Gość: GIG IP: *.punkt.pl 28.10.08, 16:40 Coraz więcej pizzeri, co polecacie? Mi najbardziej smakuje pizza z lokalu przy Konopnickiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kikou Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? 28.10.08, 17:02 A co jesteś właścicielem tego lokalu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GIG Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.punkt.pl 28.10.08, 17:05 nie, ulżyło ci? Odpowiedz Link Zgłoś
kikou Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? 28.10.08, 17:13 Dla mnie dobra jest w Promyku(nie jestem właścicielem)pozatym jadłam również pizzę w Zawadzkiem i takiej jak tam w Opolu nie jadłam-pychota palce lizać. Odpowiedz Link Zgłoś
fernando_hidalgo Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? 28.10.08, 17:18 a kto jadł pizze z biedronki, taką do piekarnika? Odpowiedz Link Zgłoś
kikou Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? 28.10.08, 17:32 Hmm kiedyś tak ale bardzo dawno....oj bardzo zjadłam i wyplułam ale jak się nie ma kasy to wystarczy dokupić sera żółtego(uwielbiam)troszkę szyneczki i da się zjeść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.08, 08:03 Raz się skusiłem i nigdy więcej. Smakowała starą ścierką. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? 29.10.08, 10:25 za egzotyczne smaki dopłata 5 zyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.centertel.pl 30.10.08, 15:38 ja preferuję pizzę hut, za to nie polecam pizzy z maestro i oregano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geronimo kiedyś była dobra w Alibabie.... IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.08, 17:45 ... i potężna za małe pieniądze, ale jakoś po tym jak zmienili siedzibę to się spieprzyła, teraz niezła jest na pl.Piłsudskiego ale nie sztuczna DaGrasso tylko Soprano- jest dosyć dobra, a najbardziej zbliżona do prawdziwej włoskiej jest w Prószkowie jak się wjeżdża z Opola to po prawej, nie dawno jadłem i niezła jest, natomiast Pizza Hut sucks !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sixgirlsinmybed Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? 31.10.08, 23:24 Na plus: - Pepperoni - Pizza Hut - Telepizza - Soprano - Gruby Benek (jak jeszcze byl) Na minus: - Oregano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.chello.pl 01.11.08, 00:01 Moja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: 77.252.18.* 01.11.08, 08:40 ha,ha, ha.Zachwycać się kawałkiem ciasta z nawrzucanymi "dodatkami" wg poysłu tego co wrzuca. To już ta pizza bozi jest w porzo.Przynajmniej bozia panuje nad sytuacją. Pizza na romantyczne spotkanie-KATASTROFA.Elegancko tego jeść się nie da. Sadząc po liczbie odwiedzanych pizzerii-dużo straciliście. Odpowiedz Link Zgłoś
grubyfacio Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? 01.11.08, 08:43 Mnie zawsze zastanawia,dlaczego te wszystkie pizze są takie drogie,skoro przepis narodził się z biedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: 77.252.18.* 01.11.08, 08:51 DLACZEGO DROGIE? bo to nie produkcja masowa jak chcesz tanie to idź do bierdonki, otwór zlodówkę i wypakuj sobie dwupaka za około 3 złote ps. smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geronimo to błędne myślenie !!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.08, 08:58 Pizza w Polsce wcale nie jest droga....to po prostu my za mało zarabiamy, jeżeli w Italii dobra pizza kosztuje ok.7-9 euro (wiem, bo byłem i jadłem we wrześniu), a przeciętny Włoch zarabia ok.1500- 1800 Euro to analogicznie dobra pizza u nas powinna kosztować ok. 7- 9zł a ile kosztuje - niech każdy sobie sam odpowie, (np.wizyta w Pizza Hut i 2 średniej wielkości pizze + jedna Pepsi z dolewką = 60zł !!!!!!)...żyjemy w chorym kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola Z własnego piekarnika 01.11.08, 09:40 To danie nieskomplikowane i szybkie. Najlepiej zrobić samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigo Re: Z własnego piekarnika IP: *.punkt.pl 04.11.08, 16:23 jak kupujecie pizze w sklepach to uważajcie aby nie była zbyt mocno zmrożona, lód po włożeniu do piekarnika zamienia sie w wode i mamy waterpizze :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zjadacz Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.08, 21:01 Zdecydowanie nie polecam pizzerii Giuseppe. Po godzinie pizzę przywieźli zimną, smakowo kiepską, mówiąc szczerze nawet nie mam ochoty o niej sobie przypominać. Ale jak się okazuje ludzie potrafią zjeść wszystko ... o ile smak jest kwestią gustu o tyle temperatura jedzenia jest raczej kwestią obiektywną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwwwwwwww Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.punkt.pl 01.12.08, 19:42 rowniez niepolecam Giuseppe !!!!!!!!!!!! niedobra niedobra i cena tez wysoka telepizza jest lepsza i jak jest promocja 2w cenie 1 to cena wtedy jest przyzwoita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: 77.223.237.* 19.02.09, 21:59 Nie polecam kretynie pisze się osobno..to po pierwsze Dlaczego niby z Giuseppe pizza jest niedobra? Podaj jakies konkretne argumenty. A cena jest adekwatna, składniki sa zawsze świeże i jest idealnie wypieczona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.chello.pl 02.12.08, 23:30 ostatnio tylko DaGrosso mi smakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludwik opole Pizza ok......Ale pracownicy strasznie beszczelni IP: *.chello.pl 18.01.09, 01:36 Mianowicie chodzi o Pizzerie Oregano w opolu.A właśćicielem jest Malwina Ratajczak Pizze maję ok super jestem miłośnikiem pizz,ale personel jest po prostu beszczelny zamawiam tam pizze często i wiem składasz zamówienie i pytasz, chcesz się zapytać o cena to odkłada słuchawkę to jest beszczelność mówię wam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Pizza ok......Ale pracownicy strasznie beszcz IP: *.punkt.pl 18.01.09, 08:23 a co sie stało z grubym benkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: Pizza ok......Ale pracownicy strasznie beszcz IP: 195.117.145.* 20.02.09, 10:43 w oregano zaczęli robić syf. Ostatnie dwa zamówienia okazały się totalną porażką... bleee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: Pizza ok......Ale pracownicy strasznie beszcz IP: 188.33.29.* 20.07.10, 13:29 Moze i fajnie, ale nie bede dawac zarabiac na sobei tej z...rze Ratajczak co to daje du.y wlascicielowi i anwet do oltarza go zaciagnela bo sie jej pracowac nie chce. Nie chcialem z nia sypiac to mnei zwolnila. Odpowiedz Link Zgłoś
klop2222 Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? 02.02.09, 00:19 ja pojecam pizzerie na zwm (starym) nazywa sie dlaczego nie , jest dosc nowa, ale naprawde pizze jaka maja to urywa glowe . nie jest tanio , ale ja wole doplacic pare zl i byc obsluzony z klasa i dobrze zjesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 15:20 CO NAZYWASZ KLASĄ, KIEDYŚ TAM BYŁO ZJADLIWIE , A TERAZ ..... ODPOWIEDZ SOBIE SAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANONIM Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 15:25 SORRY CHODZIŁO O LOKAL NA LITERĘ "G" SEPPE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pizzer Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.opole.internetia.pl 02.02.09, 11:27 Soprano, Promyk, P-Hut oraz całkiem przyzwoita Tele-Pizza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Cogito Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.09, 22:37 w Opolu Maestro jest całkiem całkiem zjadliwa, ale polecam poza opolem - w Jarnołtówku Ristorante. Czy ktoś wie co się stało z mała pizzerią w Grudziacach? ona chyba była przy Cybisa czy Gajcego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panienka Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 01:13 Tylko Enzo w Murowie. A w Ristorante jest brudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasha Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.03.09, 23:07 Mi najbardziej smakuje piccola Italia na damrota taka wloska knajpka i dobra jest jeszcze w giuseppe a reszta to kupa bynajmiej dla mnie Yo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirco Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.cust.tele2.pl 23.03.09, 20:00 Ja lubie bardzo z Promyka-ale slyszalem ze z damrota tez jest dobra. Oregano spadlo malo smaczna na minus da grasso ok, moze byc pizza hut ok ale droga jak nie pizza,margerita w warce calkiem calkiem .alibaba kicha no i sklepowe pizze kicha.jeszcze enzo dobra ale z murowa.a wiadomo najlepsza wlasnej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egoista Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.opera-mini.net 23.03.09, 20:43 dla mnie i moich znajomych najlepsza i największa w alibabie na sosnkowskiego, niezła w promyku, słaba w telepizzy i hut a maestro na konopnickiej koło kadetry-nieporozumienie. pozdrawiam wielbicieli pizzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIELBIciel PIzzy Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.03.09, 00:26 PIZZerIE na Plus Italia Na damrota ,Pepperoni na Piłsudskiego i Promyk ... a Na MINus SOPrano < maestro fuj< Oregano SYF Smakosz PIzzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geronimo najlepsza w województwie!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.09, 08:19 ...i jedyna, która urywa duuupę to u Włocha w jego restauracji w Jarnołtówku - reszta to badziew ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opol Anka Re: najlepsza w województwie!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.09, 17:07 Popieram ! najlepsza na opolszczyźnie i w okolicach jest w pizzerii Włoski Smak w Jarnołtówku - prawdziwa , orginalna niepowtarzalna .Mają swoją technologie . I nie prawdą jest , że jest brudno - zaglądałam przypadkowo na zaplecze -po remoncie I klasa . Inne włoskie pizze na opolszczyźnie to porażka - chyba , że robi ją właściciel na specjalne zamówienie zaprzyjaźnionego klienta , bo dla przypadkowych gości jest przypadkowa pizza .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredek Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.09, 08:33 Finezja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: 77.223.228.* 26.04.09, 13:50 najlepsza jest maestro!!!!syf to oregano!!!!zamawiasz hawajską przywożą z rybą.totalna porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.punkt.pl 26.04.09, 14:14 najlepszą są TIP z reala tanie i smaczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziu Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.05.09, 23:16 JAK KUPISZ TIP to wyskoczy ci na dupie grzyb :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 06.05.09, 23:56 Nie ogarniam takich bzdurnych tematów. Każdy ma swój gust i smak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.zone4.bethere.co.uk 07.05.09, 20:24 kiedys super byla donatello na starym ZWMie, i jeszcze jedna pizzeria ktora kiedys byla albo na kosnego albo kollataja ale juz chyba od okolo 10 lat nieczynna.. aktualnie otwarta pizzernia? smaki starych pizzerni sa mocniejsze, i niestety zadna z pizzerni nie jest tak dobra :) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On miłośnik Jak telepizza w Opolu oszukuje klijentów? IP: *.chello.pl 23.05.09, 00:38 n miłośnik pizzByłem stałym bywalcem w telepizzy w opolu oszukują klijentów na składnikach jak klijent nie wiem ile kosztuje składnik i sama margharita to cyganią pszedewrzystkim na serze bo jest nie widoczny.Kiedyś zamówiłem pizze z potrójnym serem skasowało mnie 3*4=12zł ale sera było odrobinę,były kiedyś smaczne pizze ale się zepsuli pizza jeżeli nie ma sera to nie jest pizza...Oregano jest fajną pizzę ale też oszukuję.Powiedzmy sobie kto nie oszukuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: 77.223.238.* 31.05.09, 15:25 "Pizzeria" się pisze analfabeto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.06.09, 00:27 ALIBABA, MAESTRO, OREGANO, DA GRASSO SOPRANO, TO SYF I NIE NAZYWAJCIE TYCH LOKALI PIZZERIAMI BONAWET PRZY PIZZY NIE STALY!!! KUPA , KUPA I JESZCZE RAZ KUPA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: len Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 12.06.09, 08:33 A mi tam najmniej smakuje. Raz spróbowałem i ścierką smakowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek syf nie pizza - zamiast sera jest seropodobny szaj IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.09, 10:59 syf nie pizza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re:Najlepsze pizze są w Piri-Piri w Ciechocinku! IP: *.chello.pl 07.09.09, 18:08 Najlepsze pizze są w Piri-Piri w Ciechocinku! Czeka się długo ale nigdzie nie ma takiej pizzy jak tam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re:Najlepsze pizze są w Piri-Piri w Ciechocinku! IP: *.chello.pl 07.09.09, 18:10 Nie wiem gdzie jest ten "Promyk" i gdzie Konopnickiej!? Odpowiedz Link Zgłoś
fernando_hidalgo Re:Najlepsze pizze są w Piri-Piri w Ciechocinku! 07.09.09, 18:47 jako, ze korzenie mam wloskie, zaprosilem moja kuzynke do pizzeri w opolu, nie wazne do jakiej co sie okazalo? ze w zyciu tak dobrej pizzy nie jadla mysle, ze wlosi moga sie od nas uczyc, Polacy potrafia zrobic dobra pizze, a to, ze nie nawiazuje az tak bardzo do klasycznej to kogo to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Zdzisław ostatnio Piccola Italia puka w dno od spodu.. IP: *.xdsl.centertel.pl 07.09.09, 21:37 .. tak makabrycznie obniżyli loty, ze cos strasznego.. dopóki właściciel stał za kontuarem to jakoś tam wyglądało ale chyba jego kobita zaszła no i pozatrudniali jakichś studentów na kelnerki.. stoły brudne, pizza jak z zamrażalnika, lazania ŚMIERDZI wegetą, na teblicy z "daniem dnia" to samo danie od miesiąca.. przestaje tam codzić. obraziłem się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia i ania Re: ostatnio Piccola Italia puka w dno od spodu.. IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.09.09, 03:09 my chodzimy do italii i po za kelnerkami wszystko jest OK ! jedzonko pyszne , caly czas na jednym poziomie . Odpowiedz Link Zgłoś
fernando_hidalgo Re: 28.09.09, 21:28 Przetestowałem niemal wszystkie pizzerie w Opolu. Różnica pomiędzy nimi nie jest taka duża. Są dwie które się wyróżniają, jedna na plus, druga na minus.Nie bede pisac, zeby nie byc posadzonym o kryptoreklame. A propo pizzy z hipermarketów. Nawet nie kupujcie. Nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 21:21 wyciągam temat na światło dzienne bo wczoraj wieczorem zamówiliśmy pizzę na telefon. zdecydowaliśmy się na Maestro na Konopnickiej. Nigdy więcej. Pizza leżąca bezpośrednio na kartonach, bez żadnej folii, tłusta niemiłosiernie, nigdy nie jadłam tak tłustej pizzy. W smaku żadna rewelacja, niedobry ser w nadmiernej ilości, o ile to w ogóle był ser a nie produkt seropodobny. Wolę Pizzę Hut i Enzo, od biedy tanią pizzę w Zebrze na Chabrach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Rysio Re: ostatnio Piccola Italia puka w dno od spodu.. IP: 94.254.152.* 23.11.09, 22:58 Masz racje kiedyś było ok a teraz straszny syf, wegetą to tam nawet stoliki śmierdzą. Personel beznadziejny, brudne naczynia, duszno, beznadziejny wystrój, Pizzeria poszła na dno tragiedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mezo Re: ostatnio Piccola Italia puka w dno od spodu.. IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.10, 17:14 a ja uwazam ze najsmaczniejsza i najtansza pizze w Opolu serwuje sie w lavie czy city pizza.Troche sie gubie bo wystroj lavy a nowa nazwa.Ale jedzonko quolitate.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drozdz Pod Pretekstem IP: 77.223.233.* 15.02.10, 17:41 Pizza Pod Pretekstem - strasznie duża i strasznie syfiasta, ciasto chrzęści mąką w zębach, składniki wydają się 10 razy rozmrażane i zamrażane ponownie albo celowo odparowane ze smaku. Sos pomidorowy zdaje się rozcieńczonym koncentratem z dosypką pieprzu. Specjalnie kupiłem na test standard bez wielkich fanaberii: szynka, ser, pieczarki, oliwki, czosnek, a pizzę męczyłem 3 dni. Podczas gdy lubię sobie pojeść. Chętnie poczytam jakiegoś kontrkipera, może trafiłem w jakieś przesilenie kucharstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Z. na konopnickiej - porażka IP: *.xdsl.centertel.pl 31.03.10, 15:38 - w lokalu zszokowały mnie drewniane /bambusowe/ pseudo talerze - co na to sanepid, przeciez tego sie nie da dokladnie umyc, zawsze zostają jakieś szczeliny w których są resztki żarcia. - pizza: niemiłosiernie tłusta, smażona - takiej nienawidzę, wolę PIECZONĄ w piecu - powinni o tym pisac w karcie, wtedy na pewno bym nie zamowił. ser na pizzy tłusty i nie dobry, cebula w nadmiernej ilości, surowa, nie podduszona. - sos "diabelski" do pizzy - konsystencja lekko odstałej zupy pomidorowej, bez smaku. - napoje chłodzące wyłącznie koncernu cocacola w mini buteleczkach 0,2l - obsługa /chyba Madzia/ w dziurawej u dołu czarnej koszulce polo. podsumowując: NIGDY WIĘCEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Re: na konopnickiej - porażka IP: 188.33.159.* 03.04.10, 00:08 Pan Z. innym razem i pare komentarzy wyzej to pan Zdzisław i widze ze ma parcie na bycie zauwazonym, w gruncie rzeczy to jakis zakompleksiony internetowiec co jedzie na wszystkich pokolei, ciekawe komu dosra nastepnemu , jedyna jego szansa zaistnienia gdziekolwiek to to nędzne forum internetowe. Panie Z. "gratuluje" polskiego charakteru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Re: IP: *.punkt.pl 25.04.10, 15:42 Pizza z konopnickiej jest bardzo dobra. Do Pizzy Hut już nie chodzę, nie porywają mnie ich produkty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizza Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: 77.252.18.* 27.04.10, 16:41 pizza ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.chello.pl 28.04.10, 22:57 A kto był w Giuseppe na ZWMie?! Niedaleko poczty. Tam od dawna jest pizza w promocji za jedyne 10 zł - 30 cm! Bardzo dobra na świetnym cieście! I szybko robiona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: godny Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.ip.netia.com.pl 19.05.10, 20:46 Ktos z was byl w pizzeri dlaczego nie na zwmie ? Naprawde tam to jest pizza z pieca a nie jakies pieprzone tluste blaszki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiLo Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.chello.pl 19.08.10, 01:01 Bylem i polecam :) Pan Bartosz wywija ciastem az milo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanka Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.chello.pl 24.08.10, 11:28 W Dlaczego Nie jest najlepsza pizza na świecie:) Czasami trzeba dłużej poczekać ale wartoo....Pan Bartek do każdej pizzy wklada duzo serca, sa smaczne i zawsze genialnie wygladaja... aż slinka cieknie:D Super kelnerki, zawsze uśmiechniete i schludnie ubrane... Serdecznie polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: 109.243.152.* 29.08.10, 02:02 ale auto reklama , ta pizzeria dlaczego nie to podpierdziucha i to gosc sam o sobie pisze hehe ale sie sam zachwala ehehe kto kumaty to sie kapnął Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka00 Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 21:02 w zebrze pizza podrożała, kiedyś się można było najeść za grosze a teraz... Pizza jak to z zebry, przeciętna ale zjadliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikubiu Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.ip.netia.com.pl 11.11.10, 18:32 Ta ich polmetrowka wymiata ;-) nic tylko zjadac z deska :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 00:35 W Jarnołtówku byłem, bo wyczytałem w przewodniku, że Włoch...itd. Ten Włoch to chyba w Alpach mieszkał a nie w okolicach Neapolu. W Opolu natomiast to "Promyk" i moje ulubione cztery pory roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.11, 15:44 nie polecam pizzy w pub Ostrówek reklamuja sie po miescie ze , pyszna pizza bylismy hmmm ciasto nie dopieczone składniki surowe . zapomniano o nas i wsumie dostalismy jak sie upomniano ale Pani powiedizala ze zrobia szybciutko i tak było 10min 15 byla ale bleeee nie polecam niech nadal nalewaja piwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam R. Pizzeria Presto na lelewela IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.14, 23:55 Odradzam jeść pizze w Presto na lelewela , smak i zapach katastrofa mrożonki są lepsze w smaku !!! Najgorsze jest jednak to , że wraz z żoną przypłaciliśmy ten posiłek bólami żołądka . Takie miejsca gdzie trują ludzi powinny być zamykane . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pizza Hut Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.252.9.169.internetia.net.pl 19.05.14, 17:18 Najelepsza to pizza hut i ciasto pan pizza oni są oryginalni i wymyślają sami pizzę. Jak Korona i cheseelava (mmmm... pycha) iest dużo sera w tej chesselavie coś dla miłośników sera żółtego XD. ! miejsce PIZZA HUT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farmazon Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.play-internet.pl 20.05.14, 23:02 Nie pi...rdol , co to za autoreklama? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I am somebody Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.252.9.169.internetia.net.pl 07.08.14, 00:40 Ej ale to do kogo?. Pizza Hut rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.14, 09:24 Zdecydowanie polecam Rzymskie Wakacje. Trzeba rezerwować miejsca, o każdej porze tłumy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włoch Rzymskie Wakacje - nie polecam nikomu! IP: *.182.187.30.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.05.14, 16:47 Niestety nie wiem, jakie tam jedzenie, bo skorzystanie z tej restauracji uniemożliwia skutecznie wyjątkowo prymitywna obsługa. Lato, ciepło, ale... w ogródku nie obsługują, bo... jeszcze nie mają przerobu. W środku pełno, obsługa dość chamsko proponuje stolik przy ścianie (twarzą) zachęcając ironicznie, że to z widokiem... na kuchnię, chichocząc przy tym zadowolona z siebie!!! Ludzie, tak się nie obsługuje nawet na Białorusi. Po prostu obciach na setkę! Omijać, omijać, omijać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ziaja7787 Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? 20.03.17, 11:33 Moim numerem jeden w Opolu jest pizzadlaczegonie.pl. Świeże składniki, prawdziwy ser, ciasto rewelacyjne, włoskie receptury. Obsługują wielu klientów. Wystarczy pójść do lokalu, aby potwierdzić zainteresowanie. W menu wyróżniają się też makarony, lokal porządny, czysto, dużo miejsca, także na zewnątrz. Ogólnie jedna z najwyżej ocenianych pizzerii na rynku lokalnym. Uważam, że od lat robią dobrą robotę. Zjadłem już sporo dań od nich i ani razu nie zgłosiłem reklamacji. Odpowiedz Link Zgłoś
gas40 Re: Najlepsza waszym zdaniem pizza w Opolu? 28.10.17, 18:57 FOOD HOUSE nie polecam. Odwiedziłem osobiście o 16.10 z zamiarem spożycia na miejscu , niestety mało miejsca a jedzenie przy ladzie mi nie odpowiada . Poprosiłem panią o dostawę do domu na 17.10 bardzo zależało mi na czasie zapłaciłem na miejscu. O godz 17.32 zadzwoniłem , Pani spokojnie mi oznajmiła że dostanę za 20 minut . Pizzę dostałem o 17.55 .proszę o waszą opinię czy tak się traktuje umowy z klientami ? Każde zamówienie jest umową handlową. P.S. dostarczona pizza była ledwie letnia. Odpowiedz Link Zgłoś