Dodaj do ulubionych

Tomasz Blach- oszust!!!

IP: *.adsl.wanadoo.nl 15.10.03, 13:22
Jstem zbulwersowany zachowaniem pana Tomasza Blacha (notabene prezesa KS
Gwardia), chcialem sie odwolac od kary za jazde bez biletu a on pokretnie
zarzadal ode mnie lapowki w wysokosci 100 pln i obiecal ze wszystko bedzie
zalatwione, nic nie zalatwil ale wpore dowiedzialem sie ze ma zle zamiary,
nie ulegajcie jego namowom o zaplacenie jakiejkolwiek sumy pieniedzy bo z
pewnoscia to bedzie lapowka, a i tak nic nie zalatwi
Obserwuj wątek
    • Gość: iwona Re: Tomasz Blach- oszust!!! IP: *.opol.gazeta.pl 15.10.03, 14:00
      Prosze o kontakt i bliższe informacje Iwona Zalewska,
      iwona.zalewska@opole.agora.pl
    • Gość: gosć Re: Tomasz Blach- oszust!!! IP: *.zwm.punkt.pl / *.uni.opole.pl 16.10.03, 07:35
      Człowieku jeśli stawiasz tak powazne zarzuty pod adresem Pana Tomasza Błacha to
      przede wszystkim użyj w tym celu swojego prawdziwego imienia i nazwiska. To co
      Ty uprawiasz na to jest oszustwo. Proponuje pani redaktor Zalewskiej
      wstrzemięźliwość, bodź sprawdzenie u źródeł podanych przez oszusta informacji.
      Pani Zalewska zapewne wie ,że od 2 miesięcy Gwardia nie prowadzi kontroli
      biletów w autobusach.
      • Gość: Tomasz Kalisz Re: IP: *.adsl.wanadoo.nl 16.10.03, 13:14
        A przepraszam ,kto sprawdza bilety w autobusach?Zarzuty na temat pana dyrektora
        T. Blacha sa potwierdzone, stalo sie to coprawda jeszcze za czasow kiedy
        Gwardia sprawdzala bilety i w podobnej sytuacji jak kolega znalazlem sie ja,
        poniewaz odwolania w siedzibie Gwardii na Puzaka nic nie dawaly,
        postanowilem 'udzerzyc' wyzej a sytuacja wygladala podobnie jak u kolegi wyzej,
        tyle tylko ze ja nie bylem tak naiwny azeby dawac komus do reki pieniadze bez
        zadnego pokwitowania, a gdy zazadalem KP to Pan Blach skirerowal mnie ponownie
        na Puzaka, PRAWDA!!! i bledne kolo
      • Gość: Tomasz Kalisz Re: Blach to czlowiek o wielu obliczach IP: *.adsl.wanadoo.nl 16.10.03, 13:18
        A przepraszam ,kto sprawdza bilety w autobusach?Zarzuty na temat pana dyrektora
        T. Blacha sa potwierdzone, stalo sie to coprawda jeszcze za czasow kiedy
        Gwardia sprawdzala bilety i w podobnej sytuacji jak kolega znalazlem sie ja,
        poniewaz odwolania w siedzibie Gwardii na Puzaka nic nie dawaly,
        postanowilem 'udzerzyc' wyzej a sytuacja wygladala podobnie jak u kolegi wyzej,
        tyle tylko ze ja nie bylem tak naiwny azeby dawac komus do reki pieniadze bez
        zadnego pokwitowania, a gdy zazadalem KP to Pan Blach skirerowal mnie ponownie
        na Puzaka, PRAWDA!!! i bledne kolo
        • Gość: Gość Re: Blach to czlowiek o wielu obliczach IP: *.zwm.punkt.pl / *.uni.opole.pl 16.10.03, 19:35
          Proponuję Tomaszu byś łaskawie przeczytał jeszcze raz co napisał nasz
          przedmówca a potem badz uprzejmy i przeczytaj moą wypowiedź. Zrób to bardzo
          rozwaznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka