Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Trendy jesień/zima 2012/2013

27.06.12, 15:58
    Jak obstawiacie, co modne będzie jesienią i zimą?
    Nie pytam z powodu szalonego podążania za modą, a z ciekawości, bo chciałabym wiedzieć, czy mogę spodziewać się w sieciówach np. nalotu lubianych przez siebie kolorów ;)
    Na razie znalazłam coś takiego:

www.cogdziezaile.pl/index.php?n=3997&trendy-jesien-zima-20122013-czi
    Za te fiolety i koronki wcale bym się nie pogniewała...
    Obserwuj wątek
      • czerwona_pomadka Re: Trendy jesień/zima 2012/2013 27.06.12, 16:00
        Z drugiej strony zdaję sobie sprawę, czy często moda wybiegowa jedno, a moda sieciówkowa- drugie... przed sezonem jesiennym rok temu na wybiegach pojawiło się wiele szmaragdowej lub głębszej, nasyconej zieleni a w sklepach - same camele, karmele, rudości.
        • maitresse.d.un.francais Re: Trendy jesień/zima 2012/2013 27.06.12, 17:31
          czerwona_pomadka napisała:

> Z drugiej strony zdaję sobie sprawę, czy często moda wybiegowa jedno, a moda si
          > eciówkowa- drugie... przed sezonem jesiennym rok temu na wybiegach pojawiło si
          > ę wiele szmaragdowej lub głębszej, nasyconej zieleni a w sklepach - same camele
          > , karmele, rudości.

bo u nas oferta sklepów jest opóźniona ze dwa lata
          • czerwona_pomadka Re: Trendy jesień/zima 2012/2013 27.06.12, 17:43
            Czy ja wiem? w belgijskiej i francuskiej Zarze czy H&M jest obecnie niemal to samo, co u nas, tylko wybór nieco większy. Ale tendencje przewijają się te same. Bo o sieciówki właśnie mi chodzi, a nie jakieś tajemnicze butiki czy młodych, nieznanych projektantów.
      • oss_kar Re: Trendy jesień/zima 2012/2013 29.06.12, 20:34
        Przede wszystkim płaszcze oversize, czasem takie, które przypominają za duże marynarki. W kolorystyce granaty, kobalty, pomarańcze (myślę, że będą hitem!), amaranty. Oczywiście to wszystko na tle tradycyjnych szarości, czerni i brązów w wersji bezpiecznej, a dla odważniejszych idealnie nadające się do blokowania kolorów. Na czasie będą też pasy oraz printy. Printy w ogóle utrzymują się od jakiegoś czasu i raczej szybko nie znikną. Co poza tym? Starania by moda była przede wszystkim mocno użytkowa. Mam na myśli używanie ubrań eleganckich w wersjach codziennych lub nawet sportowych i na odwrót.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka