ewelinaad 02.07.12, 16:36 Hej! Mam dosc sieciowek...! Czy znacie fajnych, polskich projektantow gdzie mozna sie oryginalnie ubrac za rozsadne pieniadze? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lora_c Re: Polscy projektanci 02.07.12, 18:09 Może tutaj: www.decobazaar.com/ubrania.html albo: www.pakamera.pl/ubrania-0-1891.htm To zależy czego szukasz i co według Ciebie znaczą rozsądne pieniądze, bo to pojęcie bardzo względne. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolka75 Re: Polscy projektanci 02.07.12, 22:27 No właśnie czego szukasz :-) Zajrzyj proszę do Manufaktury Mody, motto projektantki to "Prostota z temperamentem". Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Polscy projektanci 03.07.12, 16:34 Wklep w gugla "polscy projektanci sklep online". Odpowiedz Link Zgłoś
anne987 Re: Polscy projektanci 03.07.12, 20:54 Mamy na szczęście internet.. , ale gdybyś szukała torebki na zamówienie to polecam e-hoffmann.pl . Szukałam ostatnio torebki w kolorze fuksji do moich sandałków i okazało się, że mogłam nawet dobrać skórę na torebkę z bezpłatnych próbek. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: Polscy projektanci 03.07.12, 21:28 dodam jeszcze shwrm.pl/ a z pakamerowych projektantow polecam kasię zapałę :) Odpowiedz Link Zgłoś
lora_c Re: Polscy projektanci 03.07.12, 22:04 Podpinam się. Też polecam Kasię Zapałę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Polscy projektanci 18.05.15, 14:53 rock-1 napisała: > A za spamowanie ile płacą? Też jestem ciekawa, ale gugiel mówi, że nie tak dobrze, jednostką rozliczeniową jest STO postów spamujących. Odpowiedz Link Zgłoś
abelka Re: Polscy projektanci 15.09.15, 18:48 Polecam biżuterię z węgla spod szyldu Maszynerii :). Piękne i surowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
abelka Re: Polscy projektanci 15.09.15, 18:51 Agnieszka Biernacka z Gliwic na całym świecie sprzedaje piękne torebki z klocków lego Lego fasion Odpowiedz Link Zgłoś
abelka Re: Polscy projektanci 15.09.15, 18:53 Agnieszka Biernacka z Gliwic na całym świecie sprzedaje piękne torebki z klocków lego :). Zobaczcie: Agnieszka Biernacka – fashion z klocków Lego® Odpowiedz Link Zgłoś