Gość: romek IP: *.punkt.pl 05.08.09, 07:42 Redaktor się nie popisał. Wyobraźmy sobie, że ktoś otwiera pub. Czy plazma w pubie to coś niezwykłego? To przecież standard. To samo przecież może być i u fryzjera, tam zamiast plazmy wieża hifi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: opolak Re: Zrefundujcie mi superwannę IP: *.netia.com.pl 05.08.09, 12:34 Kolega zakładał firmę remontowo budowlaną i odmówiono mu zakupu laptopa, bo po co budowlańcowi... A to, że pierw trza pokazać(i zrobić) projekt, wizualizację, kosztorys, potencjalne kafelki w necie itp. to do pani urzędnik nie dotarło. Można pokazać swoje poprzednie projekty wszystko w 1 miejscu wszak mamy 21 wiek prawda? Po co wozić setki zdjęć teczek papierów jak się ma wszystko w 1-dnym miejscu...szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plazmiak Re: Zrefundujcie mi superwannę IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.08.09, 19:17 Plazma to dzis w nowoczesnych gabinetach kosmetycznych i dentystycznych norma. Lecą na niej różne relaksujące albo tematyczne poradnicze filmiki. Z czego tu robić halo, Pani Urzędnik??? A ta wanna z bąbelkami, tak mocno wyakcentowana w tytule, okazała się trochę nieco tylko udoskonalonym prysznicem. Po co ta napinka??? Czy młodzi gołudooopcy z redakcji, wynagradzani przez Michnika gorzej niż frytkarze w McDonalds, tak się muszą zachłystywać każdym niby-luksusowym wydatkiem??? Tak grać na uczuciach gawiedzi??? Co Wy z PiSu jesteśta??? A wydojmy ą Unię, ile się da, skoro taka durna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sO_os Zrefundujcie mi superwannę IP: *.uni.opole.pl 06.08.09, 00:07 Co za ludzie... "wyduśmy z Unii ile się da, skoro takie..." Szkoda gadać - może nie zauważyłeś, ale za takie przewałki Bułgaria straciła dotacje na cały rok... Przecież plazma, przecież laptop... Jak słyszę, że do wykonywania zawodu fryzjera czy kosmetyczki "niezbędna" (przecież na takie rzeczy ma iść dofinansowanie) jest plazma to nie wiem czy śmiać się czy płakać... Ale laptop... "- Wszystko zależy od dobrego uzasadnienia - mówi Klimek." Czytajcie k....a ze zrozumieniem. Wieczni malkontenci... Odpowiedz Link Zgłoś