnia wzgledem dolara
      http://www.transazja.pl/includes/wykresy/wykres_walut.php?data_notowania=2008-07-26&data_zestawienia_end=2007.07.29&wal_kod=PKR&av=63.287972949302&max=72.91731262207&min=60&interval=365&nazwa=rupia%20pakistanska&wspolczynnik=1
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka