Dodaj do ulubionych

Jacka Podsiadłę wylali z Radia Opole

IP: *.chello.pl 10.10.08, 02:22
Czytam ..."Z miesiąca na miesiąc spadają nam dochody abonamentowe,
więc aby nie zwalniać naszych pracowników, musimy rozwiązywać umowy
ze współpracownikami"...
Za dochody abonamentowe wypada podziękować geniuszom Platformy
Obywatelskiej, zwłaszcza tym, którzy na początku roku we wszystkich
możliwych mediach trąbili, co sądzą o "abonamencie RTV".
Może jakiś specjalny dyplom okolicznościowy z PO..... w tytule,
gdzie obdarowany zamiast kropek odpowiedni przmiotnik wpisywałby.

artykuł -
miasta.gazeta.pl/opole/1,35086,5792884,Jacka_Podsiadle_wylali_z_Radia_Opole.html

Obserwuj wątek
    • Gość: studzienny Re: Jacka Podsiadłę wylali z Radia Opole IP: *.eranet.pl 10.10.08, 03:09
      Jakie to radio, każdy słyszy... A studni szkoda, bo tyle lat... i dobra. Metody
      kończenia współpracy od jakiegoś czasu takie same. Może kiedyś coś się na
      Strzelców zmieni... na razie się nie zanosi.
      Zresztą jak w innych opolskich mediach. Smutek i nostalgia...
    • Gość: dziennikarz Re: Jacka Podsiadłę wylali z Radia Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 07:36
      A może by raczej zrezygnować z Nierenberga, który ma za nic wielotysięczny
      kontrakt niz z Podsiadły, który jest na prawdę sława. A w ogóle kto zacz Kozubski?
      Podsiadło kontrowersyjny.... Grotowski też był kontrowersyjny. a wygnać dziadów
      z Opola.
      tyle że potem na radiu będzie się wmurowywac tablicę , że tutaj pracował Podsiadło .

Ech TUMANY I ZŁODZIEJE!!!!!!!
      • Gość: /-/ Re: Jacka Podsiadłę wylali z Radia Opole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.08, 08:05
        Nie no k... tego się po prostu czytać nie da. Czy oni tam już
        wszyscy na łby poupadali? Starzec, Granatowska, teraz Podsiadło? Czy
        Palade i inni nie widzą, że ściągają to radio na dno? Ligusy zas...
        i lepperowskie buhaje. Nic nie warta banda nieudaczników. Kropka, bo
        się jeszcze zdenerwuję!
        • Gość: mixxx Re: Jacka Podsiadłę wylali z Radia Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 10:04
          Szkoda Studni. Ale w RO sa za to pieniadze na glupkowate 'Bułecki na drugie
          sniadanie' i inne konkursiki... Czy ktos sprawdzi z jakiego worka z pieniedzmi
          idzie kasa na takie akcje? Obawiam sie ze z abonamentu. Co na to prokurent RO
          Kozubski? W RO misja juz dawno przestala byc wazna...
          • Gość: koko Re: Jacka Podsiadłę wylali z Radia Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 11:08
            Jak to misja nie ważna? Misja jest jedna: trzymac koryto i promowac
            swoich! A skąd nagle na antenie ten wysyp Chruszczów, Szymańskich,
            Kłosowskich? A skąd dobór tematów do Oka Cyklonu? Misja jest jedna:
            szkodzic Platformie, popeirac swoich, a przy okazji dac zarobic
            swoim kolegom. To przeciez oczywista oczywistosc!
      • Gość: xl Re: Jacka Podsiadłę wylali z Radia Opole IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.08, 11:06
        Kozubski to o ile pamietam lal piwo w green barze??? niezly awans
        co ???
        • Gość: zołnierz Re: Jacka Podsiadłę wylali z Radia Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 11:38
          Dajcie spokój Kozupskiemu, gdyż z newr zadrapie sobie pagony.
        • Gość: /-/ Re: Jacka Podsiadłę wylali z Radia Opole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.08, 11:38
          Mój pomysł na misyjną audycję to "Misjowe Czwartki". Oczywiście z
          udziałem samego prezesa.
          • tiresias Re: Jacka Podsiadłę wylali z Radia Opole 10.10.08, 11:50
            ja wiem kto
            lecz nie wiem czemu
            zrobił kuku Podsiadłemu

a czemu nie Palademu?
            temu #$%^ złamanemu
            tej bolszewii z zetwuemu
            • Gość: electric Jacek jesteśmy z Tobą!) IP: 83.13.59.* 10.10.08, 12:03
              Jacku, nie rozumiemy tych dziwnych decyzji, jesteśmy z Tobą i całym serduchem
              Cię wspieramy. Jeśli potrzebujesz nas, daj tylko znać. Opolski zespół rockowy
              ELECTRIC (www.electric.nysa.com.pl)
    • Gość: lesio Re: Jacka Podsiadłę wylali z Radia Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 13:04
      a ja za to
      wiem dlaczego
      wypieprzyli Podsiadłego:

Moc Kozubski i Palade
      to gupki.
      Nie do radia chłystki
      tylko do dupki

Pozdrawiam Cię Jacku i proszę o komentarz do mojej poezji.
      • Gość: poimieniu Re: Jacka Podsiadłę wylali z Radia Opole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.08, 13:39
        gdy w środku śmierdzi
        a z zewnątrz skorupa,
        z poezji i braku pokory
        na antenie d.pa.

pozdrawiam Jacku, kolega antenowy.
    • Gość: Medioznawca Re: Jacka Podsiadłę wylali z Radia Opole IP: *.internetserviceteam.com 10.10.08, 13:50
      Drodzy Państwo to ciąg dalszy konsekwentnego działanie Radia Opole w kierunku
      pozbycia się z anteny (niszowych, niekomercyjnych programów) to co się dzieje za
      dnia na antenie toż to woła o pomstę do nieba - żadna z regionalnych rozgłośni
      polskiego radia nie robi z siebie drugiego RMFu, MAXXA, ZETKI, tak jak robi to
      Radio Opole - cyt.:"W tej godzinie usłyszycie w RADIU OPOLE!!!! Rihanne,
      Juanesa, Dodę itd." plus do tego całą playlistę RMFU (którą namiętnie kopiuje
      red. muz.) Oprawa dźwiękowa stacji to już czysta parodia jingli z Esek z Maksów...

Wracając do programu to Radio Opole za cel obrało walkę z komercyjnymi stacjami
      w regionie, stąd konkursiki pod publiczkę ala ZET, eliminowanie niszowych
      niekomercyjnych programów, które zaniżają słuchalność (Radio Opole w swych
      materiałach chwali się, że jest stacją nr 1 na Opolszczyźnie pod względem
      słuchalności), no ale wiadomo - spadają wpływy z abonamentu - komu te brednie?
      po co Radiu Opole abonament, skoro nie prowadzi jako rozgłośnia państwowa żadnej
      misji (oprócz misji poszukiwawczych wśród nowych reklamodawców!!!) Radio Opole
      oprócz funduszy z abonamentu pochłania ogromną ilość pieniędzy z opolskiego
      rynku reklam (proszę sobie zmierzyć ilość minut reklam w czasie godziny
      programu) i to ma być radio żyjące z abonamentu?

Podsumowując Radio Opole lider rankingów słuchalności na Opolszczyźnie i ilości
      reklam na antenie ma problemy z kasą z abonamentu, stąd zwalnia współpracowników
      <lol2>? Radio Opole i problemy finansowe...jeśli takowe są to proszę pozbyć się
      kilku nadajników w regionie (jeden z Chrzelic obsługuje województwo z zapasem),
      zmniejszyć biurokrację i uposażenia dla VIPów itd.

Do pana Jacka - zapewne panie Jacku zależy Panu na Pana słuchaczach - Radiu
      Opole - jak widać - nie, więc przy dziennym poziomie eskowym Radia Opole to całe
      szczęście że pan tam już nie zagości - pana miejsce jest w stacjach z poziomem
      (PR III)
      • tiresias Re: Jacka Podsiadłę wylali z Radia Opole 10.10.08, 13:59
        Pieśniarka Ru...na
        to jest niezła panna
        wygrała z Podsiadło
        bo nie na nią padło.

---
        oprócz wygłupów wyrazy poparcia załączam.
      • Gość: aga Re: Jacka Podsiadłę wylali z Radia Opole IP: *.eranet.pl 10.10.08, 14:08
        Jeszcze "Studnia" nie zginęła...
        www.studnia.org.pl
        • Gość: dodo podcast IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 10.10.08, 15:16
          to ja proponuje, zeby ta studnia (jak i pare innych programow) byla realizowana w formie podcastu i udostepniana w internecie bez udzialu firmy zarzadzanej przez paladego.

nuie chca Was w mediach, to sobie zalozcie swoje. to jest prostsze niz sie wydaje.
    • Gość: penis_picture Re: Jacka Podsiadłę wylali z Radia Opole IP: 151.54.243.* 10.10.08, 16:07
      Czasem, az oczy bola patrzec jak sie nie przemecza, dla naszego radia, prezes
      Palade Marcin, naszej rozglosni "Tecza". Ciagle kontroluje! Wszystkich szykanuje
      i jeszcze inni, niektorzy wtykaja mu szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Ale poczekaj prezesie, niedlugo przykreca ci srubki, wylecisz z radia z tej
      ziemi na pysk ty i inne d..ki!

To mowilem ja – Jarzabek Waclaw, sluchacz drugiej klasy. Niech gnije nam prezes
      sto lat!
      To jeszcze ja – Jarzabek Waclaw, bo w zeszlym tygodniu nie mówilem, bo bylem
      chory. Mam zwolnienie. Lubu dubu, lubu dubu, niech gnije nam prezes naszego
      radia. Niech gnije nam. To spiewalem ja – Jarzabek.
      • Gość: RADMOR Re: Jacka Podsiadłę wylali z Radia Opole IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 10.10.08, 17:24
        To co się dzieje w tym radiu zaczyna mnie przerażać! W krótkim czasie pozbyto
        się najlepszych dziennikarzy tej rozgłośni: Granatowska, Starzec teraz Podsiadło
        a i nie wiadomo co z M.Luniak i L.Opałaczem którzy też tajemniczo zniknęli. Czy
        jeden d...k który ma tylko plecy w "Warszafce" ma zniszczyć całą dobrą opinię o
        naszej rozgłośni? Eliminacja doświadczonych dziennikarzy już się odbija na tej
        rozgłośni - poranna rozmowa w 4 oczy już tak fajna nie jest. Jakoś fajniej mi
        się stawało jak budził mnie rano J.Maćkowiak (choć popołudniu on też jest nie
        zły). NIE MA W OGÓLE SERWISU SPORTOWEGO(!!!) - to już jest żenada, a Cały nasz
        sport stał się drętwy, już tęsknie za Opałaczem, który tak świetnie komentował
        mecze Odry...ale cóż prezio Palade (a może PALANT-de) ma gdzieś misje Radia
        publicznego...
        • Gość: okocyklonu Re: Jacka Podsiadłę wylali z Radia Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 20:37
          Ktoś pisał coś o misji?No przeciez misja ciagle trwa...Misja
          Specjalna...Trwa pozbywanie się tych, którzy mają niedośc gietkie
          kregosłupy. Zostają nabardziej przydatni- moralni ludzie-
          gumy.Politycznie poprawni
          Głupoty rządzących RO dowodzi jednak niezdawanie sobie sprawy, że
          ci, którzy dziś walą z politrycznego polecenia w Platforme, po
          zmianie ekipy, z równyum entuzjazmem za parę groszy będą wali w
          swoich obecnych panów.:)))))))
          • Gość: oen Re: Jacka Podsiadłę wylali z Radia Opole IP: *.punkt.pl 10.10.08, 21:30
            Działalność Pana Macina Paladego, jak Go nazwał nieroztropnie mój
            przedmówca Palant'ego jest poniżej mojej potrzeby komentowania.
            Dziwi mnie fakt, że Pan Jarosław Kozubski kładzie swoją głowę pod
            topór. Nie jest to zły marketingowiec. Szkoda, że będzie musiał
            opuścić RO razem z Panem Prezesem Marcinem Paladem. Przecież LPR mu
            nie zapewni posady w Warszawie. Kozubskiemu, nie Palademu. A może? W
            końcu były poseł Kawa, jego szwagier, to kolega Pana Paladego i
            chyba coś pomoże. Na to Panie Kozubski Pan liczy? Daj Boże
            szczęscie.I tak jest Pan za cienki na zetkę, jak Pana poprzednik.
            aAle może Radio Maryja? Ale to Toruń chyba. Ale, że to
            Pan "wywalał" Podsiadłę????. Wstyd. Wszystko ujdzie. Lizanie dupy
            nieraz też. Indolencja w sprawie programu przy bardzo wysokim
            mniemamniu o swoich kwalifikachjach -też.Ale.... chyba Pan Jacek
            dłużej jest niż Pan. Jego dorobku, na antenie RO też, Pan nie
            zaneguje.Wstyd Panie Kozubski. Tylko kasa????? A LPR uczy, że
            morale przede wszystkim.
            • Gość: Dytylius Re: Jacka Podsiadłę wylali z Radia Opole IP: *.centertel.pl 10.10.08, 22:11
              Szkoda! Studnia to bardzo oryginalna propozycja radiowa...taka
              postmodernistyczna prowokacja dla klerków ( nie mylić z klerykami)
              często kontrowersyjna ale pobudzająca do refleksji i szydzenia z
              kultury masowej-kampowskiej...
              Zaorać Opole! straszne palanty partyjne decydują o wszystkim jak w
              komunie przegnali Grota a teraz wieszają tabliczki na kajpie!
              Opolska kultury zagroda:Mandaryna,Wiśniewski,Fryta i Doda-szkoda!
              • Gość: ignac Re: Jacka Podsiadłę wylali z Radia Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 22:18
                A koronnym argumentem przeciw przekazaniu mediów publicznych
                samorządom jest , że będa upolitycznione:))))))))Podejrzewam, że
                samorząd województwa by się na to nie zdobył co robi Palante...Tak
                jest jak warsiawa decyduje o tym jak powinni zyc mieszkancy
                wojewodztw. I takie są skutki tzw. wzmacniania państwa lansowanego
                przez braci K. Paszli won -jak najdalej od nas!Palante, Kozubski i
                Moc też...
                • Gość: sito Re: Jacka Podsiadłę wylali z Radia Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 22:45
                  i Nierenberg- bo on ma w tym swój ogromny udział
                  • Gość: liczydło Re: Jacka Podsiadłę wylali z Radia Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 22:55
                    Hola, Hola, ale gdzie oni pójdą?! Nie mogą pójść... powinni zostać
                    • Gość: eon Re: Jacka Podsiadłę wylali z Radia Opole IP: 77.252.18.* 11.10.08, 00:45
                      Jak gdzie mają pójść?
                      B.N. - na emeryturę partyjną z SLD,
                      Kozubski - do LPR na sekretarza programowego,
                      Palade- na zasiłek dla bezrobotnych kombatantów różnych służb,
                      Ich sekretarki i ....(nie wiem jak je nazwać) - na bruk.
                      I tyle
                      • Gość: liczydło Re: Jacka Podsiadłę wylali z Radia Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 01:02
                        złośliwość przez pana przemawia... ile to złej woli trza mieć by tak
                        pisać!!!
                        • Gość: susiek Re: Jacka Podsiadłę wylali z Radia Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 01:48
                          oj "liczydło" naucz sie liczyc 2 i 2 to cztery i tak musi byc. Chołotę trzeba na
                          4 wiatry.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka