Gość: ZWM FOrever IP: *.punkt.pl 19.01.09, 22:11 DZIENNIKARZE. Rzetelne teksty to podstawa. Nie ma czegoś takiego jak osiedle AK. Jeśli coś to mamy osiedle ZWM. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fernando_hidalgo Re: Ferie w gipsie po zabawie na sankach 19.01.09, 22:20 Ale w sumie o czym jest ten artykuł? Kolejny toples, nic więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Ferie w gipsie po zabawie na sankach IP: *.chello.pl 19.01.09, 22:25 niestety nie masz racji jakbyś nie zauważył(a) to nazwa osiedla Związek Walki Młodych jakiś czas temu zmienił się na nazwę osiedle Armii Krajowej Odpowiedz Link Zgłoś
fernando_hidalgo Re: Ferie w gipsie po zabawie na sankach 19.01.09, 22:30 kto zmienił? to spółdzielnia zmieniła nazwę nie osiedle a to, że stoją jakieś tabliczki to co z tego? podstawa prawna gdzie? uchwała rady miasta jest? jak nie ma,a nie ma to obowiązuje nazwa zwyczajowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Ferie w gipsie po zabawie na sankach IP: *.chello.pl 19.01.09, 22:53 to prawda - tam jest niebezpiecznie! pozdrawiam maluszka! wracaj biedaczku mały do zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd ZWM, głąby! 19.01.09, 23:18 Widzę, że lokalna GW próbuje kreować rzeczywistość... A tak szczerze: chcielibyście nazywać to zaszczane blokowisko mianem AK? No chcielibyście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Zdzisław Wniosek Jest Jeden-Zlikwidowac Górkę Na Osiedlu AK IP: *.xdsl.centertel.pl 20.01.09, 06:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Wniosek Jest Jeden-Zlikwidowac Górkę Na Osied IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 17:17 najlepiej wszystko likwidować , może dzieciaki tez?. Byłoby mniej kłopotu. Ale tak powaznie- bezmyślnośc rodziców widac nie tylko na tej górce , jestem narciarzem i szlag mnie trafia jak tatusiek jeden z drugim targają ledwo jeżdżące maleństwo na wysokie regiony. Tutaj gratulacje kolejnemu - za szybkie zmycie się , a jakby Pawełkowi pękła podstawa czaszki? nie tylko nóżka.To jak zwianie z miejsca wypadku. Pawełku trzymaj się , oby wakacje jeszcze się dla Ciebie nie skończył Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ost Ferie w gipsie po zabawie na sankach IP: 77.223.225.* 20.01.09, 11:11 Bywałem wraz z wnuczką na tej górce i muszę przyznać iż głupota ludzka nie zna granic.Na dole na lini zjazdu wózek z małym dzieckiem a obok jakiś, młody człowiek rozmawiający przez telefon i odwrócony tyłem do zjeżdzających.Po zjechaniu z góry najczęściej dzieciaki nie schodziły z trasy a wchodziły w lini prostej na górkę wprost na inne zjeżdzające dzieci.Rodziców bezpieczeństwo pociech nie interesowało.Moja wnuczka zjeżdzając na dół ostrzegała krzykiem inne osoby ale nic to nie dawało.Byłem zaskoczony że do tej pory nic złego się nie zdarzyło ale gdy przeczytałem ten artykuł to stwierdziłem że było to do przewidzenia Odpowiedz Link Zgłoś