scorpioletta 09.10.09, 19:46 ... się produkuje w TVN. Możliwości intelektualne jednak ............ mierne. Chyba to za mało, że się było Prezydentem.... aby mówić z takim "polotem" o współczesności........... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dupetek :)))) 09.10.09, 19:57 scorpioletta arbitrem inteligencji:)) To może wskaż swoje wzorce intelektualne, jeśli takie masz! scorpioletta napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: :)))) 09.10.09, 20:10 Przenic(k)owałeś się?:)) Pierze z włosów powyciągaj i pogadamy. Jednym słowem ogarnij się:) Ps. Metodologia prof. B. Łagowskiego jest OK, jako jeden ze sposobów oceniania świata! Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: :)))) 09.10.09, 20:27 > Ps. Metodologia prof. B. Łagowskiego jest OK, jako jeden ze sposobów oceniania > świata! Cieszę się. A co powiesz o pani Oldze Lipińskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: :)))) 09.10.09, 20:32 Jej "metodologia" bardzo mi się podoba:)))) Szkoda, że zamilkła:( Felietoniki w Polityce tego nie zmieniają:( Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: :)))) 09.10.09, 20:46 dupetek napisał: > Jej "metodologia" bardzo mi się podoba:)))) Szkoda, że zamilkła:( > Felietoniki w Polityce tego nie zmieniają:( Chyba Cię polubię. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: :)))) 09.10.09, 21:27 Czemu miał służyć ten test??? Ps. Ja cię polubiłem za VI przykazanie i jego konsekwencje, którym mnie kiedyś zastrzeliłeś:))) Od kiedy za scorpiolettę robisz? Ban? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: :)))) 09.10.09, 21:35 dupetek napisał: > Czemu miał służyć ten test??? To tak na zasadzie - veni, vidi i da Vinci. > Od kiedy za scorpiolettę robisz? Nie, nie jestem nią. Cały czas jestem pod swoim nickiem. > Ban? Mam zakaz zakładania wątków. Albo Giwi coś się pozajączkowało albo zadziałał jakiś genetyczny cenzor pod jego nieobecność. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: :)))) 09.10.09, 20:07 Wałęsa nie jest Mistrzem Intelektu ani Mowy Polskiej i nie musisz go szanować ale Gniłbyś w PRL jeśli wogóle wiesz co to jest. Ja Wałasy nie lubię ale mam szacun- to nie jest obowiązek- to jego zasługa i za to mu dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Walesa.... 09.10.09, 20:15 scorpioletta napisał: > ... się produkuje w TVN. > Możliwości intelektualne jednak ............ mierne. > Chyba to za mało, że się było Prezydentem.... aby mówić z > takim "polotem" o współczesności........... To jest:robotnik,a do ynteligenta z Zoliborza to mistrz mowy. Odpowiedz Link Zgłoś