violii2 05.03.12, 16:08 Co o niej sadzicie? kupilybyscie? [url=<div style="background: url("img15.allegroimg.pl/photos/400x300/21/80/71/37/2180713796") no-repeat scroll center center transparent;" class="img"/>]Tekst linka[/url] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
supcik Re: Sukienka ASOS 05.03.12, 17:17 Taka zwyczajna, ale jakbym potzrebowala akurat takiej, do pracy na przyklad, to kupilabym Odpowiedz Link Zgłoś
oleandra20 Re: Sukienka ASOS 06.03.12, 13:27 moja mala prywatna obsesja - nie jestem w stanie nic w ASOS kupic co pokazuje ta modelka, ma jakies dziwne proporcje ciala i ciuchy leza na niej jakos zle (no, mi sie to przynajmniej nie podoba) i nie jestem w stanie sobie wyobrazic jakby lezaly na mnie - taka dygresja:) Odpowiedz Link Zgłoś
railly Re: Sukienka ASOS 06.03.12, 14:33 Sukienka bardzo ładna, skromna, prosta i bez udziwnień. Modelka jest chuda i sukienka na niej wisi a do tego czerń jest dla niej nietwarzowa. Myśle, że na kims kto ma trochę więcej ciała wyglądałaby dużo lepiej. Poza tym widziałabym ją (sukienkę) bardziej w granacie, kobalcie, graficie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolezanka_galipa Re: Sukienka ASOS 01.02.13, 12:03 Stary post, ale sukienka śliczna, chociaż jak dla mnie trochę za krótka. Czerń uwielbiam chyba od zawsze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
komanchu Re: Sukienka ASOS 01.02.13, 09:43 violii2 napisała: > Co o niej sadzicie? kupilybyscie? Nie. Mam awersję do czarnego koloru. Ale fason sam w sobie jest OK, więc gdyby była dostępna w innych kolorach, to ewentualnie, po wcześniejszym przymierzeniu, rozważyłabym zakup. Odpowiedz Link Zgłoś