Dodaj do ulubionych

Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu?

IP: *.punkt.pl 28.10.08, 16:40
Coraz więcej pizzeri, co polecacie? Mi najbardziej smakuje pizza z lokalu przy
Konopnickiej.
Obserwuj wątek
    • kikou Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? 28.10.08, 17:02
      A co jesteś właścicielem tego lokalu?
      • Gość: GIG Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.punkt.pl 28.10.08, 17:05
        nie, ulżyło ci?
        • kikou Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? 28.10.08, 17:11
          A miało?
        • kikou Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? 28.10.08, 17:13
          Dla mnie dobra jest w Promyku(nie jestem właścicielem)pozatym jadłam również pizzę w Zawadzkiem i takiej jak tam w Opolu nie jadłam-pychota palce lizać.
          • fernando_hidalgo Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? 28.10.08, 17:18
            a kto jadł pizze z biedronki, taką do piekarnika?
            • kikou Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? 28.10.08, 17:32
              Hmm kiedyś tak ale bardzo dawno....oj bardzo zjadłam i wyplułam ale jak się nie ma kasy to wystarczy dokupić sera żółtego(uwielbiam)troszkę szyneczki i da się zjeść.
    • Gość: Olo Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.08, 08:03
      Raz się skusiłem i nigdy więcej. Smakowała starą ścierką.
      • tiresias Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? 29.10.08, 10:25
        za egzotyczne smaki dopłata 5 zyli.
        • Gość: o Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.centertel.pl 30.10.08, 15:38
          ja preferuję pizzę hut, za to nie polecam pizzy z maestro i oregano
          • Gość: geronimo kiedyś była dobra w Alibabie.... IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.08, 17:45
            ... i potężna za małe pieniądze, ale jakoś po tym jak zmienili
            siedzibę to się spieprzyła, teraz niezła jest na pl.Piłsudskiego ale
            nie sztuczna DaGrasso tylko Soprano- jest dosyć dobra, a najbardziej
            zbliżona do prawdziwej włoskiej jest w Prószkowie jak się wjeżdża z
            Opola to po prawej, nie dawno jadłem i niezła jest, natomiast Pizza
            Hut sucks !!!
    • sixgirlsinmybed Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? 31.10.08, 23:24
      Na plus:
      - Pepperoni
      - Pizza Hut
      - Telepizza
      - Soprano
      - Gruby Benek (jak jeszcze byl)

Na minus:
      - Oregano
    • Gość: bozia Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.chello.pl 01.11.08, 00:01
      Moja.
      • Gość: zośka Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: 77.252.18.* 01.11.08, 08:40
        ha,ha, ha.Zachwycać się kawałkiem ciasta z nawrzucanymi "dodatkami"
        wg poysłu tego co wrzuca.
        To już ta pizza bozi jest w porzo.Przynajmniej bozia panuje nad
        sytuacją.
        Pizza na romantyczne spotkanie-KATASTROFA.Elegancko tego jeść się
        nie da.
        Sadząc po liczbie odwiedzanych pizzerii-dużo straciliście.
        • grubyfacio Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? 01.11.08, 08:43
          Mnie zawsze zastanawia,dlaczego te wszystkie pizze są takie
          drogie,skoro przepis narodził się z biedy?
          • Gość: s Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: 77.252.18.* 01.11.08, 08:51
            DLACZEGO DROGIE? bo to nie produkcja masowa

jak chcesz tanie to idź do bierdonki, otwór zlodówkę i wypakuj sobie dwupaka za
            około 3 złote

ps. smacznego
          • Gość: geronimo to błędne myślenie !!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.08, 08:58
            Pizza w Polsce wcale nie jest droga....to po prostu my za mało
            zarabiamy, jeżeli w Italii dobra pizza kosztuje ok.7-9 euro (wiem,
            bo byłem i jadłem we wrześniu), a przeciętny Włoch zarabia ok.1500-
            1800 Euro to analogicznie dobra pizza u nas powinna kosztować ok. 7-
            9zł a ile kosztuje - niech każdy sobie sam odpowie, (np.wizyta w
            Pizza Hut i 2 średniej wielkości pizze + jedna Pepsi z dolewką =
            60zł !!!!!!)...żyjemy w chorym kraju...
    • mieszaniec-zopola Z własnego piekarnika 01.11.08, 09:40
      To danie nieskomplikowane i szybkie.
      Najlepiej zrobić samemu.
      • Gość: bigo Re: Z własnego piekarnika IP: *.punkt.pl 04.11.08, 16:23
        jak kupujecie pizze w sklepach to uważajcie aby nie była zbyt mocno zmrożona,
        lód po włożeniu do piekarnika zamienia sie w wode i mamy waterpizze :D
    • Gość: zjadacz Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.08, 21:01
      Zdecydowanie nie polecam pizzerii Giuseppe. Po godzinie pizzę przywieźli zimną, smakowo kiepską, mówiąc szczerze nawet nie mam ochoty o niej sobie przypominać. Ale jak się okazuje ludzie potrafią zjeść wszystko ... o ile smak jest kwestią gustu o tyle temperatura jedzenia jest raczej kwestią obiektywną...
      • Gość: wwwwwwwww Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.punkt.pl 01.12.08, 19:42
        rowniez niepolecam Giuseppe !!!!!!!!!!!!
        niedobra niedobra i cena tez wysoka
        telepizza jest lepsza i jak jest promocja 2w cenie 1 to cena wtedy
        jest przyzwoita
        • Gość: kara Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: 77.223.237.* 19.02.09, 21:59
          Nie polecam kretynie pisze się osobno..to po pierwsze
          Dlaczego niby z Giuseppe pizza jest niedobra? Podaj jakies konkretne
          argumenty. A cena jest adekwatna, składniki sa zawsze świeże i jest
          idealnie wypieczona.
    • Gość: maruda Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.chello.pl 02.12.08, 23:30
      ostatnio tylko DaGrosso mi smakuje
      • Gość: Ludwik opole Pizza ok......Ale pracownicy strasznie beszczelni IP: *.chello.pl 18.01.09, 01:36
        Mianowicie chodzi o Pizzerie Oregano w opolu.A właśćicielem jest Malwina
        Ratajczak Pizze maję ok super jestem miłośnikiem pizz,ale personel jest po
        prostu beszczelny zamawiam tam pizze często i wiem składasz zamówienie i pytasz,
        chcesz się zapytać o cena to odkłada słuchawkę to jest beszczelność mówię wam
        • Gość: ? Re: Pizza ok......Ale pracownicy strasznie beszcz IP: *.punkt.pl 18.01.09, 08:23
          a co sie stało z grubym benkiem?
        • Gość: mietek Re: Pizza ok......Ale pracownicy strasznie beszcz IP: 195.117.145.* 20.02.09, 10:43
          w oregano zaczęli robić syf. Ostatnie dwa zamówienia okazały się
          totalną porażką... bleee
        • Gość: taki jeden Re: Pizza ok......Ale pracownicy strasznie beszcz IP: 188.33.29.* 20.07.10, 13:29
          Moze i fajnie, ale nie bede dawac zarabiac na sobei tej z...rze
          Ratajczak co to daje du.y wlascicielowi i anwet do oltarza go
          zaciagnela bo sie jej pracowac nie chce. Nie chcialem z nia sypiac to
          mnei zwolnila.
    • klop2222 Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? 02.02.09, 00:19
      ja pojecam pizzerie na zwm (starym) nazywa sie dlaczego nie , jest
      dosc nowa, ale naprawde pizze jaka maja to urywa glowe . nie jest
      tanio , ale ja wole doplacic pare zl i byc obsluzony z klasa i
      dobrze zjesc.
      • Gość: anonim Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 15:20
        CO NAZYWASZ KLASĄ, KIEDYŚ TAM BYŁO ZJADLIWIE , A TERAZ ..... ODPOWIEDZ SOBIE SAM
        • Gość: ANONIM Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 15:25
          SORRY CHODZIŁO O LOKAL NA LITERĘ "G" SEPPE
    • Gość: Pizzer Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.opole.internetia.pl 02.02.09, 11:27
      Soprano, Promyk, P-Hut oraz całkiem przyzwoita Tele-Pizza
      • Gość: Pan Cogito Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.09, 22:37
        w Opolu Maestro jest całkiem całkiem zjadliwa, ale polecam poza
        opolem - w Jarnołtówku Ristorante. Czy ktoś wie co się stało z mała
        pizzerią w Grudziacach? ona chyba była przy Cybisa czy Gajcego?
        • Gość: panienka Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 01:13
          Tylko Enzo w Murowie.
          A w Ristorante jest brudno.
          • Gość: sasha Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.03.09, 23:07
            Mi najbardziej smakuje piccola Italia na damrota taka wloska knajpka i dobra
            jest jeszcze w giuseppe a reszta to kupa bynajmiej dla mnie Yo
            • Gość: mirco Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.cust.tele2.pl 23.03.09, 20:00
              Ja lubie bardzo z Promyka-ale slyszalem ze z damrota tez jest dobra. Oregano
              spadlo malo smaczna na minus da grasso ok, moze byc pizza hut ok ale droga jak
              nie pizza,margerita w warce calkiem calkiem .alibaba kicha no i sklepowe pizze
              kicha.jeszcze enzo dobra ale z murowa.a wiadomo najlepsza wlasnej roboty.
              • Gość: egoista Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.opera-mini.net 23.03.09, 20:43
                dla mnie i moich znajomych najlepsza i największa w alibabie na sosnkowskiego, niezła w promyku, słaba w telepizzy i hut a maestro na konopnickiej koło kadetry-nieporozumienie. pozdrawiam wielbicieli pizzy
                • Gość: WIELBIciel PIzzy Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.03.09, 00:26
                  PIZZerIE na Plus Italia Na damrota ,Pepperoni na Piłsudskiego i Promyk ... a
                  Na MINus SOPrano < maestro fuj< Oregano SYF Smakosz PIzzy
                  • Gość: geronimo najlepsza w województwie!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.09, 08:19
                    ...i jedyna, która urywa duuupę to u Włocha w jego restauracji w
                    Jarnołtówku - reszta to badziew !
                    • Gość: Opol Anka Re: najlepsza w województwie!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.09, 17:07
                      Popieram ! najlepsza na opolszczyźnie i w okolicach jest w
                      pizzerii Włoski Smak w Jarnołtówku - prawdziwa , orginalna
                      niepowtarzalna .Mają swoją technologie . I nie prawdą jest , że
                      jest brudno - zaglądałam przypadkowo na zaplecze -po remoncie I
                      klasa .
                      Inne włoskie pizze na opolszczyźnie to porażka - chyba , że robi ją
                      właściciel na specjalne zamówienie zaprzyjaźnionego klienta , bo
                      dla przypadkowych gości jest przypadkowa pizza ..
    • Gość: fredek Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.09, 08:33
      Finezja!!!
      • Gość: olo Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: 77.223.228.* 26.04.09, 13:50
        najlepsza jest maestro!!!!syf to oregano!!!!zamawiasz hawajską przywożą z
        rybą.totalna porażka
        • Gość: d Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.punkt.pl 26.04.09, 14:14
          najlepszą są TIP z reala
          tanie i smaczne
          • Gość: kaziu Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.05.09, 23:16
            JAK KUPISZ TIP to wyskoczy ci na dupie grzyb :)))
    • Gość: dodo Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 06.05.09, 23:56
      Nie ogarniam takich bzdurnych tematów. Każdy ma swój gust i smak.
    • Gość: benek Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.zone4.bethere.co.uk 07.05.09, 20:24
      kiedys super byla donatello na starym ZWMie, i jeszcze jedna pizzeria ktora kiedys byla albo na kosnego albo kollataja ale juz chyba od okolo 10 lat nieczynna..

aktualnie otwarta pizzernia? smaki starych pizzerni sa mocniejsze, i niestety zadna z pizzerni nie jest tak dobra :)

pozdrawiam!
      • Gość: On miłośnik Jak telepizza w Opolu oszukuje klijentów? IP: *.chello.pl 23.05.09, 00:38
        n miłośnik pizzByłem stałym bywalcem w telepizzy w opolu oszukują klijentów na
        składnikach jak klijent nie wiem ile kosztuje składnik i sama margharita to
        cyganią pszedewrzystkim na serze bo jest nie widoczny.Kiedyś zamówiłem pizze z
        potrójnym serem skasowało mnie 3*4=12zł ale sera było odrobinę,były kiedyś
        smaczne pizze ale się zepsuli pizza jeżeli nie ma sera to nie jest
        pizza...Oregano jest fajną pizzę ale też oszukuję.Powiedzmy sobie kto nie
        oszukuje....
      • Gość: Gość Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: 77.223.238.* 31.05.09, 15:25
        "Pizzeria" się pisze analfabeto!
        • Gość: ANka Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.06.09, 00:27
          ALIBABA, MAESTRO, OREGANO, DA GRASSO SOPRANO, TO SYF I NIE NAZYWAJCIE TYCH
          LOKALI PIZZERIAMI BONAWET PRZY PIZZY NIE STALY!!! KUPA , KUPA I JESZCZE RAZ KUPA
    • Gość: len Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 12.06.09, 08:33
      A mi tam najmniej smakuje. Raz spróbowałem i ścierką smakowała.
    • Gość: adek syf nie pizza - zamiast sera jest seropodobny szaj IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.09, 10:59
      syf nie pizza
      • Gość: Anna Re:Najlepsze pizze są w Piri-Piri w Ciechocinku! IP: *.chello.pl 07.09.09, 18:08
        Najlepsze pizze są w Piri-Piri w Ciechocinku! Czeka się długo ale nigdzie nie ma
        takiej pizzy jak tam!!!
        • Gość: Anna Re:Najlepsze pizze są w Piri-Piri w Ciechocinku! IP: *.chello.pl 07.09.09, 18:10
          Nie wiem gdzie jest ten "Promyk" i gdzie Konopnickiej!?
          • fernando_hidalgo Re:Najlepsze pizze są w Piri-Piri w Ciechocinku! 07.09.09, 18:47
            jako, ze korzenie mam wloskie, zaprosilem moja kuzynke do pizzeri w opolu, nie
            wazne do jakiej

co sie okazalo? ze w zyciu tak dobrej pizzy nie jadla
            mysle, ze wlosi moga sie od nas uczyc, Polacy potrafia zrobic dobra pizze, a to,
            ze nie nawiazuje az tak bardzo do klasycznej to kogo to obchodzi?
    • Gość: Pan Zdzisław ostatnio Piccola Italia puka w dno od spodu.. IP: *.xdsl.centertel.pl 07.09.09, 21:37
      .. tak makabrycznie obniżyli loty, ze cos strasznego.. dopóki właściciel stał za
      kontuarem to jakoś tam wyglądało ale chyba jego kobita zaszła no i pozatrudniali
      jakichś studentów na kelnerki.. stoły brudne, pizza jak z zamrażalnika, lazania
      ŚMIERDZI wegetą, na teblicy z "daniem dnia" to samo danie od miesiąca..
      przestaje tam codzić. obraziłem się.
      • Gość: kasia i ania Re: ostatnio Piccola Italia puka w dno od spodu.. IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.09.09, 03:09
        my chodzimy do italii i po za kelnerkami wszystko jest OK ! jedzonko pyszne ,
        caly czas na jednym poziomie .
        • fernando_hidalgo Re: 28.09.09, 21:28
          Przetestowałem niemal wszystkie pizzerie w Opolu. Różnica pomiędzy nimi nie jest
          taka duża. Są dwie które się wyróżniają, jedna na plus, druga na minus.Nie bede
          pisac, zeby nie byc posadzonym o kryptoreklame.

A propo pizzy z hipermarketów. Nawet nie kupujcie. Nie warto.
          • Gość: kasia Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 21:21
            wyciągam temat na światło dzienne bo wczoraj wieczorem zamówiliśmy pizzę na
            telefon. zdecydowaliśmy się na Maestro na Konopnickiej.
            Nigdy więcej. Pizza leżąca bezpośrednio na kartonach, bez żadnej folii, tłusta
            niemiłosiernie, nigdy nie jadłam tak tłustej pizzy.
            W smaku żadna rewelacja, niedobry ser w nadmiernej ilości, o ile to w ogóle był
            ser a nie produkt seropodobny.

Wolę Pizzę Hut i Enzo, od biedy tanią pizzę w Zebrze na Chabrach.
      • Gość: Pan Rysio Re: ostatnio Piccola Italia puka w dno od spodu.. IP: 94.254.152.* 23.11.09, 22:58
        Masz racje kiedyś było ok a teraz straszny syf, wegetą to tam nawet
        stoliki śmierdzą. Personel beznadziejny, brudne naczynia, duszno,
        beznadziejny wystrój, Pizzeria poszła na dno tragiedia
        • Gość: mezo Re: ostatnio Piccola Italia puka w dno od spodu.. IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.10, 17:14
          a ja uwazam ze najsmaczniejsza i najtansza pizze w Opolu serwuje sie
          w lavie czy city pizza.Troche sie gubie bo wystroj lavy a nowa
          nazwa.Ale jedzonko quolitate.polecam
          • Gość: drozdz Pod Pretekstem IP: 77.223.233.* 15.02.10, 17:41
            Pizza Pod Pretekstem - strasznie duża i strasznie syfiasta, ciasto chrzęści mąką
            w zębach, składniki wydają się 10 razy rozmrażane i zamrażane ponownie albo
            celowo odparowane ze smaku. Sos pomidorowy zdaje się rozcieńczonym koncentratem
            z dosypką pieprzu.
            Specjalnie kupiłem na test standard bez wielkich fanaberii: szynka, ser,
            pieczarki, oliwki, czosnek, a pizzę męczyłem 3 dni. Podczas gdy lubię sobie pojeść.
            Chętnie poczytam jakiegoś kontrkipera, może trafiłem w jakieś przesilenie
            kucharstwa.
            • Gość: Pan Z. na konopnickiej - porażka IP: *.xdsl.centertel.pl 31.03.10, 15:38
              - w lokalu zszokowały mnie drewniane /bambusowe/ pseudo talerze - co na to
              sanepid, przeciez tego sie nie da dokladnie umyc, zawsze zostają jakieś
              szczeliny w których są resztki żarcia.
              - pizza: niemiłosiernie tłusta, smażona - takiej nienawidzę, wolę PIECZONĄ w
              piecu - powinni o tym pisac w karcie, wtedy na pewno bym nie zamowił. ser na
              pizzy tłusty i nie dobry, cebula w nadmiernej ilości, surowa, nie podduszona.
              - sos "diabelski" do pizzy - konsystencja lekko odstałej zupy pomidorowej, bez
              smaku.
              - napoje chłodzące wyłącznie koncernu cocacola w mini buteleczkach 0,2l
              - obsługa /chyba Madzia/ w dziurawej u dołu czarnej koszulce polo.

podsumowując: NIGDY WIĘCEJ.
              • Gość: wiesiek Re: na konopnickiej - porażka IP: 188.33.159.* 03.04.10, 00:08
                Pan Z. innym razem i pare komentarzy wyzej to pan Zdzisław i widze ze ma parcie
                na bycie zauwazonym, w gruncie rzeczy to jakis zakompleksiony internetowiec co
                jedzie na wszystkich pokolei, ciekawe komu dosra nastepnemu , jedyna jego szansa
                zaistnienia gdziekolwiek to to nędzne forum internetowe. Panie Z. "gratuluje"
                polskiego charakteru
                • Gość: ax Re: IP: *.punkt.pl 25.04.10, 15:42
                  Pizza z konopnickiej jest bardzo dobra. Do Pizzy Hut już nie chodzę, nie
                  porywają mnie ich produkty.
    • Gość: pizza Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: 77.252.18.* 27.04.10, 16:41
      pizza ok
      • Gość: Anna Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.chello.pl 28.04.10, 22:57
        A kto był w Giuseppe na ZWMie?! Niedaleko poczty. Tam od dawna jest pizza w
        promocji za jedyne 10 zł - 30 cm! Bardzo dobra na świetnym cieście! I szybko
        robiona!
        • Gość: godny Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.ip.netia.com.pl 19.05.10, 20:46
          Ktos z was byl w pizzeri dlaczego nie na zwmie ? Naprawde tam to jest pizza z
          pieca a nie jakies pieprzone tluste blaszki !
          • Gość: MiLo Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.chello.pl 19.08.10, 01:01
            Bylem i polecam :) Pan Bartosz wywija ciastem az milo :)
            • Gość: opolanka Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.chello.pl 24.08.10, 11:28
              W Dlaczego Nie jest najlepsza pizza na świecie:) Czasami trzeba dłużej poczekać
              ale wartoo....Pan Bartek do każdej pizzy wklada duzo serca, sa smaczne i zawsze
              genialnie wygladaja... aż slinka cieknie:D Super kelnerki, zawsze uśmiechniete i
              schludnie ubrane... Serdecznie polecam:)
              • Gość: stefan Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: 109.243.152.* 29.08.10, 02:02
                ale auto reklama , ta pizzeria dlaczego nie to podpierdziucha i to gosc sam o
                sobie pisze hehe ale sie sam zachwala ehehe kto kumaty to sie kapnął
                • Gość: anka00 Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 21:02
                  w zebrze pizza podrożała, kiedyś się można było najeść za grosze a teraz...
                  Pizza jak to z zebry, przeciętna ale zjadliwa.
              • Gość: pikubiu Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.ip.netia.com.pl 11.11.10, 18:32
                Ta ich polmetrowka wymiata ;-) nic tylko zjadac z deska :)
                • Gość: Bogdan Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 00:35

W Jarnołtówku byłem, bo wyczytałem w przewodniku, że Włoch...itd.
                  Ten Włoch to chyba w Alpach mieszkał a nie w okolicach Neapolu.
                  W Opolu natomiast to "Promyk" i moje ulubione cztery pory roku.
    • Gość: gość Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.11, 15:44
      nie polecam pizzy w pub Ostrówek reklamuja sie po miescie ze , pyszna pizza bylismy hmmm ciasto nie dopieczone składniki surowe . zapomniano o nas i wsumie dostalismy jak sie upomniano ale Pani powiedizala ze zrobia szybciutko i tak było 10min 15 byla ale bleeee nie polecam niech nadal nalewaja piwo
    • Gość: Adam R. Pizzeria Presto na lelewela IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.14, 23:55
      Odradzam jeść pizze w Presto na lelewela , smak i zapach katastrofa mrożonki są lepsze w smaku !!! Najgorsze jest jednak to , że wraz z żoną przypłaciliśmy ten posiłek bólami żołądka .

Takie miejsca gdzie trują ludzi powinny być zamykane .
    • Gość: Pizza Hut Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.252.9.169.internetia.net.pl 19.05.14, 17:18
      Najelepsza to pizza hut i ciasto pan pizza oni są oryginalni i wymyślają sami pizzę. Jak Korona i cheseelava (mmmm... pycha) iest dużo sera w tej chesselavie coś dla miłośników sera żółtego XD. ! miejsce PIZZA HUT
      • Gość: farmazon Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.play-internet.pl 20.05.14, 23:02
        Nie pi...rdol , co to za autoreklama?
        • Gość: I am somebody Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.252.9.169.internetia.net.pl 07.08.14, 00:40
          Ej ale to do kogo?. Pizza Hut rządzi.
    • Gość: M Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.14, 09:24
      Zdecydowanie polecam Rzymskie Wakacje. Trzeba rezerwować miejsca, o każdej porze tłumy...
      • Gość: Włoch Rzymskie Wakacje - nie polecam nikomu! IP: *.182.187.30.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.05.14, 16:47
        Niestety nie wiem, jakie tam jedzenie, bo skorzystanie z tej restauracji uniemożliwia skutecznie wyjątkowo prymitywna obsługa. Lato, ciepło, ale... w ogródku nie obsługują, bo... jeszcze nie mają przerobu. W środku pełno, obsługa dość chamsko proponuje stolik przy ścianie (twarzą) zachęcając ironicznie, że to z widokiem... na kuchnię, chichocząc przy tym zadowolona z siebie!!!
        Ludzie, tak się nie obsługuje nawet na Białorusi. Po prostu obciach na setkę!
        Omijać, omijać, omijać!!!
    • ziaja7787 Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? 20.03.17, 11:33
      Moim numerem jeden w Opolu jest pizzadlaczegonie.pl. Świeże składniki, prawdziwy ser, ciasto rewelacyjne, włoskie receptury. Obsługują wielu klientów. Wystarczy pójść do lokalu, aby potwierdzić zainteresowanie. W menu wyróżniają się też makarony, lokal porządny, czysto, dużo miejsca, także na zewnątrz. Ogólnie jedna z najwyżej ocenianych pizzerii na rynku lokalnym. Uważam, że od lat robią dobrą robotę. Zjadłem już sporo dań od nich i ani razu nie zgłosiłem reklamacji.
    • gas40 Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? 28.10.17, 18:57
      FOOD HOUSE nie polecam.
      Odwiedziłem osobiście o 16.10 z zamiarem spożycia na miejscu , niestety mało miejsca a jedzenie przy ladzie mi nie odpowiada . Poprosiłem panią o dostawę do domu na 17.10 bardzo zależało mi na czasie zapłaciłem na miejscu. O godz 17.32 zadzwoniłem , Pani spokojnie mi oznajmiła że dostanę za 20 minut . Pizzę dostałem o 17.55 .proszę o waszą opinię czy tak się traktuje umowy z klientami ? Każde zamówienie jest umową handlową.
      P.S. dostarczona pizza była ledwie letnia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka