Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :)

18.05.11, 21:10
    Wlasnie dzisiaj kupialm sobie moja wymarzona sukienke na slub cywilny w kolorze koralowym z wzorkiem czarno bialym. JEst cudowna. Super sexi sie w niej czuje. Oczywiscie jeszcze musze dobrac odpowiednia bielizne oraz jakies bolerko, moze zakiecik ? Co radzicie w kwestii dodatkow? :) Buty bizuteria torebka itp? :) Co w ogole myslicie o tej sukience? Jak sie prezentuje? :)

Tutaj link do sukieneczki na mnie :)

Tekst linka
    Obserwuj wątek
      • tralalumpek Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 18.05.11, 21:14
        o matko bosko!

*drugie przykazanie!
        • batutka Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 18.05.11, 21:17
          ooooojjjjjjjjjjj :-(
          koszmar jakiś, sorki
        • adwarp Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 18.05.11, 22:19
          > *drugie przykazanie!

nie wiem dlaczego pomyślałam o siódmym:)
      • fangora Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 18.05.11, 21:17
        Ale przepraszam, kim będziesz na tym ślubie cywilnym??? Panną młodą???
        Sukieneczka prezentuje się słabo, wręcz tandetnie. Za krótka, za duży brzuch (sorry tak, to wyglada), niedopasowana w biuście, bazar?
        Jeśli masz jeszcze czas, to wymyśl coś innego, dziewczyno!
        • monka1977 Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 18.05.11, 21:20
          jaja sobie robisz, prawda?
          niemożliwe, że to coś Ci się podoba
          wygląda strasznie tandetnie, brzuch jakiś wystający (chyba, że w ciąży jesteś, to przepraszam ;-)) - ta sukienka jest po prostu straszna
          nie założyła bym ją na wiejską potańcówkę, a co dopiero na ślub
      • jej_torebka Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 18.05.11, 21:20
        ja myślę, że to podpucha.
        ta sukienka wypala oczy.
        • batutka Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 18.05.11, 21:21
          jej_torebka napisała:

> ja myślę, że to podpucha.

ewidentnie, bo to niemożliwe, żeby ktokolwiek się zachwycał taką sukienką
      • aneczkaa211 Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 18.05.11, 21:22
        nie jestem gosciem, to bedzie moj slub, sukienka w realu wygalda lepiej niz na tym foto, jestem mlodziutka i nie bede miec sukien standardowych za kolano, ani bezowych ani bialej. Bedzie to tylko slub cywilny, bez wesela i niczego innego... wiec po co mi cos drozszego i efektowanego na 2 h?
        • malwina79 Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 18.05.11, 21:31
          Tu nie chodzi o coś drogiego, ale z klasą. To coś co masz na sobie wygląda jak koszulka do spania. Jest straszna! Ślub bierzesz w urzędzie, a tam należałoby wyglądać stosownie do okoliczności. Zastanawiam się czy gdzieś w ogóle taka sukienka pasuje oprócz łóżka. Jeden wielki koszmar!!!!
        • tralalumpek Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 18.05.11, 21:31
          pilas cos mocniejszego dzisiaj?
        • batutka Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 18.05.11, 21:33
          aneczkaa211 napisała:

> nie jestem gosciem, to bedzie moj slub, sukienka w realu wygalda lepiej niz na
          > tym foto, jestem mlodziutka i nie bede miec sukien standardowych za kolano, ani
          > bezowych ani bialej. Bedzie to tylko slub cywilny, bez wesela i niczego innego
          > ... wiec po co mi cos drozszego i efektowanego na 2 h?

wiesz co? skoro tak do tego podchodzisz, to załóż jeansy i t-shirt: będziesz wyglądać o niebo lepiej, przecież to tylko 2 godziny...

jako osoba młoda, wcale nie musisz wyglądać tandetnie i to na własnym ślubie
          wcale też nie musisz mieć sukienki za kolano
          jest sporo świetnych sukienek na ślub nawet dla młodych dziewczyn, ale trzeba CHCIEĆ świetnie wyglądać na własnym ślubie
          jeśli dla Ciebie to tylko 2 godziny...cóż...idź tak jak chcesz...to w końcu Twój ślub
        • pamuk22 Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 03.07.11, 16:13
          Jezusie, to że jesteś młodziutka nie oznacza, że masz wyglądać jak ulicznica. Pomijam fakt, że kiecka za mała i fatalnie leży. Biustonosz też planujesz ten założyć????
        • izek86 Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 05.07.11, 22:21
          aneczkaa211 napisała:

> nie jestem gosciem, to bedzie moj slub, sukienka w realu wygalda lepiej niz na
          > tym foto, jestem mlodziutka i nie bede miec sukien standardowych za kolano, ani
          > bezowych ani bialej. Bedzie to tylko slub cywilny, bez wesela i niczego innego
          > ... wiec po co mi cos drozszego i efektowanego na 2 h?

przepraszam to nie chodzi o diwe godziny ale ta sukienka nie nadaje się wogóle tym bardziej jeśli ty masz być panną młodą. Może właśnie to że jesteś młoda wpływa na to że chcesz wyjść z bezów i bieli ale nie to coś ... wygląda jka sukienka z targu za 10 zł albo pożyczona od koleżanki która miała studniówke 2 lata temu pisząc to nie robimy ci na złość wręcz odwrotnie elegancja to to nie kapelusz droga biżuteria dsukienka za kolano prosta ale umiejętność dobrania stroju do sytuacji i w taki sposób żeby się pięknie komponował z Tobą i z dodatkami
      • adwarp Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 18.05.11, 21:30
        mnie poza wszystkimi w/w urokami tejże sukieneczki, jak ja sama nazwałaś, urzekł ten odwrócony znak zapytania w wiadomym miejscu:)

Pytasz po co inna/lepsza/ładniejsza sukienka na 2h?
        Może trzeba było zainwestować w taką, którą można jeszcze gdzieś/kiedyś i na dłużej załozyć.
        • fangora Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 18.05.11, 21:44
          A tak w ogóle, skoro to tylko na 2h i TYLKO ślub cywilny i w ogóle...to po co się radzisz na forum?
          • nowokaina123 Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 18.05.11, 21:51
            ło matko! to jednak zart, prawda?

sukieneczka jest ohydniusia
            a staniczek pod nia - rozumiem, ze kupisz inny, ale ten nadaje sie tylko do kosza - jest niedoprany!!! fuj
        • alessia27 Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 18.05.11, 21:47
          pierwszy raz sie zgadzam z tralamumpkiem...
          sukienka tandetna,strasznie brzydka jedynie na dup*ke mozna ja zalozyc,
          ale nie na wlasny slub cywilny,komunie ani slub kolezanki.
          strasznie brzydka pod kazdym wzgledem.
          Zaloz cos eleganckiego kobiecego a nie ku*ewskiego.
      • duchess85 Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 18.05.11, 21:50
        Jest tragiczna:/ W kwestii dodatków polecam baleriny z cekinami z bazaru i chiński stanik z wyłażącymi ramiączkami - dopełnią wizerunku...
        • batutka Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 18.05.11, 21:57
          aneczko, dodam jeszcze jedno: jesteś śliczną dziewczyną (widziałam Twoje inne zdjęcia) i naprawdę wypada założyć do takiej buźki fajniejszą kieckę ;-)
          • aneczkaa211 Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 18.05.11, 22:02
            dzieki :P ake lsuchajcie kiedy na rpawde ta sukienka nie wyglada tak tragicznie jak wypisujecie na forum, to foto tak jakos wyszlo niekorzystnie. Po 1 ja moglabym isc w jenasach do slubu i nie jestem typem kobiety ktora wydaje majatek na wesele, sukienki, sluby i inne pierdoly. Nie lubie stadnardowych kiecek, lubie sie wyrozniac, eksponowac biust poki jestem mlodai i moge. Wydaje mi sie ze jak dodam dodatki to bedzie w miare dobrze :) a po 2 gruba nie jestem :P
            • fangora Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 18.05.11, 22:17
              Trzeba było się zastanowić przed wrzuceniem tego okropnego zdjecia rodem z burdelu.
            • batutka Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 18.05.11, 22:35
              aneczkaa211 napisała:

Nie lubie stadnardowych kiecek, lubie
              > sie wyrozniac, eksponowac biust poki jestem mlodai i moge. Wydaje mi sie ze ja
              > k dodam dodatki to bedzie w miare dobrze :) a po 2 gruba nie jestem :P

lubisz eksponować biust, nogi -ok, ale to nijak się ma do tej sukienki
              zobacz - TA sukienka jest o niebo lepsza od tej, którą Ty pokazałaś
              nie mówię,że nadaje się na własny ślub, ale chodzi o różnicę w wyglądzie (a również eksponuje biust i nogi)
              • xo_xo Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 14:19
                świetna ta sukienka. gdzie można ją dostać ?
                • batutka Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 21:45
                  xo_xo napisała:

> świetna ta sukienka. gdzie można ją dostać ?

nie wiem :-)
                  kiedyś ktoś tę sukienkę pokazał na forum i zapisałam ją sobie w galerii, ale nie mam pojęcia skąd jest :-)
                  • margot7 Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 20.05.11, 21:16
                    wg mnie to sukienka z Asos (poznaje modelke)
                    • xo_xo Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 20.05.11, 23:37
                      oo dzieki :) bede szukać, a jak nie, to zawsze zostaje krawcowa ;)
            • erillzw Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 03:47
              Wyeksponowac biust mozna w taki sposob zeby nie wygladac tandetnie. Co wiecej mozna nawet nie miec sukienki za kolano
              www.mojeciuchy.pl/entityfiles/pictures/shops_offers/pic1/med_4442.jpg
              www.topandpop.com.pl/x/sukienka019-bez.jpg
              3.bp.blogspot.com/_Vw2BixfrYVA/TBtRilv_p7I/AAAAAAAAAF0/KlH1Aw184sQ/s1600/Suknie-wieczorowe.jpg
              www.dyskretna.pl/images_u/24KARTES.jpg
              j.luxlux.pl/l1373/1bdc0019002c5f374d25025b/004426.jpg
              Kazda z nich podkresla biust.
            • gloria.z.warkoczem Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 23:06
              Nie lubie stadnardowych kiecek, lubie
              > sie wyrozniac,

Jak byłam w liceum to też lubiłam się na siłę wyróżniać. Potem, jak podrosłam, to uznałam, że czasami lepiej wyglądać dobrze i niewyróżniająco się, niż na odwrót. Na takie okazje najlepiej sprawdza się klasyka - choćby po to, żebyś nie wstydziła się zdjęć ze ślubu za kilka lat komuś pokazać. I wbrew pozorom w klasycznej sukience też można wyglądać ciekawie, niestandardowo, z pazurem, nawet sexy, trzeba tylko znaleźć odpowiednią.

>a po 2 gruba nie jestem :P
              Tym gorzej dla sukienki i dla Ciebie, bo oznacza to, że - oprócz innych wad tej sukienki - strasznie niekorzystny fason dobrałaś.
      • hankaanka11 Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 18.05.11, 22:08

> Co w ogole myslicie o tej sukience? Jak sie prezentuje? :)

Na wiejskiej dyskotece zrobiłabyś furorę ;)

• adwarp Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 18.05.11, 22:21
          > Na wiejskiej dyskotece zrobiłabyś furorę ;)

byłaś ostatnio na wiejskiej dyskotece?
          • hankaanka11 Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 09:24
            Ostatnio rzeczywiście nie byłam. A co, zmieniła się moda? ;)
      • cherry-cherry Koszmarek 18.05.11, 23:03
        To jakis zart??? Ta zalinkowana szmatka jest straszna : tanetna, bazarowa, w dodatku kolor zupelnie nie pasujacy szatynce o jasnej karnacji cieplym odcieniu wlosow (widzialam Twoje pozostale zdjecia na profilu). Argumenty ze sukienka wyglada "lepiej" w realu kompletnie mnie nie przekonuja. Tudziez, ze jestes "mloda", wiec Ci wszystko wolno, nawet ubrac sie skrajnie niestosownie na wlasny slub. Bezguscie, bezklasie, wystajaca bielizna (w sam raz do USC) i ogolnie dramat az zeby bola. Zblaznisz sie dziewczyno. Lepiej poszukaj czegos innego, chocby po to, zeby za pare lat ogladajac zdjecia nie wstydzic sie tego bezguscia i nie chowac zdjec z wlasnego slubu na dno szuflady.
        • kol.3 Re: Koszmarek 18.05.11, 23:13
          link mi się nie otwiera.
          • adwarp Re: Koszmarek 18.05.11, 23:18
            nie masz czego żałować:)
            • lonely.stoner Re: Koszmarek 18.05.11, 23:37
              o ku.wa. Serio chcesz to zalozyc???
              Figure masz extra dziewczyno, ale w tym czyms to mozna ewentualnie sie pokazac na jakiejs imprezie tematycznej pt. 'przebieramy sie za wiesniakow'.
      • erillzw Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 03:40
        Moim zdaniem ta sukienka nie jest odpowiednia nawet na samo podpisanie aktu zawarcia malzenskiego. Wygladasz w niej zle. Pokazuje wystajacy brzuch, swiecacy material dziwnie sie uklada. To jest fajna kiecka na potancowke ale na slub cywilny? Nikt Ci nie kaze sie ubierac w beze jesli sie zle czujesz. Mozesz sie i w krwista czerien ubrac ale zeby to klase mialo i adekwatne do okazji bylo.
      • ladyjm Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 07:16
        nie podoba mi sie
      • torio.claven Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 08:04
        niestety to nie wyglada nawet na sukienke, a na bielizne... troche odjechana, ale jednak bielizne... :)

wierze, ze znajdziesz cos w czym bedziesz sie czuc lepiej na slubie....a to sobie zostaw... nie wiem, na noc poslubna jak sie tak "sexi" w tym czujesz...
      • kasiaba1 Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 08:21
        Kochana, ja bym Ci nie chciała dokładać, ale muszę!
        Skoro sukienka nie najlepiej wygląda na zdjęciu to tym bardziej załóż coś innego. Do końca życia będziesz miała zdjęcia ze ślubu, a nie "ona lepiej na żywo".
        • nioma Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 08:32
          Sukienka brzydka: tandetna, wiejska, koszmarny fason.
          Opina sie na brzuchu a brzuch płaski nie jest.
          Idealna na wiejska zabawe albo dla panienki pracujacej przy drodze. DRAMAT!
      • jolunia01 Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 09:55
        Dziewczyny mają rację, to się tylko w sennym koszmarze może przyśnić. Sukienka jest fatalna, materiał wygląda okropnie, fason nie wiadomo czego, nadmiar szczęścia w kompozycji - i ten pas z kokardą i to biało-czarne "coś". W dodatku wystający spod "kreacji" stanik wątpliwej urody budzi podejrzenia, że inne tez będą wystawać, a to jest absolutnie nie do przyjęcia. To, mimo wszystko, ślub.
        • desperat-houswife Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 15:24
          jolunia01 napisała:

>W dodatku wystający spod "kreacji" stanik wątpliwej urody

... i sporo za mały do tego.
      • lusitania2 Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 10:13
        o sukience nie napiszę, bo wszystko już napisano.
        Za to kot jest (jak to koty:) bardzo ładny.
      • rag-doll.pl [...] 19.05.11, 10:23
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • morgen_stern Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 10:25
        Kocio prześliczny :)
        Dziewczyno, jesteś ładna, zgrabna. Nie sp..l tego. Z tą sukienką masz duże szanse.
        • xtrinn Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 11:14
          Kochana, ale tu nie chodzi tylko o to, że ta kiecka jest tandetna, kolorowa, błyszcząca i zapaćkana dodatkami. Przede wszystkim jest nieopdowiednia do okazji , za krótka i zbyt wycięta , w dodatku z materiału, który przy tym fasonie kojarzy się wyłącznie z koszulką sypialnianą. Może i czujesz się w niej sexi i wyglądasz dobrze, ale na dyskotekę lub randkę, nie na własny ślub!!! Po prostu nie wypada założyć czegoś takiego, to tak jakbyś założyła skórzaną miniówę i top z odkrytym brzuchem na czyjś pogrzeb. Wyglądałabyś nie na miejscu i tak będziesz wyglądać w tej kiecce na swoim ślubie. Na randce może wyglądałabyś w niej ponętnie i seksi, ale na tak ważnej uroczystości w urzędzie będziesz wyglądała śmiesznie i - niestety- zdzirowato.
      • glamourous Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 12:01
        Wyglada jak tandetna halka do spania, a nie stroj do slubu. Argumenty o mlodziutkim wieku sa od czapy, bo nawet pietnastolatka wzbudzilaby usmiech politowania jesli przyszlaby na oficjalna uroczystosc w rozowej halce. Zrobisz z siebie posmiewisko, i wcale nie wyjdzie "super sexi", tylko zenujaco. Zauwaz u ilu osob tutaj wyznanie o "wymarzonej" sukience na slub (w kontekscie tego zalinkowanego okropienstwa) budzi konsternacje. Nie daje Ci to ani troche do myslenia? Moze wiec lepiej poszukac czegos stosowniejszego niz wygladac na wlasnym slubie jak podfruwajka w taniutkiej kusej sukienczynie z bazarku..?

• aneczkaa211 Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 12:50
        dobra poszlam za wasza namowa i ywmienilam ta sukienke na rozmiar wiekszy. Bo i tak mi sie podoba i tak. moge dodac zdjecie jak wygladam w wiekszym rozmiarze czy nei warto juz?
        • nioma Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 12:54
          nie, nie warto.
          dalej bedziesz wygladac tandetnie, tylko w rozmiarze wiekszym. oszczedz nam tego widoku.
        • torio.claven Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 12:57
          > dobra poszlam za wasza namowa i ywmienilam ta sukienke na rozmiar wiekszy.

Aneczko, ale nikt Cie absolutnie do tego nie namawial... :)
        • adwarp Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 13:29
          a innych nie było?
          załóż cieniutkie cieliste i nie błyszczące rajstopy, buty na obcasie, porządny stanik i pokaż się co wyszło:)
      • delta_of_venus Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 13:08
        Pomijając wszystkie inne kwestie to koniecznie dobierz do niej biustonosz bez ramiączek... i chyba tylko plunge wchodzi w grę.
      • ripani Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 14:38
        naprawdę aż się płakać chce, tyle krytyki i nie wziełaś sobie nic do serca...
        • aneczkaa211 Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 14:41
          po 1 nie obchodzi mnie wasza krytyka bp wiem ze wygladam w niej dobrze a zdjecie zel wyszlo, w rzcezywistosci nie jest taka zla, wymienialm rozmiar na wiekszy i juz nei jest opieta, teraz jest po prostu dopasowana. Zoabczycie jak dodam do tego czarne bolerko, czarne platformy, czarna kopertowke, czarna blransoletke, czarne melennkie kolczyczki i wisiorek to bedzie wszystko swietnie wygaldac a wam szczena opadnie.
          • dakota77 Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 14:44
            Zupelnie nie rozumie. Pytalas, co sadzimy o sukience i jak sie prezentuje, a teraz mowisz, ze nie obchodzi cie nasza krytyka.
          • xtrinn Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 14:57
            a nie lepsze kozaczki? :P
            • swiete.jeze Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 18.07.11, 19:02
              xtrinn napisała:

> a nie lepsze kozaczki? :P

Obowiązkowo białe:)
          • jolunia01 Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 15:11
            Już sobie wyobrażam ten piękny widok, a biust mi opada na kolana w oczekiwaniu twojego przeistoczenia. Szkoda było cie uświadamiać, skoro nie ma dla ciebie znaczenia, by na własnym ślubie wygladac elegancko.
          • tralalumpek Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 15:25
            a propas ilosci slowa czarne....

spotyka czerwony kapturek wilka na lesniej sciezce
            - czesc glupia pindo - mowi wilk
            - wilku, jak mozesz sie tak do mnie zwracac, ja jestem przeciez czerwony kapturek
            zobacz: macz czerwona kubraczek, czerwona spodniczke, czerwone buciki, czerwona torebke.....o! rzeczywiscie wygladam jak glupia pinda!
          • pamana Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 15:25
            No tak i bolerko ,obowiązkowe .
            dziewczyno masz dostęp do neta i takie g.. kupiłaś ,wstyd.
            p.
            • nioma Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 15:45
              to jeszcze nic, jak zobaczylam zdjecie slubne mojego ex meza to padlam:
              jego nowa zona (tak na marginesie ladna i bardzo sympatyczna) zalozyla mini sukienke w kolorze czarnym a do tego czarne skorzane kozaki za kolano na szpili i z czubkiem.
              obok siedzial moj ex: czarne bojowki, buty na grubej podeszwie i sluchawka bezprzewodowa w uchu :)
              • torio.claven Ty jej moze nie podpuszczaj... nt 19.05.11, 21:01
          • cherry-cherry Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 16:53
            aneczkaa211 napisała:

aneczkaa211 napisała:

> to bedzie wszystko swietnie wygaldac a
            > wam szczena opadnie.

Az sie chce zaspiewac za Grechuta "nie dokazuj, mila nie dokazuj / przeciez nie jest z ciebie znowu taki cud" . To a propos tego 'opadniecia szczeny' ;)))
            Zaraz pewnie zreszta uslyszymy, ze wszystkie tutakj zazdroscimy panience urody oraz figury, i stad ta krytyka jej sukienusi....
            ;)
            • dakota77 Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 18:00
              Szczeki to juz nam dawno opadly, i to nie z zachwytu;-)
          • erillzw Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 20.05.11, 05:19
            Jeszcze sie zafarbuj na czarno bo za mało czerni bedzie.. ach i nie zapomnij i czarnych rajstopach. Najlepiej kabaretkach..

Gowno w lesie zawsze bedzie gownem w lesie, bez wzgledu na to jak piekne paprocie i kwiaty bede wokolo rosly.
            Czy Ty lubisz robic z siebie posmieisko i pokrake? ladna z Ciebie dziewczyna, widac, ze zgrabna a usilnie chcesz sie oszpecic wmawiajac innym, ze bedziesz wygladac zjawiskowo. Nie bedziesz wygladac zjawiskowo w czym takim. Zebys nawet louboutiny zalozyla nadal ta sukienka bedzie tandenta swiecaca satynowa masa nieadekwatna do okazji.
      • ripani Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 15:55
        tylko wiesz ... zgodnie z tradycją nie pokazuj sie w tej kiecce przyszlemu mezowi :D
      • angazetka Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 18:08
        Nie wierzę, nadal nie wierzę, że to na serio. Paskudna kiecka, totalnie nieodpowiednia na jakąkolwiek uroczystość, niedobrana do sylwetki i urody. Dramat. Ale jak ktoś lubi wyglądać fatalnie na własnym ślubie, to ja mu przecież nie zabronię.
        • alessia27 Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 18:29
          mnie szczena opadla jak zobaczylam ten niedoprany stanik...
          Jak juz masz zamiar zalozyc ta cudna sukienke rozmar wieksza to
          sobie choc stanik zaloz czysty.
          • xtrinn Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 19:44
            Akurat stanik może mieć taki bury kolor, sama mam koronkowe majtki, które w sklepie wyglądały na blado błękitne, a po założeniu mają kolor zaszarzałej, starej bieli, jakby były niedoprane właśnie :/ Zobacz tu: www.intymna.pl/p31,146,0,12,49,,chantilly-biustonosz-soft-2805
            • xtrinn Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 23:21
              Nie wiem dlaczego wcześniej link odsyłał do prawidłowego biustonosza (chantilly), a teraz do jakiegoś innego modelu :/
          • batutka Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 23:18
            alessia27 napisała:

> mnie szczena opadla jak zobaczylam ten niedoprany stanik...
            > Jak juz masz zamiar zalozyc ta cudna sukienke rozmar wieksza to
            > sobie choc stanik zaloz czysty.
            >
            dziewczyny, nie przesadzajcie - skrytykowałyśmy sukienkę, bo krytyka być musiała, ale nie obrażajmy...stanik wygląda na błękitny, może jakiś bury kolor
            przyczepianie się do stanika, a to cios poniżej pasa (trochę tak po chamsku)
      • diamencik777 Re: Tandetna jest ta sukienka 19.05.11, 18:40
        wygląda strasznie, odciśnięte majtki, jakaś taka źle dopasowana, marszczy się na całym praktycznie ciele, źle wygląda na tobie, brzydki materiał, taka wsiowa i mało elegancka, tandetna strasznie, szkoda, że nie pokazałaś, jak wygląda z tyłu, ale po tym jak prezentuje się przód, to łatwo sobie to wyobrazić, na ale to kwestia gustu, być może lubisz taki małomiasteczkowy styl, ślub to jednak ważna uroczystość i można by się postarać o lepszy wygląd, ale to twoja sprawa
        • simply_z Re: Tandetna jest ta sukienka 19.05.11, 20:39
          cóż tak patrząc po zdjęciach tła ..brudna wykładzina ,odłażąca tapeta ,wystrzępione szmaty na podłodze to nie dziwię się ,że dziewczyna nie ma stylu ,niby skąd.
          a sukienka jest naprawdę paskudna...
          • xtrinn Re: Tandetna jest ta sukienka 19.05.11, 21:28
            Nie no, teraz to przeginasz, ja nie widzę tam ani odłażącej tapety, ani brudnej wykładziny, nie rozpędzaj się tak z tym dokopywaniem, bo schodzisz z tematu. To, że ktoś nie ma podłogi z hebanowego drewna i van Gogha na ścianie nie oznacza, że automatycznie spadły na niego wszelkie klęski na czele z brudem, smrodem i brakiem gustu. Tło zdjęcia nie jest dobrym tropem w analizie psychologicznej modelki, "sukieneczka" na ślub może nasuwać wniosek, że koleżanka nie ma gustu, ale nie ściana, na tle której została uwieczniona :P P.S Nawet nie wiesz, czy to jej dom.
            • simply_z Re: Tandetna jest ta sukienka 19.05.11, 22:12
              no nie wiem ja tam widzę syf ,i jeszcze ten kot leżący w brudnej bieliźnie ble.
              • black-emissary Re: Tandetna jest ta sukienka 19.05.11, 22:52
                Przekonanie kota gdzie ma (nie) leżeć jest zadaniem praktycznie niemożliwym.
              • dakota77 Re: Tandetna jest ta sukienka 19.05.11, 23:01
                Sama chyba nie masz kota, co?:). Sprobuj takiemu powiedziec, gdzie moze, a gdzie nie sie klasc:)))
                • simply_z Re: Tandetna jest ta sukienka 19.05.11, 23:03
                  mam 3 i leżą w roznych miejscach ,sęk w tym że nie wrzucam ich fotek kiedy leza w brudnych gaciach;)
                  • dakota77 Re: Tandetna jest ta sukienka 19.05.11, 23:09
                    No ok, ja tez bym takich nie wrzucila, to fakt:). Ja mam dwa, pozdrawiam bratnia kociare:)
      • niebo.nad.berlinem Re: kupilam wymarzona sukienke na slub cywilny :) 19.05.11, 21:36
        Sukienka mi się nie podoba, ale masz ślicznego kota:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka