kasiamaxx 13.12.09, 12:40 Jak myślicie czy ta suknia nadaje się na sylwestrowy wieczór ?? , dodam że mam 34 lata i 174 cm wzrostu. chomikuj.pl/?page=83152 Proszę o opinie i rade czy sie nadaje , z góry dziękuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laracroft82 Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 13.12.09, 13:07 hmm nadac sie pewnie nadaje na tego typu okazje, jednak ja bym jej nie zalozyla ze wzgledu na to ze za duzo odsłania..piersi dodatkowo brzuch i pępek dla mnie to za duzo, chociaz zastrzezen co do mojej figury nie mam..jezeli masz zadbane ciało to czemu nie , jak ci sie podoba to zakładaj...aha takie suknie niestety nie kojarza mi sie z klasa, co nie znaczy ze trzeba isc poprzykrywanym od stop do glow ;] Odpowiedz Link Zgłoś
eenso Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 13.12.09, 14:15 nadać się nada, ale mnie się nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 13.12.09, 16:26 Strój dobiera się nie do daty, ale do okoliczności, zależy więc gdzie ten sylwestrowy wieczór będziesz spędzać. Na sylwestrowy wyjazd w góry się nie nadaje, na domówkę też nie za bardzo, ale na imprezę w restauracji już tak. Z tym, że jest bardzo brzydka. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamaxx Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 13.12.09, 23:48 ta impreza będzie w ratuszu . Odpowiedz Link Zgłoś
fatamorgana0 Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 13.12.09, 21:28 Sorry ale jest nieładna. Nigdzie sie nie nadaje wg mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marianma27 Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 14.12.09, 20:03 według mnie jest fajna , bardzo odważna ( w końcu do odważnych świat należy ) Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 14.12.09, 08:45 Na bal się nada, ale ja bym jej nie ubrała, za dużo odsłania jednoczesnie. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 14.12.09, 12:03 Byłaby niezła, gdyby nie wyciącia na biodrach (jak u tancerki) i rozcięcie na brzuchu - generalnie może bym przebolała to na brzuchu, ale to na biodrach blleeeeh - ogólnie nada kobiecie wygląd taniej. Dodaj do tego blond wlłosy i tipsy i lecisz... Odpowiedz Link Zgłoś
listekklonu Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 14.12.09, 12:15 Za dużo odsłania na raz. Jeśli piersi będą prawie gołe, to dół nie powinien być tak rozcięty, żeby pokazywać całe nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
izek86 Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 14.12.09, 14:22 Nadaje się na Sylwestra ale bardziej na jakiś bal ale jedno wiem na pewno byś była w centrum uwagi tylko że nie ze względu na piękną suknie ale na wyeksponowane części ciała :) panowie pewnie byliby zachwyceni :) Odpowiedz Link Zgłoś
cccykoria Re Chyba zartujesz z ta suknia:-) 14.12.09, 14:47 i poszlabys w niej? do autorki watku A co na to Twoj maz/partner? Odpowiedz Link Zgłoś
mechantloup Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 14.12.09, 15:05 Jeśli masz cycki,całą resztę jak modelka z tego zdjęcia, to idź. Ja jednak uważam, że sukienka nie jest ani seksowna, ani kusząca, tylko po prostu wulgarna. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 14.12.09, 16:54 mechantloup napisała: > Jeśli masz cycki,całą resztę jak modelka z tego zdjęcia, to idź. no centralnie czekałam aż któraś tak napisze. czemu tak jest, że jak ktoś pokazuje coś co może założyć tylko osoba super wylaszczona, to zaraz pojawia się taki tekst? nie, dotyczący samego ubrania, ale walorów fizycznych ewentualnej założycielki??? Nawet gdyby autorka wątku była modelką victoria secret, to i tak sukienka uczyni z niej małą ladacznicę bez klasy i gustu. Owszem, sukienka zrobi furore, beda sie na nią lampić zawistne baby, a mezczyzni będą z trudem hamować ślinotok, ale czy o taki rodzaj zainteresowania chodzi autorce? każdy orze jak moze:D Odpowiedz Link Zgłoś
izek86 Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 15.12.09, 13:06 shellerka napisała: > mechantloup napisała: > > > Jeśli masz cycki,całą resztę jak modelka z tego zdjęcia, to idź. > > no centralnie czekałam aż któraś tak napisze. czemu tak jest, że jak ktoś > pokazuje coś co może założyć tylko osoba super wylaszczona, to zaraz pojawia si > ę > taki tekst? nie, dotyczący samego ubrania, ale walorów fizycznych ewentualnej > założycielki??? > > Nawet gdyby autorka wątku była modelką victoria secret, to i tak sukienka uczyn > i > z niej małą ladacznicę bez klasy i gustu. Owszem, sukienka zrobi furore, beda > sie na nią lampić zawistne baby, a mezczyzni będą z trudem hamować ślinotok, al > e > czy o taki rodzaj zainteresowania chodzi autorce? każdy orze jak moze:DBo by wyglądała już caałkiem beznadziejnie jakby miała brzydkie ciało wystający brzuch albo obwisłe piersi ta sukienka jest na kobietę z figurą i kto s kto to napisał napisał tylko po to żeby o żeby doradzić autorce posta . Pytałą nas o radę i opinie to każdy wyraził swoją ! I myślę że większość opini jest tu jak najbardziej na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 15.12.09, 14:44 no nie wiem izek, ja zakłądam zwykle, ze jesli ktos pyta o to czy sukienka sie podoba, to znaczy ze jest przekonany o tym, ze sukienka na niego pasuje, a pyta tylko o to czy sama sukienka jest o.k. a zwykle kiedy ktos pokazuje jakis taki stroj ktory wymaga odpowiednich walorów ze tak powiem, od razu pojawiaja sie takie pozal sie boze glosy rozsadku, zeby zasiac ziarno watpliwosci w potencjalnej zalozycielce. gdyby pani napisala, czy z taka figura moge zalozyc taka sukienke, albo jaka figura do takiej kiecki, to wtedy odpowiedz bylaby na miejscu, ale tak? pfff zazdrosnica, ktora pewnie takiej kiecki zalozyc nie moze. Odpowiedz Link Zgłoś
izek86 Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 15.12.09, 15:05 shellerka napisała: > no nie wiem izek, ja zakłądam zwykle, ze jesli ktos pyta o to czy sukienka sie > podoba, to znaczy ze jest przekonany o tym, ze sukienka na niego pasuje, a pyta > tylko o to czy sama sukienka jest o.k. > a zwykle kiedy ktos pokazuje jakis taki stroj ktory wymaga odpowiednich walorów > ze tak powiem, od razu pojawiaja sie takie pozal sie boze glosy rozsadku, zeby > zasiac ziarno watpliwosci w potencjalnej zalozycielce. > gdyby pani napisala, czy z taka figura moge zalozyc taka sukienke, albo jaka > figura do takiej kiecki, to wtedy odpowiedz bylaby na miejscu, ale tak? pfff > zazdrosnica, ktora pewnie takiej kiecki zalozyc nie moze. Kasia maxx pytała się czy sie nada na Sylwestra więc jej większość odpowiedziała ze nie myśle że nie z zzazdrości (przynajmniej z mojej strony) ale z sympatii że by się nie wyglupiła idąc w niej a to o figurze było trafne bo jesli jej nie ma to wogóle sukienka odpada jest coś takiego jak wolność słowa tu każdy wyraża swoje i nie można Go za to ganić Odpowiedz Link Zgłoś
violkabox Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 31.12.09, 18:08 dokładnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jop Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 23.12.09, 11:17 Bo zakładamy, że jak ktoś pokazuje ciuch, to chce go włożyć na siebe i nosić, a nie oprawić w ramki, powiesić na ścianie i podziwiać. A walory fizyczne ewentualnej nosicielki w wielu przypadkach mają znaczenie kluczowe. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 14.12.09, 20:39 myślę że ta suknia jest okropna Odpowiedz Link Zgłoś
disa tandetna 15.12.09, 14:38 nie ma klasy dodatkowo śmieszą mnie tego typu letnie buty zimą NAWET w drogiej restauracji :D dla mnie to przysłowiowe "japonki/klapki zimą" ;] Odpowiedz Link Zgłoś
bambzgrozja Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 15.12.09, 14:42 34 lata- sorry, ale za stara jestes na taką sukienkę- gdyby ubrała ją ponętna dwudziestolatka to co innego Odpowiedz Link Zgłoś
lashqueen Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 15.12.09, 14:46 Myslimy, ze zimno ci w niej bedzie ;)) -- italia-od-kuchni.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
modnakrystyna Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 15.12.09, 15:30 Jest naprawde bardzo odważna, ale jak sie w niej dobrze czujesz, to dlaczego nie? Pozatym na pewno kazdy sie bedzie patrzec na ciebie ;) Ale mi sie nie podoba za bardzo.. sorry Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 15.12.09, 16:15 Opinia obiektywna: nadaje się Opinia subiektywna: wulgarna Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamaxx Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 15.12.09, 20:09 :) dobra opinia :) podoba mi się . Odpowiedz Link Zgłoś
biotechnique Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 15.12.09, 22:13 Jest bardzo odważna i raczej na jeden raz. Nie kupiłabym, nie założyłabym, czułabym sie skrępowana odsłaniając aż tak głęboki dekold. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 15.12.09, 22:24 Nadaje sie na sylwestra, tylko zależy gdzie ten sylwester sie odbywa. Z pewnością nie jesteś na taką kieckę za stara, jeśli jesteś wysoka i do tego bardzo zgrabna. Sukienka odsłania wiele, trzeba mieć odwagę by ją włożyć.Ja bym się w niej nie pokazała, nie jest w moim stylu.Wolę działać na wyobraźnię niż podawać wszystko na talerzu. Odpowiedz Link Zgłoś
vincentyna Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 15.12.09, 23:53 Strasznie tandetna. Pokazywanie pepka poza plaza jest wulgarne i nieeleganckie. Podobna sukienke miala kasia skrzynecka na reklamie pszatetow, czyz nie? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamaxx Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 16.12.09, 18:23 mnie się wydaje że to jest nowy trend mody . Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 16.12.09, 18:42 Zapalenie oskrzeli murowane. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 16.12.09, 21:27 Jest wulgarna. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 18.12.09, 12:48 Jakby autorka watku byla Audrey Tautou z filmu 'Priceless' i wybierala sie na jakis bankiet latem w Monaco, to jak najbardziej. Ale na polskiego Sylwestra? Odpowiedz Link Zgłoś
violkabox Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 25.12.09, 13:30 jest odważna ale nie wulgarna , bez przesady . Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 18.12.09, 15:54 nadaje sie na sztywny wieczor, ale ma jedna wade: bedziesz w niej musiala przez caly czas stac na bacznosc i uwazac czy cos sie gdzies nie wylewa, nie wysuwa i ogolnie czy to nadal dobrze lezy beda tez trudnosci z siedzeniem przy stole i tancem ale do stania w jednej okreslonej pozycji jest idealna Odpowiedz Link Zgłoś
violkabox Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 22.12.09, 16:48 myślę że trochę przejaskrawiasz temat , w sylwestra i tak są wszyscy w większości nawaleni i mało kto zwraca uwagę na to że komuś coś za dużo wychodzi lub piersi się wysypały itp Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 31.12.09, 21:18 > w sylwestra i tak są wszyscy w > większości nawaleni i mało kto zwraca uwagę To po co się w ogóle ubierać na takiego Sylwestra...? Więcej Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 04.01.10, 13:09 > myślę że trochę przejaskrawiasz temat, w sylwestra i tak są wszyscy w większości nawaleni ciekawe, nie przypominam sobie ani jednej imprezy po skonczeniu studiow kiedy to ktokolwiek by sie "nawalil" - widac bywamy w totalnie roznych kregach :P Odpowiedz Link Zgłoś
annbell Re: Co myślicie o tej Sukni - nada sie na Sylwest 06.01.10, 20:32 To sukienka mniej więcej według projektu Lopez Więc ja bym jej nie ubrała. Bo to JEJ sukienka;) Wymyśliłabym coś swojego, lub poszła w sprawdzonym. A fason sukni nie pasuje KAŻDEJ. Z tego co zauważyłam kobiety z małym biustem, jak Miko, wyglądają dziwnie. Jabłczynskiej to pasuje. Ale widok biustu, który rozłazi się na boki, też do aż tak pięknych nie należy. Odpowiedz Link Zgłoś