Gość: faac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 15:52 Dzis szanowne grono pedagogiczne wszelkiej maści, taża się w fałszywym uczniowskim uwielbieniu. Wymuszony kwiat kładzie się stosami a samouwielbienie rozdaje darmowe ordery i nagrody. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kikou Re: Dziś ...Dzień wymuszonego kwiatka . 14.10.08, 16:06 Pomału pomału,ja tam na kwiatka nie dałam,wystarczy że lekcje odwołano i dziecko musiało siedzieć samo w domu.Pozatym to tak jak faac napisał-podostawali nagrody-również pieniężne więc kwiatka kupić mogą po drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
sixgirlsinmybed Re: Dziś ...Dzień wymuszonego kwiatka . 14.10.08, 23:08 kikou napisała: > Pozatym to tak jak faac napisał-podostawali nagr > ody-również pieniężne więc kwiatka kupić mogą po drodze. Ja jakos nic nie dostalem. Chyba zyjemy w dwoch roznych swiatach. Odpowiedz Link Zgłoś
kikou Re: Dziś ...Dzień wymuszonego kwiatka . 15.10.08, 00:00 Nie?Dziwne....może nie pracujesz w oświacie?No ja Ci nie wypłacę bo sporo kasy już poszło z mojej kieszeni.Masz jakieś ułomne kierownictwo chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
sixgirlsinmybed Re: Dziś ...Dzień wymuszonego kwiatka . 15.10.08, 15:13 kikou napisała: > Nie?Dziwne....może nie pracujesz w oświacie?No ja Ci nie wypłacę bo sporo kasy > już poszło z mojej kieszeni.Masz jakieś ułomne kierownictwo chyba... Chyba jednak wiem, gdzie pracuje... Ulomne kierownictwo, bo nie dostalem nagrody na Dzien Edukacji Narodowej? No tak, nie wiedzialem, ze teraz sie w taki sposob mierzy ich kompetencje. Odpowiedz Link Zgłoś
kikou Re: Dziś ...Dzień wymuszonego kwiatka . 15.10.08, 15:48 sixgirlsinmybed napisał: > kikou napisała: > > > Nie?Dziwne....może nie pracujesz w oświacie?No ja Ci nie wypłacę bo sporo > kasy > > już poszło z mojej kieszeni.Masz jakieś ułomne kierownictwo chyba... > > Chyba jednak wiem, gdzie pracuje... > Ulomne kierownictwo, bo nie dostalem nagrody na Dzien Edukacji Narodowej? No > tak, nie wiedzialem, ze teraz sie w taki sposob mierzy ich kompetencje. Sugerujesz że tylko w wybranych szkołach rozdawali nagrody? Odpowiedz Link Zgłoś
sixgirlsinmybed Re: Dziś ...Dzień wymuszonego kwiatka . 15.10.08, 22:33 kikou napisała: > Sugerujesz że tylko w wybranych szkołach rozdawali nagrody? Sugeruje, ze nic nie dostalem i niczego nie oczekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gagat Re: Dziś ...Dzień wymuszonego kwiatka . IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.08, 16:23 Właśnie dlatego dzieci nie ma w szkole 14 X, aby taki ktoś jak ty, którego nawet na życzliwe słowo dla nauczycieli nie stać nie gadał, że dzieci w tym dniu są przymuszane do dawania kwiatków, bo to przecież święto.A 15 X daje ten, kto chce. Odpowiedz Link Zgłoś
kikou Re:Błąd 15.10.08, 16:31 Tu nie chodzi o kwiatka.Małe nieporozumienie.Tylko według mnie ten dzień powinien nieco inaczej wyglądać "gagatku""gagacie"czy jak Ci tam...może nie jesteś rodzicem to nie zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barry Re:Błąd IP: 77.252.18.* 15.10.08, 17:32 Moja żona zawsze pilnowała, by dzieci wręczyły ten symboliczny kwiatek swojemu wychowawcy, ulubionym nauczycielom. Nie zbiednieliśmy od tego. I nikt ani tego nie wymagał, ani o to prosił. To zwykły i niezobowiazujący wyraz wdzięczności. Może więc zamiast wylewać żółc na forum, lepiej się trochę zastanowić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re:Błąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 19:15 Barry pisze : "To zwykły i niezobowiazujący wyraz wdzięczności" Lecz gdy jakiś uczeń tego kwiatka nie dał lub dał ale byle jakiego, gdyż taki był tylko w przydomowym ogrodzia a na inny nie było pieniążków w domu , to na następnych lekcjach odczuł na własnej skórze zwoje zaniedbanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kikou Re:Błąd 15.10.08, 19:43 Nie Karolu raczej nie,może Ty tak to odbierasz osobiście.Zapewniam że teraz nauczyciele się boją...i im współczuję ale ile złego tyle dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re:Błąd IP: 77.252.18.* 15.10.08, 20:08 Nagrody dostają ci nauczyciela, którzy naprawdę zasłużyli na to tzn działalnością poza szkolną na rzecz dzieci i swojej placówki. Nie masz pojęcia jakie są kryteria przyznawania nagród. Myślisz, że nauczycielom zależy na kwiatku - mylisz się. Mnie cieszy kiedy dziecko przyniesie własnoręcznie wykonana laurkę lub napisany wierszyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re:Błąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.08, 21:36 Tak powinno być ale czy jest? W ilu szkołach dostają nagrody osoby będące ulubieńcami dyrektorów a nie te które najwięcej robią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barry Re:Błąd IP: 77.252.18.* 15.10.08, 21:08 Społeczeństwu gratuluję nauczycieli którzy się boją... A dyskutantom szklankę zimnej wody przed snem zalecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kikou Re:Błąd 15.10.08, 21:14 Sami sobie zgotowaliśmy ten los,nigdy tak wcześniej nie było teraz nagonka na wszystkich-nauczycieli ...rodziców... Odpowiedz Link Zgłoś