Gość: BEŃ IP: *.centertel.pl 19.04.10, 15:54 Znacie jakies dobre Second Handy we Wrocku?? Proszę pomocy, jestem od nich uzależniona, a przeprowadziłąm się tu niedawno i nie wiem gdzie warto wpaść! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
damail Re: Second Hand Wrocław 19.04.10, 18:05 no jasne! za tydzień otwarcie nowego sh 'Stylovnia'. ekluzywna, wyselekcjonowana tania odzież. niewielki sklep z przytulnym klimatem, kobieca, młodzieżowa, męska, dziecięca. ciuchy jedynie w b.dobrym stanie, stylowe, oryginalne, cała oferta ze strony www.streetmode.pl plus wiele wiele więcej. można dostać ubrania takich firm jak h&m, nev look, atmosphere itp oraz benethon, ralph lauren... ceny średnio 15-35zł. ul.Parnickiego2 / to jest boczna obornickiej, na przeciwko stacji shell. napiszę jesze w przyszłym tygodniu, w jakich godzinach, dniach można wbijać. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEŃ Re: Second Hand Wrocław IP: 178.56.52.* 21.04.10, 12:09 super! nie mogę sie doczekać!! dzieki za namiary!! Odpowiedz Link Zgłoś
szaramyszkaaa Re: Second Hand Wrocław 23.04.10, 14:54 w okolicy ołbina są takie: nowowiejska w podworku przy biedronce (bardzo fajny) nowowiejska praktycznie na przeciw tego podworka (mniej fajny) na orzeszkowej przy przychodni (mozna cos znalezc) na daszynskiego przy prima medzie (taki sobie) pozdrawiam szara myszka blogmkm.wordpress.com/ blognife.wordpress.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
damail Re: Second Hand Wrocław 05.05.10, 17:36 dziewczyno! Stylovnia już otwarta. od poniedziałku do ptku 10-17. w tej chwili asortyment z www.streetmode.pl , ale w duzo nizszych cenach oraz baardzo wiele męskich fajnych koszul . najwięcej w tej chwili jest tam dziewczęcych bluzek, sukienek, tunik itp. a ceny to troche ponizej albo troche powyzaj 20 zł. Parnickiego 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEŃ Re: Second Hand Wrocław IP: *.centertel.pl 26.05.10, 10:16 Śliczne dzięki, pojade w wolnej chwili. Super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEŃ Re: Second Hand Wrocław IP: *.centertel.pl 26.05.10, 10:26 tam jedzie 130? Czy się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś