Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

plastry...

02.11.09, 19:12
    ...podtrzymujące biust- sprawdzają się? mam sukienkę o 'trudnym' fasonie i
    żeby nie ryzykować pokazywania stanika pomyślałam o takich plastrach. macie z
    nimi jakieś doświadczenia? nie odklejają się? gdzie moge je kupić i ile mogą
    kosztować?
    Obserwuj wątek
      • nothing.at.all Re: plastry... 02.11.09, 22:02
        Poszukaj wątku był jakoś w lecie.
        Ja nie używałam nidgy, tak więc nie pomogę.
      • szmeksik Re: plastry... 02.11.09, 22:12
        Ja używałam i nie polecam, odkleiły się zanim wyszłam z domu, mojej koleżance
        stało się to samo
        • lesialesia Re: plastry... 03.11.09, 07:33
          ehh no to pozostaje niepocieszona. a może potraficie doradzić jaki stanik (i
          gdzie taki kupię) do sukienki, która ma duże wycięcia po bokach i na dodatek
          odkrywa ramiona (więc tradycyjne ramiączka odpadają). myślałam o górze od
          bikini- wiązania na szyj nie byłoby widać bo sukienka ma minigolfik a dolny
          sznureczek nie rzucałby się w oczy... ale nie wiem może podpowiecie lepsze
          rozwiązanie? (sukienka jest czarna)
          • bobralus Re: plastry... 03.11.09, 08:25
            moze stanik zapinany na szyi i z obnizaczem zapiecia?
        • mala_mujer Re: plastry... 03.11.09, 09:41
          szmeksik napisała:

> Ja używałam i nie polecam, odkleiły się zanim wyszłam z domu,
          mojej koleżance
          > stało się to samo

mi tam się nie odkleiły, ani w drodze na imprezie, ani na imprezie,
          ani zaraz po, pod prysznicem trochę puściły... oliwka trochę
          pomogła ;)

poszukaj stanika :)
      • cafem Re: plastry... 03.11.09, 09:52
        Zdaje sie, ze kiedys M&S mial staniki bez ramiaczek, zapinane na szyi.
        Ale to jakies dwa lata temu bylo...

W kazdym razie takie staniki sa i to chyba lepsze niz stres, ze
        plastry sie odlepia;)
      • snowbabe Re: plastry... 03.11.09, 10:19
        Wonderbra ma stanik Everyday strapless bra z odpinanymi ramiączkami, które można
        przypiąć w dowolnym miejscu na brzegu miseczki. Ale nie dam głowy, że będzie
        wystarczająco wycięty pod pachami.
        • cafem Re: plastry... 03.11.09, 10:27
          O wlasnie!
          Ja mam stanik Wonderbra bez ramiaczek. Spisywal sie swietnie przez
          dlugi czas. Jeszcze niekiedy go nosze, ale po ilus tam zalozeniach sie
          poluzowal i czasem musze go podciagac:D
          • lesialesia Re: plastry... 03.11.09, 15:06
            ale te wycięcia pod pachami są naprawde duże, więc obniżacze zapięcia nie pomogą :/
            • dakota77 Re: plastry... 03.11.09, 15:11
              Raz zastosowalam plastry do sukienki, do ktorej nie dalo sie zalozyc
              zadnego biustonosza, czy to bez ramiaczek, czy z obnizaczem zapiecia.
              Kupilam je na Allegro, nie byly drogie. Wytrzymaly cala impreze. Efekt
              nie byl najgorszy:)
              • lesialesia Re: plastry... 03.11.09, 15:53
                o to jakieś pocieszenie ;) a może ktoś zna jakiś sklep stacjonarny gdzie je
                dostane?
                • szmeksik Re: plastry... 03.11.09, 21:52
                  no ja nie wiem ja mialam z jednej firmy kolezanka z innej i sie nie sprawdzily,
                  ale moze chodzi o to ze malych biustow nie mamy i nie wytrzymaly ciezaru:)
                  • dakota77 Re: plastry... 03.11.09, 22:07
                    Ja malego biustu nie mam, a plastry jakos wytrzymaly. Choc nie
                    twierdze, ze efekt byl rewelacyjny, dobrego biustonosza nie zastapia.
                    Ale byly lepsze niz nic:)
                    • lesialesia Re: plastry... 04.11.09, 10:28
                      no ja nie mam dużego biustu więc mogą wytrzymać. kurcze ale chyba jednak nie
                      zaryzykuje, że mi się odkleją w połowie i zamiast sie dobrze bawić będę myślała
                      tylko o tych odklejonych plastrach. pozostaje mi stanik od bikini
                      • zawsze_zielona A nie moze po prostu pojsc bez stanika? 04.11.09, 10:33
                        Jesli masz maly biust, nie wymagajacy podtrzymania to IMO mozna isc bez stanika.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka