Gość: miód IP: *.wateen.net 21.08.09, 20:46 Tyle było brzeskiej napinki w internecie a na stadionie nie było ani jednego kibica tego klubu. Śmiechu warte to ich kibicowanie. BRAWO OKS. Brawo sektor A i pozostałe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goool Oderka gładko odprawiła Brzeg IP: *.punkt.pl 21.08.09, 20:48 Brzeg musi znać swoje miejsce w szeregu. Niech się cieszą, że przegrali tylko 2 bramkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irus Oderka gładko odprawiła Brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 21:29 Brawo Oderka brawo tylko tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Oderka gładko odprawiła Brzeg IP: *.punkt.pl 21.08.09, 21:35 nie wiem czym sie tu podniecać.slaby brzeg i ledwo ledwo!!a co bedzie z lepszymi????wydaje mi sie ze druzyna niestety na 3 lige nie jest jeszcze gotowa.ale zobaczymy.kibice duzy plus,poziom meczu daremny.zawodnicy troszke mnie rozczarowali!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goss Re: Oderka gładko odprawiła Brzeg IP: 77.223.238.* 21.08.09, 21:50 Po co komu ta oderka? 300 tys. z miasta wydębili a najdalej za dwa lata znowu będzie lament: "spłaćcie nasze długi". Niech sami sobie radzą nieudacznicy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Oderka gładko odprawiła Brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 10:34 Mam to samo odczucie,nie ma sie czym ekscytować , gdyby zaczęli od klasy C wygrywaliby jeszcze wyżej-poziom mizera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Oderka gładko odprawiła Brzeg IP: *.chello.pl 21.08.09, 23:07 Nie przektręcajcie nazwisk wy śmierdziele z opola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarek Re: Logika gościu!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.09, 23:55 Skoro jesteś anonimem ( nie przekręciłem nicka ) i anonimowy chcesz pozostać, to jakim Ty jesteś śmierdzielem (?!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzepizur LA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 08:34 Wszyscy jesteście dbilami. W Opolu liczy sie tylko lekka atletyka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze Stali Oderka gładko odprawiła Brzeg IP: *.as.kn.pl 21.08.09, 23:58 Do Panów redaktorów - nie Sarnowski, tylko Tarnowski i nie Kraha, tylko Hraca, wystarczy zajrzeć do protokołu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Oderka gładko odprawiła Brzeg IP: 77.252.18.* 22.08.09, 13:31 super!!!! tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajowyM Oderka gładko odprawiła Brzeg IP: 77.223.238.* 22.08.09, 19:14 co za płaczki - ??? jak była zakichana I-sza liga - labidzili. Teraz jest zaangażowanie i też smędzą. Nie chodzicie na mecze i nie trujcie!!! Proste nie odraz Rzym zbudowano i tu tez trzeba czasu, Niech młodzi grają - . Tym chłopakom za rok nóżka w sytuacji sam na sam nie zadrży, a dziś i emocje i brak doświadczenia, ale jest zaangażowanie. Jeśli komuś nie podoba się wydanie forsy z kasy miasta, to czemu tyle ludzi jest na IV lidze ??? Bo jest na to zapotrzebowanie a miasto jet od tego aby spełniać społeczne zapotrzebowanie - PROSTE??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko odra Re: Oderka gładko odprawiła Brzeg IP: *.punkt.pl 22.08.09, 23:10 a wtedy nie było????przez tych zakichanych dzialaczy i nasze miasto gramy z wiochami i ledwo sobie radzimy!!!!szybko kibice zapomnieli o odrze!!!wkrecili sobie bajke o oderce i sie podniecaja.czym????tym ze wygrywaja czy tym ze wiochy bluzgaja!!!!bylem na meczu i dla mnie to jest jakas patologia.poziom c klasy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredra co za ludzie IP: 77.223.238.* 23.08.09, 19:14 doprecyzuj co jest patologią?? poziom sportowy?? poziom kibicowania?? Skoro coś podoba się większości z 2 tyś. na widowni, a tobie nie, to może jesteś jednostką społecznie nie dojrzałą!!?? Faktycznie przysłowia mówią prawdę i jeszcze taki się nie urodził co by wszystkim dogodził , ale tobie chyba szczególnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marc Oderka gładko odprawiła Brzeg IP: *.chello.pl 22.08.09, 23:57 Rzeczywiscie sukces na miarę Europy.Szmacianka wygrała z amatorami.Po co ten klubik jeszcze istnieje?Zamiast tej szmacianki boisko oddac dzieciakom to za pere lat moze cos z nich wyrosnie.Jaki klub tacy kibole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do marc Re: Oderka gładko odprawiła Brzeg IP: *.chello.pl 23.08.09, 01:32 Na tym boisku trenuje około 300 dzieciaków, więc zobacz kolego czy żona nie puszcza Ci się na boku, zamiast zajmować się sprawami, o których pojęcia nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś