Dodaj do ulubionych

Ferie w gipsie po zabawie na sankach

IP: *.punkt.pl 19.01.09, 22:11
DZIENNIKARZE. Rzetelne teksty to podstawa.

Nie ma czegoś takiego jak osiedle AK. Jeśli coś to mamy osiedle ZWM.
Obserwuj wątek
    • fernando_hidalgo Re: Ferie w gipsie po zabawie na sankach 19.01.09, 22:20
      Ale w sumie o czym jest ten artykuł? Kolejny toples, nic więcej!
    • Gość: anonim Re: Ferie w gipsie po zabawie na sankach IP: *.chello.pl 19.01.09, 22:25
      niestety nie masz racji jakbyś nie zauważył(a) to nazwa osiedla Związek Walki
      Młodych jakiś czas temu zmienił się na nazwę osiedle Armii Krajowej
      • fernando_hidalgo Re: Ferie w gipsie po zabawie na sankach 19.01.09, 22:30
        kto zmienił? to spółdzielnia zmieniła nazwę nie osiedle

a to, że stoją jakieś tabliczki to co z tego? podstawa prawna gdzie? uchwała
        rady miasta jest? jak nie ma,a nie ma to obowiązuje nazwa zwyczajowa!
    • Gość: mama Ferie w gipsie po zabawie na sankach IP: *.chello.pl 19.01.09, 22:53
      to prawda - tam jest niebezpiecznie! pozdrawiam maluszka! wracaj biedaczku mały
      do zdrowia!
    • pamejudd ZWM, głąby! 19.01.09, 23:18
      Widzę, że lokalna GW próbuje kreować rzeczywistość...

A tak szczerze: chcielibyście nazywać to zaszczane blokowisko mianem AK? No chcielibyście?
    • Gość: Pan Zdzisław Wniosek Jest Jeden-Zlikwidowac Górkę Na Osiedlu AK IP: *.xdsl.centertel.pl 20.01.09, 06:27

• Gość: Paweł Re: Wniosek Jest Jeden-Zlikwidowac Górkę Na Osied IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 17:17
        najlepiej wszystko likwidować , może dzieciaki tez?. Byłoby mniej kłopotu. Ale
        tak powaznie- bezmyślnośc rodziców widac nie tylko na tej górce , jestem
        narciarzem i szlag mnie trafia jak tatusiek jeden z drugim targają ledwo
        jeżdżące maleństwo na wysokie regiony. Tutaj gratulacje kolejnemu - za szybkie
        zmycie się , a jakby Pawełkowi pękła podstawa czaszki? nie tylko nóżka.To jak
        zwianie z miejsca wypadku.
        Pawełku trzymaj się , oby wakacje jeszcze się dla Ciebie nie skończył Paweł
    • Gość: Ost Ferie w gipsie po zabawie na sankach IP: 77.223.225.* 20.01.09, 11:11
      Bywałem wraz z wnuczką na tej górce i muszę przyznać iż głupota ludzka nie zna
      granic.Na dole na lini zjazdu wózek z małym dzieckiem a obok jakiś, młody
      człowiek rozmawiający przez telefon i odwrócony tyłem do zjeżdzających.Po
      zjechaniu z góry najczęściej dzieciaki nie schodziły z trasy a wchodziły w
      lini prostej na górkę wprost na inne zjeżdzające dzieci.Rodziców
      bezpieczeństwo pociech nie interesowało.Moja wnuczka zjeżdzając na dół
      ostrzegała krzykiem inne osoby ale nic to nie dawało.Byłem zaskoczony że do
      tej pory nic złego się nie zdarzyło ale gdy przeczytałem ten artykuł to
      stwierdziłem że było to do przewidzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka