Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwestra ??

13.12.09, 12:40
    Jak myślicie czy ta suknia nadaje się na sylwestrowy wieczór ?? , dodam że mam
    34 lata i 174 cm wzrostu.
    chomikuj.pl/?page=83152 Proszę o opinie i rade czy sie nadaje , z góry
    dziękuje!!!
    Obserwuj wątek
      • laracroft82 Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 13.12.09, 13:07
        hmm nadac sie pewnie nadaje na tego typu okazje, jednak ja bym jej nie zalozyla
        ze wzgledu na to ze za duzo odsłania..piersi dodatkowo brzuch i pępek dla mnie
        to za duzo, chociaz zastrzezen co do mojej figury nie mam..jezeli masz zadbane
        ciało to czemu nie , jak ci sie podoba to zakładaj...aha takie suknie niestety
        nie kojarza mi sie z klasa, co nie znaczy ze trzeba isc poprzykrywanym od stop
        do glow ;]
      • eenso Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 13.12.09, 14:15
        nadać się nada, ale mnie się nie podoba
      • black-emissary Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 13.12.09, 16:26
        Strój dobiera się nie do daty, ale do okoliczności, zależy więc gdzie ten
        sylwestrowy wieczór będziesz spędzać. Na sylwestrowy wyjazd w góry się
        nie nadaje, na domówkę też nie za bardzo, ale na imprezę w restauracji
        już tak.
        Z tym, że jest bardzo brzydka.
        • kasiamaxx Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 13.12.09, 23:48
          ta impreza będzie w ratuszu .
      • fatamorgana0 Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 13.12.09, 21:28
        Sorry ale jest nieładna. Nigdzie sie nie nadaje wg mnie.
        • marianma27 Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 14.12.09, 20:03
          według mnie jest fajna , bardzo odważna ( w końcu do odważnych świat należy )
      • nothing.at.all Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 14.12.09, 08:45
        Na bal się nada, ale ja bym jej nie ubrała, za dużo odsłania
        jednoczesnie.
      • shellerka Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 14.12.09, 12:03
        Byłaby niezła, gdyby nie wyciącia na biodrach (jak u tancerki) i rozcięcie na
        brzuchu - generalnie może bym przebolała to na brzuchu, ale to na biodrach
        blleeeeh - ogólnie nada kobiecie wygląd taniej.
        Dodaj do tego blond wlłosy i tipsy i lecisz...
      • listekklonu Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 14.12.09, 12:15
        Za dużo odsłania na raz. Jeśli piersi będą prawie gołe, to dół nie
        powinien być tak rozcięty, żeby pokazywać całe nogi.
        • izek86 Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 14.12.09, 14:22
          Nadaje się na Sylwestra ale bardziej na jakiś bal ale jedno wiem na pewno byś
          była w centrum uwagi tylko że nie ze względu na piękną suknie ale na
          wyeksponowane części ciała :) panowie pewnie byliby zachwyceni :)
          • cccykoria Re Chyba zartujesz z ta suknia:-) 14.12.09, 14:47
            i poszlabys w niej? do autorki watku

A co na to Twoj maz/partner?
      • mechantloup Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 14.12.09, 15:05
        Jeśli masz cycki,całą resztę jak modelka z tego zdjęcia, to idź.
        Ja jednak uważam, że sukienka nie jest ani seksowna, ani kusząca, tylko po
        prostu wulgarna.
        • shellerka Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 14.12.09, 16:54
          mechantloup napisała:

> Jeśli masz cycki,całą resztę jak modelka z tego zdjęcia, to idź.

no centralnie czekałam aż któraś tak napisze. czemu tak jest, że jak ktoś
          pokazuje coś co może założyć tylko osoba super wylaszczona, to zaraz pojawia się
          taki tekst? nie, dotyczący samego ubrania, ale walorów fizycznych ewentualnej
          założycielki???

Nawet gdyby autorka wątku była modelką victoria secret, to i tak sukienka uczyni
          z niej małą ladacznicę bez klasy i gustu. Owszem, sukienka zrobi furore, beda
          sie na nią lampić zawistne baby, a mezczyzni będą z trudem hamować ślinotok, ale
          czy o taki rodzaj zainteresowania chodzi autorce? każdy orze jak moze:D
          • izek86 Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 15.12.09, 13:06
            shellerka napisała:

> mechantloup napisała:
            >
            > > Jeśli masz cycki,całą resztę jak modelka z tego zdjęcia, to idź.
            >
            > no centralnie czekałam aż któraś tak napisze. czemu tak jest, że jak ktoś
            > pokazuje coś co może założyć tylko osoba super wylaszczona, to zaraz pojawia si
            > ę
            > taki tekst? nie, dotyczący samego ubrania, ale walorów fizycznych ewentualnej
            > założycielki???
            >
            > Nawet gdyby autorka wątku była modelką victoria secret, to i tak sukienka uczyn
            > i
            > z niej małą ladacznicę bez klasy i gustu. Owszem, sukienka zrobi furore, beda
            > sie na nią lampić zawistne baby, a mezczyzni będą z trudem hamować ślinotok, al
            > e
            > czy o taki rodzaj zainteresowania chodzi autorce? każdy orze jak moze:DBo by
            wyglądała już caałkiem beznadziejnie jakby miała brzydkie ciało wystający brzuch
            albo obwisłe piersi ta sukienka jest na kobietę z figurą i kto s kto to napisał
            napisał tylko po to żeby o żeby doradzić autorce posta . Pytałą nas o radę i
            opinie to każdy wyraził swoją ! I myślę że większość opini jest tu jak
            najbardziej na miejscu
            • shellerka Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 15.12.09, 14:44
              no nie wiem izek, ja zakłądam zwykle, ze jesli ktos pyta o to czy sukienka sie
              podoba, to znaczy ze jest przekonany o tym, ze sukienka na niego pasuje, a pyta
              tylko o to czy sama sukienka jest o.k.
              a zwykle kiedy ktos pokazuje jakis taki stroj ktory wymaga odpowiednich walorów
              ze tak powiem, od razu pojawiaja sie takie pozal sie boze glosy rozsadku, zeby
              zasiac ziarno watpliwosci w potencjalnej zalozycielce.
              gdyby pani napisala, czy z taka figura moge zalozyc taka sukienke, albo jaka
              figura do takiej kiecki, to wtedy odpowiedz bylaby na miejscu, ale tak? pfff
              zazdrosnica, ktora pewnie takiej kiecki zalozyc nie moze.
              • izek86 Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 15.12.09, 15:05
                shellerka napisała:

> no nie wiem izek, ja zakłądam zwykle, ze jesli ktos pyta o to czy sukienka sie
                > podoba, to znaczy ze jest przekonany o tym, ze sukienka na niego pasuje, a pyta
                > tylko o to czy sama sukienka jest o.k.
                > a zwykle kiedy ktos pokazuje jakis taki stroj ktory wymaga odpowiednich walorów
                > ze tak powiem, od razu pojawiaja sie takie pozal sie boze glosy rozsadku, zeby
                > zasiac ziarno watpliwosci w potencjalnej zalozycielce.
                > gdyby pani napisala, czy z taka figura moge zalozyc taka sukienke, albo jaka
                > figura do takiej kiecki, to wtedy odpowiedz bylaby na miejscu, ale tak? pfff
                > zazdrosnica, ktora pewnie takiej kiecki zalozyc nie moze.

Kasia maxx pytała się czy sie nada na Sylwestra więc jej większość odpowiedziała
                ze nie myśle że nie z zzazdrości (przynajmniej z mojej strony) ale z sympatii
                że by się nie wyglupiła idąc w niej a to o figurze było trafne bo jesli jej nie
                ma to wogóle sukienka odpada jest coś takiego jak wolność słowa tu każdy wyraża
                swoje i nie można Go za to ganić
                • violkabox Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 31.12.09, 18:08
                  dokładnie :)
          • jop Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 23.12.09, 11:17
            Bo zakładamy, że jak ktoś pokazuje ciuch, to chce go włożyć na siebe
            i nosić, a nie oprawić w ramki, powiesić na ścianie i podziwiać. A
            walory fizyczne ewentualnej nosicielki w wielu przypadkach mają
            znaczenie kluczowe.
      • jane-bond007 Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 14.12.09, 20:39
        myślę że ta suknia jest okropna
      • disa tandetna 15.12.09, 14:38
        nie ma klasy

dodatkowo śmieszą mnie tego typu letnie buty zimą NAWET w drogiej restauracji :D

dla mnie to przysłowiowe "japonki/klapki zimą"
        ;]
      • bambzgrozja Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 15.12.09, 14:42
        34 lata- sorry, ale za stara jestes na taką sukienkę- gdyby ubrała
        ją ponętna dwudziestolatka to co innego
      • lashqueen Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 15.12.09, 14:46
        Myslimy, ze zimno ci w niej bedzie ;))

--
        italia-od-kuchni.blogspot.com/
      • modnakrystyna Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 15.12.09, 15:30
        Jest naprawde bardzo odważna, ale jak sie w niej dobrze czujesz, to dlaczego nie?
        Pozatym na pewno kazdy sie bedzie patrzec na ciebie ;)
        Ale mi sie nie podoba za bardzo.. sorry

• gabrielafrancuz Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 15.12.09, 16:15
        Opinia obiektywna: nadaje się
        Opinia subiektywna: wulgarna
        • kasiamaxx Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 15.12.09, 20:09
          :) dobra opinia :) podoba mi się .
      • biotechnique Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 15.12.09, 22:13
        Jest bardzo odważna i raczej na jeden raz. Nie kupiłabym, nie
        założyłabym, czułabym sie skrępowana odsłaniając aż tak głęboki
        dekold.
      • sabriel Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 15.12.09, 22:24
        Nadaje sie na sylwestra, tylko zależy gdzie ten sylwester sie odbywa.
        Z pewnością nie jesteś na taką kieckę za stara, jeśli jesteś wysoka i do tego
        bardzo zgrabna.
        Sukienka odsłania wiele, trzeba mieć odwagę by ją włożyć.Ja bym się w niej nie
        pokazała, nie jest w moim stylu.Wolę działać na wyobraźnię niż podawać wszystko
        na talerzu.
        • vincentyna Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 15.12.09, 23:53
          Strasznie tandetna. Pokazywanie pepka poza plaza jest wulgarne i nieeleganckie.

Podobna sukienke miala kasia skrzynecka na reklamie pszatetow, czyz nie? hehe
          • kasiamaxx Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 16.12.09, 18:23
            mnie się wydaje że to jest nowy trend mody .
      • croyance Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 16.12.09, 18:42
        Zapalenie oskrzeli murowane.
      • kadfael Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 16.12.09, 21:27
        Jest wulgarna.
        • croyance Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 18.12.09, 12:48
          Jakby autorka watku byla Audrey Tautou z filmu 'Priceless' i wybierala
          sie na jakis bankiet latem w Monaco, to jak najbardziej. Ale na
          polskiego Sylwestra?
        • violkabox Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 25.12.09, 13:30
          jest odważna ale nie wulgarna , bez przesady .
      • zettrzy Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 18.12.09, 15:54
        nadaje sie na sztywny wieczor, ale ma jedna wade: bedziesz w niej
        musiala przez caly czas stac na bacznosc i uwazac czy cos sie gdzies
        nie wylewa, nie wysuwa i ogolnie czy to nadal dobrze lezy

beda tez trudnosci z siedzeniem przy stole i tancem

ale do stania w jednej okreslonej pozycji jest idealna
        • violkabox Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 22.12.09, 16:48
          myślę że trochę przejaskrawiasz temat , w sylwestra i tak są wszyscy w
          większości nawaleni i mało kto zwraca uwagę na to że komuś coś za dużo wychodzi
          lub piersi się wysypały itp
          • nessie-jp Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 31.12.09, 21:18
            > w sylwestra i tak są wszyscy w
            > większości nawaleni i mało kto zwraca uwagę

To po co się w ogóle ubierać na takiego Sylwestra...? Więcej
          • zettrzy Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 04.01.10, 13:09
            > myślę że trochę przejaskrawiasz temat, w sylwestra i tak są
            wszyscy w większości nawaleni

ciekawe, nie przypominam sobie ani jednej imprezy po skonczeniu
            studiow kiedy to ktokolwiek by sie "nawalil" - widac bywamy w
            totalnie roznych kregach :P
      • annbell Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 06.01.10, 20:32
        To sukienka mniej więcej według projektu Lopez Więc ja bym jej nie
        ubrała. Bo to JEJ sukienka;) Wymyśliłabym coś swojego, lub poszła w sprawdzonym.

A fason sukni nie pasuje KAŻDEJ. Z tego co zauważyłam kobiety z małym biustem,
        jak Miko, wyglądają dziwnie. Jabłczynskiej to pasuje. Ale widok biustu, który
        rozłazi się na boki, też do aż tak pięknych nie należy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka